eitaa logo
خبر جهادی
674 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
38 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
{مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً} - صَدَقَ الله العَليّ العَظِيم بمزيد من الفخر والإعتزاز، تزف السرايا اللبنانية لمقاومة الإحتلال الإسرائيلي الشهيدين المجاهدين، علي كمال عبد العال "جهاد" وحسين حسان عبد العال "بلال"، من بلدة حلتا / العرقوب جنوب لبنان، واللذان ارتقيا أثناء قيامهما بواجبهما الوطني.
رسانه های صهیونیستی شمار آوارگان صهیونیست در شمال و جنوب فلسطین را بیش از ۱۲۰ هزار نفر عنوان کردند.
🔰 : پس از ۳۱ سال دوباره مذاکرات در تهران! رئیس جمهور آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان آمادگی خود را برای حل و فصل مشکلات فی‌مابین دو کشور در چارچوب مذاکرات ۳+۳ اعلام کردند. نخستین نشست این کارگروه به زودی در تهران برگزار خواهد شد. این مذاکرات از حیث تعیین سرنوشت آتیه قفقاز از اهمیت به سزایی برخوردار بوده و هر کدام از طرف‌های مذاکره بر سر میزان تامین خواسته‌هایشان به گفتگو خواهند پرداخت. نگاهی به تحولات میدانی و فضای سیاسی منطقه نشان می‌دهد که شرایط فعلی را می‌بایست در تداوم “بیانیه تهران ۷۱” دانست در حالی که طرفین در متعادل ترین نقطه قرار داشتند. هنوز جنگ اول قره‌باغ آغاز نشده بود و تلفات مالی و جانی آن به دو طرف وارد نشده بود. ده‌ها هزار آواره آذربایجانی(به مدت ۳۰ سال) و ارمنی(که در ماه اخیر قره‌باغ را ترک کردند) هنوز در خانه‌هایشان استقرار داشتند. اما اکنون پس از ۳۱ سال از این رویدادها، قره‌باغ خالی از جمعیت است و سرنوشت آن بار دیگر به مذاکرات تهران پیوند خورده است!
🔴پایگاه نظامی ارتش اشغالگر آمریکا در منطقه التنف واقع در استان حمص سوریه هدف حمله پهپادی گروه‌های مقاومت قرار گرفت. گفته می‌شود این حمله با استفاده از سه فروند پهپاد صورت گرفت.
اژیر خطر در بئرالسبع
سومین کاروان کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه رفح وارد نوار غزه شد.
وزیر امور خارجه ایران با اسماعیل هنیه رهبر ارشد حماس و زیاد نخاله دبیرکل جهاد اسلامی تلفنی گفتگو کرد.
سردار قاآنی: به زیر ساخت های اسرائیل آسیبی نرساندیم چون قرار است به زودی ملت فلسطین از آنها استفاده کنند.
خبر جهادی
#فوری #آمریکا #سوریه 🔴پایگاه نظامی ارتش اشغالگر آمریکا در منطقه التنف واقع در استان حمص سوریه هدف حم
مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیه‌ای ضمن پذیرش مسئولیت حمله به پایگاه نظامی اشغالگران آمریکایی در منطقه التنف واقع در استان حمص سوریه اعلام کرد که این حمله با استفاده از دو فروند پهپاد صورت گرفت.
25.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ترکیه و آذربایجان اولین رزمایش نظامی مشترک "مصطفی کمال آتاتورک 2023" را در خاک و در دو طرف مرزهای ارمنستان در سیونیک آغاز کردند. 🔸حدود 3 هزار پرسنل نظامی، 130 خودروی زرهی و تا 100 عراده توپ از جمله استعداد شرکت کننده در رزمایش اند.
نیروهای مقاومت عراق از حمله پهپادی علیه پایگاه نظامی آمریکا در الماکیه در شمال‌شرق سوریه خبر دادند.