🔴 نوتردام، گرنفل و ظلمی که به «قالیباف» کردند
🔹کلیسای جامع نوتردام، بعنوان یکی از بزرگترین مواریث تاریخی کشور فرانسه، روز دوشنبه گذشته دچار آتشسوزی شد و بخش اعظمی از سازه آن و از جمله برج تاریخی این کلیسای معروف متأسفانه از بین رفت .
🔻دادستانی کشور فرانسه و فعالان سیاسی این کشور در جریان اطفای آتش این کلیسای قدیمی تاکنون کسی را متهم نکردهاند. همچنین احتمال تروریستی بودن این حادثه نیز رد شده است.
🔹بلافاصله پس از اعلام تخریب کلیسا، برخی چهرهها و مجامع کشور فرانسه اعلام کردهاند که در قالب اقدامات خیریه، به بازسازی کلیسا کمک خواهند کرد.
🔻مقامات سازمان آتشنشانی فرانسه نیز اعلام کردهاند به دلیل خطراتی که استفاده از بالگردهای آبپاش دارد؛ اجازه ندادهاند که در عملیات اطفای آتش از این تجهیزات استفاده شود و اعلام کردند حجم آب بالگردها میتوانسته خطراتی را برای نیروهای آتشنشان ایجاد کند و برای همین اجازه استفاده از آنها را ندادهاند.
🔹قبل از حادثه نوتردام نیز برج مسکونی موسوم به گرنفل در سال ۲۰۱۷ در شهر لندن دچار حریق شد که طی آن ۸۰ نفر کشته و مفقود و حدود ۷۰ نفر نیز مجروح شدند.
🔻در حادثه گرنفل هم اثری از استفاده از فناوریهای هوایی نبود ضمن اینکه آتشنشانان نیز منتظر ماندند آتش فروکش کند و سپس اقدام به اطفای کامل آن کردند.
🔹یکی از نکات جالب مشترک دیگر در هر دو حادثه اشاره شده؛ عدم حمله فعالان سیاسی و رسانهها به شهرداران و مقامات شهری پاریس و لندن و امتناع از مقصّرتراشی و کینهورزی سیاسی در این حوادث بوده است.
🔹این دو آتشسوزی و رخدادهای متعاقب آن بیش از هرچیز تداعیکننده حادثه دردناک آتشسوزی در ساختمان پلاسکو در تهران است... حادثهای که با تلاش آتشنشانان و مدیریت جهادی که در قبال آن صورت گرفت؛ هیچیک از شهروندان در این ساختمان پرتردد مجروح نشدند و دست آخر آتشنشانان بودند که برای نجات جان مردم و کسبه به شهادت رسیدند.
🔻قابل تأمل آنکه در جریان حوادثی مثل کلیسای جامع نوتردام و برج گرنفل؛ شهرداران پاریس و لندن بلافاصله مورد هجوم فعالان سیاسی جناحهای مقابل خود قرار نگرفتند، مشاور رئیس جمهور فرانسه از چیزی به نام آتش به اختیاری در قبال آتش بوجود آمده سخن نگفت و عمده فعالان منتقد دولت و مقامات شهری نیز فیالفور تبدیل به کارشناسان آتشنشانی نشدند.
🔻مقامات شهری پاریس و لندن همچنین پس از این دو حادثه آتشسوزی که یکی از آنها با تلفاتی نیز همراه بود؛ از این نگفتند که انتصابات شخص شهردار در سازمان آتشنشانی با اشکال همراه بوده و یا شهرداری در استفاده از «بالگردهای آبپاش» تعلل کرده است و برای همین شخص شهردار، مسئول آتشسوزی است!
🔻در قبال این حوادث، دروغهایی مبنی بر اینکه شهردار گفته است در آتش چند صد درجه حضور یافتم نیز منتشر نشد و هیچیک از مقامات شهری در پاریس نیز مدعی نشده است که شهردار دستور سانسور رسانهای را داده است و دستگاه قضایی باید شهردار را مؤاخذه کند.
💢گرنفل و نوتردام حاوی درسهای زیادی است که اثبات میکند در قبال حادثه پلاسکو؛ ظلمها و کینهورزیهای سیاسی فراوانی در حق مدیریت جهادی شهردار سابق تهران صورت گرفت. ظلمها و کینهورزیهایی که هنوز پاسخ مدللی از باب چرایی رواداری آنها به افکار عمومی داده نشده است...
📝 #سایت_مشرق
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آیا روحانی چنین اختیاری دارد؟
🔺محمد ایمانی، در اوایل بهمن ماه سال گذشته خبر از مشاجره لفظی عزتالله ضرغامی، عضو شورای عالی فضای مجازی با حسن روحانی در جلسه آن شورا خبر داد و نوشت: «آقای ضرغامی در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی به برخی هنجارشکنی ها توسط آقای روحانی اعتراض کرده است. ضرغامی گفته این حرف ها چی بود که شما درباره حجاب و فضای مجازی و فیلترینگ در وزارت ارتباطات گفتید؛ بعضی از این سخنان غیر واقعی و برخی دیگر معارض ارزش های اسلامی و انقلابی است؟
🔹انتقاد ضرغامی، به غرور روحانی بر خورده و از موضع بالا با خشم و عصبانیت گفته؛ من نباید به شما پاسخ بدهم، پاشو برو بیرون! ضرغامی هم پاسخ داده که شما نمی توانید اعضای شورا را بیرون کنید. پس از آن، روحانی که انتظار قاطعیت و صراحت از ضرغامی را نداشته، از جلسه بیرون رفته و به انتقاد ضرغامی که اعتراض برخی دیگر از اعضا هم بوده، پاسخ نداده است.»
🔺این خبر تا روزهای گذشته به دست فراموشی سپرده شده بود که خبر دعوت نشدن ضرغامی و حسن رحیمپور ازغدی به جلسات شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی این ماجرا را دوباره به ذهن مخاطبان متبادر کرد.
در این زمینه چند نکته به نظر میرسد:
1⃣فقدان اطلاعرسانی دفتر ریاست جمهوری و دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی دراینباره عجیب و سوالبرانگیز است. قاعدتا وظیفه دعوت از اعضای این دو شورا برای تشکیل جلسات برعهده دبیرخانه این شوراهاست. تاکنون صرفا این اخبار از جانب ضرغامی و دفتر ازغدی منتشر شده و هیچ توضیحی درباره عدم دعوت از این دو عضو از سوی دبیرخانه این دو شورا منتشر نشده است.
2⃣حسن روحانی در روز تنفیذ حکم خود در سال ۹۲ گفت: «خداوندا به تو پناه میبرم از بستن دهان رقیبان و منتقدان». اقدام کنونی رئیسجمهور چه نسبتی با آن ادعا دارد؟ سعه صدر و تحمل انتقادات و اعتراضات، لازمه حکمرانی خوب است و از رئیسجمهور انتظار میرود در این زمینه پیشرو باشد. رئیسجمهور باید بیش از همه مسولین و سیاستمداران تحمل صدای مخالف و منتقد را داشته باشد.
🔺رئیسجمهور نباید از انتقاد و حتی مخالفت افراد مختلف در مجامع کارشناسی به خصوص اعضای شوراهای عالی آزرده شود و کار به اینجا بکشد که آنها را به جلسات دعوت نکند. از رئیسجمهور انتظار میرود با سعه صدر با انتقادات برخورد کند و تصمیم اخیر خویش تجدیدنظر کند.
3⃣پرسشی که در پی اتفاقات اخیر مطرح میشود این است که آیا اساسا رئیسجمهور از نظر قانون حق دارد دو عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و یک عضو شورای عالی فضای مجازی را از حضور در جلسات آن دو شورا محروم کند؟
🔹قاعدتا اعضای این دو شورا منصوب رهبری هستند و علیالقاعده فقط کسی که آنها را منصوب کرده میتواند آنها را عزل کند یا از حضور در جلسات منع کند.
هر چند رئیسجمهور ریاست جلسات این دو شورا را برعهده دارد. اما از نظر رای با دیگران برابر و صاحب اختیار ویژه ای در این مجامع نیست و او نیز تابع مصوبات جمع و اکثریت است و قاعدتا از منظر قانونی حق ندارد کسی را اخراج و یا اعضای شورا را به جلسات دعوت نکند.
💢در آخر باید گفت در وضعیت کنونی کشور چنین مناقشاتی اعتماد عمومی را از حاکمیت و دولت سلب میکند و قطعا به ضرر منافع ملی است.
📝 #سایت_الف
➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#یادداشت_طنز
🔴سلبریتیها دستورالعمل کمک به سیل زدگان را اعلام کردند!
🔸های مهناز!
کمیته مرکزی سلبریتیهای مقیم ایران (فارغ از اینکه کجا زائیده شده یا زائیدهاند) با تشکیل جلسه فوق العاده به مناسبت سیلهای اخیر، آئیننامه اهدا، دریافت و توزیع کمکهای مردمی، دولتی و بینالمللی برای سیل زدگان را به شرح زیر تصویب و اعلام نمود:
1⃣ از آنجا که منشأ سیلهای اخیر همچون منشأ تمام آتشسوزیها، تصادفات، برق گرفتگی ها، سوراخ شدن سدها، نشست خیابانها و... سردادن شعارهایی چون مرگ بر آمریکاست، هرگونه کمک به سیل زدگان باید بدون کوچکترین نشانههای اعتقادی، مذهبی و حتی ملی همچون پرچم ایران باشد. از این رو حضور هرگونه آخوند، مداح، بسیجی، سینهزن و... در مناطق سیل زده ممنوع است. از هموطنان سیل زده درخواست میشود از دریافت هرگونه کمک از این دست افراد خودداری کنند. شاید سوال پیش بیاید که اگر از اینها کمک نگیریم از کی بگیریم که باید گفت سیل زده به این پررویی ندیده بودیم به خدا... چه حاضر جواب... ایش!
🔸تبصره ۱: از آنجا که برخی از این افراد بدون مشخصات ذکر شده و بهصورت مخفیانه در کمکرسانی به سیل زدگان شرکت میکنند، سعی کنید مانع از کمک رسانی هرگونه آدم ریشو (اعم از کامل، پروفسوری، بزی، ستاری و...) و چادری (حتی مانتویی) شوید.
2⃣ اقلام مورد نیاز سیل زدگان در درجه اول عبارت است از لباس زیر (ترجیحا رکابی در رنگهای صورتی و یاسی)، وسایل بهداشتی، سیدی فول آلبوم شجریان، کتاب شازده کوچولو(ترجیحا نشر چشمه)، فلش کارت چه کسی پنیر مرا قورت داد؛ و در مرحله بعد اقلامی چون آب، غذا، پتو و لباس.
3⃣ توزیع کمکهای انساندوستانه کشورهای اروپایی همچون فرانسه (عزیزم! قربون اون برج ایفلت بشم)، آلمان (جوووون... کی میشه من باز بیام)، انگلیس و... باید در اولویت باشد.
🔸تبصره ۱: از آنجا که طبق اطلاعات دریافتی اقلام اهدایی صلیب سرخ آلمان چیزی در حد ۴۰ جفت بوت و ۷ جفت کفش و اینها بوده و کار به توزیع اصلا نمیرسد، امدادگران میتوانند کفشها را برداشته و به سیل زدهها نشان بدهند. سیل زدهها نیز میتوانند با دست کشیدن روی کفشها به آنها تبرک بجویند!
تبصره ۲: کدخدا یا بزرگ خاندانها میتوانند یکبار کفشها را پوشیده ولی سریع در بیاورند.
4⃣ دریافت هرگونه کمک از کشورهای بیکلاس و درِ پیتی مثل عراق، لبنان، پاکستان، هند و سایر کشورهای آسیایی و آفریقایی ممنوع است.
🔸تبصره ۱: اگر از هند خود آمیتابباچان کمکها را فرستاد یا لااقل یک پیام اینستاگرامی داد کمکها را قبول کنید.
تبصره ۲: کشورهایی مثل ژاپن و کره جنوبی آسیایی حساب نمیشوند. هرچی دادند بگیرید.
تبصره ۳: کشورهای آفریقایی غلط میکنند کمک کنند (قبلا گفته بودم خواستم تاکید کنم.)
تبصره ۴: کشورهای اروپایی هرچه دادند قبول کنید ولو پوشک استفاده شده. بگیرید بشورید بندازید روی بند، خشک که شد استفاده کنید. اگر نخواستید بدید من خودم همهش رو استفاده میکنم.
💢 در پایان از همه سیل زدگان درخواست میشود از ایجاد تنش بپرهیزند و با ابراز سوالهایی چون سلبریتیها کجان؟ یا پولهایی که برای زلزله کرمانشاه گرفتند چه شد؟ یا مگه آلمان به عراق سلاح شیمیایی نداد پس چرا نمیگید از اونا کمک نگیریم؟ و... در کار امدادرسانی ما سلبریتیها از پشت توئیتر و اینستاگرام خلل ایجاد نکنند. مرسی... اه.
📝 #محمدرضا_شهبازی
➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 چرا رهبر انقلاب با جبران خسارت سیل از صندوق توسعه #موافقت_مشروط کردند؟
🔹ایجاد صندوق توسعه ملی، با هدف تغییر نگاه به درآمدهای نفتی، در خرداد ۱۳۸۷ در مجمع تشخیص مصلحت تصویب و به تایید مجلس رسید. این صندوق با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فراوردههای نفتی تأسیس می شود. در سال 92، حسن روحانی صندوق توسعه را با 55 میلیارد دلار دارایی تحویل گرفت. هر چند آقای روحانی مدعی بود خزانه خالی است.
🔺 دولت سال گذشته، خواستار کاهش درصد واریز درآمدهای نفتی به صندوق توسعه ملی، از ۳۴ درصد (تکلیف برنامه توسعه) به ۱۰ درصد شد. با گذشت پنج سال (تا پایان سال 96)، دارایی این صندوق فقط 15 میلیارد دلار افزایش یافت و این در حالی است که درآمد نفتی کشور در همین دوره، 200 میلیارد و 540 میلیون دلار بود. مساله فقط به همین جا ختم نمی شود. کارشناسان معتقدند دولت روحانی بارها با دست اندازی به این صندوق به بهانه های مختلف باعث شده تا صندوق توسعه ملی از اهداف خود دور شود.
🔹 بارشهای سیلآسای اخیر، ۳۵ هزار میلیارد تومان، طبق وزارت کشور، خسارت به کشور وارد کرده است. دولت قصد داشت این مبلغ را از صندوق توسعه ملی برداشت كند كه به گفته كارشناسان، تبعاتی چون افزایش پایه پولی، رشد نقدینگی و تورم را به دنبال دارد كه در شرایط فعلی اقتصاد كشور موجب التهابات بیشتر در بازار و كاهش قدرت خرید عامه مردم میشود. بنابراین رئیس جمهور در نامه ای به رهبرانقلاب از ایشان در خواست کرد تا با برداشت مبلغ ۲ میلیارد دلار برای جبران خسارت مناطق سیل زده موافقت کنند.
🔸اما پاسخ تامل برانگیز رهبر انقلاب: «خسارتهای مالی ناشی از سیل ویرانگر بویژه در چند استان بسیار سنگین و مصیبتبار است....مطلعید که استفاده از صندوق توسعه ملی صرفاً در صورت مسدود بودن راههای دیگر ممکن است...تأکید میشود که دولت سریعاً از محلهائی همچون:
1⃣پنج درصد مقرر در بودجهی عمومی کشور برای جبران خسارت حوادث غیرمترقبه
2⃣جابجایی در ردیفهای بودجههای عمرانی
3⃣بیمهها و تسهیلات بانکی
اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمعبندی وضعیت، در صورت نیاز، برداشت از صندوق مزبور مورد تأیید اینجانب خواهد بود.»
این نامه به خوبی نشان می دهد که دولت پیش از کارهای کارشناسی لازم، درصدد دست اندازی به صندوق توسعه ملی برآمده است.
🔺البته دولت در هدر دادن منابع اقتصادی کشور بدطولایی دارد. چه آنجا که با اعلام قیمت دستوری ارز 4200تومانی بیش از صدهزار میلیارد (یک چهارم بودجه کشور) را به باد داد و یا آنجا که با حراج سکه، ذخایر طلای کشور را تضعیف کرد. حالا در آخرین مورد او برای چندمین بار در پنج سال گذشته به دنبال دست اندازی به ارزهای صندوقی است که قرار بود سهم آیندگان از درآمد کنونی نفت را حفظ کند.
💢اقدامات دولت تدبیر و امید نه تنها تاثیر سو به معیشت کنونی مردم گذاشته که حتی منابع متعلق به آیندگان را هم با خطر مواجه کرده است. تدابیر بلند مدت دولت همچون محدودیت های استثنایی دیکته شده به ایران در برجام که تا سال ها پس از رفتن ظریف و روحانی از قدرت هم دامن ایران را میگیرد به حوزه سیاسی محدود نمی شود. با برداشت های متعدد از صندوق توسعه ملی و کاهش میزان واریزی دولت به این صندوق مشخص شده است که این خسارت ها در حوزه اقتصادی نیز بلندمدت خواهد بود.
📝 #رجانیوز
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مریلا زارعی:
بعد از دیدن آژانس شیشه ای عکس های مدونا و مایکل جکسون رو پاره کردم!
@Kh_enghelab
خیابان انقلاب
مریلا زارعی: بعد از دیدن آژانس شیشه ای عکس های مدونا و مایکل جکسون رو پاره کردم! @Kh_enghelab
🔴 دلمان برای حاج کاظم و حیدر تنگ شده...
📝 #ترنم_فرهنگی
1⃣شاید یازده سال داشتم؛حاج کاظم رو بار اول از پس قاب سینما دیدم.
گروگان گیری؛فرودگاه؛عباس...
فاطمه...فاطمه..فاطمه....
صحنه ی کشیدن تفنگ از سرباز و...
هرچند گاهی با درک معقول شرایط درک نمیکردم چنین حرکتی را و اوایل مقصر هم میدانستم!برای مردمی در محاصره....اما در همان سن!خوب درک میکردم طعنه های بعضی مخاطبین را...و در آخر دل من با حاج کاظم قصه بود...
گذشت و گذشت...حاج کاظم برامون تثبیت شد...چه با خنده های لیلی با من است و چه فیلمهای دیگر ژانر دفاع..از ۶۲تا بعد...کم برایمان بازی نکرده بود این مرد سینما...و هر بار بیشتر تحسینش میکردم...
واگر بگویی او صرفا نقش بازی میکرد؛قبول ندارم که درجایی گفته بود اگر به چیزی اعتقاد نداشته باشم بازی نمیکنم...و قطعا وقتی بازی در جایی هزینه و طعنه خاصی دارد که جایزه هم ببری بگویند بخاطر موضوعش بود...
سینما خوب یا بد..تاثیرش را داشت ..بعد فراگیر شدن مجازی نقش بازیگر ها شاید بیشتر شد و یک عده خاص...سلبریتی ها...
2⃣اما سلبریتی کیست؟
باید ازش تقدیر کرد وقتی حق گفت؟!...
یا باید به مانند بقیه بهش نگاه کرد؟...
پاسخ به این سوالات جواب خیلی چیزها را مشخص خواهد کرد که وقتی نگاه جامعه خاص میشود..نظرشان هم خاص است..واگر برسیم به فضایی که فقط در حوزه ی خودشان انتظار صحبت رود..قطعا حاشیه ها و ضررها کمتر خواهد شد.
3⃣یاد کلیپی از مریلا زارعی و تغییری که با آژانس شیشه ای پیدا کرد و حیف نیست بگوییم کاش عقبگرد نمیکردی محبوب آن روزها!...
4⃣من اومدم از شخصیت نظام دفاع کنم؛ حیدر، چیزی نیست که از حافظه ی این مردم پاک شود، حاج کاظم و...
نگذار بگوییم دوره ات گذشته مربی...یک نگاه بینداز، اشتباه...توبه...خلوت... حیدری که همیشه از نابسامانی فریاد میزد و کارش طعنه نبود...
یادم نیست بعد بادیگارد چقدر تحسین کردم افرادی که تاقبل آن بهش فکر هم نکرده بودم(محافظ) و چقدر دلم میخواست تمام قد بایستم برای حیدر...
💢این روزها، حیدر ها و کاظم ها از جان ودل مایه گذاشتند و شایسته ی مرد سینمای محبوب ما شاید نیست اینهمه سیاه نمایی...
اما باز هم بگذار چهره ی خوب اینهمه نقش عزیز بماند همچنان در خاطره ها...
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔹یعنی هنوز کسانی وجود دارند که بشود با گذاشتنِ نامِ یک هنرمند بر خیابانی، سرشان شیره مالید؟!
🔸طوری که از خوشحالی ذوق کنند و یادشان برود با تایید یا سکوت یا بیعرضگیِ همان شیرهمالها، هکتارها باغ و فضای سبز نابود شد، شهر روزبهروز بی در و پیکرتر و زشتتر و شلوغتر و بی معناتر و بیهویتتر شد!
🔹مالها و مجتمعهای تجاری با تخلف و تعرض ساخته و تراکمفروشی شد.
و بماند در نمای ساختمانها و چهرهی شهر اثری از هنر ایرانی اسلامی نمیبینی و هنر به معنای هنر جایگاهی در ساحتی از ساحتهای شهر ندارد.
💢 واقعا هنوز هستند کسانی که بشود با نامگذاریِ یک خیابان به اسمِ یک هنرپیشه، خامشان کرد؟!
✍ #کمال_رستمعلی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴خط تولید قدرت ملی
📝 #محمدکاظم_انبارلویی
🔹 سپاه يك نهاد اصيل برخاسته از متن مردم و متن انقلاب است. آمريكا در هدفگيري خود اشتباه نكرده، فقط اشتباه آنها اين است كه نه سپاه بلكه مردم ايران را هدف قرار داده است. با يك ملت نميتوان جنگيد اگر اين جنگ شدني بود آمريكا از ويتنام خارج نميشد و در جنگ با افغانستان و عراق شكست نميخورد.
🔺يك طيف غنيمت طلب از اول انقلاب دستاوردهاي انقلاب را در عرصه توليد قدرت ملي تهديد كرده است. امروز هم اين جماعت وجود دارد بايد از آنها با راي هوشمند مردم عبور كرد. آنها با مايهفروشي، آينده فروشي، ارزانفروشي و نسيهفروشي به خط توليد ملي آسيب ميزنند. اين آسيب موقتي است. از باب اينكه اين ايام نيز بگذرد.
🔹مردم اين جماعت را بهدليل از كارافتادگي وفرتوتي و پيري پشت سر خواهند گذاشت. اقتدار ملي فقط قدرت موشكي و توانمنديهاي شگرف پهبادي و سربازان جان بر كف تراز شهيد حججيها نيست. اقتدار ملي ميليونها ساعت نفر كار در كمتر از يك ماه در چهار، پنج استان سيل زده است كه به طور خودجوش و طبيعي با كمترين فراخوان بدون مزد و منت، هم هست.
🔺اقتدار ملي را در سيماي جواناني ميتوان ديد كه با نشاط، با حوصله، با تحرك فوق العاده، بدون خستگي و افسردگي عاشقانه مشغول خدمت به هموطنان خود هستند. اقتدار ملي را ميتوان در سيماي مردان و زناني ديد كه فارغ از قوميت و مذهب به كمك هم ميانديشند و جز رضاي خدا به چيزي نميانديشند.
🔸ملت ما براساس روايت صادق بيانيه گام دوم روي ۷ قله نشسته است؛
1⃣ قله استقلال
2⃣ قله غيرت و حميّت
3⃣ قله دينداري ، معنويت و اخلاق
4⃣ قله آزادي
5⃣ قله پيشرفت در علم
6⃣ قله رفيع انباشت تجربيات انقلابي
7⃣ قله عزت ملي و مرزبندي با دشمنان بشريت
اين قلهها هر كدام مؤلفههاي قدرت ملي است.
براي فتح اين قله خدا ميداند چه سفرها كردهايم، چه رنجها و مرارتها كشيدهايم. براي «خودسازي»، «جامعهپردازي» و «تمدنسازي» فتح اين قلهها ضروري و اجتناب ناپذير بود.
🔸روح بيانيه گام دوم به ملت شريف ايران و توليدكنندگان اصلي قدرت ملي ميگويد؛
1⃣ ما كي هستيم تمايزات ما چيست؟
2⃣ كجا بوديم و روايت صحيح ما از اين «كجايي» چيست؟
3⃣ كجا ميرويم، كجا بايد برويم و راهكار آن چيست؟
4⃣ موانع راه كدام است و دشمنان ما كجا را هدف قرار دادهاند و بالاخره شرط پيمودن ادامه راه و مقابله با بدخواهان چيست؟
راه را پرچمدار بيدار انقلاب تعيين كرده است، اين راه پيمودني است و پيموده خواهد شد.
🔹انقلاب اسلامي فهم جديدي از «هستي» ، «تاريخ» و «انسان» را در برابر بشر حيرتزده، سرگردان و طاغوت زده امروز ارائه داده است كه در مكاتب فكري و سياسي قرن ما ارائه نشده است. اين فهم چون ريشه در وحي الهي و قرآني دارد پاسخگوي همه پرسشهاي بيپاسخ بشر امروز است. جاذبه انقلاب اسلامي و رهبري نيرومند آن در تئوريپردازي و نظريهپردازي همين فهم است. تهديدها، تحريمها، تحقيرها و تحميقهاي آمريكا نميتواند جلوي اين فهم و درك تاريخي را بگيرد.
💢انقلاب براي تداوم خود نياز به اقتدار روز افزون دارد. لذا همه ملت بهويژه نخبگان بايد در سال «رونق توليد» در مسير خط توليد، افزايش قدرتملي و امنيت ملي قرار گيرند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 صعود یا سقوط دلار؛ مساله این است!
📝 #احمد_جانجان
🔻 دلار از لحاظ تکنیکی و بنیادی با ریزش مواجه خواهد شد و تنها علت اساسی که باعث ایجاد یک ریز موج صعودی در این ریزش سهمگین خواهد شد، خبر عدم اعطای معافیت نفتی به خریداران نفت ایران و عدم تصویب پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد بود.
1⃣ معافیتهای نفتی:
هشت کشور تا اردیبهشت ۹۸ دارای معافیتهای نفتی هستند که برخی از این کشورها از جمله ایتالیا تابحال حتی یک لیتر نفت از ایران خریداری ننمودهاند.
علت عدم خرید ایتالیا طبق اظهارات صریح دیپلماتهای این کشور در بروکسل به هیئت ایرانی، ساختار فعلی SPV یا همان اینستکس است. ایتالیاییها اذعان داشتهاند: گیریم که از شما نفت خریدیم، ما به ازای نفت شما پولی نداریم که پرداخت کنیم(به خصوص با توجه به بحران اقتصادی موجود در این کشور) در نتیجه شما باید برای تسویه این حساب از ما کالای صنعتی خریداری کنید که کالاهای صنعتی نیز جز تحریمهای امریکاست، پس تنها راه باقیمانده استفاده از ساختار اینستکس است که ما باید پول نفت شما را به آنجا منتقل کنیم تا از طریق اینستکس تسویه شود اما خب این چه کاری است که ما از شما نفت بخریم و آلمان، فرانسه و انگلیس کالاهایشان را به شما بفروشند!
خب نمیخریم؛ به همین سادگی!
📌 پس حذف معافیت نفتی کشوری مثل ایتالیا هیچ تاثیری در میزان فروش یا درآمدهای نفتی ما ندارد و صرفا یک عامل روانی است که حتما برای پر رنگتر کردم عدم تمدید معافیت این کشورها از طریق رسانهها، شلوغکاریهای زیادی خواهد شد تا آثار روانی آن دو چندان شود در حالیکه هیچ تاثیری بر واقعیت نخواهد داشت.
📌مضافا اینکه حجم صادرات نفت خام و میعانات گازی کشور به ۲ میلیون بشکه در ماه مارس رسیده و این در حالی است که قیمت هر بشکه نفت از ۷۰ دلار عبور کرده و امریکا ناچار است معافیتها را برای کنترل قیمت نفت هم که شده، تمدید کند!
📌از قضا، گویا کرهجنوبی نیز نتوانسته، میعانات گازی را جایگزین کند و چند محموله بزرگ نفت سبک امریکا از پالایشگاههای کره، برگشت خورده!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
2⃣ عدم تصویب پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام:
بخش عمده این خبر طی چند بار رفت و برگشت لوایح به مجمع، پیشخور شده و تاثیر چندانی بر نرخ ارز و طلا نخواهد گذاشت خصوصا اینکه طی اظهارات جدید مارشال بیلینگزلی رئیس FATF در پاسخ به این سئوال که: چگونه میتوان دست ایران را برای دور زدن تحریمها بست و فشار بیشتری به ایران وارد کرد؟
نقل به مضمون، میگوید: "باید قوانین FATF در ایران اجرا شود تا بتوانیم حداکثر فشار را به این کشور وارد کنیم!"
دیگر بر کسی پوشیده نیست که آثار و تبعات تصویب و پذیرش لوایح مرتبط به FATF چه مشکلاتی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی بغض جوان سیلزده پلدختری شکست:
همیشه آخوندها را مسخره میکردم اما بعد از سیل همین آخوندها به کمک ما آمدند... در مورد آنها اشتباه میکردم.
🔺این سیل شاید خیلی چیزها رو خراب کرد اما خیلی از دلها رو آباد و به هم نزدیکتر کرد...
@Afsaran_ir