202514177_1736996560.pdf
1.22M
کتاب مسافران شب برفی
گروه سنی کودک( زیر ۷سال)
-143057149_-934681840.pdf
5.21M
کتاب ده قصه از امام حسن عسکری(ع)
گروه سنی کودک( ۷ تا ۱۲سال)
354033408_812838461.pdf
1.67M
کتاب اسب چوبی
گروه سنی کودک( ۷ تا ۱۲سال)
🌹💫 هنگام اذانه
🌹💫دست به دعا برداریم
🌹یاالله💫 راس همه دعاها فرج مهدی فاطمه رو هرچه زود تر برسان
🌹یاالله💫بی اولادان را اولاد صالح نصیب بگردان،،
🌹یاالله💫به حق علی واولاد علی هم نشینی وهم جواری با شهدا رو نصیبمان بگردان
🌹یاالله💫مارا از شر بدیها کذب دروغ تهمت حفاظت بفرما
🌹یاالله💫شب اول قبرمولایمان علی بن ابی طالب واولادش را به فریادمان بفرست
🌹یاالله💫ما را در دنیاواخرت خوشبختی و سعادت عطا بفرما،،
🌹یاالله💫جنت الفردوس رادر جوارآقا امیرالمومنین نصیبمان بگردان،،
🌹یاالله💫فقر و اعتیاد و فساد را از خانه و خانوادها دور بگردان،،
🌹خدایا💫به معصومیت ومظلومیت علی واولاد علی ما وفرزندان مارو از دنیا وآخرت عاقبت بخیر بگردان
🌹یاالله💫کینه ها را از دلهایمان بیرون فرما،
🌹خدایا💫از غیبت وتهمت حفظمان بفرما
🌹یاالله💫همه بیماران چه در تخت بیمارستان و چه در منازل هستن شفای عاجل و کامل نصیبشان بگردان،،
🌹یاالله💫حسن هم جواری با علی والادش واصحابش در قیامت نصیبمان بگردان
🌹یاالله💫ما را از عذاب قبر نجات بده،
🌹یاالله💫روزی حلال نصیبمان بگردان
🌹یاالله💫تمام سنتهای نبوی وعلوی را در زندگی و وجودمان جاری بگردان
🌹یاالله💫زندگی پر خیر و برکت نصیبمان بگردان،،
🌹یاالله💫توفیق خدمت صادقانه والدین نصیبمان فرما،
🌹یاالله💫غم وغصه و پریشانی را از هر خانه ای دور بگردان،،
🌹یاالله💫حساب و کتاب را بر ما آسان بگیر.
🌹خداوندا💫 تاریکی قبرمان از همان ساعات اولیه ورودمان به نور اهل بیت منور بگردان
فقط بگو👈آمين....التماس دعاي فرج💖.
اللهم عجل لولیک الفرج
@ketabkhaneh_a_r_shahanjarin
"باسمه تعالی"
خدا رحمت کند کسی را که امر ما را احیاء نماید.
"امام رضا علیه السلام"
دوازدهمين دوره جشنواره کتابخوانی رضوی
محمد بیات؛ رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان درگزین گفت: به همت نهاد کتابخانه های عمومی کشور، دوازدهمين جشنواره کتابخوانی رضوی در چهار گروه سنی خردسال، کودک، نوجوان و بزرگسال برگزار می شود.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره، اشاعه فرهنگ کتابخوانی و آشنایی با سیره امام رضا(ع) و در بخش ویژه، حضرت امام حسن عسکری (ع) می باشد، افزود: علاقه مندان می توانند به صورت فردی، گروهی یا خانوادگی با ثبت نام در سایت مربوطه در جشنواره شرکت نمایند.
بیات خاطرنشان کرد: جهت ثبت نام در جشنواره و آگاهی از جزییات هر بخش، به سایت جشنواره به نشانی www.samakpl.ir مراجعه فرمایید.
بیات با اشاره به اینکه مهلت شرکت در مسابقه تا یکم تیرماه ۱۴۰۲ پیش بینی شده است، بیان کرد: این دوره در قالب های متنوع چهارگزینه ای، پویش کتابخوان، شعرسرایی، داستان کوتاه، نقاشی و... برگزار می گردد.
وی در پایان گفت علاقه مندان می توانند جهت دریافت منابع مسابقه به صورت PDF به سایت Samakpl.ir و یا به منظور دریافت امانی_فیزیکی کتاب های جشنواره، به کتابخانه های عمومی شهرستان مراجعه نمایند.
روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان درگزین
🌹 چه زیباست امشب همه ی ما تنها برای کسی دعا کنیم...
که او هر شب برای همه ی ما به تنهایی دعا می کند...
#من_فقط_یک_حاجت_دارم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_مهدی_صاحب_الزمان_عج
@ketabkhaneh_a_r_shahanjarin
#معرفی_کتاب
🌹داستان آموزنده🌹
برای یکی از شهدا مراسم گرفته بودند. دوستی گفت، با ابراهیم و چند نفر از رفقا جلوی مسجد ایستاده بودیم. پیرمردی جلو آمد؛ او را نمیشناختم، پدر شهید بود؛ همان که ابراهیم پسرش را از بالای ارتفاعات آورده بود.
.
سلام کردیم و جواب داد. لحظاتی بعد گفت آقا ابراهیم ممنونم، زحمت کشیدی، اما پسرم از دست شما ناراحت است!
لبخند از چهره همیشه خندان ابراهیم رفت. چشمانش گرد شده بود. بغض گلوی پیرمرد را گرفته بود؛ چشمانش خیس از اشک بود و بعد ادامه داد که : شب گذشته پسرم را در خواب دیدم. میگفت در مدتی که ما گمنام و بینشان بر خاک جبهه افتاده بودیم، هر شب مادر سادات، حضرت زهرا(سلام الله علیها) به ما سر میزد، اما از وقتی پیدا شدم، دیگر چنین خبری نیست. میگویند شهدای گمنام مهمانان ویژه حضرت صدیقه هستند.
دانههای درشت اشک از گوشه چشمان ابراهیم روان بود؛ ابراهیم گمشدهاش را پیدا کرده بود؛ گمنامی.
ابراهیم همیشه میگفت خوشگلترین شهادت را میخواهم. اگر جایی بمانی که کسی تو را نشناسد، خودت باشی و مولا هم بالای سرت بیاید و سرت را به دامن بگیرد، این خوشگلترین شهادت است.
سرانجام ابراهیم هادی در 22 بهمن سال 61 پس از پنج روز که در کانال کمیل واقع در فکه مقاومت کرد، در عملیات والفجر مقدماتی، بعد از فرستادن رزمندگان باقی مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد. دیگر کسی او را ندید. او همیشه از خدا میخواست که گمنام بماند؛ چرا که گمنامی صفت یاران خداست. خدا هم دعایش را مستجاب کرد. ابراهیم سالهاست که گمنام و غریب در فکه مانده تا خورشیدی برای راهیان نور باشد.
📙[برگرفته از کتاب سلام بر ابراهیم]
📣جهت امانت کتاب به کتابخانه مراجعه فرمایید.
@ketabkhaneh_a_r_shahanjarin