فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی:
مطمئن باشید این انقلاب میماند و اینهایی که علیه انقلاب کاری میکنند، فقط زحمت ما را زیاد میکنند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«از خفا تا حیفا»
استاد رائفی پور:
تمام دنیا میخواهند حکومت فرزندان علی زمین بخورد چون همه نگران اون آخری هستن که دوران جولانشون رو تموم میکنه... تو انتخابهامون باید دقت کنیم وگرنه اون دنیا پوستمون کنده است...
اگه تو این اوضاع مسیرتو گم کردی و توانایی تشخیص حق از باطل رو نداری حتما این کلیپ رو ببین.
#لبیک_یا_خامنه_ای
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تکه فیلم رو باید امثال علی کریمی و علی دایی و بقیه سلبریتیها ببینند
کف دست پینه بسته طلبه شهید مدافع امنیت #محمدزارع_مویدی، شهیدی که یک کشاورز ساده بود ولی داعشیها با شعار جیره خور شهیدش کردند...
اون دنیا تک تکتون جواب این شهید رو باید بدید ...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
انقلاب پولکی یعنی یکی از اغتشاشگرا تو بابل بعد از دستگیری تو حسابش ۲۰ میلیارد تومن ارز دیجیتال از طرف سعودی داشته تا بین رزمندگان راه شیطان پخش کنه.
عبـدالمـجید خرقـانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آندُلُس، عبرتی تلخ برای مسلمانان
وقتی صلیبیها توانستند با ۳ عنصر خطرناک اختلاف، شهوت و شراب توانستند شکوه حاکمیت اسلامی در اندلس را بشکنند و حمام خون از مسلمانان براه بیاندازند...
رهبر معظم انقلاب، بیش از ۳۰سال است مکرر هشدار دادهاند که سناریوی خطرناک دشمنان، اندلسی کردن ایران است؛ اما...
محمد جوانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد صریح نماینده مردم #رفسنجان از رئیس مجلس بابت متوقف کردن طرح ساماندهی #فضای_مجازی!
آقای قالیباف یکی از مقصران وضع نامطلوب و ولنگار فضای مجازی اخیر شما بودید!! به دنبال جبران اشتباهات خود باشید…
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ایران و مجارستان توافقنامه اقتصادی برای افزایش 55٪ سطح تجارت تا پایان امسال امضا کردند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
چند پیشنهاد:
۱- در پایگاه های مقاومت، وانت هایی مجهز به بلندگو و با سرودهای زمان جنگ آماده باشند. هر جا شلوغ شد بلافاصله حاضر شوند و فضای روانی را در دست بگیرند.
۲- به محض رصد محل فراخوان ها، هیاتها و مساجد فراخوان بدهند و پیش از اغتشاشگران در محل حاضر شوند. با شعار و پرچم
۳- مواکب در سطح شهرها برپا شوند. به یاد شهدای مناطق مختلف
۴- خودروها را به پرچم ایران مزین کنیم.
۵- مراسم سوم و هفتم و چهلم شهدا را پرشور و در همه مساجد برپا کنیم.
۶- یگان های بسیج از دانشجویی تا طلبه و اصناف، با لباس خاکی و لباس بسیج مانورهای شهری بدهیم. همراه با پخش گل و چفیه و پرچم ایران.
۷- یگان های هزاران نفره موتوری همراه با پرچم در سطح شهرها مانور دهند.
شما این پیام را کپی کنید و موارد را اصلاح کنید یا به آنها اضافه کنید تا یک بسته نوآورانه کنشگری فعال اجتماعی استخراج شود...
دکتر حمیدرضا مقصودی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسانهای نزدیک به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حیرانی دختران ایرانزمین
یکی در کنار تابوت #میگرید
یکی در حلقه آتش #میرقصد
و دشمنی که به حال هر دو #میخندد
اما انتقام هر دو را خواهیم گرفت...
محمد جوانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تاوان کمک کاری رسانهای را با جانِ عزیزانمان میدهیم؟
آقای قوه قضائیه
آقای مسئول امنیت
آقای نیروی انتظامی
آقای مسئول فرهنگ
تا کی باید تاوان عدم اقناع عمومی در فضای مجازی را زنان و کودکان و جوانان و نیروهای مظلوم امنیتی بدهند؟
اینکه در فضای مجازی و رسانهای عده ای بخاطر شدتِ فعالیتِ رسانههای دشمن دچار خطای محاسباتی شدهاند، تاوانِ آن را در کف میدان، مردمِ کوچه و بازار، باید با جانشان بدهند؟!
🔶 آقای مسئول مطمئن باش تا وقتی فضای مجازی و رسانه ای در دست دشمن است خون هزاران مظلوم هم ریخته شود باز چیزی عوض نمیشود!
نتیجه بازی در زمینِ دشمن از پیش معلوم است!
تا وقتی از بازی، فقط تاکتیک تدافعی اش را بلدی، قطعا بازندهای!
فقط کافی است نصف توانت را ببری به صحنه جنگ رسانهای!
🔴 در میدانی که دشمنت هم در فضای مجازی مشغول است، هم اسلحه بدست در کف میدان حاضر است
تو، هم اسلحه را از دست نیرویت گرفتهای
هم در فضای رسانهای نیستی؟
آیا این منطقی است؟
#فضای_مجازی_رها
#لشگر_رسانه_ای
#جهاد_تبیین
#آرمان_روح_الله
احمدی پرتو
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در انتخابات سال ۹۶ رییس جمهور وقت که کاندیدا هم بود به صراحت نظام را همنوا با آمدنیوز و منافقین متهم به اعدام و زندان کرد.
خیلی راحت در تبلیغات انتخاباتیاش جای جلاد و شهید را به نفع منافقین دههی ۶۰ تغییر داد.
۸ سال زمینه سازی کرد برای فروپاشی فرهنگ و هویت و سرمایه اجتماعی نظام با فضای مجازی ول و اسنادی نظیر سند کثیف توسعه پایدار ۲۰۳۰...
نتیجهی ۸ سال خیانتش را در این ۶۰ روز دیدهایم
آیا کسی هست علت مماشات و عدم محاکمهی روحانی و تیمش را به مردم پاسخ دهد؟
با سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و غرب در میان دانش آموزان و دانشجویان سرباز تربیت کرد
با وصل کردن معیشت و امور مردم به برجام اقتصاد کشور را مهندسی شده نابود کرد
با سازش با آمریکاییها و فتنه آبان۹۸ زمینه سازی ترور شهید سلیمانی را فراهم کرد
با تلگرام که برایش همچون ناموس بود ۵ حمله تروریستی و ۲ فتنه به کشور تحمیل کرد
با دروغ کسب و کارهای اینستاگرامی نسل جوان و نوجوان را استحاله کرد و...
هزاران مورد دیگر...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۱
1) یکی از گزاره های اصلی دولت قبل هنگام آغاز کار، این بود که می خواهد "سایه جنگ" را از سر کشور بردارد، اما در کنار گسترش جنگ در ابعاد سیاسی و امنیتی، در سال های پایانی، مکررا از آقای روحانی شنیدیم که کشور درگیر جنگ اقتصادی بی سابقه شده است.برآیند چرخه معیوب و نا متوازن برجام، نه تنها تحریم ها را دو برابر کرد، بلکه سایه ادعایی هم، تبدیل به خود جنگ شد.
دولت آقای رئیسی، در میانه این جنگ اقتصادی سر کار آمد و میراث دار دولت آقای روحانی شد. بنابراین، حرکتش را نه در خلا یا فضایی آرام، بلکه در فضای اقتصادی متلاطم آغاز کرد. در اولین جلسه آقای رئیسی با وزرایی که تا تشکیل دولت جدید سر کار بودند، وزرا گزارش دادند پولی برای پرداخت حقوق مرداد ماه کارکنان وجود ندارد! گزارش ها همچنین نشان می داد در پنجمین ماه سال، همه بودجه ارزی سال مصرف شده است. این نکته را هم در نظر بگیرید که غالبا پنج- شش ماه زمان می برد تا مدیران جدید، به همه جزئیات حوزه مدیریتی اشراف کامل پیدا کنند.
2) مسئولان، به عنوان خدمتگزار مردم، هر قدر هم موفقیت کسب کنند، باز هم بدهکار مردمند. موفقیت کامل در حوزه اقتصاد، متوقف به این است که گره های معیشتی مردم برطرف شود.دولت بر این مبنا، هنوز راه بسیاری برای پیمودن دارد. در عین حال، اگر برخی تحولات اقتصادی 15 ماه گذشته ماه را مرور کنیم، مسیر پیموده شده، با وجود برخی نواقص، امیدوار کننده بوده است.
در حالی که مردم در دو سال گذشته و با اوج گیری شیوع کرونا، همزمان گرفتار غم نان و جان شده و روزانه بالغ بر 700 قربانی را تجربه می کردند، اکنون غالبا یادمان نمی آید که با چنان بلای فراگیری دست به گریبان بودیم. کرونا اکنون در برخی کشورهای پیشرفته غربی، بالای صد تا صد و پنجاه نفر و بیشتر قربانی می گیرد. اما بحمدالله، این بحران بزرگ که به تشدید رکود و بیکاری و تورم کمک می کرد، مهار شد؛ آن هم در شرایط خالی بودن خزانه و تحریم های ظالمانه.
3) مسئله فوریت دار بعدی، که بلافاصله گریبان دولتمردان جدید را گرفت، میراث کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی بود. برای مقایسه دقیق تر، باید یادآور شد رقم کسری بودجه در سال 1392 (آغاز به کار دولت روحانی) 53 هزار میلیارد بود. به بیان دیگر این رقم ظرف هشت سال، بیش از 900 درصد افزایش یافت و طبعا به همین میزان، به مشکلاتی نظیر تورم دامن زد.
با سرعت رشدی که کسری بودجه در سه سال پایانی دولت روحانی و به ویژه سال گذشته تجربه کرد، خوش بینانه ترین پیش بینی ها این بود که میزان کسری امسال، در مقایسه با درصد رشد کسری در سال گذشته و احتساب تورم 40 درصدی، به حداقل 670 هزار میلیارد یا بالاتر برسد. اما دولت با وجود همه فشار ها و سختی ها، در اولین سال توانسته کسری 480 هزار میلیاردی را به 200 هزار میلیارد تومان کاهش دهد. این رقم، هر چند هنور هم زیاد و مشکل ساز است، اما موفقیتی مهم محسوب می شود و می تواند یکی از دلایل کاهش تورم از 60 درصد به 40 درصد باشد.
4) همین یک میراث کسری بودجه، برای گرفتاری دولت جدید کافی بود. فقدان بودجه و منابع، آن هم به شکل افزایشی، تمام محاسبات و برنامه ها را به هم می ریزد. این در حالی بود که بانیان کسری چند صد هزار میلیاردی، بلا قاصله با اتمام دولت متبوع شان، از طریق مافیای رسانه ای داخلی و خارجی، در کوره مطالبات و اعتراضات اقتصادی دمیدند: از مشکلات کمبود آب و مشکلات کشاورزان بگیرید، تا مسائل صنفی انباشته معلمان، کارگران و بازنشستگان. برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، هماهنگ با اتاق جنگ اقتصادی دشمن، کوشیدند دولت جدید را از دو سو (کسری درآمدی، و دامن زدن به مطلبات تورم سازی که خود متهم انباشت آنها بودند) تحت فشار قرار دهند.
دولت اگر از عهده کسری بر نمی آید، یک چالش بود؛ اگر هم اقدام محض به مسائلی نظیر افزایش چند باره حقوق ها می کرد، هم با نارضایتی دیگر قشرها مواجه می شد و هم به دست خود، به نقدینگی تورم ساز دامن می زد. نقدینگی در هشت سال دولت مدعی تدبیر، نزدیک ده برابر افزایش داشت و می دانستند که این رشد جهشی، در دولت جدید به سرعت و به یک باره قابل مهار نیست.
💢ادامه دارد
محمد ایمانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۲
5) ریشه چالش دوگانه "کسری بودجه/ افزایش نقدینگی" که تاثیر تصاعدی منفی بر یکدیگ دارند، در آرزو اندیشی برخی دولتمردان گذشته بود. در حالی که زنجیره ای از تحریم های پسا برجامی مانند ویزا، آیسا و سیسادا در همان دوره اوباما، خبر از تشدید تدریجی مضیقه ها می داد، برخی دولتمردان، دست و دلبازانه با درآمدهای محدود ارزی رفتار کردند و ضمن ارزپاشی دولتی، دروازه واردات را به قیمت تحمیل رکود به تولید کنندگان داخلی گشودند.
آنها ناسال 98 بود که چشم گشودند و خود را گرفتار کمبود شدید منابع مالی یافتند و آن شوک بنزینی را وارد کردند. اما با این همه، و در حالی که صادرات نفت به زیر چند صد هزار بشکه رسیده بود، هزینه ها را در بودجه سال 1400 بر مبنای رقم موهوم فروش 3/2 میلیون بشکه در روز افزایش دادند! نوزاد این روند، کسری بودجه 480 هزار میلیاردی بود!
6) دولت رئیسی، با وجود کسری کمر شکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسب سازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از 60 هزار میلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه امسال و دارای آثار تورمی می دانند. دولت در عین حال تلاش کرده، رویه تورم ساز استقراض از بانک مرکزی را به حداقل برساند و منابع درآمدی دیگری (مانند گسترش تجارت خارجی و..) را جایگزین کند.
با این اوصاف، روشن است که روند کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در یک سال اخیر، به آسانی و در مسیری هموار اتفاق نیفتاده است. بلکه اگر بنا بود روند دو سه سال قبل ادامه پیدا کند، "تورم سه رقمی" قریب الوقوع می نمود. شگفت و تاسف بار این که شش ماه قبل، برخی نشریات زنجیره ای و کارشناس نماهای وابسته به ستاد های انتخاباتی دولت قبل، هشدار درباره تورم سه رقمی را به جای نسبت دادن به محصول عملکرد دولت مورد حمایت خویش، به دولت رئیسی نسبت دادند، اما به مدد الهی و تدابیر دولتمردان، این مین اقتصادی هم تا حدود زیادی خنثی شد.
7) یک گرفتاری راهبردی دیگر، که دولت جدید سعی کرده پیامد ها و آثار آن را تدریجا مهار کند، رویکرد وارونه "نکاشت و نساخت" بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاه سازی و نیروگاه سازی انجامید و چالش هایی مانند مشکل تامین برق و گاز را در چند سال گذشته به دنبال داشت. سطح چالش به این حد مبتذل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت می خواستند جدول خاموشی ها را اعلام کند تا بتوانند برنامه ریزی کنند، اما همین هم دریغ می شد.
این، خروجی مدیریتی بود که در حوزه نفت می گفت «پالایشگاه سازی، کثافت کاری است»، در حوزه نیرو ادعا می کرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار می کرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و در حوزه کشاورزی مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
8) یک موضوع قابل مطالعه، مسیر زیگزاگ در حوزه مهار مصرف (و قاچاق) بنزین پس از تحریم هاست که اهتمام برای تولید و صادرات و ارز آوری انجامید، اما متاسفانه سوء تدبیر فاحش دولت قبل، موجب عقبگرد شد. اکنون به خاطر افزایش چشمگیر مصرف، بنزین تولیدی عمدتا تکافوی مصرف داخلی را می کند و امکان تداوم صادرات آن فراهم نیست.
مدیریت مصرف در کنار صادرات، می توانست میلیارد ها دلار منابع جدید برای سرمایه گذاری تامین کند و مقدمه ایجاد اشتغال برای مردم باشد. قیمت بنزین تا قبل از تصمیم سال 94 دولت روحانی برای حذف سهمیه بندی و ثابت نگه داشتن نرخ، غالبا سالانه طبق قوانین بودجه افزایش تدریجی پیدا می کرد. اما با این تصمیم غلط که برای گل و بلبل نمایی شرایط اقتصادی پسا برجام اتخاذ شد، مصرف بنزین به رکورد بالای 100 میلیون لیتر در روز رسید.
💢ادامه دارد
محمد ایمانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۳
دولت روحانی چهار سال بعد (1298)، خزانه را خالی یافت و در اقدامی غافلگیرانه، قیمت را 300 درصد افزایش داد که بهانه ای برای شبیخون دشمن در آبان 98 شد. در چهار ساله پس از آن ماجرای تلخ، قیمت بنزین در حالی ثابت مانده، که میراث دولت روحانی، تورم 60 درصدی بوده است. (قیمت هر لیتر بنزین، را با قیمت سه تا پنج هزار تومانی هر بطری نیم لیتری آب معدنی مقایسه کنید).
بدین ترتیب، دولت در چهار سال گذشته، ناچار شده بالغ بر چند صد هزار میلیارد تومان را از بودجه های عمرانی و سرمایه گذاری و اشتغال کسر کند و به یارانه پنهان بنزین اختصاص دهد. برآورد روزنامه ایران در دولت سابق این بود که هزینه قاچاق سوخت در فاصله سال های 94 تا 98، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان بوده است. هزینه افزایش روزانه 14 میلیون لیتری مصرف بنزین ظرف چهار سال اخیر را اهل فن باید محاسبه کنند. آیا اگر فقط در همین زمینه، تدبیر درست و عادلانه برای مدیریت مصرف در کنار حمایت از طبقات پایین انجام می شد، بحران کسری بودجه یا کمبود منابع سرمایه گذاری، به شدت چند سال اخیر بود؟!
9) تامین امنیت غذایی کشور، افزایش تقریبا دو برابری خرید تضمینی گندم با قیمتی امیدوار کننده و تسویه به موقع با کشاورزان، یکی از موفقیت های مهم در وضعیت بحران جهانی مواد غذایی و افزایش سرسام آور قیمت ها -به ویژه پس از جنگ اوکراین- است. شرح ماجرای "واگذاری ده ها میلیارد دلار به نرخ رانتی 4200 تومان"، خارج از مجال این نوشتار است. دولت سابق، پس از سه سال واگذاری و جارو شدن خزانه، بی سر و صدا، ارز بیست قلم کالا را حذف کرد. ادامه این روند ممکن نبود و عقلانیتی پشت سر تصمیم رانت ساز وجود نداشت.
دولت جدید ناچار شد یکی از سخت ترین تصمیمات را بگیرد؛ به ویژه این که پیامد های جنگ اوکراین، در حال تشدید بحران جهانی امنیت غذایی بود. کشور ما در حالی توانست این بحران را با کمترین چالش ممکن سپری کند، که کشورهای بسیاری از جمله در غرب اروپا، با بحران گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است. دولت در عین حال باید، برای کاهش شکاف طبقاتی، باز توزیع هدفمند یارانه ها (پرداخت عادلانه و نا مساوی، در خدمت دهک های پایین درآمدی) را در اولویت قرار دهد.
10) رونق دیپلماسی اقتصادی، رشد 31 درصدی تجارت خارجی و مثبت شدن تراز تجاری، رشد 40 درصدی صادرات غیر نفتی، افزایش یازده برابری صادرات نفت که در مقطعی، به حدود صد هزار بشکه افول کرده بود، و کمک برای احیای برخی واحدهای تولیدی در معرض تعطیلی، از دیگر اقدامات مثبتی است که در یک سال گذشته اتفاق افتاده و بخشی از آثار جنگ اقتصادی دشمن (به علاوه سوء مدیریت داخلی) را مهار کرده است. طبیعی است فهرست این اقدامات که بعضا اشاره شد، برای رونق اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی کفایت نمی کند؛ اما نشان می دهد که روند فعالیت ها، امیدوار کننده است.
یکی از چند علت دستپاچه شدن دشمن برای دامن زدن به بیثباتی و ناآرامی نیز، رصد مجموعه این موفقیتهاست. رادیو فردا ارگان سازمان سیا دو هفته قبل، گزارش هایی با عنوان "جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات" و "رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد" را منتشر کرد و از این که برخی کسب و کارها و واحدهای تولیدی دچار رکود شدند، ابراز خوشحالی کرده بود. دشمن در کنار راهبرد تحریف و نا امیدسازی مردم، از تمرکز مسئولان بر روی اولویتها نگران است و میخواهد این تمرکز را به هم بزند.
💢یادداشت روز کیهان
محمد ایمانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار برای اولین بار
خط دهی معصی علینژاد به مادران جانباختگان آبان ۹۸
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
چند نکته درباره مواضع مادر کودک ۹ ساله ایذه
🔰 حمید رسایی: رسانههای معاند در حال بازنشر سخنان مادر این کودک معصوم هستند که به دست تروریستها به شهادت رسیده است. این مادر که ظاهرا در حالت عادی نیست با روایت واقعه آن شب در ایذه، میگوید که وقتی رسیدیم به میدان هلالاحمر یک طرف گاردیها بودند و یک طرف مردم (همان اغتشاشگران) وقتی میرفتیم پلس صدا زد برگردید، وقتی برگشتیم ما را به رکبار بستند!
۱. این شخص میگوید به شوهرم گفتم که بیا بریم چون ساعت ۶ تیراندازی شروع میشه! از کجا اطلاع داشته که چه ساعتی تیراندازی شروع میشود؟!
۲. ظاهرا وقتی این خانواده با خودرو به سمت اغتشاشگران میرفتند، پلیس با تذکر "برگردید" آنها را انذار داده تا به آن سمت اشوبگران مسلح نروند. اگر پلیس قصد تیراندازی به آنها را داشت چرا باید فریاد بزند: برگردید. وقتی آنها به سمت پلیس برمیگردند، تروریستهای اغتشاشگر آنها را به رکبار میبندند.
۳. سئوال اینجاست که وقتی میدانستند در ان منطقه اشوب و اغتشاش هست و افراد مسلح در آن منطقه حضور دارند، چرا با فرزندشان به منطقه درگیری رفتند؟! آیا این پدر و مادر در کشته شدن فرزند معصومشان تقصیری ندارند؟
۴. پدربزرگ و دایی این کودک معصوم با اعلام موضع صریح نسبت به ترور صورت گرفته، اعلام کردند که این تیراندازی از طرف آشوبگران بوده اما چرا مادر وی اینگونه سخن میگوید؟ پاسخ در صفحه اینستاگرام اوست. وی تمام شبکهها و افرادی که مردم را به تجمع مسلحانه تحریک میکنند را دنبال میکند و به شدت تحت تأثیر آنهاست! پس از این حادثه نیز با توجه به وضعیت روحی وی، برخی اطرافیانش در حال تحریک و شیطنت هستند.
۵. در ماجرای آرتین و ارشام و خانوادههای شهید شاهچراغ، موضوع از این جهت متفاوت بود که تروریستها به محل امن امامزاده حمله کردند و آن جنایت رخ داد در حالی که اینجا پدر و مادر بیملاحظه، خودشان به محلی رفتهاند که میدانستند درگیری است! در حقیقت با دست خودشان این طفل معصوم را در برابر تیر قرار دادند.
۶. در ماجرای مهسا امینی، پدر وی حدود ۴۰ روز دروغ گفت که فرزندم هیچ بیماری خاصی نداشته در حالی که فرزندش در کودکی عمل جراحی مهمی در سر داشته. وقتی با دروغهای او برخوردی نشد، ایا دروغبافی این زن اتفاق عجیبی است؟!
🔹 این دو پست را حتما ببینید:
http://eitaa.com/rasaee/6157
http://eitaa.com/rasaee/6163
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۶۰روز گلوی خودمونو پاره کردیم بگیم این وحوش از داعش بدترن باور نکردید،حالا خودشان اعتراف کردند،
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشای جنگ اینترنتی ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا علیه ایران توسط خبرنگار انگلیسی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
میزان مانور رسانهای و روایت پردازی که کانالهای اصلی بیگانه روی شهادت کیان داشتند قدری برام عجیب بود. به نظرم اومد حجم پیامهایی هایی که از این کانالها درمورد ظلمی که به کیان پیر فلک (ماجرای ایذه) و آرتین سرایداران (ماجرای شاهچراغ) شد را مقایسه کنم (محدوده شمارش پیام برای آرتین از ۴ آبان تا ۲۷ آبان، برای کیان از نیمه شب ۲۶ آبان تا نیمه شب ۲۷ آبان):
کانال شبکه بی بی سی فارسی:
کیان: ۶
آرتین: ۰
کانال شبکه ایران اینترنشنال:
کیان: ۱۱
آرتین: ۱
کانال شبکه من و تو:
کیان: ۴
آرتین: ۰
کانال وحیدآنلاین:
کیان: ۱۰
آرتین: ۰
کانال شبکه صدای آمریکا:
کیان: ۴
آرتین: ۰
کانال باشگاه توانا:
کیان: ۱۱
آرتین:۰
🔹مقایسه جالبی بود، نه؟
آرتین هنوز خیلی کوچیکه وگرنه پیداش میکردم و بهش میگفتم آرتین جان شرمنده، ظلمی که با کشتن پدر، مادر و برادرت به تو شد، نون و آبی برای لندن نشینها نداشت، برای همین صدای مظلومیتت را سانسور کردند. /مکشوفات
پینوشت: تنها پیامی هم که شبکه سعودی اینترنشنال کار کرده، بازنشر توییت توهین آمیز علی کریمی درباره آرتین است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تله مارپیچ سکوت
برخی رسانهها با نحوه پرداخت به یه موضوع میتونن اغلب مردم رو که نظرشون متفاوته رو توی مارپیچ سکوت بندازن، مارپیچی که اونا رو منزوی میکنه.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
اینهمه نیروی امنیتی رو شهید کردن ولی سلاح ازشون غنیمت نگرفتن
فهمیدید چرا؟
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi