eitaa logo
کیهان آنلاین
2.1هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.8هزار ویدیو
91 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait
مشاهده در ایتا
دانلود
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 درگیری لفظی واشقانی با سیدجواد هاشمی در رک‌شو چرا باید قدرت نظامی داشته باشیم؟ چرا باید برای در خونه قفل بذاریم؟ ✍واشقانی با لودر از روی هر کی چرت میگه رد میشه قشنگ ولی باید بهش می گفت ببینم اگه کشور قدرت نظامی نداشت و امنیت برقرار نبود باز هم جرأت می کردی تو خونه ات دشنه و قمه و از این دست نداشته باشی؟؟؟ اون قدرت نظامیه که خیالت رو راحت کرده وگرنه هرآن گرگ ها پاره ات می کردن.
📰 📅 پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ 🔸دام سکوهای آنلاین فروش طلا برای سرمایه‌های مردم 🔸طرح ترافیکی زمستان ۱۴۰۴ در جاده‌های سراسر کشور آغاز شد 🔸اشتراک‌نظر ایران و روسیه در مقابله با تحریم‌ها و اقدامات یکجانبه 🔸اسرائیل از مهار عملیات اطلاعاتی ایران عاجز است 🔸ترور دانشمند هسته‌ای آمریکا در خانه‌اش رسانه عبری: او صهیونیست و حامی اسرائیل بود 🔸هر واحد خون اهدایی جان ۳ نفر را نجات می‌دهد
کیهان بررسی می‌کند 🔰 دام سکوهای آنلاین فروش طلا برای سرمایه‌های مردم 🔸سرویس اقتصادی- برخی از سکوهای آنلاین فروش طلا با جذب هزاران سرمایه‌گذار خرد از طریق وعده‌های جذاب، در معرض ریسک‌های جدی مانند خالی‌فروشی، تقلب در عیار، خروج سریع سرمایه به خارج و بحران‌های اجتماعی ناشی از ورشکستگی هستند که بدون نظارت دقیق بانک مرکزی، می‌توانند به تله‌ای بزرگ برای از دست رفتن دارایی‌های مردم تبدیل شوند. 🔸به گزارش خبرنگار ما، در سال‌های اخیر، با تشدید نوسانات اقتصادی و جهش تورم، طلا بار دیگر به عنوان یکی از مطمئن‌ترین پناهگاه‌های سرمایه‌گذاری برای حفظ ارزش دارایی‌ها مطرح شده است. این فلز گران‌بها نه تنها به عنوان ابزاری سنتی برای سرمایه‌گذاری شناخته می‌شود، بلکه با ورود فناوری‌های نوین مالی یا همان فین‌تک‌ها، دسترسی به آن برای عموم مردم آسان‌تر از همیشه شده. سکوهای آنلاین خرید و فروش طلا، با وعده سرمایه‌گذاری حتی با مبالغ خرد و بدون نیاز به حضور فیزیکی، جذابیت زیادی برای مردم به‌ویژه طبقات کم‌درآمد ایجاد کرده‌اند. اما پشت این سهولت ظاهری، لایه‌های پنهانی از ریسک‌ها و تهدیدها نهفته است که می‌تواند سرمایه‌های مردم را در معرض خطر جدی قرار دهد. 🔸کارشناسان اقتصادی و متخصصان بازار طلا در گفت‌وگوهای تخصصی، نسبت به گسترش بی‌رویه این سکوها هشدار می‌دهند. برای نمونه، سکوهایی که پیش از صدور دستورالعمل جدید بانک مرکزی فعال بوده‌اند و خود را با مقررات تازه تطبیق نداده‌اند، به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و ممکن است زمینه‌ساز کلاهبرداری‌های گسترده شوند. https://kayhan.ir/001MPm
🔰 دولت نباید در دام نولیبرال‌ها برای گران‌سازی بیفتد 🔸کارشناس اقتصادی حامی دولت تاکید کرد گران‌سازی، راه‌حل مشکلات نیست. مرتضی افقه به خبرآنلاین گفت: اقداماتی چون افزایش قیمت ارز ترجیحی و دیگر سیاست‌هایی که به گرانی منجر می‌شود، موجب تشدید بحران می‌شود. به گزارش خبرآنلاین، تورم به بیش از ۴۰درصد رسیده و رشد اقتصادی به سمت منفی‌شدن رفته است. 🔸همزمان به نظر می‌رسد دولت ابتکار عمل کافی را ندارد و حتی به وعده‌های انتخاباتی هم عمل نمی‌کند. از جمله اینکه با وجود تاکید مکرر بر افزایش ندادن قیمت بنزین، آن را سه‌نرخی کرده‌اند و بدون خبررسانی اقدام به حذف ارز ترجیحی یک‌سری کالاهای اساسی از جمله برنج کرده‌اند. مرتضی افقه در این‌باره گفت: نولیبرال‌ها و طرفداران اقتصاد بازار، همواره بر طبل گران‌سازی، به عنوان راه‌حل نهائی مشکلات اقتصادی کشور می‌کوبند و برایشان فرقی ندارد کدام دولت، از کدام جناح روی کار است، یا اقتصاد در چه وضعیتی قرار دارد؛ نسخه آنها در همه حال یکسان است و تنها در پی گران‌سازی هستند. 🔸عضو هیئت علمی دانشگاه اهواز گفت: این طیف، تنها قیمت را به عنوان یک متغیر می‌شناسند و هرجا مشکلی پیش بیاید، آنها افزایش قیمت را چاره‌ساز می‌دانند. این در حالی است که کشور ما درگیر تورم، آن هم از طرف عرضه است. یعنی این افزایش تقاضا نیست که موجب تورم می‌شود بلکه تورم تولیدکننده است که تبدیل به تورم مصرف‌کننده شده است. برای چنین وضعیتی راهکارهای قیمتی نه‌تنها راهگشا نیستند بلکه بر میزان بحران می‌افزایند. 🔸وی با بیان اینکه اگر ارز ترجیحی نقشی در گرانی‌ها نداشت، حذف آن نباید به افزایش دو تا سه برابری قیمت‌ها منجر شود، تاکید کرد: اینکه امروز قیمت‌ها مانند سه سال پیش نیست را نباید دلیل بی‌اثری ارز ترجیحی دانست بلکه باید دید اگر این ارز نباشد، قیمت‌ها به کجا خواهند رسید. وی در پاسخ به کسانی که به دولت توصیه تک‌نرخی‌کردن ارز را دارند، گفت: این به نظر من از خطرناک‌ترین و غیرعقلانی‌ترین پیشنهاداتی است که می‌توان داشت. ارز در کشور ما امکان تک‌نرخی‌شدن را ندارد زیرا تحریم هستیم و عرضه ارز به مراتب کمتر از نیازهای کشور است و باید برای تخصیص بهتر، آن را اولویت‌بندی کنیم. تک‌نرخی‌شدن امروز عملی نیست و این حرف‌ها را باید جزو حرف‌های بی‌پایه بدانیم. دولت نباید اقدامات با ریسک بالا مانند گران‌سازی ارز را انجام دهد.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ یکی از موارد حکمرانی صحیح جلوگیری از مفت خوری یه مشت سرمایه دار بی درد و خوشگذران است👇👇👇 🔥گاز مفت برای لاکچری‌ها، فشار برای تولید! در روزهای برفی و کمبود گاز، صنایع ارزآور با محدودیت و دلارِ ۱۳۰هزار تومانی روبه‌رو هستند، اما استخرهای روباز لاکچری شمال تهران با گاز متری ۹۲ تومان گرم می‌مانند؛ در حالی‌ که صنعت، همین گاز را ۱۸هزار تومان از بورس انرژی می‌خرد!
ره وقتی ساواک دستگیرش کرد و به دستانش دستبند زده بودند گفته بود: مرا بکشید ولی را برندارید. شهدا شرمنده ایم....
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیلاخ وزارت جهاد کشاورزی به ملت !!!! دستور جهاد برای کشتار جوجه مرغ ها آقایون نمایندگان ملت در مجلس ، احتمالا یه تکونی ، ابراز وجودی ، قانونی ، چیزی !!!!! ✅ رسانه مطالبه گر تاشا @tashaa1400 @tashaa1400
♨️ پسر گر ندارد نشان از پدر/ بجوید نشان را به نزد دَتَر* 🔴 دختر سردار سازندگی، پس از افاضات قبلی در خونخواهی پدر و اتهام‌بستن به نظام به قتل او، این بار عَلَم پوسیدهٔ بر زمین افتادهٔ پدر را برافراشته؛ اینگونه دُرافشانی و سخنوری می‌کند: ✊ما باید ایران انقلابی، ایران ایدئولوژی، ایران هسته‌ای و ایران موشکی را کنار بگذاریم و همانند ژاپن و آلمان که بعد از جنگ جهانی دوم، ارتش، سلاح و ابزار جنگی خود را کنار گذاشتند ما هم باید کنار بگذاریم تا کشورمان را بسازیم! 😳عجب! پدر با آن همه نفوذ و عظمت کذائی و... وقتی فقط یک جمله از این قبیل افاضات را فرموده بود، آنگاه که با نقد رهبر انقلاب مواجه شد؛ چاره را در انکار دید و عذر تقصیر، و صدور اصلاحیه!(توئیت اصلاحی بالا👆) 🔹تویی که با بهایی‌های خبیث؛ این دشمنان قسم‌خوردهٔ شیعه و انقلاب و دست‌پرورده رژیم صهیونی بسته‌ای؛ تکلیفت معلوم است. 🔺مردم ایران برای این قبیل تُرّهات و لاطائلات، تره هم خرد نمی‌کنند خاصه بعد از جنگ ۱۲روزه که اسرائیل، آمریکا و اروپا(کل اراذل و اوباش جهانی) علیه ایران، شمشیر را از رو بسته؛ بلکه آن را بر قلب مردم ایران وارد آوردند...! ✅ اما آنچه را در باره جایگاه امام خامنه‌ای گفتی-که از قواره دهانت خیلی بزرگتر است- نشنیده می‌گیریم؛ که اگر تا دیروز یک ایران، عاشق او بود، امروز یک‌جهان؛ آرمانهای او و امام خمینی(ره) را فریاد می‌زنند! ✍ رضا ربیعی _پ. *دتر. گویش مازنی. دختر.