هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
🎉 کتاب «گنجینهی بیپایان»
بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در مورد نهجالبلاغه
📝 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای از دوران جوانی با کتاب شریف نهجالبلاغه انس داشته و از گذشته به شرح خطبهها، نامهها و حکمتهای آن در محافل مختلف خصوصاً در حضور جوانان طلبه و دانشجو پرداختهاند.
ایشان همواره بر اهمّیّت انس با این کتاب شریف و تعمیق و گسترش معارف آن در جامعه تأکید نمودهاند؛ تا آنجا که در خلال یکی از جلسات شرح نهجالبلاغه این گوهر ارزنده را به عنوان آییننامهی انقلاب اسلامی معرّفی نمودهاند.
کتاب «گنجینهی بیپایان» دربرگیرندهی ۶ گفتار از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای میباشد، که به طور مشخّص به مسئلهی شناخت و بررسی جایگاه، اهمّیّت و ویژگیهای نهجالبلاغه پرداخته است.
📌 نشانی غرفهی #انتشارات_انقلاب_اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران
شبستان اصلی ورودی ۱۸ راهروی ۶
@KhameneiBook
📷 تصویری از حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (علیهماالسلام). ٨٧/٢/١٣
🗓 روز بزرگداشت شاهچراغ
💻 Farsi.Khamenei.ir
🖼 #معرفی_کتاب | به بلندای آن ردا
🔹️نویسندگان زیادی در طول تاریخ ادبیات ایران کوشیدهاند به ساحت مقدس خورشید خراسان ادای احترام کنند. برخی نویسندگان دوران زندگی حضرت رضا را دستمایه قرار داده و برخی دیگر نقش پررنگ یاد و نام ایشان در زندگی روزمره مردم ایران را. در میان تمام آثار رضوی ادبیات ایران اما «به بلندای آن ردا» یک اثر ویژه است چرا که با ترکیب زبانی پخته، بیانی سنجیده و روایتی پرکشش در کمتر از ۱۶۰ صفحه تصویری واضح، درکشدنی و دوستداشتنی از دوران باشکوه امامت حضرت رضا علیه السلام به دست میدهد؛ تصویری که خلق آن فقط در توان قدرت کلمات و معجزه «ادبیات» است.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56369
📊 روایت وزیر اقتصاد از متغیرهای بخش حقیقی اقتصاد در سال ۱۴۰۲
🎤 یکی از باکیفیتترین رشدهای اقتصادی ایران
👆 این اطلاعنگاشت خلاصهای از گفتوگوی بخش تحلیل و تبیین رسانه KHAMENEI.IR با دکتر سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نو+جوان
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ویژه | فردوسی را بزرگ کنید
🇮🇷 شاهنامه یعنی سرودن ایران از دید یک مسلمان...
😎 اسفندیار، مثل بچهحزباللهیهای امروز خود ماست
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره متفاوتی به حضور اخیر رهبر انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
19.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎉 نماهنگ معرفی مجموعه کتابهای #حدیث_زندگی
📚 شامل شرح احادیث منتخب حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در ابتدای جلسات درس خارج فقه
عناوین:
گزیده احادیث کتابهای
«مکارمالاخلاق»
«النّوادر»
و «أمالیالصّدوق»
📌 در حال حاضر علاقهمندان میتوانند برای تهیهی این کتابها به غرفهی #انتشارات_انقلاب_اسلامی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به نشانی
شبستان اصلی، ورودی ۱۸، راهروی ۶
مراجعه نمایند.
@KhameneiBook
📚 متن کامل روایت رسانه KHAMENEI.IR از بازدید سه ساعتهی حضرت آیتالله خامنهای از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران منتشر شد (بخش اول)
🔹از سه ساعت در بهشت کتاب؛ از «موسوعه ابن طاووس» تا «تل آویو سقوط کرد»
🔹️ «برداشت آزاد یعنی چه؟! یعنی هرچه دلمان خواست بگوییم!» اینها را آقا محترمانه به مسئولان یکی از غرفهها میگویند. غرفهدار دارد درباره کتابی توضیح میدهد که به تعبیر خودش برداشتی آزاد از صحیفهی سجادیه است. آقا هم میگویند اینها را به صحیفه نسبت ندهید و با تأکید ادامه میدهند: «من با صحیفه مأنوسم!» بعد هم سطری را قدری بلندتر از داخل کتاب میخوانند جوری که اطرافیان هم بشنوند: «یادت هست آن سحرگاهان را بر یال بادی نشستیم...» و میگویند: «این به صحیفه ربطی ندارد. خوب است ولی به صحیفه ربطی ندارد.» ساعت حوالی ۱۱:۲۰ است و بیش از دو ساعت و ۴۵ دقیقه از بازدید گذشته.
🔹️نه فقط من که تعدادی دیگر از تیم همراه هم رسماً از کت و کول افتادهایم. اعصاب مرکزی بدن مدام دارند از نواحی کمر و زانو علائم هشدار مخابره میکنند. مهمانِ بیستوچهارم اردیبهشت ۱۴۰۳ نمایشگاه کتاب تهران اما هنوز دارند غرفه بازدید میکنند و عناوین کتابها را از نظر میگذرانند و راجع به فروش و شمارگان از غرفهدارها میپرسند.
🔹️توی همین غرفه هم هست که غرفهدار بعد از گزارشی کوتاه از میزان فروش به این گزارهی جالب هم اشاره میکند که قبلاً که قیمت کتاب پایینتر بود تعداد نسخه بیشتری میفروختیم و الان که قیمت بالاتر رفته، تعداد نسخه کمتر شده ولی میزان فروش هم بیشتر شده.
🖼 #بهار_کتاب
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56353
📚 ترویج کتابخوانی و معرفی کتابهای خوب، از وظایف فعالان فضای مجازی است
✏️ رهبر انقلاب: این یکی از وظایف است که کسانی که در فضای مجازی فعّالند، یکی از کارهای خودشان را این قرار بدهند که افراد را به کتابخوانی وادار کنند و کتابهای خوب را معرّفی کنند.
✏️ ما در بخشهای مختلف، چه در ادبیّات، چه در تاریخ، چه در هنر، چه در کتابهای علمی، چه در کتابهای دینی، کتابهای مفید زیادی داریم. من امسال که نگاه میکنم، میبینم تازههای تولید و طبع و نشر بحمدالله کم نیست در این مجموعهای که من دیدم؛ اینها را معرّفی کنند تا افراد بدانند که به چه کتابهایی باید مراجعه کنند و چه چیزهایی را باید بخوانند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
🖼 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361
📚 چقدر کتاب در زمینه معرفی شخصیت کمنظیر امام خمینی(ره) نوشتهایم؟
✏️ رهبر انقلاب: جوانها خیلی احتیاج دارند به خواندن کتاب. هم ادبیّات، هم تاریخ، هم مواریث، هم معرّفی شخصیّتها؛ اینها چیزهایی است که انصافاً ما در آنها خلأ داریم...
✏️ امام یک شخصیّت برجستهی کمنظیر در تاریخ است؛ ما دربارهی امام چقدر کتاب نوشتهایم؟ چه نوشتهایم؟ اینها خیلی مهم است. این کارها باید انجام بگیرد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
🖼 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361
KHAMENEI.IR
📚روایت رسانه KHAMENEI.IR از بازدید سه ساعتهی حضرت آیتالله خامنهای از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (بخش دوم)
🔹چقدر فروش دارید؟
🔹️نوع پیگیری از میزان فروش و شمارگان و تعداد چاپ تقریباً گزارهی پرتکرار اصلی بازدید است. حواسشان هست که درگیر اعداد و آمارها هم نشوند. اعداد و آمارهایی که بعضاً در لایهی اول، پُرزرقوبرقند اما ممکن است در لایهی دوم، نشاندهندهی واقعیت دیگری باشند.
🔹️نمونهاش توی غرفهی انتشارات بوستان کتاب قم. مسئول غرفه آماری میدهد از تعداد عناوین چاپ اول سال گذشته که انصافاً هم با توجه به وضعیت بازار، رقم قابل توجهی است؛ ۱۲۲ عنوان! آقا نگاهی به عناوین چیده شدهی روی میز میکنند و سؤالی میپرسند که نشان میدهد خودشان اهل فن هستند: «این موسوعهی ابنطاوس چند عنوان است؟!» غرفهدار پاسخ میدهد ۱۲ عنوان. یعنی ۱۲ عنوان از ۱۲۲ عنوان اعلام شده مربوط به این موسوعه بوده.
🔹️در همین غرفه هم هست که یادی از مرحوم محمدرضا کلباسی و فرزندانش میشود. به یکباره فضا از اردیبهشت ۱۴۰۳ مصلای امام خمینی تهران فلاشبک میخورد به دهههای اول قرن ۱۳۰۰ و تا حوالی سالهای ۴۰ شمسی جلو میآید: «خدا رحمتش کند. دعای کمیل را حفظ بود. آن زمان در مشهد ایشان در مسجد گوهرشاد شبهای جمعه دعای کمیل میخواند. در زمان مصدق هم مصدقی شد. بعد از سقوط مصدق برای ایشان هم مشکل درست شد. خانوادهشان، هم پسرشان، هم پسر پسرشان، کتابهای رجالی قوی و خوبی دارند.»
🔹اینجا هم موضوع فروش دوباره محل سؤال است. غرفهدار پاسخ میدهد: «نسبت به پارسال کمی افت کرده!» در ادامه اما جملاتی هم از زیر زبانش میلغزد که نشان میدهد اوضاع حداقل آنطور که میگوید بد هم نیست: «نمایشگاه مجازی هست و کتابفروشها هم هستند.»
📚 #بهار_کتاب
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56353