🔰 راز حمله به جریان انقلابی با برچسب تندرو و افراطی (۱)
👤 #سپهر_خلجی
🔸راز حمله به جریان دغدغهمند انقلابی چیست و چرا تلاش میشود دلسوزان انقلاب با عناوینی مانند تندرو و افراطی برچسبگذاری شوند؟ اتاق فکر تخریب جریان انقلابی کجاست و طراحان و هدایتگران این اتاق عملیات به کجا وابستهاند؟
🔸در آستانه چهلوششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، انقلابی که با هدایت و رهبری امام عزیز در اردوگاههای مسلط بر دنیا زلزله ایجاد کرد. در نظام حکمرانی و در مناسبات جهانی جریان نویی را درانداخت که هم دارای شعار و آرمان بود و هم برخوردار از چشمانداز. نظامی را بر پایه این حرف نو و بر اساس همان شعارها و آرمانها پایهگذاری کرد که هدفش اجرای عدالت، روشش مقاومت و ایستادگی و غایتش استقلال و عدم وابستگی بود. در طول چهلوشش سال گذشته و در مواقف گوناگون جانهای بسیاری برای تحقق این اهداف و اجرای این روش و تحقق آن غایت، نثار و از توطئههای پیدرپی برای براندازی انقلاب با چنین مختصاتی به مدد ایمان، اخلاص و فداکاری همین مردم انقلابی که حافظان اصلی این جریان بودند گذر کردیم. البته از همان ابتدای انقلاب این اهداف و این روشها مخالفان و معارضان جدی داشت و طبیعی است که در گذر زمان نیز از دامنه معارضه کاسته نشود.
🔸اگر به صفحات روزنامهها، تیترها، یادداشتها و مصاحبههایی که در این چند سال در رسانه علیه جریان دلسوز انقلاب با برچسب تندرو و افراطی تصویرسازی میشود، دقت کنیم شاید بشود جریانی که سعی دارد دغدغهمندان انقلابی را منکوب و به صورت هدفمند برچسبگذاری و از دایره کنشگری سیاسی و اجتماعی حذف کند را در دو گروه کلی تقسیمبندی کرد: «رویزیونیستها و تراولیستها».
🔸«رویزیونیستها» یا تجدید نظرطلبان نفوذی که از ابتدای شکلگیری انقلاب جریان اصیل انقلابی و حافظان واقعی انقلاب اسلامی مانع به نتیجه رسیدن تلاش آنان برای تسلیم، براندازی، انحراف در اصول و دست برداشتن از آرمانها و اهداف انقلاب بود. این جریان البته توانست به مدد تهاجم به افکار عمومی با بهانههای سیاسی و یا اقتصادی در مقاطعی از انقلاب در دهه هفتاد(۷۸)، هشتاد(۸۸) و ۴۰۰(۴۰۱) یارگیری کند و صدمات جبرانناپذیری به جریان کلی انقلاب وارد نماید. این جریان در رسانه نفوذ دارد و طبیعی است که همه تلاش خود را برای تخریب جریان انقلاب و تحکیم خواستهها و برنامههای خود بهکار میگیرد.
🔸«تراولیستها» جریان متأخری هستند که به مرور و به دلیل جایگاهخواهی و منفعتطلبی تلاش کردند با پولپاشی در ساختار و تراشیدن از بدنه جریان انقلابی و با یارکشی از درون جبهه انقلاب در جهت مطامع و منافع باندی و جریانی اقدام کنند و در این مسیر حتی از لکهدار کردن جریان اصیل انقلابی که دغدغهای جز حفظ آرمانها و ارزشهای انقلاب ندارد با برچسبگذاریهای کاذب همچون «افراطی و تندرو» و با واژهسازیهایی همچون «سوپر انقلابی»به جریان انقلاب صدمات جبرانناپذیری وارد کردهاند.
🔸این دو جریان اگرچه در اهداف و خاستگاه هیچ وجه اشتراکی ندارند اما نتیجه عمل آنان در یک نقطه که عبارت است از تخریب جریان دغدغهمند آرمانها و شعارهای انقلاب به نتیجه مشترک میرسد.
🔸یادمان باشد که نقطه اوج تخریب جریان انقلابی با برچسبگذاری تندرو و افراطیگری را در دهه تلخ ۹۰ شاهد بودیم. دورهای که دلسوزان انقلاب با دغدغه پاسداری از اهداف انقلاب مانع بسیاری از انحرافات در مشی سیاسی و اجتماعی کشور شدند و مورد تهاجم رسانهای در افکار عمومی قرار گرفتند، تا جایی که رهبر حکیم انقلاب به مسئله ورود کردند:
(۵ اسفند ۱۳۹۴ در دیدار مردم نجفآباد) نکته دیگر این است که ما از ادبیّات سیاسی دشمن استفاده نکنیم؛ من این مسئله را، بخصوص به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیردولتی و مانند اینها تأکید میکنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند
تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده حقیر هستم. میانهرو حرف قشنگی است امّا اسلام اینجوری حرف نمیزند؛ بفهمیم معارف اسلامی را. اسلام، طرفدار میانه و طرفدار «وسط» است: وَ کَذلِکَ جَعَلنکُم اُمَّهًْ وَسَطًا. امّا «وسط» در اسلام چیست؟ در مقابل تندرو است؟ نه، «وسط» در مقابل منحرف است: اَلیَمینُ وَ الشِّمالُ مَضَلَّهًْ وَ الطَّریقُ الوُسطی هِیَ الجادَهًْ؛ این نهجالبلاغه است. راه میانه یعنی راه مستقیم، راه جادّه. اگر از این راه مستقیم منحرف شدید - چه به این طرف و چه به آن طرف - این غیر میانه است.
🔻ادامه دارد...
🔰 راز حمله به جریان انقلابی با برچسب تندرو و افراطی (۲)
👤 #سپهر_خلجی
🔻پس در مقابل میانهرو تندرو نیست؛ در مقابل میانهرو منحرف است.آن کسی میانهرو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است؛ امّا در جادّه، بعضیها تندتر میروند و بعضیها کندتر میروند. تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛ سابِقوا اِلی مَغفِرَهًْ مِن رَبِّکُم؛ جلوتر بروید.
🔸آنهایی که امروز در بیرون از مرزهای کشور میگویند تندرو، مقصودی دارند و معنایی مورد نظرشان است. دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند. آنهایی که میگویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّمتر و پایدارترند؛ حزباللّهیها را میگویند تندرو. میانهرو [هم] کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانهرو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانهرو کسی است که در مقابل خواستههای آنها تسلیم است. حالا چه کسی در مقابل آنها تسلیم است؟ خوشبختانه خودشان هم اعتراف دارند و میگویند در ایران میانهرو نداریم، همه تندرو هستند. این حرف حرف درستی است؛ در ملّت ایران هیچکس طرفدار وابستگی به اینها نیست. گاهی غفلت میشود، لغزش بهوجود میآید و بعضی اشتباه میکنند، امّا قاطبه ملّت ایران طرفدار انقلابند، دنبالهروِ انقلابند و پافشاری بر انقلاب میکنند؛ آنها به این میگویند تندرو. چرا ما تکرار کنیم حرف آنها را؟
🔸(۳۰ دیماه ۱۳۹۴ در دیدار دستاندرکاران انتخابات) یک عادتی هم در بعضی پیدا شده است که همینطور مدام تکرار میکنند «تندروها، تندروها»؛ خب بله، تندرَوی و کندرَوی - طرف افراط و تفریط - هر دو بد است، این معلوم است امّا [اینکه] تندروی چیست، کندروی چیست، خطّ میانه کدام است، چیزهای خیلی واضح و روشنی نیست، جزو مسائل بیّن نیست، تبیین لازم دارد. چون برای ما خیلی زیاد خبر میآید؛ این روزنامهها و مطبوعات گوناگون را هم آدم نگاه میکند، من میفهمم که بعضی وقتی میگویند تندروی، جریان حزباللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزباللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همه وجود، با همه اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان میآیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّهای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزباللّهیها را [وسط] بکشند.
🔸باید بیش از گذشته مراقبت کرد و راز حمله به جریان دغدغهمند انقلابی را شناخت و علیه دلسوزان انقلاب با عناوینی مانند تندرو و افراطی برچسبگذاری نکرد که دود آن در چشمان همه خواهد رفت.
#یادداشت_روز
گفتوگو با ابو امیر موکبدار زائران اربعین
🔰 از مبارزه با صدام تا خدمت به زوار امام حسین(ع)
👤 #سیدمحمد_مشکوهالممالک
🔸در یکی از سفرهای معنوی به عتبات عالیات، بنده و باجناقم به همراه خانوادههایمان، عزم زیارت کربلا کردیم. وقتی به عمود ۱۸۲ رسیدیم، با خانوادهای مهماننواز و خونگرم آشنا شدیم که در دلِ مسیر پرجاذبه نجف تا کربلا، بهطور خودجوش در خدمت زوار امام حسین علیهالسلام بودند. این خانواده، که نمایندهای از روحیهی عاشقانه و فداکارانه خدمت به امام حسین علیهالسلام بودند، بهراحتی دل ما را بهدست آوردند.
🔸ابو امیر، سرپرست این خانواده بزرگ، انسانی با تواضع و بااخلاق بود که همهچیز خود را در راه امام حسین علیهالسلام وقف کرده است. او نهتنها از لحاظ معنوی، بلکه از نظر فیزیکی و مالی نیز تمام توان خود را صرف خدمت به زوار امام حسین علیهالسلام کرده است. در کنار او، برادرش ابو امیر حسن آقا و برادرزادهاش، باسم امیری، نیز در همین مسیر با اخلاص و محبت بیپایان در کنار زوار بودند.
🔸ابو امیر برایم با لحن بسیار زیبای عربی از موکب خود میگوید: «از اول ماه صفر تا اربعین، پذیرای زائران امام حسین علیهالسلام هستیم. اما خدمت ما محدود به این ایام نیست. در کل ماه محرم تا اربعین، زائران ایرانی و عراقی که به اینجا میآیند، پذیرایی میشوند. علاوهبر این، در ایام شهادت ائمه علیهمالسلام نیز مراسمی برگزار میکنیم. درِ موکب ما، در تمام طول سال به روی زائران باز است.»
🔸پدربزرگم، حاج حسین فضل امیری، یکی از مبارزان علیه رژیم صدام بود. خانوادهمان برای در امان ماندن از ظلمهای صدام به ایران مهاجرت کردند و در سال ۱۹۹۱، تنها یک سال پس از مهاجرت، او در شهرستان اهواز درگذشت.
🔸باسم امیری برادر زاده ابو امیر که نقش مترجم را به خوبی ایفا میکند در ادامه توضیح میدهد:
🔻«یک نکتهای را بگویم که قبلاً ابو امیر با پسرعموها و برادرانش تنها یک خیمه داشتند که در اختیار خدمت به زائران امام حسین علیهالسلام قرار میدادند. من خودم آن زمان با آنها نبودم، اما عکسهای قدیمیشان را دیدهام. حالا همان خیمه کوچک تبدیل به این حسینیۀ بزرگ و پر از برکت شده است. همینطور، موکب بزرگی که امروزه راهاندازی کردهاند، همه پر از احساس است. امام حسین علیهالسلام به آنها چیزی داده که قابل وصف نیست. وقتی که به امام حسین علیهالسلام چیزی میدهی، او همیشه بیشتر و بزرگتر از آنچه که دادهای، به تو میدهد.»
🔸امام حسین علیهالسلام نهتنها در دنیای ما بلکه در قلبها و ذهنها نیز پرچم عزت و مقاومت را برافراشته نگاه میدارد. همانطور که حضرت زینب سلاماللهعلیها به امام سجاد علیهالسلام فرمودند: «روزی اهل ضلال و کافران و مشرکان قصد میکنند که پرچم امام حسین علیهالسلام را زمین بیندازند، اما عجب که این پرچم زمین نمیافتد و خدا این پرچم را بالا و بالاتر نگه میدارد، با همان شیعیانی که دور و بر امام حسین علیهالسلام هستند، این پرچم را بالا میبرد.» این پرچم امروز، نهتنها در خاک کربلا بلکه در قلبهای میلیونها نفر در سرتاسر جهان برافراشته است.
#فرهنگ_مقاومت
https://kayhan.ir/001HK0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مردم! نمیشه ابوموسی اشعری رو انتخاب کنید اما جواب کارهاش رو امام علی علیه السلام بده!
هدایت شده از رسانه مطالبه گر تاشا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷شب های انقلاب با حضور مردم و مسئولان شهرستان و برپایی میز خدمت جهت پاسخگویی به مردم
مکان: محله کاظم آباد مسجد حضرت قاسم(ع)
#تاشاپرچمداررسانه
✅ رسانه مطالبه گر تاشا
@tashaa1400
@tashaa1400
چهل و سومین جشنواره فیلم فجر–۲
🔰 فیلمهایی که از زیر دست در رفتند!
👤 #سعید_مستغاثی
🔸برخلاف تبلیغات سرسامآوری که پس از روی کار آمدن دولت و مسئولان جدید سینمایی به راه افتاد که اتهام متولیان سینمایی دولت سیزدهم را ساخت فیلمهای کمدی ضعیف برای پررونق کردن گیشه و محدودیت برای فیلمهای منتقد و سینمای اجتماعی دانستند، اما نگاهی به مجموعه آثار حاضر در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر که در واقع کلکسیونی از محصولات یک سال آخر سینمای دولت سیزدهم است، نشان میدهد از ۳۶ فیلم این دوره، تنها ۴ فیلم (یعنی حدود ۱۱ درصد) کمدی هستند که میتوان با اطمینان گفت (علیرغم مخالفت بنده با ۳ تا از آنها در شورای پروانه ساخت) اما باید اذعان کرد که از آن به اصطلاح کمدیهای سخیف و مبتذل دورههای قبل مانند «۵۰ کیلو آلبالو» و «رحمان ۱۴۰۰» و... بسیار سالمتر به نظر میرسند!
🔸اینکه شعار داده و میدهند در دوران سینمایی دولت سیزدهم، برای فیلمهای به اصطلاح اجتماعی و منتقد محدودیت ایجاد شد، با همین آمار میتوان متوجه شد که همه آن تبلیغات، یک پروپاگاندای جعلی بیش نبوده و نیست! برخی از این ۱۸ فیلم، به شدت منتقد و معترض به بعضی از نابسامانیهای اجتماعی و اقتصادی هستند وتقریبا اغلب این آثار در سینمای دولت قبل، مجوز تولید گرفتند.
🔸در تمام دوران سینمای دولت سیزدهم سعی بر این بود که سینمای ایران سالم سازی شده و ضمن حفظ تنوع لازم، جذابیت کافی و ساختار استاندارد سینمایی، به نقاط مغفول تاریخ این سرزمین و مفاخر و نقاط ارزشمند آن بیشتر پرداخته شود و فراتر از پسند جشنوارهها و مریدانشان، ارزشهای کهن این مردم همچون جایگاه خانواده و پدر و مادر و... حفظ گردد.
🔸با توفیق برخی آثار کمدی، بالتبع سیل فیلمنامههای مشابه برای ساخت و تولید سرازیر شد و خیلیها برای استفاده یا در واقع سوءاستفاده از شرایط، انواع و اقسام متنهای به اصطلاح طنز و کمدی را تقریبا با یک تم، روانه دریافت مجوز ساخت نمودند.
🔻مثلا یک سری فیلمنامه و فیلم به طور سیستماتیک، ارائه و ساخته شد که معمولا ماجرایش از حوالی سالهای اوجگیری انقلاب آغاز میگردید (بین اعضای شورای پروانه ساخت معروف شده بود، فیلمهایی که از دی ماه ۱۳۵۶ شروع میشوند!) و کاراکترها معمولا ۲ یا ۳ آدم مشنگ بودند که مانند بولک و لولک اغلب در کافهها و کابارهها کار میکردند و عاشق میشدند یا با دخترانی دوست بودند و همین ماجرا به روزهای انقلاب میرسید و ادامه مییافت.
🔸فیلم باقیمانده از روز اول جشنواره که در بخش ویژه نمایش داده شد، فیلم «رگهای آبی» با نام قبلی «من فروغ هستم» بود. جالب اینکه این فیلم اگرچه از شورای نمایش دولت قبل، پروانه نمایش گرفت ولی به دلیل تحریف شخصیت فروغ فرخزاد مورد تردید قرار داشت.
🔻چرا که نه فیزیک بازیگر نقش فروغ به صورت و فیزیک لاغر فروغ فرخزاد شباهت داشت و نه رفتار و نوع حرکات و نه صدا و حتی نادرست ادا کردن کلمات اشعار آن شاعره معروف (که صدا و تصاویر و فیلمهایش موجود است) و همین نقایص ساختاری باعث نزول این کاراکتر و اثر شد.
https://kayhan.ir/001HL1
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: شرط ذهنی توکل به خدا یعنی یقین داشته باشیم با اذن خدا محالات ممکن میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: ملّت ایران جرئت دارد که بگوید مرگ بر آمریکا؛ آمریکا متجاوز و دروغگو است
35.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در جمع شرکتکنندگان در چهلویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن
هدایت شده از رسانه مطالبه گر تاشا
دکمه کوچک روی کمربند ایمنی خودرو چه نقشی دارد؟
پاسخ خود را اینجا بنویسید؟!
https://eitaa.com/joinchat/4234412226Cb0104a95ff
#تاشاپرچمداررسانه
✅ رسانه مطالبه گر تاشا
@tashaa1400
@tashaa1400