eitaa logo
خبر جهادی
677 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
38 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در جریان بازدید وزیر دفاع روسیه به همراه رهبر کره شمالی از نمایشگاه دستاوردهای نظامی این کشور، دو پهپاد شناسایی و ضربتی مشاهده شدند که ابتدا برخی‌ها گفتند ماکت است اما کمی بعد، تلویزیون کره شمالی تصاویری از پرواز و شلیک این دو پهپاد منتشر کرد. یکی از این پهپادها همان گلوبال هاوک معروف امریکایی است که یک پرنده شناسایی غول‌پیکر است که چند سال پیش یکی از آن‌ها را در سواحل در ارتفاع 52 هزار پایی به زمین کشید؛ ساخت گلوبال هاوک توسط کره شمالی - فارغ از اینکه آیا همان توانمندی‌ها را دارد یا نه - نشان از بلوغ کامل مهندسی در این کشور دارد. اما پهپاد دیگر، نمونه‌ای از یک فروند ام‌کیو-9 امریکایی است که این مدل هم در اختیار ایران قرار دارد و این پهپاد هم اقدام به شلیک موشک هوا به سطح می‌کند. با توجه به همکاری‌ها و روابط نزدیک ایران و کره شمالی، اصلا برایم قابل قبول نیست که مهندسان کره‌ای چشم‌بسته و بدون داشتن آگاهی از قطعات این پهپادها موفق به ساخت آن شده‌ باشند. از سوی دیگر، نشان دادن این پهپادها تلنگری به شویگو بود که همسایه اتمی‌اش هم می‌تواند کمک‌های نظامی موثری به این کشور کند.
یکی از غاصبان نتانیا به ظن تحریک معترضان پس از انتشار پستی با کوکتل مولوتف دست ساز و نوشته "من برای امشب آماده هستم" دستگیر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش سوزی در جنگل‌های یونان به انبار مهمات ارتش رسید و آن را این گونه منهدم کرد...
امشب/ تلاویو موشکهای جدید ایران (وزیر دادگستری لوین و رییس کمیته قانونگذارز کنست، روطمن)
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز دوباره شب جمعه شد و باز بی قرار یار، باز لحظه ی شهادت و باز این دست های تنهای بی قرار. غم ظهور و نیامدنت بس نبود عزیزِ جان؟ این درد جانسوز هم بر آن اضافه شد و لبریز شد کاسه ی صبر جان. پس از این دیگر شب های جمعه هیچ وقت مثل گذشته نخواهد بود... ساعت ۱:۲۰ دقیقه بامداد جمعه... 😞💔 جانان بگو پس نوبت ما کی میرسد؟ دنیا بدون تو دیگر جای قشنگی نیست... #عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا