چکیده
امنیت و عدالت از بنیادیترین نیازهای انسان در زندگی است. از این رو برپایی امنیت و عدالت، نخستین چشمداشت انسانها از حاکمان و نیز همواره شعار بسیاری از حکومتها بوده و است. و نیز از برجستهترین شاخصههای پیشرفت و تمدن به شمار میآید. هر سرزمینی که دو عنصر کلیدی امنیت و عدالت در آنها فراگیر نشده باشد، هرگز به تمدنی استوار و ماندگار دست نخواهد یافت. در دولت حضرت مهدی؟عج؟ که نوید تمدنی جهانی بر پایه آموزههای وحیانی را دارد، نیز این دو اصل جایگاه ویژهای دارد، به گونهای که در بسیاری از روایاتی که درباره ظهور حضرت ولیعصر؟عج؟ صادر شده به این نکته نیز اشاره شده است. به همین جهت است که عبارت «یملأ الارض قسطاً و عدلاً» برای کسی که کمترین مطالعه در زمینه آموزههای مهدوی را داشته باشد، عبارت آشنایی است. در این نوشتار با بهرهمندی از سخنان معصومان؟عهم؟ به نقش امنیت و عدالت در برپایی تمدن مهدوی پرداخته شده است که نتیجه استوار آن، نقش جدّی این دو در شکلگیری و استمرار آن تمدن بزرگ اسلامی خواه بود.
45.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی زندگی سردار شهید سلیمانی گویای آن است که وی در دوران زندگی خود با تأسی به پیامبر رحمت(ص) و پیشوایان معصوم(ع)، بر دشمنان سختگیر و بر دوستان مهربان بود. نمونههای پرشماری از فرازهای زندگی او، بهویژه در سه دوره مبارزاتی وی: هشت سال دفاع مقدس؛ حضور در جبهه مقامت لبنان و حضور در برابر داعش در عراق و سوریه، گواهی راستین بر این پیروی بود.
روز پژوهش- سخنرانی حجت الاسلام خدا مراد سلیمیان.mp3
5.55M
🔹 روز چهارم هفته پژوهش 1401
✅ روز پژوهش، (پژوهشکدهها، گروههای علمی، اعضای هیأت علمی و محققان برتر و برگزیدگان )
سخنرانی حجت الاسلام خدامراد سلیمیان عضو هیات علمی پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/zd8av
موفق به کسب امتیاز درکرسی تخصصی افزایش تسامح در نقل روایات
زمان: پنج شنبه 24 آذر ماه 1401
@kh_salimian
هیچ کس را توان معرفت زهرای مرضیه نبوده و نیست، جز پروردگار هستی و خاصان اولیای او، که بلندای شناخت او، پرنده ای تیزپرواز می طلبد رها شده از تمامی قیدها و بندها . که فاطمه سری است از اسرار الهی .
بزرگ بانوی جهان اسلام به عنوان برترین زنان عالم همواره در کلام حضرات معصومان علیهم السلام به ویژه پیامبر گرامی اسلام مورد توجه و عنایت خاص بوده است; گاهی از او به عنوان برترین زنان عالم و گاهی به عنوان برترین زنان بهشتی یاد شده است .
نقل شده است که در آخرین لحظه های زندگانی رسول مکرم اسلام صلی الله علیه وآله، فاطمه علیها السلام به شدت گریه می کرد . پیامبر رحمت وقتی صدای گریه دختر خود را شنید او را به نزدیک خود فرا خوانده مطالبی را آهسته به او منتقل فرمود . که در آن شدت گریه، تبسمی بر لبان فاطمه نشست . بعدها وقتی سبب آن خنده را میان گریه پرسیدند فرمود: «فبکیت البکاء الذی رایت فلما رای حزنی سارنی الثانیة فقال صلی الله علیه وآله: یا فاطمه اما ترضین ان تکونی سیدة نساء العالمین؟ فضحکت » (1)
وقتی حال رسول خدا را آن چنان دیدم گریستم، گریه ای که دیدید . وقتی پدرم حزن و اندوه مرا مشاهده فرمود، دوباره با من نجوا کرد و فرمود: ای فاطمه آیا راضی و خشنود نیستی که سید و بزرگ زنان جهانیان باشی؟ پس خندیدم و شاد شدم .
در روایت دیگری نقل شده است که حضرت فاطمه فرمود: در لحظه های آخر زندگانی وقتی پدرم صدای گریه من را شنید فرمود: «یا بنیة انه لیس احد من نساء العالمین اعظم رزیة منک فلاتکونی من ادنی امراة صبرا انک سیدة نساء اهل الجنة » (2)
«دخترم! هیچ کدام از زنان جهان ارزش و مقام تو را ندارند . پس در صبر و بردباری همانند کم ترین زنان نباش; زیرا تو سید و بزرگ زنان بهشتی .»