دعاى روز پنجشنبه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَذْهَبَ اللَّيْلَ مُظْلِماً بِقُدْرَتِهِ وَ جَاءَ بِالنَّهَارِ مُبْصِراً بِرَحْمَتِهِ وَ كَسَانِي ضِيَاءَهُ وَ أَنَا فِي نِعْمَتِهِ اللَّهُمَّ فَكَمَا أَبْقَيْتَنِي لَهُ فَأَبْقِنِي لِأَمْثَالِهِ وَ صَلِّ عَلَى النَّبِيِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ لاَ تَفْجَعْنِي فِيهِ وَ فِي غَيْرِهِ مِنَ اللَّيَالِي وَ الْأَيَّام بِارْتِكَابِ الْمَحَارِمِ وَ اكْتِسَابِ الْمَآثِمِ وَ ارْزُقْنِي خَيْرَهُ وَ خَيْرَ مَا فِيهِ وَ خَيْرَ مَا بَعْدَهُ وَ اصْرِفْ عَنِّي شَرَّهُ وَ شَرَّ مَا فِيهِ وَ شَرَّ مَا بَعْدَهُ اللَّهُمَّ إِنِّي بِذِمَّةِ الْإِسْلاَمِ أَتَوَسَّلُ إِلَيْكَ وَ بِحُرْمَةِ الْقُرْآنِ أَعْتَمِدُ عَلَيْكَ وَ بِمُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَى صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَسْتَشْفِعُ لَدَيْكَ فَاعْرِفِ اللَّهُمَّ ذِمَّتِيَ الَّتِي رَجَوْتُ بِهَا قَضَاءَ حَاجَتِي يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ اللَّهُمَّ اقْضِ لِي فِي الْخَمِيسِ خَمْساً لاَ يَتَّسِعُ لَهَا إِلاَّ كَرَمُكَ وَ لاَ يُطِيقُهَا إِلاَّ نِعَمُكَ سَلاَمَةً أَقْوَى بِهَا عَلَى طَاعَتِكَ وَ عِبَادَةً أَسْتَحِقُّ بِهَا جَزِيلَ مَثُوبَتِكَ وَ سَعَةً فِي الْحَالِ مِنَ الرِّزْقِ الْحَلاَلِ وَ أَنْ تُؤْمِنَنِي فِي مَوَاقِفِ الْخَوْفِ بِأَمْنِكَ وَ تَجْعَلَنِي مِنْ طَوَارِقِ الْهُمُومِ وَ الْغُمُومِ فِي حِصْنِكَ وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْ تَوَسُّلِي بِهِ شَافِعاً يَوْمَ الْقِيَامَةِ نَافِعاً إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حاج احمد متوسّلیان پس از آزادسازی خرّمشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوستالژی
🎥 شنوندگان عزیز توجه فرمایید، شنوندگان عزیز توجه فرمایید خرمشهر آزاد شد!
سالروز فتح خرمشهر گرامی باد🌹
⏪اعلام شروط جمهوری اسلامی ایران برای ادامه #برجام با #اروپا از سوی #رهبر انقلاب
🔹۳کشور اروپایی در ۱۳-۱۴سال قبل یک بدعهدی بزرگی کردند در مذاکرات هسته ای سال۸۳-۸۴، قول دادند و عمل نکردند، باید ثابت کنند امروز آن بی صداقتی و بدعهدی آن روز را نخواهند داشت. در دوسال گذشته آمریکا بارها برجام را نقض کرده است و اروپایی ها ساکت مانده اند. اروپا باید آن #سکوت را جبران کند
🔹آمریکا قطعنامهی ۲۲۳۱ را نقض کرده است؛ اروپا باید یک #قطعنامه علیه نقض آمریکا، صادر کند.
🔹اروپا باید متعهد شود که بحث #موشکی و #منطقهای جمهوری اسلامی را مطرح نخواهد کرد.
🔹 اروپا باید با هر گونه #تحریم جمهوری اسلامی مقابله کند و مقابل تحریمهای آمریکا صریح بایستد.
🔹اروپا باید فروش کامل #نفت ایران را تضمین کند. چنانچه آمریکاییها توانستند به فروش نفت ما ضربه بزنند، باید بتوانیم آن مقدار نفت که میخواهیم بفروشیم. اروپاییها بهنحو تضمینشدهای باید جبران کنند و نفت ایران را خریداری کنند.
🔹 #بانکهای اروپایی باید #تجارت با جمهوری اسلامی را تضمین کنند. ما با این سه کشور #دعوا نداریم، اما #اعتماد نداریم به آنها؛ آن هم متکی است به سابقهشان.
🔹اگر اروپاییها در پاسخگویی به مطالبات ما تعلل کردند، حق ایران برای آغاز فعالیتهای #هستهای محفوظ است. وقتی دیدیم برجام فایدهای ندارد، یکی از راههایش این است که برویم سراغ بازیافت فعالیتهای تعطیلشده. ۹۷/۳/۲
بیانات تکان دهنده
امیرمومنان پس از مشخص شدن نتیجه حکمیت
"اما بعد. بدانيد كه
نافرمانى از نصیحت ناصحی دلسوز و دانا و پر تجربه، موجب سرگردانی است و پشيمانى در پى دارد.
من در اين حكميت،
رأى و نظر خود را با شما در ميان نهادم و خلاصه آنچه را كه در خزانه رأى داشتم، برايتان آشكار كردم «اى كاش از رأى قصير پيروى مى كردند».
ولى شما به خلاف من برخاستيد،
چونان مخالفان جفاپيشه و پيمان شكنان نافرمان. تا آنجا كه اندرز دهنده نيكخواه در كار خود به ترديد افتاد و آتش زنه در افروختن آتش بخل ورزيد.
ما و شما
مصداق شعر آن شاعر هوازن هستيم، كه مى گفت:
«من در منعرج اللّوى رأى خود با شما در ميان نهادم،
ولى شما در چاشتگاه روز ديگر به فايده آن آگاه شديد.»
نهج البلاغه،خطبه 35
♦️شاخصههای رفتار صحیح در مقابل آمریکا
✍#تحلیل_کوتاه
📝 رهبر معظم انقلاب دیروز در جمع سران قوا و کارگزاران نظام با بیان نکاتی پیرامون تحرکات اخیر آمریکا علیه ایران، شکست این کشور را در ماجرای مربوط به خروج از برجام، قطعی و مسلم دانستند. ایشان بهرهگیری از «تجربه تاریخی» و «عمل به وظایفی که بر اساس سنت الهی بر عهده ما است» را از شروط اساسی معرفی کرده و بر این اساس شاخصههای «رفتار صحیح» در مقابل آمریکا را تبیین کردند.
💡تحلیل و ارزیابی
❓شاخصههای رفتار صحیح در مقابل آمریکا چیست؟
1⃣ عدم تعامل
◀️ تعامل با دولتی که تعهدات خود را بهراحتی نقض کرده و زیر پا میگذارد، اشتباه و خسارتبار است. در این رابطه نیز تفاوتی بین آمریکای ترامپ، آمریکای اوباما و آمریکای بوش وجود ندارد.
2⃣ عمل بر اساس شناخت دشمن
◀️ شناخت عمیق دشمن باید مقدمه عمل در مقابل آن باشد. اشراف به این موضوع که مسئله آمریکا نه توان هستهای، نه توان دفاعی موشکی و نه سیاستهای منطقهای ایران، بلکه اصل نظام جمهوری اسلامی است، از اجزای مهم این شناخت است.
3⃣ عدم انعطاف
◀️ تجربه نشان میدهد انعطاف در مقابل آمریکا نهتنها دشمنی او را کم نمیکند، بلکه این کشور را در پیگیری سیاستهای استکباری خود مصممتر میکند. انعطاف ایران در زمان ریاست جمهوری جرج بوش و محور شرارت نامیده شدن ایران توسط وی، نمونه بارز این مسئله است.
4⃣ ایستادگی و مقاومت
◀️ ایستادگی و مقاومت در برابر آمریکا بهترین و بهینهترین گزینه رفتار در مقابل این کشور مستکبر است که میتواند زمینه بسیار زیاد عقب نشاندن آنها را به وجود میآورد.
5⃣ عدم اعتماد به اروپا
◀️ تحلیل تجربه تاریخی بهدستآمده در رابطه با اروپاییها نشان میدهد بازیگران کلیدی اروپایی در «مسائل مهم» با آمریکا همراه هستند. لذا در ارتباط با اروپاییها، پیشفرض باید «عدم اعتماد» باشد.
6⃣ نگاه به داخل
◀️ برای موفقیت در خنثیسازی دشمنیهای آمریکا نسبت به ایران لازم است تا «نگاه و اتکا به داخل» در تصمیمگیریها اصالت داشته باشد. گره زدن اقتصاد به توافقی مانند برجام، موجب سردرگمی و معطل شدن چرخ اقتصادی کشورمی شود.
به بهانه سالروز دوم خرداد1376
دوم خرداد 1376 اولین انتخابات رقابتی ریاست جمهوری در ایران بود که بعد از تکوین دوگانه چپ و راست اتفاق افتاد. تا قبل از آن ستاره ای کاندیدا می شد و رقبا هم با او فاصله نجومی داشتند و نتیجه انتخابات هم نیاز به پیش بینی تحلیلی نداشت.
اما از رای مردم در آن روز سه تفسیر شد:
1- مقام معظم رهبری آن را حماسه بزرگ خواند و بعدا نیز آن را دور کننده یک تهدید از کشور اعلام کردند
2- بخشی از جریان پیروز آن را نه به یک جناح خواندند که بد عمل کرده است و مردم از آن روی گردان شده اند
3-بخشی از جریان پیروز رای مردم را "نه به جمهوری اسلامی" تفسیر و بر همین مبنا برای عملیاتی کردن این "نه"برنامه ریزی کردند.رای مردم را نه"برای نظام" که"برنظام" تفسیر کردند وبه دو روش"استحاله پارلمانی" و "جنبش اجتماعی" برای تغییر ماهیت حقیقی نظام تلاش کردند.
در نقطه ای که بعد از 21 سال ایستاده ایم؛نگرش دوم هنوز در مجلس و دولت حضور پررنگ دارد اما دسته سوم دو پاره شد بخشی که عجله زیادی برای مبارزه با نظام داشتند و جمهوری خواهی سکولار را خارج از لفافه فریاد می زدند به در و دیوار نظام کوبیده شدند و جلای وطن کردند. پاره دوم در درون کشور هستند اما مسیر قدرت برایشان تقریبا مسدود شد ونتوانستند به اعتماد سازی روی آورند .خودشان نیز گرفتار بین سیاست ورزی و روشنفکری هستند. هم می خواهند پرچم دار نظر پردازی و جامعه مدنی باشند و هم می خواهند بخشی از قدرت باشند و اینچنین داستان اصلاح طلبی دویست ساله در ایران در کانتکس غربگرایی به عنوان یک خط طولی _پس از آشنایی ایرانیان با غرب_ ادامه دارد .
اگر یک دولت بجای تامین نان شب به فکر پستهای شبانهی اینستاگرام و توئیتر وفیلترتلگرام باشد، زنان جامعه باید تاوان بدهند وپابه پای مردان کار کنند تا سفره شان خالی نباشد!
جدا از زنان شوهردار،زنان مطلقه هم بایدمراقب باشند معاون امور زنان دولت،اسمشان رابرای کار شرافتمندانه!(آنتالیا)به کشورهای معلوم الحال اعلام نکند!
در برابربیتدبیری یک دولت،آیا زنان باید تاوان بدهند؟!