داستانی فوق العاده جذاب😍🤩
در تبیین وظیفه نوجوان در زمان غیبت😊👌👌👌
کانالیبرایمعرفیوکرایهکتاب📚درشهرخرمآباد
وباشرایط ویژه،برایشهرهایدیگر
ادمینمشاورهکتاب: @Z_Monazami
ادمینسفارشکتاب: @Velayat313fq
لینککانالدرایتا:
https://eitaa.com/ketabvich
لینککانالدرتلگرام:
https://t.me/ketabvich
کتاب "مهدیار "
داستان مهدیار شامل ده مأموریت مختلف است که در هر کدام از این ماموریتها نوجوان با یک بخش از تعهدات و مسئولیتهایی که به عنوان نوجوان مسلمان درقبال دنیای بیرون از خود دارد، آشنا میشود.
نویسنده کتاب خانم فاطمه مسعودی، با انداختن طرحی در قالب فرمانده ناشناس و نامههایی که برای نوجوان سربازی میفرستد، تمی اسرار آمیز به داستان داده است.
در هر یک از این نامهها ماموریتی مطرح میشود که مهدیار با انجام درست ماموریتها امتیاز مثبت به دست میآورد. کارهای ناشایست هم امتیاز منفی دارند. در صورت کسب امتیاز لازم، سرباز نوجوان، به یک گردهمایی دعوت میشود. این مامویتها و اشتیاق مهدیار برای شناخت فرمانده، به داستان شور و اشتیاق لازم را بخشیده است.
در سرتاسر این کتاب خواننده نوجوان با شخصیت داستان همزاد پنداری میکند. در همه ماموریتها گویا خواننده نیز در اشتیاق، ترس، ناراحتی و شادی با مهدیار شریک است. دغدغههای ذهنی مهدیار، به مرور به دغدغههای ذهنی خواننده نوجوان تبدیل میشود و برای یافتن راه حلی برای حل این دغدغهها که در کتاب برای مهدیار مطرح میشود تا آخر کتاب ماجرای مهدیار و مأموریتهای وی را پیگیری میکند تا در انتهای کتاب به حل مسئله فرمانده ناشناس و جوابی برای حل بیعدالتیهایی که تا قبل از شروع داستان شاید به اندازه کافی با آنها آشنایی نداشته و توجه نمیکرده است، برسد.
خانم مسعودی هوشمندانه نام مهدیار را که هم نام کتاب و شخصیت اصلی داستان است و هم این وظیفه را یادآوری میکند، به وظیفه نوجوانان در زمان غیبت برای برپایی عدالت و ساختن جامعهای بر پایه قرآن، احادیث و روایات و امامان میپردازد.
این کتاب آموزنده و زیبا نوجوان با وظایف خود برای خوب زندگی کردن، داشتن وجدان اخلاقی، امنیت، راستگویی، امانتداری، خوش اخلاقی و مسائلی که در قبال دوستان، همسایهها و خانواده با آنها روبروست و تعهداتش آشنا می کند.
کتاب پوسته ظاهری دین را کنار میزند و باطن شفاف و روشن دین را معرفی میکند. دینی که پیامبر اسلام و امامان بزرگوار و بلند مرتبه ما همگی برای تحقق آن در جامعه کوشیدند و اکنون در زمان غیبت وظیفه اصلی بر روی دوش ماست که راه آنها را ادامه دهیم و به اندازه سهم و توان خود برای عدالت و اجرای فضایلی که از امامان به ما رسیده است، گام برداریم.