هدایت شده از پایگاه مقاومت بسیج شهید بهشتی خور
📗معرفی کتاب "صلح امام حسن علیه السلام، پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ"
«صلح امام حسن؛ پرشکوهترین نرمش قهرمانانهی تاریخ» از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است. اصل این کتاب با عنوان «صلح الحسن» تألیف عالم جلیلالقدر "شیخ راضی آلیاسین" از علمای حوزهی نجف بوده است که در سال ۱۳۴۸ شمسی توسط حضرت آیتالله خامنهای در سن سی سالگی ترجمه شده است.
🔍محتوای کتاب:
کتاب با گفتاری نسبتاً مفصل از علامه عبدالحسن شرفالدین، رهبر شیعیان لبنان در نیمهی دوم قرن گذشتهی هجری قمری و پیشگفتار کوتاه نویسنده دربارهی تحقیق و کتابش آغاز میشود و پس از پرداختی کوتاه به زندگینامه و سیره و سیمای حضرت امام حسن (علیهالسلام) به سراغ محور اصلی بحث یعنی زندگی سیاسی پُرفرازونشیب ایشان میرود.
در بخشهای دوم و سوم که پیکرهی اصلی تحقیق را شکل میدهند، سخن از موقعیت سیاسی ویژهی آن روزگار و چرایی و چگونگی صلح و پیامدهای آن است. نویسنده با نگاهی ژرف به تحلیل دادههای تاریخی و مدارک و اسناد معتبر پرداخته و تصویر روشن و منسجمی از موضوع ارائه نموده است.
در بخش پایانی نیز مقایسهای کوتاه و فشرده میان شرایط زمانهی امام حسن با روزگار امام حسین (علیهماالسلام) صورت گرفته است.
#منظومه_فکری_امام_خامنه_ای #معرفی_کتاب
🏴 @pshahidbeheshtikhoor
هدایت شده از پایگاه مقاومت بسیج شهید بهشتی خور
1_521880498.pdf
1.44M
📕متن pdf کتاب صلح امام حسن علیه السلام، پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ
#امام_حسن_علیه_السلام #کتاب
#پایگاه شهید بهشتی خور
🏴 @pshahidbeheshtikhoor
8f44eb40-71df-48ee-9f12-0f6b8cb168c2
1.33M
پیام صوتی سردار فداء فرمانده سپاه استان اصفهان در مورد کرونا
4_5873055966949279574.mp3
19.59M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
┄┅═✧@khabarkhoor✧═┅┄
🎙 ای سلام حسین (ع)
، حسن (ع)
؛ ای تمام حسین (ع)
، حسن (ع)
🏴 مرثیه سرایی
حاج محمود کریمی مصادف با #شهادت_امام_حسن_مجتبی علیهالسلام
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 ۲۰ جمله از رهبر انقلاب درباره «پیامبر اعظم»:
▫️پیامبر همه تاریخ را مسخّرِ فکر خود کرد
حضرت آیتالله خامنهای معتقدند جامعه هنگامی به معنای واقعی اسلامی خواهد بود که رفتار خود را بر رفتار پیامبر منطبق کند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت ایام رحلت پیامبر اعظم (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) در این مطلب ۲۰ جمله برگزیده از بیانات رهبر انقلاب دربارهی ایشان را بازخوانی میکند.
از اینجا بخوانید: ↙️↙️
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46656
هدایت شده از پایگاه مقاومت بسیج شهید بهشتی خور
بسم رب الشهدا و الصدیقین
امیر المومنین علی علیه السلام : إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِیهِ فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّیهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْهُ
هر گاه از کارى ترسیدى خود را در آن افکن، زیرا سختى حذر کردن و پائیدن بزرگتر است از آنچه از آن ترس دارى
دوباره جنگی به ما تحمیل شده
و می دانیم اگر سربازان برای دفاع به رویارویی دشمن نروند به ناچار باید در خانه هایشان با آن دست و پنجه نرم کنند
بخاطر طولانی شدن این جنگ نیاز به نیروهای تازه نفس شده
عزیزانی که تمایل به همکاری با کادر درمان در بیمارستان های درگیر با کووید ۱۹ ، کرونا ویروس در اصفهان را دارند باید آموزش ببینید و مجهز شوند و آزمون بدهند ، در صورت قبولی در آزمون برای توجیه عملی در بیمارستان با آن ها تماس گرفته می شود .
https://jahade-salamat.blogsky.com
🇮🇷 @pshahidbeheshtikhoor
[پاسخ صریح حاج #علیرضا_پناهیان به سخنان تحریف آمیز #حسن_روحانی پیرامون #صلح_امام_حسن(علیه السلام)]
♦️چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟
[اگر از صلح امامحسن(ع) بگوییم اما از خیانت یارانش نگوییم، خیانت کردهایم]
🔶 آنقدر که با حرف صحیح میشود علیه حق قیام کرد، با حرف غلط نمیشود. آنقدر که انسان با اطلاعات صحیح و ظاهراً سالم، میتواند ظلم کند، با حرف دروغ و غلط، نمیتواند ظلم کند، بهویژه در جامعۀ دینی، از متن دین بیشتر میشود علیه دین سوءاستفاده کرد.
🔶 امیرالمؤمنین(ع) دربارۀ حرف صحیحی که علیه جبهۀ حق از آن استفاده میشود، فرمود: «کَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ» اما چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟ یک ترفند این است که بعضی از حرفهای صحیح را بیان کنند بدون ذکر حرفهای صحیح دیگری که باید در کنارش بگویند.
🔶 مثلاً میگویند: «پیامبر(ص) اهل تحمل و مدارا و عفو بود.» یا «امیرالمؤمنین(ع) به حرف مردم گوش کرد و کوتاه آمد» یا «امامحسن(ع) صلح کرد و سخن مردم را شنید» به چنین کسی باید گفت: این حرفها درست است اما ناقص است، همهاش را بگو! وقتی نصفش را نمیگویی، معلوم میشود یک قصد و غرضی پشت سرش هست.
🔶بله، پیامبر(ص) در مقابل منافقین جامعه، مدارا میکرد، اما چارهای نداشت جز اینکه در مقابل آنها کوتاه بیاید، چون مردم زمان ایشان، سطح فهم و ظرفیت لازم را نداشتند که ایشان بتواند با برخی از منافقین برخورد محکمتری کند.
🔶 چرا پیامبر(ص) و علی(ع) و امامحسن(ع) در برخی موارد کوتاه آمدند؟ بهخاطر وجود منافقینی که موجب انحراف افکار عمومی بودند، و بهخاطر وجود مؤمنین ضعیفی که موجب تحمیل اقدام ناصحیح به ایشان شدند.
🔶میگویند «ببینید امامحسن(ع) صلح کرد!» خُب بقیهاش را هم بگویید که یارانش خیانت کردند و ایشان را تنها گذاشتند و همین خیانتها بود که حضرت را وادار به صلح کرد. کسی که از صلح امامحسن(ع) حرف بزند اما از خیانت یاران امامحسن(ع) حرف نزند، خائن است؛ همهاش را بگو! گفتنِ یک قسمتی از حق و نگفتن بقیۀ حق، بدتر از گفتن سخن باطل است.
🔶 کسی مخالف صلح نیست، اما صلح حقیقی نه صلح تحمیلی! صلح تحمیلی هم مثل جنگ تحمیلی بد است. صلح تحمیلی ناپایدار است و به دنبالش قتل عام جبهه حق است؛ همانطور که در کربلا شاهد بودیم.
علیرضا پناهیان
حرم رضوی ۹۹/۷/۲۴
🇮🇷 @khabarkhoor
♦️من معتقدم امام حسن مجتبی شجاع ترین چهره تاریخ اسلام است. ایشان حاضر شد خود را و نام خود را در ميان دوستان نزدیکش، فدای مصلحت واقعی کند و تن به صلح دهد، برای اینکه دیدهبانی اسلام و حفاظت از قرآن و هدايت نسل های آینده تاریخ را در موقع خود انجام دهد.
امام خامنه ای 1379/2/1
#امام_حسن_علیه_السلام
🏴@khabarkhoor
✨﷽✨
▪️بر در دوست به امید پناه آمدهایم
▪️همره خیل غم و حسرت و آه آمدهایم
▪️چون ندیدیم پناهى به همه مُلک جهان
▪️لاجرم سوى رضا بهر پناه آمده ایم
⚫️شهادت ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام تسلیت باد.
🏴 @khabarkhoor