دو نکته درباره ی شکیات
ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺭﮐﻌﺘﻬﺎﯼ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ (ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﮏ ﺩﺭ ﺭﮐﻌﺘﻬﺎﯼ ﻧﻤﺎﺯ ﺑﻪ ﺟﺎ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ) ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺍﺣﺘﻤﺎﻟﯽ ﺩﺭ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﺳﺖ، ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺩﺭ ﺷﮏ ﺑﻴﻦ ﺩﻭ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ، ﺩﻭ ﺭﮐﻌﺖ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ، ﻭﺍﺟﺐ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺩﺭ ﺷﮏ ﺑﻴﻦ ﺳﻪ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ، ﻳﮏ ﺭﮐﻌﺖ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﻳﺎ ﺩﻭ ﺭﮐﻌﺖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭﺍﺟﺐ ﺍﺳﺖ.
ﺍﮔﺮ ﮐﻠﻤﻪ ﻳﯽ ﺍﺯ ﺫﮐﺮﻫﺎﯼ ﻧﻤﺎﺯ ﻳﺎ ﺁﻳﺎﺕ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﻳﺎ ﺩﻋﺎﻫﺎﯼ ﻗﻨﻮﺕ، ﺳﻬﻮﺍً ﻏﻠﻂ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﺳﺠﺪﻩ ﯼ ﺳﻬﻮ ﻭﺍﺟﺐ ﻧﻴﺴﺖ.
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میون شعله و هیزم ؛چه عواملی به پا میشه😭
تموم هستیِ باباست اونی که بین آتیشه😭😭
🎤با نوای بنی فاطمه
😭
✨﷽✨
🌼حضرت زهرا سلام الله علیها بهترین الگو در دفاع از ولایت، امامت و دغدغه داشتن برای ولی و امام، در تمام عالم هستی..
✍در واقع حضرت زهرا سلام الله علیها تجلی 8 مقامی هستند که منتظران هر صبح در دعای عهد، طلب می کنند. در دعای عهد هر روز صبح می خوانیم: «اللّهمّ اجعلني من انصاره و اعوانه»، «الذابين»، «الممتثلين» ، «المسارعين»، «المحامين»، «السابقين»، و «المستشهدين»
جلوه عملی این مقام ها در عالم، حضرت زهرا سلام الله علیهابوده اند که با همه وجود، یار و کمک رسان امام بودند و از امیرالمومنین علیه سلام حمایت و دفاع کردند... همه ی وجود، اراده و خواست خود را در این مسیر قرار می دهند که امام زمانم چه می خواهد و کوشیدند دغدغه امام زمان خود را برطرف کنند.
🔺حضرت زهرا سلام الله علیها تنها نگفتند من عاشق امیرالمومنین علیه سلام و امام زمان خود هستم و دوست دارم یار ایشان باشم بلکه در این مسیر گام برداشتند، خواست و رضایت امام زمان ارواحنافداه را بر خواست نفس و اهل دنیا مقدم داشتند و اینگونه سرمشق برای تمام منتظران حجت خدا شده اند.
🤲 یا فاطر بحق فاطمه عجل لولیک الفرج
🌺 هر روز یک شهید بزرگوار رو خدمتتون معرفی میکنیم تا انشاالله با ۳۱۳ شهید آشنا شوید🌺
#شهید_حاج_محمود_شفیعی
شهید شفیعی از سال هشتاد مشغول فعالیتهای جهادی در مناطق محروم غرب کشور بوده است بهگونهای که در کنار فعالیتهای عمرانی از فعالیتهای فرهنگی، تربیتی در قبال مردم منطقه و نیروهای جهادی همراه خود غافل نبوده است همچنین در طول مدت مبارزه با تروریستها در سوریه رسیدگی به اوضاع زندگی محرومان سوری دغدغه ایشان بوده و حتی بهصورت شبانه به همراه همرزمانش برای محرومان منطقه وعده غذایی آماده میکرده است.
گفتنی است شهید محمود شفیعی علاوه بر فعالیتهای فرهنگی، تربیتی در اسلامشهر و فعالیتهای مستمر جهادی در کرمانشاه در چندین سال نیز در شهرستان پیشوا مشغول فعالیتهای فرهنگی، تربیتی بوده است. شهید شفیعی برای مبارزه با تروریستهای تکفیری دو بار به سوریه اعزام شد و در بیست و نهم آذر ۹۴ در جبهه دفاع از حریم اهل بیت در سوریه به فیض شهادت نائل آمد.
بخشی از وصیت نامه شهید : شهید عزادار نمی خواهد، شهید رهرو می خواهد و شما هم با قلم، قدم و زبان خود رهرو امام و رهبری باشید.
جوانان عزیز چشم شهدا و تبلور خونشان به حرکت و شعور شما دوخته شده و باید مواظب باشیم خط ولایت را گم نکنیم. معیارها در تمامی گزینش ها و انتخاب ها اشاره و اراده ولایت است.
🖤🍃
یڪ نفر آمده در را بہ لگد میڪوبد
پشت در باز هم اۍ کاش کہ سائل باشد...
#فاطمیه
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
❤️ السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَةُ ❤️
⚠️ با حال معنوی مناسب ببینید
💢 روضه شب شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیها
#فاطمیه
#مادر
⁉️ نظام کارآمد (قسمت اول)
‼️ وقتی گفته میشود یک نظام کارآمد است یا نیست، باید مشخص کرد که منظور از نظام چیست؟ منظور از کارآمدی چیست؟ چه کسی میخواهد این کارآمدی را قضاوت کند؟ و این قضاوت، با چه معیاری سنجیده میشود؟ به طور خلاصه، نظام دو معنای انتزاعی و عینی دارد: نظام گاه به نهاد و گاه به سازمان اطلاق میشود.
🔸 در مفهوم انتزاعی نظام که مفهومی ذهنی است، روابطی میان پدیدههایی در نظر گرفته میشود و مجموعه به صورت یک واحد یا سیستم اعتبار میشود. شاید در ادبیات معاصر، بیشتر واژه «نهاد» را به جای آن به کار میبرند.
🔹 گاهی منظور از نظام، مصداق عینی آن نظام است؛ یعنی چیزی که منشاء انتزاع این مفهوم است. معمولاً در ادبیات معاصر، به جای آن، واژه «سازمان» به کار برده میشود. منظور از سازمان، افرادی هستند که در خارج موجودند و با هم ارتباطاتی دارند و مفاهیم انتزاعی بر آنها صدق میکند.
⚡️ نگاهی گذرا به مفاهیم و معیارهای کارآمدی نظام از دیدگاه مرحوم علامه مصباحیزدی (ره)
#نظام_کارآمد
#علامه_مصباح
#عمار_انقلاب
⁉️ نظام کارآمد (قسمت دوم)
↙️ وقتی درباره کارآمدی نظام صحبت میشود، گاهی منظور همان مفهوم انتزاعی ایدهٔ نظام است که آیا کارآمد است یا نیست؛ و گاهی منظور این است که کسانی که متصدی اجرای این نظام هستند، آیا آنها درست عمل کردهاند یا خیر. اینها دو معنای متقایر، اما مرتبطاند، و البته باید بین آنها تفاوت قائل شد.
✳️ وقتی میخواهیم درباره کارآمدی نظامی قضاوت کنیم، گاه منظور این است که اگر آن مفاهیم انتزاعی مورد نظر درست تحقق پیدا کند، آیا ما را به هدف میرساند یا نه، و گاهی مقصود این است که آنچه از نظام، اکنون تحقق پیدا کرده است، کارآمد بوده است یا نه.
✅ ما یک نظام اسلامی داریم، به معنای سلسله مفاهیمی اعتباری، عقلایی و شرعی که اینها با هم جمع شده و به صورت یک سیستم لحاظ شده است که رأس هرم، سطوح متوسط و قاعده هرم دارد. این مفهوم نظام یا نهاد در ذهن ماست میخواهیم درباره کارآمدی آن سخن بگوییم. اما یک معنا همین است که کسانی که اکنون مصداق این نظاماند خود را مصداق عینی این مفاهیم میدانند، آیا کارآمد بودهاند یا خیر.
⚡️ نگاهی گذرا به مفاهیم و معیارهای کارآمدی نظام از دیدگاه مرحوم علامه مصباحیزدی (ره)