12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ نظر شهید مطهری درباره سلبریتیها
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
♨️ جهانگیری : هیچ یک از مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرایی حق مخالفت با بودجه ۹۹ را ندارند
🔸 معاون اول رئیسجمهور :
🔹هیچ یک از مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرایی حق مخالفت با هیچ بخشی از لایحه بودجه ۹۹ و یا درخواست تغییر هیچ بخشی از آن در مجلس را ندارند.
🔹 نمایندگان دولت حتی حق موافقت با پیشنهادهای نمایندگان مجلس درباره بندهای لایحه بودجه را نیز ندارند.
🔹 سازمان برنامه و بودجه هرگونه مغایرت رفتار دولتیها با این ابلاغیه را گزارش خواهد کرد.
🔻🔻🔻
❌جهانگیری: کارنامه دولت در شش سال قبل درخشان و قابل مقایسه با گذشته نیست
🔻معاون اول رئیس جمهور:
عملکرد این دولت قابل مقایسه با هیچ دولتی در سالهای گذشته نیست و ما دستاوردهای بیشماری در حوزه کشاورزی، نفت و گاز و تامین منابع برق و آب داشتهایم
🔹 برخی درصدد هستند به جامعه بقبولانند که مدیران کشور بیکفایت هستند
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
♨️ در #دانشگاه_ادیان چه می گذرد؟!
📍 #گزارش اول: #حجاب
🔸 آیا میدانید تنها دانشگاه در استان #قم که ورود دانشجویان خانم بدون #چادر مجاز است ، یکی از حوزوی ترین دانشگاه های ایران ، یعنی دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی قم، است!
اما کاش مصیبت به همینجا ختم میشد...
🔺 ماجرا این است در راستای تعیین استراتژی دانشگاه ادیان به سمت درآمد زایی هر چه بیشتر و جذب و گزینش ده ها دانشجوی عراقی در این دانشگاه ، جو فرهنگی دانشگاه بسیار تأثیر پذیرفته ، به نحوی که فضای دانشگاه حیاط دانشگاه با دود سیگار دانشجویان مرد خارجی عطرآگین شده و هم چنین وضعیت حجاب و پوشش بسیار نامناسب -نه تنها بدون چادر- و آرایش غلیظ دانشجویان زن خارجی این دانشگاه به حدی منزجر کننده است که #إشراف ، انعکاس تصویری این فضا را بر خود جایز نمیداند!
🔺 این آش آنقدر شور شده که مسئولین دانشگاه را مجبور به ساخت آلاچیق برای کشیدن سیگار دانشجویان در کنج پنهان دانشگاه کرده است!
🔺دانشگاه ادیانی که بیشترین درصد استفاده از روحانیون معمم و طلاب مرد و زن را در هیأت علمی و دانشجویان خود دارد و به تعبیری نان #حوزه_علمیه را میخورد، اما از یک تذکر ساده به دانشجویان خارجی اش و کنترل آنها عاجز است! چرا؟!
خواهیم گفت...
✍اشراف
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ ماموریت خانم مروا در حوزه علمیه
شبهایی که رهبری از شدت ناراحتی تا صبح قدم میزند!
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بودجه ریاست جمهوری۱۴۰ درصد افزایش !
حسننژاد، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
نمیتوان به مردم گفت شما گرسنگی بکشید و صرفه جویی کنید، اما بودجه نهاد ریاست جمهوری ۱۴۰ درصد افزایش پیدا کند!
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
#صدای_شما
سلام
امروز رفتم مرکز خدمات برای گرفتن خدمات کارت فرزندانم
سوال کردم که فایده این کار چیه؟
چه علتی داره که به کارت خودمون نمی ریزید؟
گفت اینطوری بچه ها ذوق می کنن که به حساب خودشون ریخته شده!!!!!!
واقعا این دلیل موجهی برای این کاره؟
چقدر هزینه صدور کارت برای هر نفر میشه؟؟؟
این هزینه رو ضرب در تعداد فرزندان طلاب کنید چقدر میشه؟؟
برای اینکه بچه ها ذوق کنن!!!!!!
اتلاف وقت و هزینه ی طلاب برای گرفتن کارت رو هم اضافه کنید
تازه
ممکنه یه بچه خیلی ذوق کنه و بگه این مال خودمه و هر طور میخوام خرج می کنم!!!
اگه مسئولین علت موجهی برای این کار دارن لطفا اعلام کنند ممنون می شیم
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
❌اعتراض طلاب و دانشجویان به ناکارآمدی دولت تدبیر و امید
🎙سخنران: حجت الاسلام والمسلمین وفسی
📆 زمان: پنجشنبه ۲۸ آذر ۹۸ بعد از نماز مغرب و عشا
🕌 مکان: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، مسجد لولاگر
#نه_آشوب_نه_سکوت
#حفاظت_از_منافع_ملّت
@hawzahtehran
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
♨️ دروغگویی تاجزاده درباره فرزندان رهبرانقلاب
🔻شایعه جانشینی آقا مجتبی را ۸۸ هم انتشار وسیع دادند تا زمینه بدبینی و التهاب جامعه فراهم شود. هرچند ۸۸ دلقکی مثل علیرضا نوریزاده منبع بود و VOA و اینبار ژنرالها خود آستین بالا زدهاند.
اصلاحطلبان از گذشته درس نمیگیرند؟ خطر چنین تهمت دروغ و یاوهای را برای امنیت ملی نفهمیدهاند؟
🔻هرکس کوچکترین آشنایی با کارنامه سیساله رهبری آقای خامنهای - کسی که حضور سادهی سیاسی/اجتماعی/اقتصادی فرزندانش را ممنوع کرده- میداند چنین شایعهای تا چه حد یاوه است. اینکه تاجزاده لیبرال به مواضع رهبری نقد دارد یک چیز است. بیانصافی چیز دیگر. و ماجراجویی در جنگ روانی هم چیز دیگر
علی علیزاده
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
♨️امروز وظیفه حوزه و روحانیت سنگینتر شده چون نیاز و قبول بیشتر است.
امروز وظیفهی حوزهها از گذشته #سنگینتر است؛ علت هم این است که #نیاز و #قبول بیشتر است. امروز اقبال به مفاهیم برجسته و عالی دینی در جوانان دنیای اسلام و بلکه خارج از اسلام هست.
سابقاً شاید ایمانهای قرص وجود داشت لکن جلوهی عملی نداشت. در تهران شیخ فضلالله را وسط تهران بر دار کشیدند، عدهای هم گوشهوکنار اشکی ریختند اما حرکتی صورت نگرفت؛ با آنکه آن روز رضاخانی هم سر کار نبود.
حال این را مقایسه کنید با [شهادت] طلبهی همدانی؛ همدان چه غوغایی شد و چه انعکاسی در ایران پیدا کرد. اگر آن جنازهی مطهر در تبریز و تهران و بقیهی کشور هم میآمد همانطور تشییع میشد.
🔸رهبر معظم انقلاب - ۹۸/۰۲/۱۸
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
♨️استقبال رسانه منحوس ملکه از اظهارات غیرقابل دفاع و نادرست آقای محمدتقی اکبرنژاد پیرامون لباس روحانیت
بار اول نیست که رسانه فتنه انگیز#bbc با رصد دقیق اظهارات حوزویان، به صید سوژه برای تضعیف روحانیت اصیل و اسلام ناب دست می زند.
اینبار اما ماجرا کمی متفاوت است؛ یاسر میردامادی نویسنده #اصلاح_طلب پیشین و ضدانقلاب #بی_بی_سی، با دقت نظر، سخنان یکی از حوزویان جوان پیرامون لباس روحانیت را بهانه ای برای تئوریزه کردن خلع لباس روحانیت شیعه قرار داده است!
در یادداشت «ماجراهای دین و فلسفه؛ اسلامهای سیاسی و 'خلع لباس پیامبر'» به تاریخ 25 آذر 1398، ضمن لجن پراکنی علیه اسلام سیاسی و تکرار مدعاهای دروغین #سکولارهای_حوزوی در مورد کاهش اعتماد عمومی به روحانیون، در تیتری با عنوان «روحانیان علیه لباس روحانیّت» به سخنان آقای محمّدتقی اکبرنژاد، پرداخته و چنین نوشته است:👇
🔴محمّدتقی اکبرنژاد، مدیر «مؤسسه فقاهت و تمدن سازی اسلامی» در قم، اخیرا در مصاحبهای با خبرگزاری ایکنا استدلال فقهی کرد که لباس روحانیّت «لباس پیامبر» نیست. استدلال اصلی اکبرنژاد، که خود در لباس روحانیّت است، این بود که پیامبر لباس متفاوتی از مردم زمان خود نمیپوشید و از آنجا که لباس روحانیان امروزه متفاوت از دیگر مردم است این لباس، هر چه که باشد، «لباس پیامبر» نیست.
از نظر او لباس روحانیّت اگر «لباس شهرت» نباشد دستکم لباسی متمایز از دیگران است و پوشیدن لباس متمایز، اگر «حرام» نباشد، از نظر شرعی توصیه هم نشده است. «لباس شهرت» اصطلاحی فقهی در باب لباس «نامشروع» است و به لباسهایی اشاره دارد که موجب انگشتنما شدن فرد در جامعه میشود و از این رو پوشیدن آن از نظر فقهی «حرام» قلمداد میشود.
رأی اکبرنژاد در حلقههای حوزوی اعتراض به پا کرد. اکبرنژاد اما از رأی خود عقب ننشست و در مناظرهای با یکی دیگر از روحانیان از رأی خود دفاع کرد. او بعد از مصاحبه و مناظرهاش در یادداشتی به این نکته اشاره کرد که پس از طرح نظریه «لباس روحانیت لباس پیامبر نیست» پیامهای همدلانه بسیاری از سوی خانواده روحانیان دریافت کرده است.
با این حال اکبرنژاد با این پرسش مکرّر مواجه شد که اگر از نظر او «لباس روحانیّت لباس پیامبر نیست» چرا خود او همچنان در این لباس است. در پاسخ به این پرسش او در یادداشت دیگری توضیح داد که تغییرات در جامعه مذهبی باید به تدریج رخ دهد. او پیشنهاد کرد که در میان روحانیان «در آغاز باید دو لباسه بودن را جا بیندازیم» و اشاره کرد که او خود نیز گاهی بدون لباس روحانیّت بیرون میرود
بحث شرعی در باب لباس روحانیّت گرچه بحثی رایج در میان روحانیان نیست و در گذشته هم نبوده اما کاملا هم بی سابقه نیست. پیشتر احمد قابل، مجتهدی که خود روزگاری در لباس روحانیّت بود، پوشیدن آن را «مکروه» میدانست. #رسول_جعفریان استاد تاریخ دانشگاه تهران، که خود روحانی است، نیز از یک روحانیِ از-لباس-در-آمده در دوره «متحد الشکل کردن لباس» در عصر رضا شاه یاد میکند که در کتابی استدلال کرده بود لباس روحانیت «لباس پیامبر» نیست و بهتر است روحانیان آن را کنار بگذارند ــــ کاری که البته رضا شاه در مورد اکثر روحانیان با اجبار انجام داد.
از این گذشته، در گذشته نه چندان دور مجتهدان ناموری وجود داشتند که خود مختارانه هیچ گاه به لباس روحانیّت در نیامدند و با این حال جایگاهی برجسته در میان روحانیان یافتند، مانند میرزا جهانگیرخان قشقایی (استادِ سید حسن مدرّس، آقا ضیاء عراقی، آیتالله بروجردی، رحیم ارباب و حسنعلی نخودکی) و نیز رحیم ارباب (استادِ جلالالدین همایی، بهشتی، مفتح و عبدالجواد فلاطوری). میرزا جهانگیرخان و شاگردش رحیم ارباب هر دو تا آخر عمر کلاه پوستی به سر میگذاشتند و نه عمّامه.
صرف نظر از بحث نظری در باب مشروعیّت یا عدم مشروعیّت پوشیدن لباس روحانیّت و نیز صرف نظر از نمایندگی یا عدم نمایندگی این لباس از «لباس پیامبر»، در عمل به ویژه پس از انقلاب روحانیان بسیاری برای زندگی عادی و کم دردسر در میان مردم، فقط در مکانهای مذهبی و رسمی لباس ویژه صنف خود را میپوشند و در باقی ایام با لباس عادی در میان مردم ظاهر میشوند.
به این عدّه در اصطلاح غیر رسمی حوزوی «دو زیست» میگویند و یا به تعبیر اکبرنژاد «دو لباسه». حوزههای علمیّه در ایران اما این وضعیت را به رسمیّت نمیشناسند و برخی امتیازهای حوزوی را صرفاً به کسانی اختصاص میدهند که به اصطلاح رسمی «تلبّس دائم» داشته باشند، یعنی لباس صنف خود را همیشه حتی در مکانهای عمومی نیز بپوشند
🔻متن کامل یادداشت تخریبگرانه رسانه ملکه در پیوند ذیل قابل دسترسی است:
https://www.bbc.com/persian/iran-features-50799848
@rozaneebefarda
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
♨️یادداشت موهن فرهمند خبرنگار هتاک و ضدانقلاب بی بی سی در واکنش به مناظره آقای اکبرنژاد در سایت مباحثات
🔻روزنه نوشت
مناظره دو آخوند انقلاب ندیده درباره لباس آخوندی : یکی با ته لهجه ترکی و به فغان از دردسرهای لباس آخوندی به دنبال توجیه فقهی برای راحت شدن از شر عبا و عمامه، دیگری آیت الله ازاده ایبا همه اوصاف آقازاده های خودپسند و خودبزرگ بین که «متفوه» و « فی زماننا هذا» از دهانش نمی افتد و همه حرفش این است که: تو نمی فهمی و من می فهمم. هر دو پای استدلالشان چوبین است و بشدت دچار زمان پریشی اند. به جای اینکه پاسخ پرسشهای تاریخی را در تاریخ بیابند، در آیه و حدیث و ردای موسی و پیراهن یوسف دنبالش می گردند.
اندک درکی از تاریخ کافی است تا به این محصولات حوزه های شترگاوپلنگ امروزی بفهماند که لباس آخوند امروزی نه ربطی به پیامبر اسلام دارد و نه امام جعفر صادق. آنچه قال الرسول و قال الصادق و قال الباقر درباره لباس داریم به کیفیت لباس بر می گردد نه به شکل آن. اگر هم جایی گفته اند عمامه ات را چنین ببند، برای این بوده که همه عمامه به سر می کردند و از سر توصیه به یاران آن زمان خود بوده، نه اینکه برای فرم لباس انسان هزار و چهارصد سال بعد تکلیف تعیین کنند. برای فهمیدن این بدیهیات، هیچ نیازی به خواندن رسائل شیخ انصاری نیست که آن آقازاده متکبر پزش را می دهد. گربه بنده هم که رسائل نخوانده، می فهمد.
لباس آخوند شیعه ایرانی حاصل تطور و تحول لباس در قرون و اعصار است، درست مانند لباس دیگر مردمان. با توجه به توصیفهایی که در تاریخ آمده و نقاشیها و عکسهای به جا مانده، لباس علامه مجلسی در عصر صفوی هیچ شباهتی به لباس شیخ فضل الله نوری در دوره قاجار ندارد. شکل امروزی لباس آخوند ایرانی از دوره قاجار مانده و پس از آن هم مختصر تغییراتی به خود دیده است. این لباس تا پیش از دوره رضا شاه اصلا لباس آخوندی نبوده، بلکه لباس «اهل علم» بوده است. هر دانش آموخته ای این لباس را به تن می کرده، فارغ از اینکه طبیب و عطار و معمار و کاتب دارالحکومه یا پیشنماز مسجد محل و قاضی عدلیه و مرجع تقلید باشد. حتی تاجر بازار که درسی هم خوانده بوده، این لباس را به تن می کرده است. اگر کسروی و ملک الشعرای بهار و عارف قزوینی این لباس را به تن داشتند، به این معنی نیست که آخوند بودند. آخوند کسی است که حرفه اش رسیدگی به امور دینی مسلمین است، از قبیل پیشنمازی و منبر رفتن و عقد نکاح و طلاق و نماز خواندن بر میت و تدریس علوم دینی. از زمان رضا شاه، اهل علمی که کارشان ربطی به دین نداشت این لباس را درآوردند و عبا و عمامه در انحصار «روحانیت» درآمد و قداست یافت، حال آنکه پیشتر، لباس مقدس نبود، لباسی بود مانند دیگر لباسها.
بدیهی است در جامعه ای که همه بدبختیهایش را از آخوندها می بیند، کسی که با این لباس میان مردم بگردد چقدر گرفتاری دارد. همین شیخ آذری نالان که اصلا در زمان انقلاب به دنیا نیامده بوده تا در به بار آوردن این بدبختی سهیم باشد، مصداق آش نخورده و دهان سوخته شده است. آن آیت الله زاده از خودراضی هم هویتش و «ژن برترش» بسته به عمامه پدرش است که از این لباس دفاع می کند. این آقایان بهتر است با خودشان روراست باشند و بیخود از خاتم الانبیاء و صادق الائمه مایه نگذارند.
🔶حاشیه روزنه
ماهیت واقعی و عرض و طول سواد این مزدور جماعت هم در هنگامه حوادث واقعه عجیب رو میشود
بیچاره برای دو قران مواجب ملکه خبیث انگلیس مجبور شده رطب و یابس بهم ببافد و فحش نامه ای فراهم سازد تا مثلا بی سوادی طرفین مناظره کننده را نشان دهد که صدالبته در نزد اهل دقت عیب جویان بیشتر گم کرده راه اند
گذشته از اظهارات غیرقابل قبول آقای اکبرنژاد و انتشار اولیه توسط ایکنا، سایت #مباحثات نیز نقش بسیار زیادی در ضریب دادن به این مطالب حاشیهساز داشت.
فرهمند یا نمیداند یا عمدا پنهانکاری کرده که روشنفکران غرب اندیش و مذهب ستیزی که شیخ فضلالله عزیز را بر دار کردند، برخی شان از بدحادثه روزگاری در سلک روحانیت بوده اند؛نمونه بارزش شیخ ابراهیم زنجانی است اما افرادی چون یحی دولت آبادی و تقی زاده و دیگران هم قبل از لاقیدی روشنفکرمآبانه، در قامت یک آخوند کامل شناخته میشدند. در مورد کسروی هم چنین است. او نیز برخلاف مدعای مزدور رسانه ملکه، قبلا به حمل شایع، آخوند بود و در مساجد تبریز مدتی امام جماعت بود.
بی سوادی و یا قلم به مزد بودن موجب شده که فرهمند اینچنین مطالب واضحی را منکر شود و در آستانه صدسالگی کودتای سیاه اسفند۱۲۹۹، به تطهیر رضاخان پالانی در تغییر لباس اجباری روحانیون بپردازد.
@rozaneebefarda
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336