♨️ صدو ششمین جلسه گفتگوی زنده تصویری گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : جنگ شناختی- ترکیبی
🌏سخنران این جلسه :
استاد گرامی جناب آقای سید علیرضا آلداوود
زمان: سه شنبه چهارم مرداد ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
🔴وزارت ارشاد: "استفاده ابزاری" از زنان در تبلیغات ممنوع است
♦️دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیانیهای با استناد به مواد قانونی مربوط به تبلیغات در کشور، بر ممنوعیت «استفاده ابزاری» از زنان، مردان و کودکان در تبلیغات تاکید کرد و نه آنچه که برخی منابع خبری درباره استفاده از زنان در تبلیغات اشاره کردهاند.
♦️مطابق قوانین و مقررات تبلیغاتِ تجاری در کشور، هرگونه «استفاده ابزاری» از زنان، مردان و کودکان ممنوع است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#استفاده_ابزاری
@goftemansazan
📚 دیدن مانع وضو پس از نماز
💠 سؤال: اگر شخصی پیش از وضو، دست خود را بررسی کند که مانعی نباشد ولی پس از نماز متوجه یک مانع شود، حکم چیست؟
✅ جواب: اگر اطمینان دارد که مانع، هنگام وضو بوده است، وضو و نماز صحیح نیست؛ در غیر این صورت وضو و نماز اشکال ندارد.
#احکام_وضو #رویت_مانع_بعد_نماز
🆔 @leader_ahkam
202030_968248074.pdf
438.7K
🇮🇷
📝 #یادداشت/ تکلیف فرزندان مقاومت در جنگ روایتها
🍃🌹🍃
✍️ حنیف غفاری
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
4_5969721786563038054.MP3
6.17M
📢#صدای_انقلاب شماره ۴۱۱
💠پنجره
💠گفتوگو با کارشناسان صاحبنظر در زمینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی
🎙علی ودایع کارشناس امور بین الملل
💠موضوع: سفر پوتین و اردوغان به ایران
#پوتین
#سوریه
#سفردیپلماتیک
#اردوغان
#همسایه
#آمریکا
#غرب
#واهمه
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۹۸ قرآن کریم ( آیات ۳۴ تا ۴۵ سوره مبارکه کهف )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنهها، همچون پارههای شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری | #حجاب
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
#سوره_انسان #سوره_هل_أتی
🔻روز بیستوپنجم ذیالحجه، روز نزول سورۀ شریف انسان است. داستان نزول این سوره، داستان بسیار زیبایی است.
🔹داستان از این قرار است که امام حسن و امام حسین(علیهماالسلام) مریض شدند و امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه(سلاماللهعلیهما) نذر کردند اگر عزیزانشان خوب شدند، سه روز روزه بگیرند. پیرو این نذر، خود امام حسن و امام حسین(علیهماالسلام) نیز نذر کردند روزه بگیرند. بعد از این نذر، حال دو آقازاده خوب شد و بنا شد روزه بگیرند.
🔸بعضی احتمال دادهاند سه روزی که مصادف شد روزه بگیرند، روز بیستودوم، بیستوسوم و بیستوچهارم ذیالحجه بوده است و روز بعد از این سه روز که روزهها را گرفتند؛ یعنی روز بیستوپنجم ذیالحجه سورۀ هل أتی نازل شد.
👈 نکتۀ زیبایی که در سه روز روزهگرفتن این عزیزان اتفاق افتاد، این بود که برای سحر و افطار غذای مناسبی در منزل نداشتند. ناچار امیرالمؤمنین(علیهالسلام) مقداری جو تهیه کردند که فقط به تعداد افراد بود و کم، بهصورتی که روزانه نفری یک نان به هر یک تعلق میگرفت. آن بزرگواران تصمیم گرفتند سحر هیچ میل نکنند؛ اما موقع افطار، آب و یک قرص نان جویی را که حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) تهیه میکردند، میل کنند.
🔹روز اول نان تهیه شد. تصادفاً شخصی در خانه را زد و گفت: مسکین هستم و نیاز زیادی به غذا دارم. وقتی احساس کردند او نیاز دارد، تمام نانهایی را که در سفره بود، به او دادند و خود با آب افطار کردند. روز اول گذشت.
🔸طبق نذرشان روز دوم را هم باید روزه میگرفتند. دوباره همان کار را تکرار کردند و با آب روزه گرفتند. مجدداً موقع افطار شخصی در زد و گفت: یتیم هستم، پدر و مادر ندارم. اهلبیت(علیهمالسلام) باز همۀ نان جوهایی را که داخل سفره بود، به او دادند، به او هم نگفتند ما دو روز است با آب روزه گرفتهایم و داخل منزل برای خودمان هیچ نداریم، حتی نانها را نصف نکردند و نگفتند ببخشید، خودمان هم گرسنه هستیم، بلکه تمام نان جوها را برای اینکه آن یتیم نیاز داشت، به او عطا کردند.
🔹روز سوم بحث خیلی مهم شد، سومین روزی بود که روزه گرفته بودند و بهشدت گرسنه بودند. بعد از اینکه نان جو آماده شد، موقع افطار، اسیری آمد که مسلمان نبود. اسیر گفت: من مسلمان نیستم؛ اما به کمک نیاز دارم. اهلبیت(علیهمالسلام) هم با اینکه میدانستند او اسیر مسلمانهاست و اسلام نیاورده است و خدای یگانه، قرآن و پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و اهلبیت(علیهمالسلام) را قبول ندارد، بهصرف اینکه انسانی محتاج است، به نیاز خود نگاه نکردند و انفاق کردند.
✅اگر اسیر روز اول آمده بود، داستان بهاینحد شیرین نبود؛ زیرا هرچه نیاز انسان شدیدتر میشود، انگیزهاش برای انفاق کمتر میشود و میخواهد خودش استفاده کند، فقط در صورتی انفاق میکند که نیاز تقاضاکننده شدیدتر باشد؛ ولی در این داستان برعکس است و اهلبیت(علیهمالسلام) در اوج نیاز، انفاق کردند.
@ostadmahdavi_ir
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | روایت کنیم یا روایت شویم؟
🍃🌹🍃
🔻 آمار می گوید بین ۲۷ تا ۳۶ میلیون از جامعه ما در واتساپ، اینستاگرام و تلگرام عضو هستند. در مواجهه با این جمعیت عظیم، هرکسی که روایت را زودتر شروع کند و روایتش دلنشین باشد در جنگ روایتها پیروز خواهد شد.
🔹 در سفر آیتالله رئیسی به اراک، احیا و تقویت دو کارخانه هپکو و آذرآب که روزی غولهای صنعتی کشور و غرب آسیا بودند، یکی از شیرینترین خبرهای منتشرشده بود؛ اما آنچه بیشتر از اشتغال مجدد صدها کارگر و مهندس و برگشت امید به عرصه صنعت، ضریب خورد و دیده شد، یاد کردن رئیسجمهور از «آیتالله حائری یزدی» با پسوند «اراکی» بود! همانطور که در سفر به گیلان از میان دهها خبر خوب و امیدوارکننده، سؤال دلسوزانه رئیسجمهور از یکی از دستاندرکاران سفر مبنی بر خوردن یا نخوردن ناهار، تا به امروز هم در فضای مجازی و رسانهای دستبهدست چرخیده و دیده میشود.
🔸این وضعیت نشان میدهد که رسانههای انقلابی در عرصه جنگ روایتها با مشکلات و چالشهای اساسی مواجهاند و وظیفه امروز آنها قدرتمند شدن در این عرصه است؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند.» نکته مهم اینکه جنگ روایتها منحصر به عرصه داخلی نیست بلکه به عرصه فراملی و بینالمللی هم برمیگردد؛ جایی که روایت از ایران، ایرانی و توانمندی یا کاستیهای ما در اذهان ملل مینشیند؛ لذا نیازمند بازنگری جدی در حوزه نقشآفرینی در این عرصه مهم هستیم.
✍ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #مباهله
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
🎥نشست مجازي
🍃🌹🍃
✅ موضوع: جنگ شناختی- ترکیبی
🎙سخنران: مهندس سید علیرضا آلداوود
⏰ زمان: امروز- سه شنبه- ۴ مرداد ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
♨️ مقایسه خاموشی برق در تیرماه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱
🔶 تهران در تیرماه سال 1400 از 31 روز 29 روز را با قطعی برق منازل مسکونی سپری کرد و این رقم برای سال 1401 که سکان دولت در دست رئیسی بوده صفر بوده است. در دولت سیزدهم کل ظرفیت نصب شده حدود 3 هزار مگاوات افزایش پیدا کرده و به رقمی معادل 88373 مگاوات رسیده است.
🔷 اگرچه ممکن است برخی عدم قطعی برق شبکه خانگی توسط دولت سیزدهم را اینگونه توجیه کنند که دولت این کسری را از طریق تحمیل قطعی به صنعت جبران کرده است اما مقایسه نمودار مصرف برق صنایع در پیک مصرف تابستانی 1400 و 1401 نشان میدهد که اتفاقا میزان مصرف در سال 1401 افزایش یافته تا حدی که در برخی روزهای تابستان 1401 میزان مصرف نسبت به مدت مشابه سال قبل گاهی تا 70 درصد افزایش داشته و این یعنی دولت سیزدهم قطعی کمتری را در زمان پیک مصرف به صنعت تحمیل کرده است.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir