🔴این لیست کشورهایی است که آمریکا و ایران بهشون حمله کردند.
پینوشت:
آمریکا تا الان جان ۲۰ میلیون انسان در پنج قاره رو گرفته
بعد حمید فرخنژاد فراری ساکن آمریکا میگه:
چرا به ایران که حقوق بشر رو رعایت نمیکنه چنین پستی تو سازمان ملل دادید؟!😏
سلبریتی مزدور دشمنان
سلبریتی دوزاری احمـق
سلبریتی خائن و وطن فروش
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رتبه دوم ایران در رشد تولید نفت بین اعضای اوپک
اداره اطلاعات انرژی آمریکا از افزایش ۴۰ هزار بشکهای تولید روزانه نفت ایران در سهماهه نخست ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران پس از نیجریه بیشترین میزان رشد تولید نفت میان اعضای اوپک را داشته است.
این نهاد آماری حوزه انرژی، در جدیدترین گزارش خود موسوم به چشمانداز کوتاهمدت انرژی جهان، کل تولید نفت اوپک در سهماهه نخست سال جاری میلادی را 28 میلیون و 440 هزار بشکه در روز برآورد کرده است.
تولید نفت اوپک در سهماهه نخست 2023 نسبت به سهماهه قبل از آن 480 هزار بشکه در روز کاهش داشته است. بخش زیادی از کاهش تولید اوپک در سهماهه نخست 2023 مربوط به افت تولید نفت عربستان بوده است. عربستان تولید نفت خود در این دوره را 480 هزار بشکه در روز کاهش داده و به 10 میلیون و 20 هزار بشکه در روز رسانده است.
نیجریه نیز بیشترین افزایش تولید را میان اعضای اوپک طی این دوره داشته است. تولید نفت این کشور 170 هزار بشکه در روز افزایش یافته و به یکمیلیون و 240 هزار بشکه در روز رسیده است.
بر اساس این گزارش ایران از نظر میزان رشد تولید نفت رتبه دوم پس از نیجریه را داشته و توانسته است تولید روزانه نفت خود را 40 هزار بشکه افزایش بدهد و به 2 میلیون و 600 هزار بشکه در روز برساند. ایران در سهماهه چهارم سال قبل 2 میلیون و 560 هزار بشکه در روز نفت تولید کرده بود.
نفت ایران 6 دلار گران شد
از سوی دیگر اوپک هم در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد، متوسط قیمت نفت ایران در ماه مارس با افزایش 5 دلار و 78 سنتی به حدود 85 دلار در هر بشکه رسید. نفت ایران در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۱) ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/264866
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔹گزارش اکونومیست از زمستان سخت اروپا؛ «68 هزار نفر مُردند»
هفتهنامه انگلیسی اکونومیست در گزارشی اعلام کرده 68 هزار نفر بهخاطر سرما و افزایش قیمت انرژی در زمستان گذشتۀ اروپا جان خود را از دست دادند.
نشریه معتبر و انگلیسی اکونومیست در آذر ماه سال گذشته در یک مدلسازی درباره تاثیر افزایش شدید قیمت برق در اروپا بر مرگ و میر در طول زمستان نوشته بود «هزینههای فعلی انرژی در صورتی که یک زمستان معمولی در پیش رو با شد، احتمالاً منجر به۱۴۷ هزار مرگ خواهد شد. در صورت شدت بیشتر زمستان این عدد میتواند به ۱۸۵ هزار تن برسد. اما حتی اگر زمستان معتدل باشد، این رقم همچنان ۷۹ هزار نفر خواهد بود.» مدل آماری اکونومیست شامل تمامی کشورهای اتحادیه اروپا به همراه انگلیس، نروژ و سوئیس بود.»
اکونومیست حالا و در جدیدترین گزارش خود درباره تاثیر سرما و افزایش قیمتهای انرژی بر تعداد مرگ و میرها در اروپا اندکی برآوردهای قبلی خود را تغییر داده و نوشته است دست کم 68 هزار نفر در طول زمستان جان خود را در اروپا به دلیل همین مسئله از دست دادهاند. انرژی گران قیمت در زمستان گذشته بیشتر از کووید ۱۹ اروپاییها را کشته است.»
در ادامه گزارش «اکونومیست» که خط بطلانی بر تمام تحلیل و ادعاهای مدعیان اصلاحات درباره «زمستان سخت اروپا» است میخوانیم:
«نگاهی به کشورهای مختلف نشان میدهد که افرادی که بیشترین مرگ و میر را داشتند، معمولاً بیشترین افزایش را در هزینههای سوخت داشتند. برای تفکیک هزینههای انرژی از کووید و تغییرات دما، ما یک مدل آماری ساخته ایم. مدل ما همچنین جمعیت شناسی یک کشور، تعداد مرگ و میر ناشی از کووید را قبل از زمستان گذشته و کم گزارش کردن این مرگ و میرها (توسط کشورهای اروپایی) را هم در نظر میگیرد. مدلسازی ما تخمین میزند که قیمتهای بالای انرژی جان ۶۸ هزار نفر را گرفته است. قیمت برق و گاز خانگی در زمستان گذشته در مقایسه با دو سال قبل، ۶۹ درصد و ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.»
گفتنی است مدعیان اصلاحات در ایران، تمام ظرفیت رسانهای خود را به میدان آورده بودند تا بگویند، زمستان سختی در اروپا نیست و هر چه بدبختی و سختی است، در ایران است! پس بهتر است برویم از اروپا برای بهبود شرایط سخت ایران کمک بگیریم!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آزادی_بیان به سبک غرب
لیام موریسون، دانشآموز ۱۲ سالهی کلاس هفتمی در ایالت ماساچوست آمریکا میگوید:
در مدرسه به من گفتند: قبل از اینکه بتوانم به کلاس برگردم باید پیراهنم را در بیاورم!!!.... چه جملهای بر روی پیراهن من نوشته شده بود؟ فقط پنج کلمه ساده....
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔺اصل صحبت پژمانفر نماینده مجلس درباره خودرو شاسی بلند چه بود؟
به همین راحتی و بدون هیچگونه نگرانی دروغ میگن، روح و روان مردم رو آزرده میکنند چون از برخورد خبری نیست!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔺حذف پرچم ایران از مراسم تفاهمنامه نفتی با عراق/ ماجرا چه بود؟
روز گذشته تصاویری از امضای تفاهمنامه نفتی بین جواد اوجی وزیر نفت ایران و شیاع السودانی نخست وزیر عراق در فضای مجازی منتشر شد که واکنش کاربران را نسبت به نبود پرچم ایران برانگیخت.
اما طبق آداب دیپلماتیک، تنها در دیدار دو مقام همسطح از دو کشور، پرچم هر دو کشور گذاشته میشود ولی در این مراسم جایگاه نخست وزیر عراق از وزیر نفت ایران بالاتر بوده و طبیعی است که فقط پرچم عراق در تصاویر وجود داشته باشد.
در سایر دیدارهای وزیر نفت ایران با مقامات همسطح خود مثل دیدار با وزیر نفت عراق و دیدار با وزیر برق عراق، پرچم هر دو کشور مشاهده میشود.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میشود با همین عکس بسیاری از مدیران فرهنگی۳۰، ۴۰سالهی کشور را به استیضاح کشاند!
بهتر بود آقای خبرنگار این عکس را به مدیران صداوسیما، فرهنگ و ارشاد، آموزش و پرورش، آموزش عالی، سازمان تبلیغات، نهادها، سازمانها و ارگانهای فرهنگی نشان میداد!
و به جای گرفتن اشک از مردم، مدیران و تریبوندارها را استیضاح میکرد که چرا این مرد و هزاران مرد و زن همچون او، سالهاست در #سانسور رسانهای هستند و قابی از آنها در سینما، تلویزیون، کتابهای درسی و آثار هنری نیست و هنگامی که از دنیا میروند به یادشان میافتیم!
🔹مرحوم حاجمحمد ضیایی، کسی بود که طعم زندان و شکنجههای ساواک را چشیده، ۴ پسرش را فدای انقلاب و جمهوری اسلامی کرده، خودش و پسر دیگرش هم جانباز دفاع مقدس شدهاند؛ آنوقت در استادیومها و فستیوالهای سینمایی دنبال #قهرمان میگردیم!
پینوشت:
مجید۱۲ساله در تظاهرات پیش از انقلاب ،اصغر ۱۶ساله ۱۲ شهریور ۶۰، خدابخش ۱۸ساله ۱۵ آذر ۶۰ و محمدرضا ۱۴ ساله ۱۱ آبان ۶۱ به شهادت رسیدند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مرحوم حاجآقا دولابے:
خوب است انسان جاےپا و نشانے
نداشتہ باشد و در خدا گم شود؛
کار خوبمان را فراموش کنیم؛
کار بدمان هم زود استغفار کنیم و
فراموش کنیم تا بےنشان شویم...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
شکست در سبک پوشش
مدلینگ روزآمد و سبک پوشش امروزی - که بیحجابی جزئی از ثمرات آن است - بر اساس نفی هر نوع قاعده و نظاممندی در پوشش شکل گرفته است.
تا همین دو دههی پیش، برای افراد جامعهی ما، لباس منزل، لباس کار، لباس مهمانی، لباس تفریح، لباس ورزش و... هر کدام چهارچوب خاصی داشتند. به علاوه، این چهارچوبها در دستههای متناسب با طبقات اجتماعی و شغلی تقسیم میشدند. و افراد شأن انسانی و اعتبار اجتماعی خود را در حفظ این اصول میدانستند.
اما حالا همهی این قواعد درهم شدهاند و مثلاً لباسهای راحتی منزل به بیرون از منزل راه پیدا کردهاند؛ لباسهای ورزشی به پوشش کارمندان ادارات رسیدهاند و الخ. البته این تداخلها و چهارچوبشکنیها، صورتهای افراطوتفریطی هم دارد که اغلب جوانان، آن هم قشرهای خاصی از جوانان به سمت آنها کشیده میشوند.
اشکال افراطی و خارج از تعادل، معمولاً در جوانان وابسته به طبقات بریده از فرهنگ ایرانی دیده میشود که در دو دسته جا میگیرند:
1. خانوادههای مرفهِ مأنوس با فرهنگ وارداتی که خودخواسته در برابر جامعهی ایرانی و مشخصات آن ایزوله میشوند و بهنوعی غریبهگی با فرهنگ خودی مبتلا میشوند.
2. خانوادههای شکستهی طبقات ضعیف. جایی که عناصر خانواده، تربیت و انسجام آن از هم بپاشد، جوان بی هر حفاظتی، در معرض تأثیر هر چیز تازهواردی قرار میگیرد.
همیشه در نفی قواعد، و در واقع خروج از اعتدال عقلانی، جوانها پیشتازند. به تعبیر معروف جوانی است و جاهلی (صرف نظر از اینکه اساساً عصر ما عصر جاهلیت مدرن است) جوانان در حال ورود به دار دنیا هستند؛ آیندهی بلندی را پیش روی خود میبینند و برای آموختن و تجربه کردن عجلهای ندارند. آنها در قعر بیتجربهگی، لزوم و حکمت قواعد زندگی را درنمییابند و هنوز منافع و مضارّ خود را در این قواعد پیدا نکردهاند. لذا بهراحتی قاعدهشکنی میکنند. اما کافیست هماو بعد از چند سال تجربه در کار و اشتغال، دریابد که چهگونه نوع و نحوهی پوشش، جایگاه اجتماعی او را تعیین میکند در و کیفیت مراودات مردم با او چه تأثیراتی دارد. آن وقت متناسب با تجربهی خود قاعدهمند خواهد شد و خود را به چهارچوبها ملتزم میکند. و البته این قاعدهمندی ضرورتاً معلوم نیست که در تناسب با قواعد متعارف و هنجارهای اجتماعی باشد.
اما به هر ترتیب، مسیر جریان کلی مدلینگ و پوشش مدرن، در جهت شکست هر چهارچوبی است. و حتی با آرمانگرایی و کمالخواهی هم درمیافتد. درهم و برهم شدن پوشش و نفی قواعد، حتی تا آنجا که ایجابات زیباشناسانه را نفی کند و به زشتنمایی و شلختهگی برسد، محض یک آرمانگرایی آزادیخواهانه نیست. بلکه نحوی راحتطلبی و تنآسایی ورای آن حاکم است که البته به زبان نمیآید. چون زبان ریاکار است و چهبسیار که از آرمانها دم میزند.
اگر مخالفید، از خود بپرسید آزادی فردی در یک جامعه فاکتورهای بیشماری دارد، اما چرا مدعیان امروزی آزادی اصلاً مطالبهگر آنها نشدهاند؟ آنها در عین آنکه در مقابله با حجاب اجباری خود را قهرمان یک مبارزهی سیاسی با جمهوری اسلامی فرض میکنند، اما در کمتر موردی بوده که دربارهی آزادیهای سیاسی، مثلاً آزادی مطبوعات، دگراندیشان و امثالهم سخنی گفته باشند. چرا همهی شعارهای آنها در مسئلهای پیش پا افتاده خلاصه شده که عملاً چندان مانعی هم برای آزادی فردی نیست؟...
به هر حال سبک پوشش مدرن، شکستن هر نوع قاعده و چهارچوبی را تجویز میکند و در این میان، قواعد دین و آیین که جای خود دارد، حتی قواعد فردی که در جهت منافع و مضار فرد وضع میگیرد هم از این تجویز بیرحمانه در امان نمیماند.
البته هرچند نمودهای زیادی از ناهنجاری پوشش را امروز در جامعهمان میبینیم، اما این را هم از نظر دور نداریم که در مجموع اکثریت غالب جامعه پیروان چشموگوشبسته و چندان مطیعی برای سبک پوشش مدرن نیستند...
در آن تهدید و این فرصت چهگونه میتوان برای استقلال و آزادی حقیقی سود جست؟
#ابوسلمان_متولیان
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
این سرکار خانم «مطهره گونهای» دبیر فرهنگی انجمن اسلامی دانشگاه تهران بوده!!
🔹 حالا برای ایجاد آشوب توی دانشگاه تو ایام اغتشاشات فقط ۵سال از تحصیل محرومش کردن!!
🔹 هرجای دنیا بگی یه برانداز آتئیست اسلامستیز دبیر فرهنگی انجمن اسلامی ماست بهت پناهندگی میدن!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خوش رقصی دختر حسین زمان برای ضدانقلاب و براندازان!
طرف بدون حجاب اومده تو مراسم خاکسپاری پدرش؛ شروع کرده بیانیه منافقانه خوندن که آره ما کنار مردم میایستیم و فلان!
البته هفت ماه پیش بابد دم تکون میدادی؛ الان تهدیگشو هم سالومه و مصی و نازنین خوردن!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi