هدایت شده از رسانه تاشا ۲۹
#فوری
🚨📸 گروه هکری عدل علی تصویر جدیدی از یاسمین پهلوی با تام مورلی منتشر کرد!
اینجا ببینید
واقعا زشته این تصویر 👇👇👇
#تاشاپرچمداررسانه
✅ رسانه مطالبه گر تاشا
@tashaa1400
@tashaa1400
⭕️ راز حمایت های سخنگوی دولت از آشوبگران مشخص شد؟
🔹علیرضا مهاجرانی برادر دوقلوی سخنگوی دولت، پزشک ساکن کانادا و از مخالفان جمهوری اسلامی است که از حامیان جدی پهلوی به شمار می رود.
🔹سئوال این است که در گزینش یک نیروی تازه استخدامی یکی از بستگان دور اگر در خارج از کشور باشد ، پرونده گزینش رد می شود، اما برادر دوقلوی خانم سخنگو، از حامیان براندازی و مخالف جمهوری اسلامی است اما خواهرش پست حساس دولتی را در اختیار دارد.
🔹این درحالی است که مواضع مهاجرانی در آشوب های اخیر و همچنین آشوب های سال ۱۴۰۱ کاملا سئوال برانگیز و حتی در جهت حمایت از مخالفان ضدنظام بوده است.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آقای جمهوری اسلامی قبل از جنگ کار اصلاحات خائن را یکسره کن
✍ چقدر با این حرفها موافق هستید؟ آیا الان وقت این کار هست؟
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقا بیایید کلیپ واضح کل جمعیت رو دراوردم این 10/000 هزار نفرم نیست😂چرا شعار خارجی میدن مگه ایرانی نیستن؟
بعد همینا به 34 میلیون میگفتن اقلیت...
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄
🔴واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک چندملیتی مونیخ
▪️ ربع پهلوی موش زایید
🔹 فعالان فضای مجازی به تجمع چند ملیتی مونیخ واکنشهای زیادی نشان دادند.
🔹 حضور در تجمع طرفداران سلطنت طلب در مونیخ که بودجهای ۴ میلیون یورویی داشت و هفتهها قبل برنامهریزی شده بود، تنها توانست حدود ۱۰٬۰۰۰ نفر را جذب کند.🤭🤣
🔹 اکثر کسایی که اومدن سوریها یا اوکراینیهایی بودند که در ازای پول و غذا با اتوبوس از کشورهای همسایه آورده شده بودند.
#سواد_رسانه
https://eitaa.com/savadresane404