سبز: ناحیه راحتی پرنده (شاخص گرما کمتر از 70): نیاز به هیچ اقدامی نیست؛ زمان خوبی برای آماده شدن در مقابل گرمای آینده است.
زرد: هشدار (شاخص گرما بین 70 تا 75): شروع اقدامات کاهشی استرس گرمایی در گله، افزایش میزان تهویه، افزایش سرعت فن و استفاده از مه پاش ها (بر اساس رطوبت نسبی)، پایش رفتار مرغ ها از لحاظ بروز نشانه های استرس گرمایی، اطمینان از صحت عملکرد آبخوری ها و سیستم تهویه.
نارنجی: خطر (شاخص دما بین 76 تا 81): وجود استرس گرمایی، اقدامات فوری برای کاهش استرس گرمایی در گله، افزایش میزان تهویه در سالن های بسته و استفاده از خنک کننده های تبخیری بر اساس میزان رطوبت نسبی، استفاده از فن های جابجا کننده هوا و مه پاش در سالن های باز، تنظیم جیره غذایی در راستای تطبیق با هرگونه کاهش مصرف خوراک، تنظیم عبور جریان هوا از بالای سر پرندگان با حداقل سرعت 1/8 تا 2 متر بر ثانیه، پر کردن دوره ای لوله های آب با آب خنکتر، پایش پیوسته رفتار گله از نزدیک، به حداثر رساندن میزان خنک سازی در شب.
قرمز: وضعیت اضطراری (شاخص گرما بیشتر از 81): وجود استرس گرمایی گسترده، از دستکاری پرندگان با هدف جابجایی یا واکسیناسیون اجتناب شود، از خوراک دهی در طول گرمترین ساعات روز خودداری شود، شدت نور با هدف کاهش فعالیت پرنده و متعاقبا کاهش تولید گرمای بدن کاهش یابد.
▪️روش های مختلفی برای تعیین جنسیت اردک وجود دارد.
در اردک مالارد نر، رنگ منقار پرنده به رنگ زرد و روشن است و ماده با منقار قهوه ای و کدر دیده می شود. مرغابی های محلی نر نیز دارای نوک سبز زیتونی و تیره می باشند و اردک ماده نیز دارای نوکی نارنجی با لکه های قهوه ای است. به طور کلی می توان گفت، اردک هایی که نوک های لکه دار و کک مکی دارند، ماده می باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️بررسی کلواک: انتخاب روش مناسب برای تعیین جنسیت اردک بستگی به سن، نژاد، بلوغ یا عدم بلوغ این پرندگان و ... دارد. به عنوان مثال رنگ پر و بال های نر و ماده اردک نژاد پکنی، سفید رنگ و مشابه یکدیگر است و لذا نمی توان جنس نر و ماده این نژاد را، از روی رنگ پر و بال ها تشخیص داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️حسین علیه السلام زنده جاویدی است كه هر سال، دوباره شهید می شود و همگان را به یاری جبهه حق زمان خود، دعوت می كند.
🔸نوتری وت | Nutri Vet شامل تمامی ویتامینهای ضروری، ریزمغذیها و آمینواسیدهای مورد نیاز حیوانات میباشد که میتواند مقاومت حیوان را به استرس و بیماری افزایش دهد. ریزمغذیهای موجود در این محصول دارای قدت جذب بالایی هستند.
موارد مصرف:
پیشگیری و درمان کمبودهای تغذیهای در طیور
در زمانهایی که گله در بالاترین سطح عملکرد است و همچنین در موارد استرس نظیر تغییر رژیم غذایی، تغییر ارتفاع، حمل و نقل، واکسیناسیون، نوک چینی و نیز در دوران تولید بالا و به دنبال آنتیبیوتیک تراپی
مقدار و نحوه مصرف:
100 تا 200 گرم برای 1000 لیتر آب آشامیدنی
🔸مینرال بی رویان | Mineral B
موارد مصرف:
کمبود هریک از ویتامین های گروه ب در طیور منجر به بروز عوارض و ضایعات متعددی می گردد که عمدتاً با کاهش تولید، افزایش ضریب تبدیل غذایی، کم خونی، عوارض عصبی – حرکتی، التهاب های جلدی و مفاصل، اختلال های گوارشی و بی نظمی کار اندام های داخلی همراه است.
الکترولیت های بدن نیز متعاقب بروز اسهال یا خونریزی و کاهش مایعات بدن طیور می توانند دچار عدم توازن شوند که باید حتما جایگزین شوند. همچنین، متعاقب بیماری هایی همچون کوکسیدیوز و یا اختلالات دستگاه عصبی، کاهش تخم گذاری و جوجه درآوری و نیز در جهت افزایش تولید و باروری و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری های عفونی توصیه می گردد.
مقدار و نحوه مصرف:
طیور : به نسبت یک لیتر در هر 1000 لیتر آب آشامیدنی به مدت 3 تا 5 روز و در سایر موارد طبق نظر دامپزشک