📖سوره مجادله
🔷يَوْمَ يَبْعَثُهُمُ اللَّهُ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُهُمْ بِمَا عَمِلُوا أَحْصَاهُ اللَّهُ وَنَسُوهُ وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ ﴿۶﴾
📍در روزی که خدا دوباره همهشان را زنده میکند و از آنچه کردهاند، باخبرشان میسازد؛ همان کارهایی که خدا یکییکی ثبتشان کرده است، ولی خودشان فراموش کردهاند. خدا شاهد همه چیز است.
#رزقصبحگاهی | کتاب خوب ساوه
📢 اینکه میگویند هر شبی شما وقتی میخواهید بخوابيد، کارهای روزانهتان را به ذهنتان بیاورید، اینها را بنویسید، ببینید که کدامش بد بوده، کدامش خوب بوده، از آنهایی که بد بوده استغفار کنید، آنچه خوب بوده شکرگزاری کنید که خدا یه شما توفیق این کار خوب را داده، برای همین است که یادمان نرود که چه کارهایی کردهایم.
📝تفسیر سوره مجادله| صفحه ۴۵| رهبر معظم انقلاب
#رزق_صبحگاهی
📚 برشی از کتاب «باغبانی فرهنگ»
مدیریت فرهنگ در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
📝فرهنگ يا شاكلهى اجتماعى در بستر زمان و تحت تأثير عوامل مختلفى شكل ميگيرند. آيتالله خامنهاى با تشبيه ساخته شدن فرهنگ به الماس، بيان ميكنند:
«فرهنگ از اساسىترين مقولات يک جامعه بهحساب مىآيد كه همچون ذرّههاى الماس در طول قرون شكل ميگيرد و استحكام پيدا ميكند و در عنصر يكایک افراد يک ملّت متجلّى ميگردند؛ و رشد و تعالى آن باعث دستيابى به حيات طيّبه و انحطاط آن عامل سقوط و تباهى همه چيز يک ملّت ميشود.»
عوامل اقتصادى، سياسى، جغرافيايى و... هركدام، رسوباتى را در طول زمان بر جاى ميگذارند و اين رسوبات با كنار هم قرار گرفتن و در هم تنيده شدن، شاكلهاى را براى جامعه ايجاد ميكنند. برايناساس، در فرايند شكلگيرى فرهنگ كه تحت تأثير عوامل مختلف رخ ميدهد، حالت تبديل به عادت ميشود و عادت تبديل به شاكله ميشود. آيتالله خامنهاى در اين باره ميفرمايند: «در زمينهى گسترش فرهنگ، يا تغيير فرهنگ، يا تأمين فرهنگ، يكى از كارهاى مهم «ايجاد عادت» است. ايجاد عادت خيلى نقش دارد. مطبوعاتى كه در صددند محتواى عميق فرهنگى را تغيير دهند، يا آن را دچار جهتگيرىهاى نادرستى كنند، ازجمله كارهايى كه ميتوانند انجام دهند، اين است كه ذائقهى ذهنى مردم را به سمت ديگرى از مطالب پيش ببرند. فرض بفرماييد - مخصوص مطبوعات هم نيست - فيلمهاى فارسى، يا مطبوعات فارسى سعى كنند كه با مطرح كردن چهره و صورت زن در شكلهاى جاذبهدار براى مردان، فيلم خودشان را مورد رغبت عدّهاى قرار دهند. اين بتدريج تبديل به يک عادت ميشود؛ يعنى بهمرور طورى خواهد شد كه چنانچه اين تصوير - اين عكس - در اين فيلم نباشد، ديگر مطلوب واقع نخواهد شد! درحالىكه اوّل، اينطور نبود و بتدريج اينگونه شد!»
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 کتاب «متولد چهل و دو»
خاطرات مرحوم حاج علی آقای شمقدری
📌 این کتاب به قلم آقای «سید علیرضا مهرداد» نگاشته شده و اولین دفتر از مجموعهی «در حدیث دیگران» است که به روایت بخشهایی ناب و شنیدنی از سالهای فراوانی همنشینی و مصاحبت مرحوم شمقدری با رهبر معظم انقلاب پرداخته است.
🔶 مردم سرهایشان را بتراشند تا سربازها شناسایی نشوند
📚 برشی از کتاب «متولّد چهل و دو»
خاطرات مرحوم حاج علی آقا شمقدری
📝 من در راهپیمایی سعی میکردم اول و وسط و آخر راهپیمایی را رصد کنم. مرتّب میرفتم ببینم جلو چه خبر است.
راهپیمایی روز نُه دیماه از فلکۀ برق گذشته بودیم و به سمت استانداری میرفتیم. از جلوی راهپیمایی خبر آوردند که ارتش به مردم پیوسته است. امام در #هفده_شهریور پیام داده بودند که ارتش به مردم بپیوندد. با خودم گفتم بروم جلو، ببینم چه خبر است. آمدم جلوتر حاجی ملتخواه را دیدم، گفتم ارتش به مردم پیوسته است. رسیدم به جلوی راهپیمایی و دیدم از داخل یک نفربر ارتشی دارند اسلحه میآورند و میدهند دست مردم. درِ یک خانه هم باز بود و ارتشیها میرفتند داخل و لباس عوض میکردند و با لباس شخصی میآمدند بیرون.
همان روزها که سربازان به دستور امام از پادگانها فرار کرده بودند، آقای خامنهای گفته بودند: «مردم سرهایشان را بتراشند تا سربازها شناسایی نشوند. هر کجا نگاه میکردی، مردانی بودند که سرهایشان را تراشیده بودند؛ جوانانی که سرشان را زده و آمادۀ شهادت بودند.»
22.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
|اعلامیّهی آغاز جنگ|
📝 اوّلی که جنگ شد، همان ساعت اوّل، بنده نزدیک فرودگاه بودم...
📚 برشی از کتاب #جهاد_مقدس
دفاع مقدّس در بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 کتاب #جهاد_مقدس
📝 دفاع مقدّس در بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
📚 کتاب #جهاد_مقدس
دفـــاع مقــــدس در بیــانات
حضـــرت آیت الله العــظمی
امامخامنهای مدظلهالعالی