🔰 فواره دروغ علیه فرزند انقلاب!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸در نوشتههای زیر که از سوی عوامل نشاندار دولت آقای روحانی منتشر شده و بلافاصله با ذوقزدگی در سایتها و کانالهای جریانات ضد انقلاب و شبکههای تلویزیونی و رادیوئی دشمنان بیرونی منتشر شده است، دقت کنید؛
🔸محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی و معاون ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان توئیت میزند و آقای جلیلی را عضوی از «طالبان»! معرفی کرده و مینویسد:
🔻«نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیفتد»!
و فراموش میکند که هم حزبیهای ایشان بعد از تسخیر اول افغانستان توسط طالبان، پیشنهاد میکردند که ایران باید برای حمایت از طالبان به افغانستان نیروی نظامی بفرستد! و یادش رفته که بعد از شورش گروه تکفیری و آمریکا ساخته «جیشالنصر»! در سوریه که پیشقراول داعش بود، همین مدعیان اصلاحات طومار نوشته و از آنها حمایت کرده بودند!
🔸همین معاون ستاد انتخاباتی پزشکیان در توئیت دیگری از دولت هنوز تشکیل نشده پزشکیان با عنوان آغوش باز یاد کرده و یکی از کاربران با اشاره به سابقه دولت روحانی نوشته است:
🔻« تزویر به شما آغوش باز نشان میدهد که رایتان را بگیرد. رایتان را که گرفت، یقین بدانید گردنتان را خواهد شکست»!
این آقا عمداً یادش رفته که دولت روحانی که دولت پزشکیان سومین نمونه آن است چه بلاهای سخت و سنگینی بر سر مردم آوار کرده بود!
🔸آقای پزشکیان، آقای ظریف و برخی دیگر از اعضای کابینه روحانی از آقای جلیلی و جبهه انقلاب با عنوان مخالف برجام یاد میکنند و این مخالفت را نشانه طرفداری از تحریمها معرفی میکنند! و حال آن که؛
🔻بارها از آقایان ظریف و روحانی و سایر اعضای دولت قبل خواسته شده که دستکم به یکی -فقط یکی- از دستاوردهای برجام اشاره کنید و این پرسش تاکنون بیپاسخ مانده است!
🔻چرا هیچکدام از اعضای تیم مذاکرهکننده حاضر به هیچ نوع از مناظره با مخالفان برجام نیستند؟!
🔻مگر هدف از مذاکره لغو تحریمها نبود؟ حالا بفرمائید کدام تحریم را لغو کردهاید؟!
🔻مگر به اعتراف خودتان تحریمها را دو برابر نکردهاید؟!
🔻آقای ظریف! مگر شما نمیگفتید با وجود چند ماه که از امضای برجام میگذرد هنوز به ما اجازه نمیدهند یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم! و مگر شما نبودید که میگفتید هیچیک از کشورهای اروپایي به تعهدات برجامی خود عمل نکردهاند؟!
🔸کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود از مذاکرات و شجاعت و درایتی که در پیشگیری از برباد رفتن منافع ملی کشورمان به خرج داده بود را برای اطلاع عموم منتشر میکرد تا همگان از خدمات برجستهای که در این عرصه انجام داده است باخبر باشند و عدهای نابلد و خودباخته در مقابل آمریکا و متحدانش، سراب را آب قلمداد نکنند... و درباره عملکرد مدعیان اصلاحات و فواره دروغی که این روزها علیه نظام و فرزند شایسته آن جناب جلیلی به راه انداختهاند گفتنیهای مستند و فراوان دیگری نیز هست که حتما شنیدنی است و به آن خواهیم پرداخت.
#یادداشت_روز
گزارش مستند کیهان
🔰 رقیبهراسی تنها برنامه ستاد پزشکیان
🔸با شروع دور دوم تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، ستاد مسعود پزشکیان که در چنبره مسئولان دولت روحانی هست، با استفاده از تاکتیک قدیمی رقیبهراسی، رقابت ناسالمی را انجام میدهند.
🔸یکی از ادعاهایی که در طی رقابت انتخاباتی اخیر و برای حمله به سعید جلیلی و حتی شهید آیتالله رئیسی عنوان میشد، معرفی جلیلی به عنوان مسبب تحریمها و شهید آیتالله رئیسی به عنوان کسی بود که تحریمها در دوران وی روندی افزایشی داشت.چنین ادعاهایی که به خصوص از سوی محمد جواد ظریف برای فرار رو به جلو و فرار از پاسخگویی در برابر افتضاحات و کاستیهای بیشمار برجام عنوان میشود، یکی از ناجوانمردانهترین مواضع و فعالیتهای تبلیغات انتخاباتی این دوره به شمار میآید.
🔻ظریف با کتمان واقعیت هیچگاه به نقش تیم مذاکرهکننده دولت اصلاحات که به ریاست روحانی و عاملیت وی در ورود مسئله برنامه هستهای ایران به شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی که پایه تمام فشارها و تحریمها در موضوع برنامه هستهای ایران بود اشاره
نمیکند.
🔸یکی دیگر از تاکتیکهای اطرافیان پزشکیان در این روزها سلب مسئولیت از خود در موضوع ناکارآمدی و افتضاح دولت روحانی در موضوع واکسن کرونا است.
🔻در روزهایی که روزانه ۷۰۰ نفر از هموطنانمان در سایه بیلیاقتی دولتمردان دولت روحانی جان خود را از دست میدادند،سریعترین و دم دستیترین پاسخ آنان به سؤال ملت ایران درباره چرایی عدم توانایی آنان برای تامین واکسن، ارتباط دادن آن به FATF است که نمونه آن در سخنان علی ربیعی و عبدالناصر همتی قابل مشاهده بود. آنان به قدری فراموشکار شدهاند که حتی نامه ظریف در آخرین روز مسئولیتش در وزارت امورخارجه به شهید رئیسی درباره ناتوانی در تامین واکسن را فراموش کردهاند.
🔸یکی از مهمترین اتهامزنیها و رقیب هراسیهای ستاد پزشکیان در روزهای اخیر، متهم کردن سعید جلیلی به تفکر طالبانی است.
این اتهام در شرایطی از سوی مدعیان اصلاحات به سعید جلیلی منتسب میشود که قاطبه این افراد افراطیترین برخوردها را در دهه ۶۰ رقم زده و به نوعی استاد طالبان در این حوزه به شمار میآیند.
🔸امروز، بیش از هر کس مسعود پزشکیان باید این نکته را دریابد که هیاهو و اتهامزنی و رقیبهراسی علاوهبر اینکه اقدامی ناجوانمردانه به شمار میآید، نفعی را برای وی به همراه نخواهد داشت.
🔻پزشکیان در طی هفتههای گذشته نشان داده که پتانسیل خوبی برای در اختیار قرار دادن خود به افرادی دارد که تنها وی را به چشم پلی برای منافع جناحی و فردی خود میبینند.
#تیتر_یک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر مردم درباره بنزین ۲۵ هزار تومان پزشکیان
📹 من خودم دور اول به پزشکیان رای دادم، اگه اینجوری باشه دور دوم بهش رای نمیدم!
🔰 شگردهای نخنما و شارلاتانبازی انتخاباتی
🔸رسانههای زنجیرهای مدعی اصلاحطلبی، روشهایی را برای تبلیغ انتخاباتی و تخریب رقیب در پیش گرفتهاند که نامی جز شارلاتانبازی نمیتوان بر آن گذاشت.
🔸روزنامه اعتماد دیروز پس از آن که سعی کرد رقابت انتخاباتی را ذیل تیتر غلطانداز «رقابت نهائی موافقان و مخالفان برجام» قالببندی کند، در تحلیل دیگری تیتر زد: « واكنش بازارها به دوقطبي جديد انتخابات: بورس با صف فروش مواجه شد و نرخ دلار بالا رفت».
🔸روزنامه زنجیرهای همچنین سراغ عیسی کلانتری وزیر بیکفایت دولتهای روحانی و خاتمی رفت و از قول وی نوشت:
🔻تندروها به دنبال تقسيم فقرند نه توليد ثروت. از ابتداي انتخابات يك دوگانه جدي ميان موافقان و مخالفان برجام شكل گرفت و اين دوگانه نهايتا با پايان دور نخست انتخابات بهطور جدي نمايان شد. اگر ايدههاي راديكالها درخصوص تداوم وضع موجود تحقق يابد و تلاشي براي حل معادلات بينالمللي و رفع تحريمها صورت نگيرد، در خوشبينانهترين حالت، فقر به صورت عادلانه بين همه مردم تقسيم ميشود. چرا كه با تحريم، توليد ثروتي وجود ندارد كه بشود ميان مردم تقسيم كرد و تنها فقر است كه به صورت عادلانه ميان مردم توزيع ميشود. اين موضوع هم در شرايطي محقق ميشود كه دولتها بتوانند در برابر فساد، رانت و ويژهخواري بايستند.
🔸روزنامه هممیهن نیز در رویکردی مشابه تیتر زد «دوقطبی گـام دوم» و نوشت: «تصویر و تصور دولت جلیلی حتی میتواند برای قهرکردگان از انتخابات هم هراسآور باشد و بخشی از آنان را برای جلوگیری از روی کار آمدن او، به پای صندوقها بکشاند».
🔸درباره رویکرد به دور از صداقت افراطیون مدعی اصلاحات به رقابت انتخاباتی و بحثهای پیرامونی باید گفت که اولاً مقوله مدیریت دولت، دارای دهها بخش مهم است و سیاست خارجی یکی از اجزای آن است و یک توافق- آن هم پایمالشده در دیپلماسی- حتی اگر موفق هم بود و به خسارت نمیانجامید، نمیتوانست قالبی برای پوشاندن همه فضای انتخاباتی یا احصای مسئولیتهای دولت و رئیسجمهور باشد. بر این مبنا وقتی یک طیف سیاسی به جنازه برجام دخیل میبندد و همه راهحلها را در تجربهای شکستخورده به برجام حواله میدهد، اعتراف میکند که در حوزه برنامهریزی و استفاده از انبوه فرصتها هیچ برنامه و تدبیری ندارد و قرار است همان تعطیلی دولت در دوره روحانی را با همه مصائبش احیا کند.
🔸ثانیاً تیتر «واكنش بازارها به دوقطبي جديد انتخابات: بورس با صف فروش مواجه شد و نرخ دلار بالا رفت»، در ذات خود متناقض است. این که آقای پزشکیان رای اول را در مرحله اول آورده و اصلاحطلبان هم ادعا میکنند که پیروز میشوند و با این وجود بازار دچار ریزش میشود، بدین معناست که بازار از پزشکیان و اصلاحطلبان و نه از جلیلی میترسد.
🔸ثالثاً این دولت روحانی بود که بورس و دیگر بازارهای همسو را به خاک سیاه نشاند و بازارها خاطره خوبی از تکرار کابوس آن دولت ندارند.
🔸رابعاً وزیر دولتهای روحانی و خاتمی در حالی ادعا کرده «تندروها به دنبال تقسيم فقرند نه توليد ثروت»، که روند افزایش یا کاهش فقر و شکاف طبقاتی در چهار دولت خاتمی و احمدینژاد و روحانی و رئیسی در دسترس است و همین آمارها نشان میدهد که ضریبجینی در دولتهای احمدینژاد و رئیسی پایین آمده اما در دولت روحانی به شدت افزایشی بوده است.
🔸در موضوع رقیبهراسی هم واقعیت این است که افراطیون و پادوهای اشرافیت غربگرا، نعل وارونه میزنند و رو به جلو فرار میکنند. چه این که آنها بودند که رکورد تورم ۶۰ درصدی را برجا گذاشتند و اگر میتوانستند دولت روحانی را در سال ۱۴۰۰ برای بار سوم تمدید کنند، قطعا ظرف کمتر از یک سال، تورم ۶۰ درصدی را سهرقمی میکردند و به بالای ۱۰۰ درصد میرساندند.
#خبر_ویژه
کیهان بررسی میکند
🔰 نگرانی مردم از توقف نهضت مسکن و زمین رایگان در صورت بازگشت آخوندی
🔸در آمارها آمده که حدود ۴۵ درصد خانوارها مستاجرند. حدود ۳۰ درصد خانوارها هم اگرچه مالک هستند اما مسکن مناسب ندارند.
🔸دولتهای اصولگرا یا موسوم به جریان انقلاب با انجام طرحهایی چون مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، عملاً نشان دادهاند که به فکر خانهدار کردن مردم هستند. همچنین طرح اعطای زمین رایگان که در دولت شهید رئیسی تصویب و در روستاها آغاز شد هم در راستای خانه دار کردن مردم است.
🔸پزشکیان، فرد صادقی است اما افراد پشت سر و حامی او برای هر دولتی بسیار خطرناک هستند و عجیب است که او و برخی اصلاحطلبان میانهرو از بلایی که بر سر دولتهای روحانی، خاتمی و هاشمی آمد درس نگرفتهاند! آخوندی، زنگنه، نوبخت، عبدالعلیزاده، کلانتری، ابتکار و امثالهم، سیاستهای بیرحمانهای علیه مردم داشته و دارند که طبقه متوسط و ضعیف را به شدت در تنگنا قرار داده و میدهند اما مردم، درس میگیرند. چون میدانند که اگر در برگه رای بنویسند پزشکیان، اصلاحطلبان آن را به نام آخوندی و امثالهم میخوانند.
#سرویس_اقتصادی
حکایت سینماتوگراف ۲ - واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب - بخش پنجاه و یک
🔰 سینمای غمانگیز سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷
👤 #سعید_مستغاثی
🔸متاسفانه نگارنده بسیاری از تولیدات سال ۸۶ و اوایل سال ۸۷ این سینما (اکران شده و اکران نشده، دارای پروانه نمایش یا بدون پروانه مذکور) را به دلیل عضویت در هیئت داوری جشن خانه سینما در سالن اجتماعات خانه سینما مشاهده نمودم و در یک ارزیابی کلی حتی خطاب به مسئولین سینمایی، مجموعه آن را در یک کلام «غمانگیز» توصیف کردم!
🔸بحث درباره خوبی یا بدی فیلمها و سلیقهها نیست، بحث برسر رعایت ابتدائیترین استانداردهای فیلمسازی بود که با تاسف در آثار یاد شده یافت نمیشدند. متاسفانه برخی از این آثار را بعضی نهادها و مراکز سینمایی دولتی تولید یاحمایت کرده بودند که قاعدتا بایستی هدایتگر سینماگران جوان به سوی استانداردهای سینمایی باشند.
🔸به هرحال آن خشت کج مبتذل سازی که تحت عنوان «کمدی مردم پسند» از اواسط دهه ۷۰ پایه گذاری شد و در معاونت سینمایی دوران دولت نهم نیز علیرغم برخی تلاشهای متعهدانه ولی غیر سیستماتیک، تداوم یافت، در سالهای بعد خصوصا از اواخر سال ۱۳۸۸ و اوایل ۱۳۸۹ آنچنان سینمای ایران را دچار اعوجاج نمود که خیل آثار سطحی وسخیف، نه تنها پردههای سینمای ایران بلکه متاسفانه شبکه ویدئویی خانگی را هم اشغال کرد.
🔸پدیدههای سخیفی که زیر لوای«فیلم کمدی»، مملو از شوخیهای مستهجن و روابط نازل وتیپهای غیر اخلاقی بوده و هست و معلوم نیست علیرغم شعر و شعارهای متعدد مسئولین سینمایی درباره «مقابله با پدیده فیلمهای مبتذل»، این آثار از چه نهاد یا ارگان و یا شخصی مجوز ساخت و پروانه نمایش دریافت کرده و میکنند؟!
🔸 در حالی که بنیاد سینمایی فارابی هرگونه کمک مادی و معنوی به اینگونه محصولات (عمدا از اطلاق عنوان «فیلم» به آنها پرهیز میکنم) را انکار میکرد، پس چه فرد یا مؤسسه و یا سازمانی از تولید آنها حمایت نمود؟ آیا صدور مجوز ساخت و پروانه نمایش برای این آثار مبتذل، خدمت به سینمای ایران بود؟ آیا این آثار میتوانستند سینمای ایران را به سینمای استاندارد برسانند؟ دیگر سینمای آرمانی پیشکش!!
#تصویر_روز
🔰 مصاحبه خواندنی گاردین با سربازان اوکراینی که از جنگگریختهاند
🔸روزنامه چاپ انگلیس در گزارشی از «وضعیت أسفبار اوکراین در میادین جنگ» نوشته است: کییف با کمبود شدید سرباز مواجه است و تعداد مردانی که داوطلبانه حاضر به حضور در جنگ هستند، بسیار کاهش یافته است. با تشدید مقررات جذب سرباز، حالا بسیاری از مردان اوکراین که تا امروز در خانه مخفی شده بودند، به فکر فرار از این کشورند.
🔸«گاردین» نوشته است که، سربازان اوکراینی میگویند برای کشته نشدن فرار میکنند: «از آغاز جنگ اوکراین تا امروز هزاران مرد اوکراینی بهصورت غیرقانونی از مرزهای این کشور گریختهاند تا از سربازی فرار کنند و با تصویب اخیر یک قانون جدید که مقررات سربازگیری را سختتر کرده، انتظار میرود سربازان بالقوه بیشتری این کشور را ترک کنند.
🔻گاردین همچنین با سرباز بالقوه دیگری به نام «دیمیترو» گفتوگو کرده است، شخصی که میگوید اگر به جبهه فرستاده شود، مدت زیادی دوام نخواهد آورد.
🔸این عکاس ۳۱ساله اوکراینی در ۹ ماه گذشته جز در مواقع ضروری، خانه را ترک نکرده تا با نیروهای سربازگیری مواجه نشود.
#سرویس_خارجی
🔰 اگر واقعاً طبیب اقتصادی بود دولت روحانی به قهقرا نمیرفت
🔸«علی طیبنیا، وزیر اقتصاد دولت اول روحانی از مسعود پزشکیان حمایت کرد. طیبنیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است به عنوان فرمانده اقتصادی پزشکیان نقشآفرینی کند. در دوران طیبنیا، تورم به هشت درصد رسید».
🔸انتشار فلهای این خبر مشترک در میان صدها سایت و کانال وابسته به مدعیان اعتدال و اصلاحات، تحلیلگران را به تعجب واداشت؛ چه این که تعبیر «فرمانده اقتصادی پزشکیان وارد شد»، قبل از هر چیز توهین به پزشکیان است. در حالی طیبنیا فرمانده اقتصادی پزشکیان (و نه دولت او) وانمود شد که پیش از این کارشناسان لیبرالی مانند مسعود نیلی و عبده تبریزی و تکنوکراتهای بیکفایتی مانند عباس آخوندی قبل از طیبنیا در ستاد پزشکیان حاضر شده و زنبیل گذاشته بودند و بنابراین اجرای دو مدل اقتصادی متناقض موسوم به بازارگرای کاپیتالیست و نهادگرا در کنار هم شدنی نیست.
🔻همین موضوع یکی از دلایل جدایی یا کنار گذاشتن طیبنیا در دولت دوم روحانی بود هر چند که وی مجدداً سال ۹۷ با پیشنهاد رئیس بانک مرکزی و تأیید روحانی، عضو شورای پول و اعتبار شد.
🔸ابهام بعدی این است که اگر طیبنیا واقعاً موفق بود یا توانایی کار کردن با امثال نیلی و آخوندی و نوبخت و... را داشت، چرا هنرش را دولت ائتلافی قبلی مدعیان اعتدال و اصلاحات (روحانی) به نمایش نگذاشت؟
🔸یادآور میشود طیبنیا در دوران وزارتش سه بار از مجلس کارت زرد گرفت و در نهایت در حالی که در معرض استیضاح مجلس نهم قرار داشت در اقدامی مبهم و سربسته از دولت روحانی کنارهگیری کرد.
#خبر_ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افزایش درخواستها برای کنارهگیری بایدن
🔸پس از عملکرد ضعیف رئیسجمهور آمریکا در نخستین مناظره انتخاباتی مقابل ترامپ، اوباما رئیسجمهور پیشین آمریکا درباره ادامه حضور بایدن در رقابت انتخاباتی ابراز تردید کرد.
🔸رئیس مجلس نمایندگان این کشور نیز برکناری بایدن را خواستار شد.
🔰 ژاپن، خاک اشغالشده
👤 #امینالاسلام_تهرانی
🔸پس از جنگ جهانی دوم و بمباران هستهای این کشور توسط آمریکا، ژاپن که چارهای جز پذیرش شروط لشکر پیروز (آمریکا) را نداشت، ارتش خود را به نوعی تعطیل کرد و وظیفه دفاع از خود را به کشور متخاصمِ پیشین یعنی آمریکا داد. البته این اتفاق به گونهای با تحمیل جبهه پیروز رخ داد که بررسی آن مجال دیگری میطلبد. در سالهای پس از جنگ جهانی دوم گرچه این دو کشور به دلایل مختلف از جمله داشتن دشمن مشترک (چین) به متحدان نزدیک یکدیگر تبدیل شده بودند و ژاپن دیگر محدودیتهای سابق که از طرف آمریکا تحمیل میشد را نداشت، اما همچنان ارتش و تقویت نظامی این کشور برای حکمرانان ژاپنی چندان دارای اولویت نبود.
🔸چندین دهه است که ساکنان استان اوکیناوای ژاپن به پایگاههای نظامی آمریکا که در این منطقه پراکندهاند اعتراض دارند، اما تغییرات کمی در رسیدگی به این اعتراضها صورت گرفته است. این پایگاهها اغلب به عنوان یک وبال و مزاحم برای جنوبیترین منطقه نیمه گرمسیری ژاپن در نظر گرفته میشوند.
🔸جرایم، تصادفات و آلودگیهای همیشگی مرتبط با این پایگاهها، عوامل تحریککننده همیشگی برای اعتراضاتِ ۱.۵ میلیون ساکن این استان هستند. باید افزود اشغال این منطقه از سوی آمریکا – در پی اشغال ژاپن در جنگ جهانی دوم – در سال ۱۹۷۲، تحت یک معاهده که پایگاههای آمریکایی را در محل باقی گذاشت، پایان یافت.
🔸بین سالهای ۱۹۷۲ تا ۲۰۲۰، مسئولانِ اوکیناوا ۵۸۲ جنایت خشونتآمیز مربوط به نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاههای این کشور را ثبت کردهاند. چند روز پیش در خبرها آمده بود که باز هم نظامیان آمریکایی در این منطقه مشکلساز شدهاند. دادستانی عمومی استان اوکیناوا در جنوب ژاپن یک سرباز ۲۱ ساله نیروی دریایی آمریکا را به تعرض جنسی متهم کرد.
🔸در واکنش به این اخبار، پیشتر «هایاشی یوشی ماسا»، دبیر اول کابینه ژاپن، گفته بود که دولت از تلاش یکی از پرسنل تفنگداران دریایی آمریکا در استان اوکیناوا برای تجاوز جنسی به یک دختر ابراز تاسف کرده است.
🔸البته باید توجه داشت که این استان استان فقیری در ژاپن است و مردم این منطقه شاید بیش از تمرکز بر مسئله مبانیِ اشغال و این جنایات، بر واقعیتهای اقتصادی تمرکز کنند و اینکه اقتصاد وابسته به توریست اوکیناوا به شدت تحت تأثیر این موضوع است.
#نگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مباهله؛ مظهر اقتدارِ ایمانی
🔸رهبر انقلاب: مباهله -که یاد آن را باید گرامی داشت و بسیار مهم است- در واقع مظهر اطمینان و اقتدار ایمانی و تکیهی بر حقّانیّت است و این، آن چیزی است که ما همیشه به آن احتیاج داریم. ۱۳۹۷/۶/۱۵
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 «تا دیر نشده از اسرائیل فرار کنید»؛ روایت هاآرتص از فضای حاکم بر سرزمینهای اشغالی
🔸گاهی، خبرهایی که از رسانههای عبریزبان به بیرون درز میکند، بهتر از هر کارشناسی وضعیتی را که صهیونیستها در آن گرفتار شدهاند نشان میدهد. هاآرتص نوشته است، در میان صهیونیستها این جمله به صورت مرتب رد و بدل میشود که «تا دیر نشده از اسرائیل فرار کنید.»
🔸وقتی دو روز پس از «عملیات طوفانالاقصی»، یعنی ۹ اکتبر ۲۰۲۳، (۱۷ مهر ۱۴۰۲) صهیونیستها حملات خود برای ورود به غزه را کلید زدند، پیشبینیهایی درباره میزان تلفات و خساراتشان کرده بودند. آنها با دودوتا چهارتای خودشان به این نتیجه رسیده بودند که، «ارزشش را دارد.» اکنون که نزدیک به ۹ ماه از این جنگ میگذرد، با انتشار قطرهچکانی آمارهای مربوط به خسارات و تلفاتشان، تلاش میکنند بگویند، محاسبات را درست انجام دادهاند و در جنگی با این وسعت، این میزان خسارت و تلفات عادی است. اما بهرغم این سانسور شدید، گاهی خبرهایی از رسانههای عبری به بیرون درز میکند که نشان میدهد، آنها در محاسبات خود اشتباه کردهاند.
🔻هم میزات تلفاتشان، هم میزان خسارات اقتصادی که دیدهاند و هم لطمهای که به حیثیت این رژیم در جهان خورده است، بسیار فراتر از چیزی است که میگفتند و فکر میکردند.
🔸در گزارش «هاآرتص» میخوانیم: «طی ماههای اخیر از همه طرف زمزمه افرادی به گوش میرسد که به دنبال ترک سرزمینهای اشغالی هستند. آنها این احساس را دارند که خانه و کاشانه آنها در حال سوختن است و قبل از اینکه سقف بر سرشان فرو بریزد، باید آن را ترک کنند. آنها معتقدند باید فرزندان خود را نجات دهند و قبل از اینکه دیر شود، از سرزمینهای اشغالی فرار کنند.»
🔸هاآرتص میافزاید که عملیات رژیم صهیونیستی تنها اسرای اسرائیلی را در معرض مرگ قرار نداده، بلکه تمام سرزمینهای اشغالی را با خطر موجودیتی مواجه کرده و شرایط امنیتی این رژیم را روزبهروز بدتر کرده و باعث انزوای بینالمللی تلآویو و افزایش تهدیدات فراروی آن شده است.
#سرویس_خارجی
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸از «پیشنهادی به نامزدهای انتخاباتی» تا «تکذیب شلکردن پیچ تحریمها»
#سرویس_اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سعید لیلاز؛ اقتصاددان اصلاحطلب: آقای رئیسی در حوزه اقتصاد موفق بود ولی کسی حاضر نیست این را بگوید؛ اصلاح طلبان بی انصافی می کنند!
🔸سعید لیلاز؛ اقتصاددان اصلاح طلب: در حوزه اقتصاد آقای رئیسی موفق تر از چیزی بود که تصور می شد ولو اینکه کسی حاضر نیست این را بگوید.
🔸هیچ شاخص اقتصادی نیست که الان وضعیتش بهتر از سال 1400 نباشد. حتی در برخی موارد ما از سال 1396 هم عبور کردیم مثل حجم تولید ناخالص داخلی که بیشتر از سال 96 است.
🔻مجری: شما برخلاف اکثریت اصلاح طلبان که منتقد وضعیت اقتصادی آقای رئیسی بودند، معتقدید ایشان کارنامه شان خوب است؟
🔺لیلاز: بله... احزاب سیاسی برای اهداف خودشان بی انصافی می کنند.
🔰 غش و ریسه مشاور اسبق دولت آمریکا برای فعالیت انتخاباتی مدعیان اصلاحطلبی
🔸روزنامه غربگرای هممیهن از قول مشاور دولت فریبکار اوباما، برای دغدغه کارآمدی در جمهوری اسلامی نگران شد.
🔸هممیهن در مطلبی با عنوان «بازنگری نظام و دغدغه کارآمدی» بخشهایی از گفتوگوی ولی نصر مشاور دولت اوباما با «اندیشکده مؤسسه نیولاینز برای استراتژی و سیاستگذاری» را بازتاب داد. نصر درباره انتخابات ایران گفته است: «موضوع غافلگیرکننده تأیید پزشکیان، نامزد اصلاحطلب بود که تقریباً غیرقابل پیشبینی پذیرفته شد. هیچکس انتظار نداشت که او تأیید صلاحیت شود. او شخصیت بسیار جالبی دارد.
🔸او یک آدم بسیار پاکدست است، جراح است و انسانی بسیار باتقوا. اصلاحطلبان و میانهروها انتظار دارند که او نمایش خوبی در انتخابات داشته باشد. او در یک مصاحبه ظریف را بهعنوان کارشناس همراه خود به تلویزیون برد.
🔸بازنشر گزافهگویی مشاور دولت اوباما در روزنامه زنجیرهای در حالی است که هم «ولی نصر» و هم «هممیهن» به خوبی میدانند دولت آمریکا چه کلاهی از دولت روحانی برداشت و چه کلاه بزرگی در برجام و پسابرجام بر سر این دولت گذاشت و چگونه هم افقی روحانی با مقامات آمریکایی موجب رسوب کارآمدی شدید در دولت و اقتصاد کشور شد.
#خبر_ویژه
🔰 نقشه جلیلی هراسی
کجا طراحی شده است؟
🔸انگلیس و آمریکا، نگران انتخابات ایران هستند؛ این که روند قدرتمند شدن ایران در دولت آیت الله رئیسی، ادامه می یابد؟ یا می شود با دستکاری در افکار عمومی به واسطه نیروهای نیابتی، دوباره ایران را به موقعیت ضعف و التماس برگرداند؟
🔸نشریه آمریکایی المانیتور در این زمینه هماهنگ با غربگرایان نوشته است: "ترس از جلیلی سرنوشت انتخابات ایران را رقم میزند؟ پیشتازی پزشکیان نشان دهنده فشار برای تغییرات اساسی در رابطه با اقتصاد و روابط با بقیه جهان است".
🔸روزنامه انگلیسی گاردین هم به تازگی با حمله به دکتر جلیلی نوشته است: یک تندروی جهادی قصد ریاست بر ایران را دارد.
🔸این روزنامه دو هفته قبل، به قلم «پاتریک وینتور» دبیر سرویس دیپلماتیک خود، ضمن انتشار مطلبی جهتدار به نفع نامزد مدعیان اعتدال و اصلاحات، او را «گزینهای برای اعمال تغییراتی هر چند جزئی در ایران» معرفی کرده بود.
🔸گادین همان روزنامه ای است که ژانویه 2024 (اواخر دیماه سال گذشته) در تحلیلی به قلم «سایمون تیسدال» سردبیر خارجی بخش خارجی خود، تحلیلی با این عنوان قابل توجه را منتشر کرد:
«The US isn’t the biggest power in the Middle East any more. Iran is».
🔸گاردین در این یادداشت با اشاره به پیروزیهای چند سال اخیر ایران در دو حوزه میدان و دیپلماسی نوشته بود: "آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است".
🔸آمریکا و انگلیسی که حقوق ایران را در برجام پایمال کردند، دوست دارند دولتی در ایران سر کار بیاید که بشود دوباره به ملت ایران زور گفت و باج های بیشتری مطالبه کرد. امتیازاتی که به امنیت و اقتدار ملی ایران بر می گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ستاد تناقض ها
🔻علی طیب نیا: ظریف ضعیف ترین وزیرخارجه تاریخ است
🔺حمیده زرآبادی: آذری جهرمی پروندهسازی امنیتی میکند
🔸صوتی از علی طیب نیا که به تازگی با مسعود پزشکیان دیدار کرده و برخی او را فرمانده اقتصادی دولت احتمالی پزشکیان می دانند، منتشر شده که می گوید:
🔺ایشان (پزشکیان) فردا بشود رییس جمهور، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند حتما مجلس رای نخواهد داد بگذریم از اینکه من ظریف را ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
🔺دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔸همچنین پیشتر نطق و مصاحبه سالهای گذشته حمیده زرآبادی سخنگوی فعلی ستاد پزشکیان منتشر شده بود که در آن جواد آذری جهرمی، قائم مقام ستاد پزشکیان را به پرونده سازی امنیتی، عملیات روانی علیه مخالفان، رانت بازی برای بستگان و حتی شنود مکالمات تلفنی اش متهم می کند. خانم زرآبادی در قسمتی از نطق مجلس خود گفته بود:
🔺وقتی تفنگ، پول و رسانه در اختیار یک نهاد باشد؛ فساد می آورد. امروز آذری جهرمی با تجمیع پول و رسانه و ارتباطات سیاسی و امنیتی دهان رقبا و منتقدان خود را گازانبری بسته است.
🔰شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان
🔸شهید «امیرحسین شیخ هادی» از سربازان مرزبانی جکیگور واقع در سیستان و بلوچستان در حین پایش و کنترل نوار مرزی به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
🔸شهید شیخ هادی متولد سوم خرداد ۸۲ و اهل مشهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ستاد تناقضها
🔻علی طیبنیا: ظریف ضعیفترین وزیرخارجه تاریخ است
🔺حمیده زرآبادی: آذریجهرمی پروندهسازی امنیتی میکند
🔸صوتی از علی طیبنیا که به تازگی با مسعود پزشکیان دیدار کرده و برخی او را فرمانده اقتصادی دولت احتمالی پزشکیان میدانند، منتشر شده که میگوید:
🔺ایشان (پزشکیان) فردا بشود رییس جمهور، ظریف را میخواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند حتما مجلس رای نخواهد داد بگذریم از اینکه من ظریف را ضعیفترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم.
🔺دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقهای!
🔸همچنین پیشتر نطق و مصاحبه سالهای گذشته حمیده زرآبادی سخنگوی فعلی ستاد پزشکیان منتشر شده بود که در آن جواد آذریجهرمی، قائم مقام ستاد پزشکیان را به پروندهسازی امنیتی، عملیات روانی علیه مخالفان، رانتبازی برای بستگانش و حتی شنود مکالمات تلفنیاش متهم میکند. خانم زرآبادی در قسمتی از نطق مجلس خود گفته بود:
🔺وقتی تفنگ، پول و رسانه در اختیار یک نهاد باشد؛ فساد می آورد. امروز آذری جهرمی با تجمیع پول و رسانه و ارتباطات سیاسی و امنیتی دهان رقبا و منتقدان خود را گازانبری بسته است.