♨️قَالَ امیرالمومنین علی عليهالسلام:
▫️اُذْكُرُوا اِنْقِطَاعَ اللَّذَّاتِ وَ بَقَاءَ التَّبِعَاتِ.
⛔️پايان لذّتها، و بر جاى ماندن تلخىها را به ياد آوريد.
📚(نهجالبلاغه، حکمت ۴۳۳)
🔻امام خامنه ای: من این حرفی که میگویم خواهش میکنم مردها نشنوند
🌺این را شما خانم ها بدانید، وجود شما آن تحولی را در روحیات مرد به وجود میآورد که گاه هیچ عاملی نمیتواند آن تحول را ایجاد کند. شما میتوانید دل مرد را گرم کنید و به او امیدواری به زندگی و شوق ادامه کار بدهید. اصلاً این توان در شما هست که در وجود مرد نیرو بدمید. وجود شما این قدر مهم است. مرد هم نسبت به زن همین است. حالا مرد گاهی ممکن است مثلاً اخمآلود وارد خانه شود.
🌺 اگر زن قدری عقل و پختگیاش بیشتر باشد و از اخم او جا نخورد و لبخند نشان دهد و در مقابل محبت بورزد، یواش یواش با افسون محبت، میتواند گره اوقات تلخی و بداخلاقی مرد را باز کند و ببیند که او چه احتیاج داشت. من این حرفی که میگویم خواهش میکنم مردها نشنوند؛ چون ممکن است بدشان بیاید!
🌺شما خانمها این را بدانید آقایان تا آخر هم مثل یک پسربچه هستند و باید ادارهشان کنید. البته اگر این حرف از زبان ما به گوش مردها برسد، لابد از ما گله خواهند کرد. واقعاً خانمها باید این بچّهپسری را که حالا ریشش هم بعد از پنجاه، شصت سال زندگی سفید شده اداره کنند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️جلسه حجتالاسلام حسینینژاد رئیس مجمع نمایندگان طلاب با طلاب و فضلای استان قزوین
🔻تأسیس مرکز خدمات حوزه های علمیه و شهرک مهدیه با پیشنهادات، مصوبات و پیگیریهای مجمع نمایندگان طلاب بوده است.
➖ دوره اول مجمع نمایندگان طلاب با ۷۰ نماینده آغاز شد و در حال حاضر، قریب به ۲۰۰ نماینده دارد و این مجمع میتوانند پناهگاه خوبی برای طلاب باشند.
🌐 کانال مجمع نمایندگان
〰〰〰〰〰〰〰
📠 انعکاس نظر طلاب و اساتید
🔖 موضوع: کارنامهی مبهم دوره هشتم مجمع نمایندگان
💬 حسینی راد:
‼️ آقای حسینینژاد رئیس مجمع نمایندگان دوره هشتم از دستاوردهای دوره ابتدایی مجمع نمایندگان گفتند، اما از دستاوردهای دوره هشتم نگفتند!
❓مجمع نمایندگان به جای اینکه در دوره هشتم، کارنامهای هشتبرابر جلوتر از مجمع نمایندگان دوره اول ارائه کند، همچنان برای تبلیغ خود از کیسهی دستاوردهای نمایندگان اسبق خرج میکند؟
♨️ کار به جایی رسیده که عدهای اینگونه القا میکنند که مجمع نمایندگان از خاصیت افتاده، حال آنکه مجمع نمایندگان همچنان پتانسیل قوی خود را دارد، به شرطی که نمایندگان واقعا نمایندهی طلاب باشند و پیگیر مسائل آنها؛ مخصوصا رئیس و هیأت رئیسهی مجمع.
🔻 و بسیار فرق است بین نماینده طلاب بودن با نماینده مسؤولین بودن، فرق است بین افراد ابوالمشاغل که فرصت تمرکز بر روی مسائل طلاب را ندارند با افرادی که اصلیترین یا تنها تمرکزشان مسائل و چالشهای طلاب است، فرق است بین نمایندهای که زبانش برای بیان مطالبات طلاب در مقابل مسؤولین به صراحت باز است، با نمایندهای که ....
🔻 با آقای حسینینژاد در پایان دوره هشتم مجمع نمایندگان خداحافظی میکنیم و به ایشان خدا قوت میگوییم و توقع داریم اگر مجمع هشتم کارنامهی قابل ارائهای دارد، آنها را بیان کنند تا افکار عمومی حوزه هم اقناع شوند، با تشکر.
♨️ بر طلاب لازم است در انتخابات دوره نهم مجمع نمایندگان، پرشور وارد گود شده و با بصیرت به نامزدهای انتخابات رأی بدهند.
#مجمع_نمایندگان
@Manahejj
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻انعکاس نظر طلاب و اساتید
🔻کارنامه دوره هشتم مجمع نمایندگان طلاب
💬 موسی:
ما که دستاورد محسوسی از مجمع نمایندگان این دوره، سراغ نداریم، مخصوصا از رییس مجمع نمایندگان.
ظاهراً خود رییس مجمع نمایندگان هم دستاورد خاصی سراغ نداشتند که از دستاوردهای اولین دورههای مجمع نمایندگان به عنوان افتخارات مجمع یاد کردند!!
واقعا برای من طلبه و دیگر دوستان طلبه بنده، سؤاله در این چهار سالی که گذشت مجمع نمایندگان کدام مطالبه طلاب را سر دست گرفت و جلو برد؟
در هدفمندی خدمات و آن بینظمیهای واریز و تغییر مکرر امتیازدهی، در امتحان شفاهی، در مطالبات مکرر رهبری از جامعه مدرسین و شورای عالی و مرکز مدیریت که بسیاری از آنها عملی نشده و رها شدند، در انقلابی تر شدن حوزه و ...کجا نقش پررنگ و مؤثری از رییس یا هیات رییسه یا مجمع نمایندگان محسوس است؟!
آقای حسینی نژاد بزرگواری کردند و در دوره جدید الحمدلله نامزد نشدند؛
ولی در قبال اساتید و طلاب و بالاتر در محضر عدل الهی پاسخگوی نعمت عظیمی که این چهار سال در دست داشتند باید باشند.
💬 رضایی:
به نظر من در مجمع نمایندگان باید افرادی حاضر شوند که مسؤولیتهای متعدد و مختلف و مهم نداشته باشند، وگرنه تجربه ثابت کرده کثرت اشتغال هم به جایگاه نمایندگی ضربه میزند هم به جایگاه مسؤولیتی...
💬 محمد:
چرا برخی باید چندین نقش متعدد داشته باشند، هم هیات رییسهی ... هم هیات رییسه ی مجمع نمایندگان طلاب!
بالاخره هر کدوم از اینها مسؤولیت بسیار سنگینی است.
💬 صادق:
مجمع نمایندگان هشتم که تمام شد، خدا کنه مجمع نمایندگان نهم مثل این دوره نباشه و مجمعی قوی شکل بگیره؛ هم نمایندگان انقلابی و فعال، هم رییس و هیأت رییسهی کارآمد و تاثیرگذار؛ تنها آن وقت است که معلوم میشود مجمع نمایندگان چه جلوات و نتایج عظیم و پرافتخاری میتواند به نمایش بگذارد.
رئیسی برای مجمع باید برگزیده شود که تغییر ریل اساسی در برنامه اش باشد و مجمع را واقعا مجمع نمایندگان طلاب بداند و به جامعه مدرسین و شورای عالی و مرکز مدیریت و خدمات، نظرات طلاب را با صراحت، منتقل کرده و پیگیری کند و علاوه بر اینها هر ماه یا هر فصل به طلاب گزارش دهد.
🗂 #مجمع_نمایندگان
@Manahejj
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
📩مداحی اهل بیت ع میراث شیعه است
🔻مداحی امروز یک هنر ترکیبی است
🔻رهبر انقلاب امروز: مدّاحی اهل بیت علیهمالسلام میراث ماست، میراث شیعه است. بله، معلوم نیست که کمیت و دعبل و سید حمیری مثلاً با آهنگ میخواندند، اما شعر میگفتند و شعر میخواندند و معارف اهل بیت را منتشر میکردند. شما مداحان آمدید این را تبدیل کردید به یک هنر مرکّب.
🔻مدّاحی امروز یک هنر ترکیبی است. هنر است؛ یعنی زیبایی است. هم زیبایی است، هم زیباسازی است. شما چند هنر را با هم جمع کردید، مجموع اینها میشود مدّاحی. صدای خوش، شعر خوب، بعد آهنگ خوب.
🔻من اصرار دارم این را توجه کنید و مراقب باشید در شعر و مداحی و سینهزنی از آهنگ ترانههای نامناسب استفاده نکنید
🔻آهنگ مفهوم دارد و معنا را منتقل میکند؛ یعنی شما اگر چنانچه یک آهنگی را اجرا کنید لفظ هم نداشته باشد -مثلاً بعضیها با حنجرهشان آهنگ تولید میکنند یا بعضی با این وسائل و سازها آهنگ ایجاد میکنند، زبان هم ندارد- اما معنا دارد و معنایی را منتقل میکند. آهنگ اینجوری است دیگر. یک آهنگ هست که شجاعت را القاء میکند. این آهنگی که ایشان میخواند: «ای لشکر صاحبالزمان آماده باش آماده باش»
🔻اگر این کلمه را هم نخوانند این لحن، لحن آمادهسازی است. یک آهنگ هم هست، افسردگی میآورد، افسرده میکند انسان را، مأیوس میکند، انسان را اینها فرق میکند. یک آهنگ هم هست انسان را به گناه میکشاند؛ خیلی از آهنگها که در ترانههای مربوط به دستگاههای موسیقی، قبلاً اینها را تنظیم کرده بودند از این قبیل بود. این دستگاههای موسیقی معروف هر کدام یک آهنگی دارد، یک ترانهای قبلش دارد. که این ترانه، آهنگ را القاء میکند به آن خواننده. این ترانهها اغلب ترانههای نامناسب است، مواظب باشیم شعری که میخوانیم، آهنگی که میخوانیم،مدّاحیای که میکنیم، چه آن جایی که مصیبت میخوانیم، چه آن جایی که سینه میزنیم، چه آن جایی که مدح میخوانیم، مواظب باشیم با اینها مخلوط نشود. این چیز مهمی است من اصرار دارم این را توجه کنید.
📩احساسبرانگیزی مداحی در معرکههای حساس به داد کشور رسید
🔻در دفاع مقدس مداحها و شاعرها توانستند فضا را آماده حماسه بزرگ کنند
🔻حُسن کار معرفتآموزی متون شیعی این است که در کنار برانگیختن احساس، عمق معرفتی را هم به انسان اهدا میکند. این خصوصیتی است که در غیر شیعه من ندیدهام.
همین حالت احساس در معرکههای حساس کشور به داد کشور رسید. یکیاش دفاعمقدس. در دفاعمقدس این مداحها بودند این شعرگوها بودند این شاعرهای خوب بودند که توانستند فضا را آماده کنند برای آن حماسهی بزرگ. واقعاً من این را بارها در مورد همین مسئله این بیت را تکرار کردم:
عشّاق را به تیغ زبان گرم میکنیم
چون شمع تازیانهی پروانهایم ما
وصف حال شماست. در مراسم اعزام، اعزام به جبهه، بسیجیها و دیگران، در شبهای عملیات، در صبحگاههای نظامی، در تشییع پیکر شهدا، در مراسم ختم شهدا، در مسجد، در حسینیه، در میدان جنگ، همه جا مداحی نقش بزرگ خودش را ایفا میکرد.
در سالهای بعد از جنگ هم تا امروز همین جور بود. مداحی نقشآفرینی کرده. در فتنهی هشتاد و هشت، در نه دی، در موارد گوناگون؛ مداحی نقش ایفا کرده.
الحمدلله عدّه هم زیاد است. اوایل که ما این جلسه را تشکیل میدادیم با صد نفر دویست نفر این جلسه تشکیل میشد، امروز هزاران نفر در سراسر کشور با تسلط بر شگردهای جذب مخاطب مشغول کار مداحیاند. خب این یک پدیدهای است در کشور؛ این یک چیز کوچکی نیست. از این باید استفاده کرد.
🔻فضای مبارزه با طاغوت و ظالم و فساد را در فضای کشور منتشر کنید، فرهنگسازی یعنی همین
🔻انقلاب محتاج پیشرفت است، محتاج تحول روز به روز است. شما میتوانید در این زمینه نقش ایفا کنید. حرف من این است. شما باید مبارزه با طاغوت را، مبارزهی با ظالم را، مبارزهی با استکبار را، مبارزهی با فساد را در فضای کشور منتشر کنید.
ما اشکال کارمان در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم، نصیحت میکنیم، استدلال میکنیم، منطق میآوریم، اثر نمیکند. چرا؟ برای اینکه فضای عمومی، فضای متناسب با آنچه که ما خواستیم نیست. من بارها تکرار کردم فرهنگسازی. فرهنگسازی یعنی همین.
یک جا لازم است فضای کشور، فضای استقامت در مقابل دشمن باشد. یک جا لازم است فضای هجوم به دشمن باشد، یک جا فضای پیروی از دانش و علم باشد، یک روز فضای تعقّل و تدبّر باشد. فضاسازی باید بشود.
میتوانید بصیرتدهی کنید، میتوانید امیددهی کنید. امروز میبینید یکی از مهمترین شگردهای دشمن تزریق ناامیدی است. کجا؟ در مهمترین نقطهی وجودی کشور یعنی جوانان. شما میتوانید درست ضدش عمل کنید. امیددهی کنید. شما میتوانید در فکر و عمل هدایت کنید. منتها خب شرط دارد. اگر بخواهید این توفیقات نصیب شما بشود، شرط لازم و اولش این است که دغدغهی هدایت مردم را داشته باشید.
۱۴۰۱/۱۰/۲۲
💻 @khamenei_ir
♨️ @khabarehowze ♨️
📩رهبر انقلاب امروز: در قضایای اخیر نقشه دشمن بینقص و جامع بود اما محاسباتشان درباره ایران اسلامی غلط بود و شکست خوردند
🔻در این قضایای اخیر نقشهی دشمن، نقشهی جامعی بود، محاسبهی دشمن محاسبهی غلطی بود. نقشهی دشمن نقص نداشت، منتها محاسبهی دشمن برای پیاده کردن این نقشه محاسبهی غلطی بود.
نقشهی دشمن نقشهی جامعی بود یعنی همهی عوامل مسلطی که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد همهی این عوامل را ردیف کردند.
عامل اقتصادی وجود داشت که البته خب وضعیت اقتصادی کشور هم خوب نبود و خوب نیست، مشکل معیشت مردم زمینهای بود که آنها بتوانند از این عامل استفاده کنند. عامل امنیتی، نفوذ، تیمهای جاسوسی از همه طرف، غوغای ایران هراسی در دنیا از چند ماه قبل شروع شد. همراه کردن بعضی عناصر داخلی با خودشان این هم از مدتی پیش شروع شد... از اینها استفاده کنند، اینها را آماده کنند، برای همراهی. عامل تبلیغات فراگیر؛ تلویزیونها، ماهوارهها، فضای مجازی، اینترنت، اینها همه عواملی است، دشمن همهی اینها را ردیف کرد.
بنده بعنوان یک آدمی که این مسائل را نگاه میکنم و زیر نظر دارم و میفهمم، در دلم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم، خوب مهندسی کرده بود، همه چیز را در جای خود، به اندازهی خود آماده کرده. چرا موفق نشد؟ چون یک پایهی دیگر یعنی محاسبهاش غلط بود، بله این کارها همه کارهای مهمی است، کارهای مؤثری است در کشورهایی هم اثر میگذارد امّا اینجا نتوانست؛ چون محاسبهای که روی ایران اسلامی کرده بود محاسبهی درستی نبود.
📩 روایت رهبر انقلاب از خیالهای باطل دشمن در اغتشاشهای اخیر که موجب شکستشان شد
🔻من دو سه مورد از غلط بودن محاسبهی دشمن را در قضایای اخیر میگویم.
خیال میکرد ملت ایران به خاطر مشکلات اقتصادی ــ که وجود دارد ــ با نقشهی براندازی و تجزیهطلبی دشمن همراهی خواهد کرد. یک محاسبه است دیگر، این محاسبه غلط بود.
خیال میکرد با فحش و بددهنی و اهانتهای گوناگون میتواند مسئولین کشور را از میدان خارج کند، منفعل کند. وقتی که یک خرده بدگویی شد، هتاکی شد بعضیها منفعل میشوند دیگر. محاسبهی غلطی بود.
خیال کردند با وسوسهها و هیاهوها میتوانند مسئولان سطح بالای کشور را دچار اختلاف نظر کنند؛ یکی بگوید این کار را بکنیم، یکی بگوید نکنیم. بینشان اختلاف بیفتد. محاسبهی غلطی بود.
خیال میکردند که میتوانند با دلارهای فلان مزدور آمریکا ــ دلارهای نفتی ــ ارادهی جمهوری اسلامی را تحت تأثیر قرار بدهند؛ اشتباه کردند.
خیال میکردند با اینکه تشویق کنند چند تا عنصر خودفروخته را که بروند پناهنده بشوند و علیه کشور خودشان لجنپراکنی کنند این موجب میشود جوانهای ما ناامید بشوند، اشتباه کردند، کسی به آنها اعتنایی نکرد.
این محاسبات دشمن بود، محاسبات غلطی بود. چهل سال است که دشمن با انواع طرق علیه نظام جمهوری اسلامی تلاش میکند و چون محاسباتش غلط بوده و غلط هست شکست خورده، تا حالا شکست خورده، در این قضیه هم شکست خورد، در آینده هم هر وقت اقدام کند شکست خواهد خورد.
۱۴۰۱/۱۰/۲۲
💻 @khamenei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️حمایت عملی رهبر معظم انقلاب از محمدحسین پویانفر
🔻رهبر انقلاب به «محمدحسین پویانفر» یک چفیه هدیه دادند
توییت های اخیر این مداح در اغتشاشات اخیر باعث هجمه بعضی انقلابیون به وی و برخوردهای بسیار بدی با او شده بود.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
امام صادق عليه السلام :
هر كه بد اخلاق باشد، خودش را عذاب دهد
مَن ساءَ خُلقُهُ عَذّبَ نَفْسَهُ
📚(ميزان الحكمه جلد 3 صفحه 493)
رهبر انقلاب: در قضایای اخیر نقشه دشمن بینقص و جامع بود اما محاسباتشان درباره ایران اسلامی غلط بود و شکست خوردند
🔹در این قضایای اخیر نقشهی دشمن، نقشهی جامعی بود، محاسبهی دشمن محاسبهی غلطی بود. نقشهی دشمن نقص نداشت، منتها محاسبهی دشمن برای پیاده کردن این نقشه محاسبهی غلطی بود.
🔹نقشهی دشمن نقشهی جامعی بود یعنی همهی عوامل مسلطی که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد همهی این عوامل را ردیف کردند.
🔹عامل اقتصادی وجود داشت که البته خب وضعیت اقتصادی کشور هم خوب نبود و خوب نیست، مشکل معیشت مردم زمینهای بود که آنها بتوانند از این عامل استفاده کنند. عامل امنیتی، نفوذ، تیمهای جاسوسی از همه طرف، غوغای ایران هراسی در دنیا از چند ماه قبل شروع شد. همراه کردن بعضی عناصر داخلی با خودشان این هم از مدتی پیش شروع شد... از اینها استفاده کنند، اینها را آماده کنند، برای همراهی. عامل تبلیغات فراگیر؛ تلویزیونها، ماهوارهها، فضای مجازی، اینترنت، اینها همه عواملی است، دشمن همهی اینها را ردیف کرد.
🔹بنده بعنوان یک آدمی که این مسائل را نگاه میکنم و زیر نظر دارم و میفهمم، در دلم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم، خوب مهندسی کرده بود، همه چیز را در جای خود، به اندازهی خود آماده کرده. چرا موفق نشد؟ چون یک پایهی دیگر یعنی محاسبهاش غلط بود، بله این کارها همه کارهای مهمی است، کارهای مؤثری است در کشورهایی هم اثر میگذارد امّا اینجا نتوانست؛ چون محاسبهای که روی ایران اسلامی کرده بود محاسبهی درستی نبود.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
29.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی از فعالیتهای جهادی در مناطق محروم مرزی در ایام فاطمیه
روزهای که نمیدانم برایم چه حکایتی دارد؟ برزخی که لحظاتی شاد هستم با دیدن شاد شدن این مردم محروم و بچه های پابرهنه ای که با دیدن مان امید در چشمانشان برق میزند و اما چقدر عمر این شادی کوتاه است.
چقدر از خودم خجالت می کشم وقتی خواهش های مادرانی را میبینم که برای داشتن یک سرپناه بهتر برای فرزندانش التماس می کنند، چه برزخ تلخی را شاهدم آن موقعی که سخن پدری را می شنوم که به علت نداشتن جهیزیه نمیتواند دخترش را عروس کند و دنیا بر سر من خراب شد هنگامی که شنیدم به خاطر فقر مالی دختران شیعه به پسران اهل تسنن فروخته می شوند.
ما را چه شده؟ در کدام مکتب و مذهب بزرگ شده ایم؟
خدایا چگونه میتوانم راحت بخوابم؟
به موسسات و نهاد و مدیر و...کاری ندارم او خودش می داند و خدای خودش، اما من چه؟
میشود انسان بود و آرام نشست؟
خدایا تو را به چادر خاکی آن پیرزن خسته و رنجور بر من آسان بگیر
خدایا تو را به حق آن مادری که لباس مرا رها نمیکرد تا از من قول جهیزیه دخترش را بگیرد کمک کن تا شرمنده شان نشوم
نمیدانم چرا قول دادم، شاید راه دیگری نداشتم، مگر امکان داشت بعد آن همه التماس و چشم در چشم شدنهای که از هر تازیانه ای سخت تر و دردناک تر بود بگویم نه
قول دادم برای رفع محرومیت شان شغل ایجاد کنم و کارگاه پارچه بافی راه بیاندازم
قول دادم در تهیه جهیزیه دختران شان کمک کنم
قول دادم در تهیه مایحتاج اولیه زندگی شان کمک کنم
خدایا هربار که به ایتام امت پیامبرت قولی دادم آبرویم را خریدی این بار هم به حق مولا نگذار آبرویم برود
@sharifii_110
♨️ khabarehowzeh
794.9K
🔍 تحلیلی کوتاه از وضعیت بودجه ای نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه های علمیه در بودجه ۱۴۰۲
1⃣ مرکز خدمات حوزه های علمیه
سال 1400 = 1332 میلیارد تومان
سال 1401= 2778 میلیارد تومان ( 108% رشد)
سال 1402 = 6400 میلیارد تومان (130% رشد)
2⃣ شورای عالی حوزه های علمیه
سال 1400 = 867 میلیارد تومان
سال 1401= 1975 میلیارد تومان (127% رشد)
سال 1402 = 3173 میلیارد تومان (60% رشد)
3⃣ دفتر تبلیغات اسلامی قم
سال 1400 = 183 میلیارد تومان
سال 1401= 226 میلیارد تومان (24% رشد)
سال 1402 = 349 میلیارد تومان (54% رشد)
🎙دکتر سید جلال حسینی
✍حضرات مشکل بودجه نیست، مشکل داشتن چندین مسئولیت سنگین، ضعف تفکر، پشت میز نشینی و ضعف مدیریت میدانی است. مشکل بدوش گرفتن مسئولیتهایی است که افق فکری و توان عملی آن را ندارید. آمار رضایت طلاب از عملکرد شما نشان می دهد مشکل اساسی، مسأله بودجه نیست.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️خدا میدونه هرکس را چطور رسوا کنه!
❗️ طرف حاضر نیست ۴ تا اتهام علیه خودش رو ببخشه، بعد توقع داره که حکومت، محارب و قاتل شهدای امنیت رو ببخشه!
از اونطرف هم میگه ق.قضاییه ظالمه ولی تهش میگه میرم همون قوه شکایت میکنم!
@HozeTwit
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
1⃣ مرکز خدمات حوزه های علمیه
سال 1400 = 1332 میلیارد تومان
سال 1401= 2778 میلیارد تومان ( 108% رشد)
سال 1402 = 6400 میلیارد تومان (130% رشد)
2⃣ شورای عالی حوزه های علمیه
سال 1400 = 867 میلیارد تومان
سال 1401= 1975 میلیارد تومان (127% رشد)
سال 1402 = 3173 میلیارد تومان (60% رشد)
3⃣ دفتر تبلیغات اسلامی قم
سال 1400 = 183 میلیارد تومان
سال 1401= 226 میلیارد تومان (24% رشد)
سال 1402 = 349 میلیارد تومان (54% رشد)
📌 دو نکته در مورد متن بالا که در مجازی منتشر شده است و دوستان زیادی سوال داشتند :
۱. هر سال با مطرح کردن این ارقام میخواهند ذهن جامعه را به سمت بودجه فرهنگی ببرند که استاندارد بودجه فرهنگی در دنیا ۵ درصد و در ایران در بودجه ۱۴۰۱ حدود ۲ درصد بود و ۱۴۰۲ اگر افزایش پیدا کند باز به استاندارد جهانی نمیرسد و به نظرم این ترفند نخ نمای بودجه بگیران کلان است که توسط رسانه ها ذهن ما را در این ۲ درصد مشغول کنند تا از ۹۸ درصد بودجه غافل شویم پس اگر قرار است بودجه بررسی شود لطفا همه ارقام آن بررسی شود. بودجه این ۳ دستگاه حوزوی در مقابل کل بودجه تقریبا صفر و در مقابل بودجه فرهنگی کشور هم سهم خیلی ناچیزی است.
۲. من امروز میتوانم هم از اصل بودجه نظامی و هم عملکردمون در مسئله نظامی دفاع کنم ولی نمیتوانم از بودجه فرهنگی کشور دفاع کنم چون دستگاههای فرهنگی حقیقتا یا کار نمیکنند و یا کارخرابی میکنند و کارهای خوب خیلی کم دیده میشود، به عنوان مثال در فتنه اخیر عملکرد این دستگاهها از صدا و سیما تا دفتر تبلیغات را دیدیم که به هیچ وجه قابل دفاع نیست و الان هم بعد از گذشت چندماه از فتنه هیچ برنامه مشخصی برای فرهنگ که بماند برای یک مسئله جزئی مثل حجاب ندارند و فردا اگر هوا گرم شود ما باید دعا کنیم که زودتر زمستان بشود تا شاهد صحنه های دلخراش در جامعه نباشیم.
📌 بنابراین هیچ آدم عاقلی با بودجه فرهنگی مشکلی ندارد ولی هر آدم عاقلی با بودجه ای که نمیدانیم چه دردی از فرهنگ ما را دوا میکند مشکل دارد پس مشکل افراد دلسوز ارقام بودجه نیست و ما دعا میکنیم روزی برسد ۵۰ درصد بودجه کشور برای جمهوری و ۵۰ درصد برای اسلامی هزینه شود ولی اگر قرار است با روال قبلی در امور فرهنگی جلو برویم و نهایتا یک عده به عشق آقا وسط میدان جهادی کار کنند و شما هیچ کاری نکنید، بنده با گرفتن یک ریال بودجه هم مخالفم ولی اگر قرار است روال قبلی اصلاح شود و ما وسط میدان فرهنگی شما را ببینیم حتما رایزنی کنید بودجه بیشتری بگیرید ما هم به نوبه خودمان از شما دفاع میکنیم. یاعلی
📝کانال شیخ فرهاد فتحی↙️
@sheikh_farhad_fathi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام محمد باقر علیهالسلام میفرماید: إنَّ جَمیِعَ دَوابِّ الأرضِ لَتُصَلِّی عَلی طالِبِ العِلمِ حَتَّی الحِیتانِ فی البَحرِ.
همه جنبندگان زمین، حتی ماهیان دریا، بر جوینده دانش درود میفرستند.
📚بصائر الدّرجات، ج. ۴، ص. ۲۴
🔻امام خامنه ای در خطبهی عقد
عروسی شیرین، آن عروسیای نیست که توی آن خیلی خرج میشود و اسراف زیاد در آن میشود. عروسی شیرین، عروسی صمیمانه است. صمیمانه که بود، عروسی شیرین میشود. ولو مختصر باشد. یک اتاق دو اتاق توی خانه، قوم و خویش، دوست و آشنا و رفیق دور هم بنشینند، این میشود عروسی. این میهمانیهای مفصل و سالنهای آنچنانی یا توی هتلها، خرجهای زیاد، جنسهای گران برای مهمانی، اینها هیچ مناسب نیست. نمیگویم ازدواج را باطل میکند، نه! ازدواج درست است. اما اینها محیط جامعه و محیط زندگی را تلخ میکند.
۱۳۷۷/۹/۱۲
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
🔻من فرزندم مدرسه م.ص قم طلبه است، خودمم طلبه ام، این فرم رو فرستادند برای والدین که باید برای ترم دوم ۴میلیون پول بدیم مدرسه...
➖صد رحمت به مدارس غیر انتفاعی، پسرم ۳۰۰ تومن شهریه میگیره، حالا این چه رسمشه، اعلام کردن پرداختش هم اجباریه! آخه شش ماه اردوی مشهد اونم اجباری؟؟؟؟
➖لطفا اطلاع رسانی کنید رسیدگی بشه این دیگه چه ماجراییه، بعدش میگن طلبه ها ریزش کردند و طلبگی رو رها میکنن میرن دنبال شغل و کار.
➖ دقیقا حال وهوای مدارس غیر انتفاعی، از این به بعد مدارس حوزوی هم مال قشر مرفه میشه کم کم!
✍ بر فرض صحت خبر
ثمرات انتصاب افراد ضعیف در اجرا و فکر، که از قضا هر کدام اقلا ۳ شغل موازی هم دارند یکی همین خبر نداشتن از وضع مدارس قم است و وضع بدتر از این خواهد شد.
پول گرفتن برای اردو از طلبهای که شهریهاش کفاف زندگی را نمیدهد هم از عجایب مدیریت در حوزه است.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️ابتدا سایت انتخاب یک بخش از مصاحبهی چند سال قبل خسروپناه که راجع به دوران کودکی خود این جمله را میگوید منتشر میکند.
چند ساعت بعد رسانهی سعودی اینترنشنال همان تیتر را بازتاب میدهد.
الحق که انتخاب، رسانهی نیابتیِ خوبی برای سعودیها در ایران است!
محمدزاده
✍البته کسی که رسانه را بشناسد چنین خاطراتی را رسانهای نمیکند
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
⭕️تجمع #طلبکاران_شاه مقابل #سفارت_سوئیس
🔻مطالبه ۵۶ میلیارد دلاری دزدی فرار شاه خائن همزمان با ۲۶ دی ماه ( روز فرار شاه)
🔻زمان : ۲ شنبه ۲۶ دی ماه ساعت ۱۰ و نیم صبح
🔹مکان: سفارت سوئیس واقع در الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن
💬کمیته مردمی و دانشجویی مطالبه گران از شاه
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔎تحلیلی بر فرایند فرهنگسازی در بیانات رهبرانقلاب
🔸مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با مداحان، از ضرورت فرهنگسازی هم سخن گفتند. ایشان فرمودند: ما اشکال کارمان در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم، نصیحت میکنیم، استدلال میکنیم، منطق میآوریم، اثر نمیکند. چرا؟ برای اینکه فضای عمومی، فضای متناسب با آنچه که ما خواستیم نیست. من بارها تکرار کردم فرهنگسازی. فرهنگسازی یعنی همین.
▫️یک کالبدشکافی چندمرحله ای از این موضوع شاید خالی از لطف نباشد که فرهنگ سازی چگونه محقق میشود و چه نتایجی دارد؟
1⃣ تبدیل و ادبیاتسازی: ایشان فرمودند:"ذهن مخاطب را عادت بدهید به اینکه با #ادبیّات_فاخر اُنس پیدا کند؛ این به رشد فکری جامعه کمک میکند." باورها و گزارهها وقتی موثر میشوند که در قالب روایت درآیند. قصه، داستان، رمان، تولید ادبیات و حتی شعر و سرود برای خارج کردن فلسفه ها و باورهای بنیادین از فرم سخت و نخبگانی و تبدیل آنها به #روایت_اجتماعی و زبان ساده و روزمره یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. کاری که غرب با فلسفه اش انجام داد و آن را در قالب ادبیات و رمان و قصه، وارد صحن عمومی جامعه کرد و البته ما نیز تجربیاتی در قالب #سرود، شعر و غزل و داستان داشته ایم.
2⃣ تعمیم و فضاسازی: در همان دیدار ایشان بیان داشتند: "یک جا لازم است فضای کشور، فضای استقامت در مقابل دشمن باشد. یک جا لازم است فضای هجوم به دشمن باشد، یک جا فضای پیروی از دانش و علم باشد، یک روز فضای تعقّل و تدبّر باشد. فضاسازی باید بشود". با این تعریف پس فضاسازی یک #امر_سیال و موقعیتی و برساخته است. اگر تولید ادبیات صورت گرفت، زمینه برای تبلیغات و ضریب و #تعمیم_رسانهای فراهم میشود. فضا؛ نه فرد است نه جامعه. نه عامل است نه ساختار. عنصر سومی است که می تواند نقش علیت یا معلولیت در موقعیتهای مختلف را برای هردو ساحت بازی کند.
3⃣ تعمیق و فرهنگسازی: خط کمال یک ایدئولوژی، رسیدن به مرز فرهنگ سازی و فراگیری پایدار است. مردم جامعه تحت سرپرستی مدارس، آموزش عالی، بنگاههای فیلمسازی، موسیقی ها، فرهنگسراها و کنسرت ها و کلاس های آموزشی زبان و موسیقی و....نسبت به گزاره ها و باورهای فراگیر، به مرحله #درونی_سازی و تهنشین شدن باورها و به اصطلاح فرهنگ سازی میرسند. #ذائقه_جامعه، سبک زندگی و هویت اجتماعی دچار یک تغییر و تحول جدی همگرا(مثبت) یا واگرا(منفی) میشود.
4⃣ تصویر و انگارهسازی: یکی از نتایج سه فاز گذشته، می شود؛ انگاره سازی و #تحقق_تبادر_برساخته. انگارهسازی یعنی ایجاد یک ذهنیت، کلیشه، تولید یک گمانه و قالب ذهنی نسبت به یک سوژه. اینکه مردم و مخاطب نسبت به هر چیزی، چه تصویری را در ذهنشان تداعی کنند مبتنی بر انگارهسازی است. تبادر هم نوعی فرایند تشخیص و فهم معنای حقیقی یک لفظ است. اینکه مثلا از واژه ایران یا اسلام یا روحانیت چه معنایی به ذهن مخاطب آشنا یا ناآشنا منتقل میشود و کدام تصویر از تصاویر ممکن سبقت میگیرد، همان انگاره یا کلیشه و تبادر است. در واقع انگاره سازی، نوعی مداخله در معناسازی و مهندسی در فرایند تبادر هم می تواند تلقی شود که یک اصطلاح در زبان شناسی و دانش اصول فقه است.
🔹در واقع تصویر و #برندینگ_جامعه_دینی یا لیبرال در این فرایند شکل میگیرد. اینکه جامعه ما و دیگری ما چه تصویر و تبادری از ما و دیگری ما داشته باشد، بستگی به توان و همت و برنامه ما در تولید ادبیات، فضا و فرهنگ دارد. خودتحقیری یا دیگری پرستی ناشی از یک چنین فرایندی است که یا ناقص طی شده یا در بخش هایی دچار اختلال شده است.
✍علیرضامحمدلو، مدرس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
@asre_Tabyin
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
👓 سه نقد مهم:
1⃣ چه کسی پاسخگوی نمرات کمی است که همیشه هم به مطایبه گفته میشد ۱۲فلانی ۱۸ است و سبب شده طلاب درسخوان و نخبه از بسیاری خدمات محروم شوند!
2⃣ خیلی طلاب بخاطر تحقیر در شفاهی اصلا به سمت آزمون و مدرک گرفتن نمیروند و کمکم رخوت شدید علمی برایشان حاصل میشود!
3⃣ متاسفانه مسئولین سالهاست به هشدارهای دلسوزانه طلاب مبتنی بر امتحان شفاهی گوش نمیدهند!
👓 کوتاه و موجز!
مگر طلاب چه خواسته عجیبی دارند؟!
1⃣ از اساتید جوان و مودب و متخلق استفاده شود
2⃣ بارم بندی مراعات شود
3⃣ بساط تحقیر و تمسخر طلبه و اظهار فضلهای عجیب برچیده شود
👓 نگران ورودی کم طلاب هستید؟!
❗️ با این نحو #امتحان_شفاهی بیشتر نگران خروجی زیاد طلاب باشید!
@HozeTwit
✍جلسات با منتقدین خودی مثل حمیدرضا باقری هم معلوم شد فرمالیته و بدون نتیجه بوده.
آقایان اگر به ذهنتان راه حل نمیرسد یا توان حل معضل ندارید بهترین راه حل استعفاست.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
امام رضا (ع) می فرماید:
رَحِمَ اللّه ُ عَبْدا اَحیا اَمْرَنا … یَتَعَلَّمُ عُلومَنا وَ یُعَلِّمُهَا النّاسَ، فَاِنَّ النّاسَلَوْ عَلِموا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعونا
رحمت خدا بر بنده ای که امر ما را زنده کند، دانش های ما را فرا گیرد و به مردم بیاموزد. اگر مردم زیبایی های سخنان ما را می دانستند از ما پیروی می کردند.
📚معانی الأخبار، ص 180، ح 1
🇮🇷رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
🔻آنچه ما با آن مخالفیم عبارت است از حاکمیّت ظلم و طغیان و استکبار آمریکا - که می گوییم - یعنی این مخصوص آمریکا هم نیست. امروز البتّه قلّه ی طغیان و استکبار و طاغوت آمریکا است که درواقع در دست صهیونیست ها نه دولت صهیونیستی در دست ثروتمندان و کمپانی دارهای صهیونیست دارد میچرخد هر کشور دیگری هم همین رفتار را داشته باشد این طور است ما با هیچ ملّتی - به عنوان ملّت مخالفتی نداریم با هیچ نژادی - با هیچ ملّتی ما با استکبار مخالفیم با ظلم مخالفیم، با طغیان علیه ارزشهای انسانی و الهی مخالفیم امروز آمریکا مظهر اینها است مظهر ظلم است مظهر استکبار است لذاست که در دنیا هم منفور است.
1398/11/29
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻تلاش برای اصلاح تصویر بی رمق از مجمع نمایندگان طلاب در آستانه انتخابات دور نهم مجمع
حجت الاسلام محمد حسن زمانی در همایش تکریم همسران نمایندگان طلاب و فضلا که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز زن در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفای قم:
▫️یکی از برکات مجمع نمایندگان طلاب، تأسیس دفتر اجتماعی-سیاسی حوزه بوده است که جای تقدیر از این مجمع دارد.
🔹این دفتر بعد از دیدار نمایندگان طلاب و فضلا با رهبر معظم انقلاب با طرحی که از سوی مجمع نمایندگان طلاب ارائه شد، در حوزه راه اندازی شده است.
➖ حجت الاسلام والمسلمین حسینی نژاد، رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا :
▫️مجمع نمایندگان طلاب در سال ۱۳۶۸ به امر امام خمینی (ره) راه اندازی شده تا ارتباط طلاب و فضلا با بزرگان حوزه تقویت شود.
🔹نمایندگان طلاب و فضلا، جهادگرانی هستند که بدون هیچ چشمداشتی در این سنگر خدمت کرده اند و در حال حاضر، به پایان دوره هشتم نمایندگان طلاب و فضلا رسیده ایم که جای تقدیر و تشکر از همه نمایندگان طلاب و فضلا دارد. / حوزه نیوز
#صدای_حوزه:
✍️ آیا مجمع در طول این سالها توانسته به ارتباط طلاب با بزرگان حوزه بطوریکه برای غالب طلاب قابل لمس و مشاهده باشد، کمک کند؟!
🔹آیا دفتر اجتماعی-سیاسی حوزه توانسته به افزایش عمق تحلیلی و نقش آفرینی اجتماعی طلاب بطوریکه برای غالب طلاب قابل لمس و مشاهده باشد، کمک کند؟!
▫️اجازه دهید سرگرم گزارش کارهای معمول نشویم و اندکی ناظر به اتفاقات میدان زندگی تحصیلی،تهذیبی و تبلیغی طلاب حرف بزنیم...
مثلا به این نظر رسیده به صدای حوزه به عنوان #صدای_طلاب دقت کنید:
⬅️ "هیچ وقت توی این ۱۵ سال که حوزه بوده ام بهشون رای ندادم چون خودم به شخصه بهشون نیاز نداشتم و نخواهم داشت الا بروکراسی اداری حوزه که مجبور میکنن بری ازشون امضاء الکی بگیری در حالی که نه تو اونو میشناسی نه اون تورو؛ نه تنها خاصیت ندارند بلکه مانع پیشرفت هستن چون کلی باید برای امضاشون وقت بزاری!"
▫️حصول چنین دیدگاه هایی در فضای حوزه محصول ابزارهای رسانه ای غربی نیست و صرفا حاصل نوع عملکرد مسئولین مربوطه می باشد.
🔹طلاب در طی سالها ارتباط با نهادهای حوزوی به برداشت هایی رسیده اند که جای دقت دارد، آنها منصف هستند و متوجه اقدامات خوب، درست و دقیق برخی بخش های مدیریتی حوزه نیز هستند لذا لطفا آنها را به سیاه نمایی و ... متهم نکنید.
▫️هر چه از نارضایتی ها هست یا حاصل کم کاری مسئولین است یا حاصل عدم شفاف سازی ها و عدم بیان صادقانه موانع و یا ضعف در اطلاع رسانی ها...
🔹از طرفی مطلع هستیم بخشی از نمایندگان طلاب واقعا در حد توان و قدرت خود کوشیده اند تا مشکلی از مشکلات طلاب را مرتفع کنند، آنها بدون دریافت حق الزحمه یا حقوق، معین و همراه طلبه های محجوب بوده اند.
➖با همه این اوصاف برای بهتر شدن وضعیت در انتخابات مجمع شرکت می کنیم تا بهترینها را راهی مجمع کنیم...
✔️ گفتنی است انتخابات «نهمین دوره ی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم» در روز (چهارشنبه ۲۸ دی ماه۱۴۰۱) در مدرسه علمیه فیضیه و در روز پنجشنبه ۲۹ دی در شهرک پردیسان قم برگزار خواهد شد؛ محل برگزاری پس از تصمیم گیری و هماهنگی اطلاع رسانی میشود.
@sedayehowzeh
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
بیداری طلاب
#صدای_شما 🔻من فرزندم مدرسه م.ص قم طلبه است، خودمم طلبه ام، این فرم رو فرستادند برای والدین که باید
#صدای_شما
▫️توی این وضعیت سخت اقتصادی مدرسه ی ما واقعا داره برای ما طلبه ها سنگ تموم میگذاره... درست نیست غیر منصفانه نقدش کنند.
2️⃣ پیرو این مطلب و این پیام که در صدای حوزه مطرح شده خدمتتون بگم که علیرغم وجود این نوع مدارس علمیه که احتمالا خیلی کم هست بیشتر حوزه های علمیه اینطور نیستند، مثلا مدرسه ای که خودم در ان درس میخوانم(تهران) کاملا رایگان است و تمام خدماتی هم که ارائه میشه رایگان هست؛ فقط برای اردوی مشهد پول بلیط قطار گرفتند حتی جای اسکان مشهد و پذیرایی اونجا هم رایگان بود . اینکه رایگان هست چیز خاص و عجیبی نیست اما اینکه پولیه عجیبه!
3️⃣ من مدرسه رو میشناسم و اگه شما هم رویه مدارس رو بشناسید میدونید یا به بیتی وصلن یا هزینه ها رو از بچه ها میگیرن و چیز عجیبی این وسط وجود نداره.
🔻جواب حجت الاسلام وافی مدیر مدرسه
سلام
جواب خبر شما که در خود اطلاعیه چاپ شده هست؛
هم مبلغ منصفانه
هم عدم اجبار
هم راهکار غیرمتمکنین
هم اینکه حقیر به هیچ جا وصل نیستم
هم اینکه اردوی مشهد دوهفته است نه شش ماه
✍️ مطلع هستیم که بسیاری از حوزه های علمیه بخصوص در شهرستان ها به لحاظ مالی به سختی در حال اداره شدن هستند و مدارسی که امکانات بهتری دارند اغلب ناشی از موقوفات، خیرین، بانیان و یا بیوتی هست که از مدرسه حمایت می کنند.
➖ اشکال وارد شده به جهت اجباری بودن دوره و هزینه بوده است و الا در همان پست قبل اشاره شد که هزینه اعلامی بسیار مناسب بوده است.
🔻نقد چند شغله بودن هم مربوط به مدیر این حوزه نبود بلکه مربوط به مدیران صف و ستاد حوزه است.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh