#راز_دلبران
💗#شناخت_مرد_و_زن💖
💞مردان به مثابه یک نوارِ کشی و زنان به مثابه یک موج مواقعی در غار و چاه خود فرو میروند و بروز #علاقه شان به یکدیگر #افت میکند به طوری که شریک آنها احساس میکند که اشتباهی از او سر زده یا محبت همسرش به او کم شده است و این موجب #اختلافاتی در زن وشوهر ها میشود.
💞 این درحالی است که مرد مانند یک کش زمانیکه کشیده شد و دیگر جای کش آمدن نداشت بلافاصله به جای اول خود باز میگردد و به همسرش #عشق میورزد و همینطور زنان مانند یک موج بعد از افول دوباره اوج میگیرند و به همسرشان #محبت میکنند.
@j_asemany
@kh_asemani
🆔 @shamim_e_khanevade
#تربیت_طلایی
اگر فرزندتان #کمرو است، بگذارید در مورد خودش حرف بزند
بچهها تا وقتی در جمع، احساس امنیت روانی نداشته باشند جرات پیدا نمیکنند خودشان را نشان بدهند. باید به بچه کمرو فرصت حرف زدن بدهید، او را خاطر جمع کنید که شنیدن حرفهای او برایتان مهم است. هر قدر فرزند شما اطمینان خاطر بیشتری از جانب جمع یا گروه پیدا کند، راحتتر میتواند حرف بزند و توانمندیهای خود را نشان بدهد.
برای شنیدن حرفهای او صبوری به خرج دهید. هرگونه واکنش منفی پدر، مادر یا مربی میتواند ترمزی باشد برای حرف زدن او.
@j_asemany
@kh_asemani
🆔 @shamim_e_khanevade
#راهنمای_حقیقت
⁉️ پرسش : آیا #صلح امام مجتبی(ع) با معاویه مورد تایید امام حسین(ع)نیز بوده است؟
✅ پاسخ : 👇👇👇👇
شماری از مورخان و محدثان کوشیدهاند تا دو شخصیت متفاوت از این دو برادر به دست دهند. تبلور این گرایش نادرست، درباره عقیده آنها درباره مساله صلح، بدین گونه است که گویی امام حسین(علیه السّلام) به صلح اعتقادی نداشته و در این باره به برادر خود اعتراض کرده است. مبنای این سخن نیز این است که امام حسین(علیه السّلام) طرفدار مشی پدر بوده در حالی که امام حسن(علیه السّلام) راه جنگ را نمیپسندیده است؛ اما از گزارشات تاریخی بر میآید که امام مجتبی(علیه السّلام) موافق جنگ بوده و این در سخنان آن حضرت آشکار است.
از امام حسین(علیه السّلام) نقل شده است که در اعتراض به برادر گفت: «اُعِیذُکَ بِاللهِ اَنْ تُکَذِّبُ عَلِیّاً فِی قَبْرِهِ وَ تَصَدَّقْ مُعَاوِیَهَ»(1)؛ (به خداپناه میبرم از این که علی را در قبر تکذیب کرده و معاویه را تصدیق کنی!)، از مدائنی نیز نقل شده است که حسین(علیه السّلام) از پذیرفتن صلح امتناع کرد، تا آن که برادرش با وی سخن گفت.(2) در برابر این ادعا، شواهد نقلهایی وجود دارد که نشان میدهد امام حسین(علیه السّلام) نیز راهی بهتر از صلح نمیشناخته و مردم را به اطاعت از برادرش دعوت می کرده است.
الف: سیره عملی امام حسین(علیه السّلام) عدم اعتنا و بیتوجهی به سخنان و اقداماتی بوده که ضمن آنها کوشیده شده تا وی را درباره موضع برادرش به مخالفت کشانده و او را به عنوان رهبر شیعیان عراق معرفی کند. او تا پایان زندگی امام حسن(علیه السّلام)، در کنار آن حضرت بوده و همانند او در مدینه زیست. حتی پس از شهادت برادر نیز، طی یازده سال همان موضع را داشت. این سیره نشان میدهد که او هیچ گونه مخالفتی با مساله صلح نداشته است.
ب: زمانی که شیعیان افراطی از موضع صلح ناراحت شدند، به سراغ امام حسین(علیه السّلام) آمده و از او خواستند تا رهبری آنان را در دست گیرد. علی بن محمد بن بشیر همدانی میگوید: «همراه سفیان بن ابی لیلی به مدینه آمدیم و بر حسن بن علی(علیهما السّلام) وارد شدیم در حالی که مسیب بن نجبه و عدهای دیگر نزد او بودند. من به او گفتم: السلام علیک یا مذل المومنین. امام فرمود: «سلام بر تو: بنشین من مذل المومنین نیستم، بلکه معز المومنینام. من از صلح چیزی جز حفظ جان شما را نمیخواستم ...»، او میافزاید: «ما به سراغ برادرش امام حسین(علیه السّلام) رفتیم و او را از آنچه [امام] حسن(علیه السّلام) گفته بود آگاه کردیم. امام حسین(علیه السّلام) فرمود: «صَدِّقْ اَبُو مُحَمَّد، فَلْیَکُنْ کُلُّ رَجُلٍ مِنْکُمْ حِلْساً مِنْ اَحْلَاسِ بَیْتِهِ مَادَامَ هَذَا الْاِنْسَانُ حَیّاً فَاِنْ یَهْلِکُ وَ اَنْتُمْ اَحْیَاءٌ رَجَوْنَا اَنْ یُخَیِّرَ اللّهَ لَنَا وَ یُوْتِنَا رُشْدَنَا وَ لَا یَکِلْنَا اِلَی اَنْفُسِنَا»(3)؛ (برادرم راست میگوید، هر یک از شما تا وقتی این شخص [معاویه] زنده است پلاس خانه خود باشد [تا ببینیم چه میشود؟] اگر او مرد و شما زنده بودید امیدوارم که خداوند آن را برای ما پیش آورد که رشد ما در آن باشد و ما را به خود وانگذارد).
امام در برابر شخص دیگری که از وی خواسته بود تا دست به قیام بزند، فرمود: «اَمَا اَنَا، فَلَیْسَ رَاْیِی الْیَوْمَ ذَلِکَ، فَالْصِقُوا رَحِمَکُمُ اللهُ بِالْاَرْضِ وَ اکْمِنُوا الْبُیُوتَ وَ اَحْتَرِسُوا الظَّنَّهَ مَادَامَ مُعَاوِیَهَ حَیّاً»(4)؛ (اکنون عقیده من چنین نیست. خدای شما را رحمت کند، تا هنگامی که معاویه زنده است در خانههاتان بمانید و از کاری که به شما ظنین شوند پرهیز کنید).
اشاره امام به زنده بودن معاویه، نشانگر آن است که امام نیز به شرایطی که منجر به مساله صلح شده واقف بوده است. معاویه در این تحلیل نقش محوری داشت. به هر روی، پس از آن که ماجرای صلح به پایان رسید، دو برادر هر دو کوفه را ترک کرده و به مدینه بازگشتند.(5)
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
@j_asemany
@kh_asemani
🆔 @shamim_e_khanevade
#کدبانوی_خانه
كدبانو هاى عزيزسلام😍
اگه ميخواين هود تميزي داشته باشين يه كم الكل روى يه پارچه ي نرم بريزين و روي هودتون بماليد👌
راه ديگه هم استفاده از پودر ماشينه😌
@j_asemany
@kh_asemani
🆔 @shamim_e_khanevade
بسم الله الرحمن الرحیم
این حرفها حرف دل یک یا کریم است
غصه نخور ای دل خدای ما کریم است
از سفرهی خالی خود بیمی ندارد
هرکس که ذکرش لا اله الّا کریم است
هرگز دری را در پی روزی نکوبیم
روزی ما از روز اول با کریم است
آن که خدا ما را گدای او نوشته
یک چشمه یک دریا نه یک دنیا کریم است
امشب شب تغییر در ضرب المثلهاست
هرچه گدا کاهل بود، آقا کریم است.
.
.
🌺 باعرض سلام خدمت خانواده عزیز آسمانی
ضمن قبولی طاعات و عبادات شما خوبان
ان شاالله امشب به مناسبت جشن میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) و #سحرخیزان_کوچک راس ساعت ۱۱:۳۰ دور هم جمع میشویم.
.
.
منتظر ما باشید ...
.
.
نسیم کوی جـــانــــــــــان است قرآن
شمیم عطر رحمان است قرآن
بود روشنـــــــگر راه ســـــــــــــــعادت
چو خورشید فروزان است قرآن
48.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوت قرآن
سوره مبارکه قریش