🔰بعثت خمینی(ره)
🔹حضرت آیتالله خامنهای: امام خمینی (ره) عیناً به نسخهی بعثت پیغمبر (ص) عمل کرد؛ معارف همان معارف است؛ ارزشها همانها است؛ احکام هم همانها است؛ و حرکت به سمت تحقّق آنها.
٩٩/٠١/٠٣
💻 @khamenei_maaref
#تبیین_و_تحلیل | مروری بر ویژگی عبودیت و معنویت امام خمینی(ره)
🔰عابد شب؛ شیر روز
🔹در متنی که از دیدار رهبرانقلاب با امام خمینی(ره) در روز ۱۴ فروردین ۱۳۶۵ منتشر شد، اشارهای به مسألهی عبودیت امام شده است: «این روح بزرگ، این انسان فوقالعاده، این دل مطمئن و متوکّل و این عقل قوی و راسخ در همهی حالات خود حتی در هنگامیکه نیمی از قلب او از کار افتاده است، با همهی شخصیّتش زندگی میکند: رُهبانُ اللّیل و اسد النهار.»
📌عبارت آخر یادداشت ایشان اشاره به حدیثی از پیامبر (صلّیاللهعلیهوآله) دارد که ویژگیهای مؤمنان را اینگونه میشمارد: در شب به عبادت مشغولند و در روز همچون شیر دلیری هستند. (الکافی، ج۲، ص۲۳۲)
🔻با توجه به اهمیتی که این صفت مؤمنانه دارد و امام خمینی خود به معنای واقعی کلمه عامل به آن بودهاند، بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از بیانات رهبرانقلاب درباره عبودیت و معنویت امام خمینی را مرور میکند.
🔗مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45806
💻 @khamenei_maaref
🔻رهبر انقلاب در سی و یکمین سالگرد رحلت امام(ره)؛
🔰امام مانند پیامبران انقلابش را با تحول روحی افراد شروع کرد
💠رهبر انقلاب: امام، مِیدانی وارد مسئلهی تحوّل شدند، نه فقط گفتاری و دستوری؛ از تحوّلآفرینی روحی در یک مجموعهای از طلّاب جوان در قم تا تحوّلآفرینی وسیع در عموم ملّت ایران. این همان روش پیغمبران است؛ پیغمبران هم آغاز همهی حرکتهای خودشان را از انقلاب روحی افراد شروع کردند.
١٣٩٩/٠٣/١۴
💻 @khamenei_maaref
🔻رهبر انقلاب در سی و یکمین سالگرد رحلت امام(ره)؛
🔰امام برای دین، رسالت تمدنسازی تعریف کرد
💠رهبر انقلاب: یک تحوّل دیگری که امام به وجود آورد، تحوّل در نگاه به دین بود؛ مردم، دین را فقط وسیلهای برای مسائل شخصی، مسائل عبادی میدانستند، امام برای دین، رسالت نظامسازی و تمدّنسازی و جامعهسازی و انسانسازی و مانند اینها تعریف کرد.
١٣٩٩/٠٣/١۴
💻 @khamenei_maaref
🖤 سخننگاشت| رهبرانقلاب: شخصيت حضرت عبدالعظيم یک شخصیت علمی و جهادی بوده است
▪️سالروز وفات حضرت عبدالعظيم حسنی
💻 @khamenei_maaref
4_5974122762241836590.mp3
2.17M
🎙کلیپ صوتی | انقلاب روحی امام(ره)
🔰رهبر انقلاب اسلامی درسخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (۱۳۹۹/۰۳/۱۴)، «تحولخواهی، تحولانگیزی و تحولآفرینی» را از مهمترین خصوصیات امام راحل عظیمالشأن خواندند و روش ایشان در ایجاد انقلاب روحی در افراد جامعه را همچون روش پیامبران الهی دانستند.
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی «انقلاب روحی امام(ره)» را منتشر میکند.
💻 @khamenei_maaref
#تحلیل_و_تبیین | تحوّل در عمیقترین لایهی هویّتی ایرانیان
🔰تذکّرِ رسولانه امام خمینی و تحوّلِ باطنیِ جامعه ایران
🔹نیروی سیاسیِ امامِ خمینی در طولِ نهضتِ اسلامی، نیروهای اجتماعیِ محض بود و ایشان با تکیه بر منطق و مبنایِ دعوتِ پیامبرانه، گوی سبقت را از همگان ربود و جامعهی ایران را شیفته و شیدای خود کرد و به رهبرِ بلامنازعِ انقلابی تبدیل گشت. این توفیق، ناشی از آن بود که ایشان توانست قلوبِ مردم را به تصرّفِ خویش درآورد و تحوّلِ باطنی و قدسی در آنها پدید آورد.
💠رهبر انقلاب اسلامی درسخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (۱۳۹۹/۰۳/۱۴)، «تحولخواهی، تحولانگیزی و تحولآفرینی» را از مهمترین خصوصیات امام راحل عظیمالشأن خواندند و روش ایشان در ایجاد انقلاب روحی در افراد جامعه را همچون روش پیامبران الهی دانستند.
📌 بر این اساس بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت مسأله شباهت تحولخواهی امام خمینی و پیامبران الهی را بررسی کرده است.
🔗 مطالعه متن کامل یادداشت:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45846
💻 @khamenei_maaref
#تحلیل_و_تبیین | مروری بر مسأله «قیام لله» در آثار امام خمینی؛
🔰قیام برای خدا
🔹حضرت امام (رحمه الله) با تبیین دیدگاه منطقِ شکستناپذیر «قیام لله» به ملت ایران در راه مبارزه با طاغوت ظالم زمانه میفرمایند: «ایرانیها اگر انشاءالله برای خدا قیام کردند شکست در آن نیست؛ یعنی اگر چنانچه این مرد ادامهی ظلم خودش هم تا آخر بدهد و ما موفق نشویم به اینکه او را خلعش کنیم از این سلاح باطل، باز هم ما غم نداریم برای اینکه ما اطاعت خدا کردیم؛ چون اطاعتْ اطاعتِ خدا بوده است، شکست بخوریم اطاعتِ اَلله است.»
💠رهبر انقلاب اسلامی درسخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (۱۳۹۹/۰۳/۱۴)، «تحولخواهی، تحولانگیزی و تحولآفرینی» را از مهمترین خصوصیات امام راحل عظیمالشأن خواندند و به تاریخیترین سند مکتوب مبارزاتی ایشان اشاره کردند که در آنجا همه را به «قیام لله» دعوت میکند.
📌بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت آیه معروف «قیام لله»، آیه ۴۶ سوره سبأ، را در آثار حضرت امام خمینی مرور میکند.
🔗 مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45842
💻 @khamenei_maaref
✅ مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف حضرت آیتالله خامنهای:
🔰نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق(علیهالسّلام):
1⃣ تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت
2⃣ تبلیغ و بیان احکام به شیوهی خاص شیعی و تفسیر قرآن به روال بینش اهلبیت (علیهمالسّلام)
3⃣ وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی
🔹کتاب پیشوای صادق، مشتمل بر یادداشتهای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای دربارهی سیرهی فرهنگی سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
✅ مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف حضرت آیتالله خامنهای: 🔰نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق(ع
1⃣ تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت در دوران امام صادق (علیهالسّلام)
🔰نفی صریح حکام طاغوت زمان و معرفی امامت خود و ائمه گذشته
🔶 از نخستین سالهای پس از رحلت پیامبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله)، در همهی دورههای امامت، مَطلع دعوت شیعی را اثبات امامت اهلبیت پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) تشکیل میداده است. دعوت امام صادق(علیهالسّلام) نیز از این کلّیّت بیرون نبوده است.
🔹امام در هنگام اشاعه و تبلیغ این مطلب، خود را در مرحلهای از مبارزه میدیده است که میبایست بهطور مستقیم و صریح، حکّام زمان را نفی کند و خویشتن را بهعنوان صاحب حقّ واقعی ولایت و امامت به مردم معرّفی نماید.
🔹امام در مواردی به این بسنده نمیکند که امامت را برای خویش اثبات کند؛ بلکه همراه نام خود، نام امامان بحق و اَسلاف پیشین خود را نیز یاد میکند و در حقیقت سلسلهی امامت اهلبیت را متّصل و جداییناپذیر مطرح میسازد.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۶۷و۷۳.
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
✅ مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف حضرت آیتالله خامنهای: 🔰نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق(ع
2⃣ تبلیغ و بیان احکام و تفسیر قرآن در دوران امام صادق (علیهالسّلام)
🔰اثبات ناآگاهی دینی حکومت زمان و نمایش تحریفات در فقه
🔶 این نیز یک خطّ روشن در زندگی امام صادق(علیهالسّلام) است؛ بهشکلی متمایزتر و صریحتر و صحیحتر از آنچه در زندگی دیگر امامان میتوان دید؛ تا آنجا که فقه شیعه «فقه جعفری» نام گرفته است.
🔹فقه جعفری در برابر فقه فقیهان رسمی روزگار امام صادق(علیهالسّلام) فقط یک اختلاف عقیدهی دینی ساده نبود؛ بلکه درعینحال دو مضمون متعرّضانه را نیز با خود حمل میکرد: نخست و مهمتر، اثبات بینصیبی دستگاه حکومت از آگاهی دینی و ناتوانی آن از ادارهی امور فکری مردم_ یعنی درواقع، عدم صلاحیّتش برای تصدّی مقام خلافت_ و دیگر، مشخّص ساختن موارد تحریف در فقه رسمی که ناشی از مصلحتاندیشی فقیهان در بیان احکام فقهی و ملاحظهکاری آنان در برابر تحکّم و خواست قدرتهای حاکم است.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۸۷و۸۹.
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
✅ مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف حضرت آیتالله خامنهای: 🔰نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق(ع
3⃣ وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی در دوران امام صادق (علیهالسّلام)
🔰تلاش تشکیلاتی شیعیان در جهت تشکیل نظام علوی
🔶 نام شیعه در زمان ائمّه(علیهمالسّلام) بر کسی اطلاق نمیشد که فقط محبّت خاندان پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) را در دل داشته باشد یا صرفاً به حقّانیّت آنان و صدق دعوتشان معتقد باشد بلکه بهجز اینها، شیعه بودن یک شرط حتمی داشت و آن عبارت بود از پیوستگی فکری و عملی با امام و شرکت در فعّالیّتی که به ابتکار و رهبری امام در جهت بازیافتن حقّ غصبشده و تشکیل نظام علوی و اسلامی در سطوح مختلف فکری، سیاسی و احیاناً نظامی انجام میگرفت... این، چکیده و عصارهی نگاهی دقیق به زندگی ائمّه(علیهمالسّلام) و بویژه امام صادق(علیهالسّلام) است.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۱۰۶.
💻 @khamenei_maaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰شرح حدیثی از امام صادق (علیهالسّلام) در ابتدای جلسه درس خارج فقه حضرت آیتالله خامنهای
۱۳۸۳/۰۳/۱۹
✅هشت خصلت مؤمنانه
1⃣ حفظ آرامش و نباختن خود در حوادث دشوار
2⃣ صبر و استقامت در بلاها
3⃣ شکرگزاری در آسایش و گشایش کارها
4⃣ راضی بودن به رزق بدست آمده از زحمات
5⃣ ظلم نکردن به دشمنان
6⃣ ستم نکردن به دیگران بخاطر دوستان خود
7⃣ و 8⃣ تحمل سختیها و ترجیح راحتی دیگران بر راحتی خود
🎦 مشاهده ویدئو در سایت و مطالعه متن کامل
💻 @khamenei_maaref
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸 خورشید گرفتگی
✅ یکی از سبب های وجوب نماز آیات، خورشید گرفتگی است، اگرچه جزئی باشد.
مکلف می تواند از زمان شروع گرفتگی خورشيد، نماز آيات را بخواند و بنابر احتياط واجب، بايد به قدرى تأخير نیاندازد كه شروع به بازشدن كند، و اگر از آن وقت تا قبل از باز شدن کامل به تأخیر انداخت باید نماز را بدون نیت ادا و قضا بخواند.
✅ چند نکته:
۱. خواندن نماز آیات به جماعت اشکال ندارد، بلکه مستحب است.
۲. در تقسیم سوره، «بسم الله الرحمن الرحيم» آیه به حساب نمی آید.
۳. در تقسیم سوره، تقسيم یک آیه به دو بخش اشکال ندارد، برای مثال جمله «لم یلد» یک بخش و جمله «ولم یولد» بخش دیگر باشد.
🆔 @khamenei_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید | ماه ذیقعده، پر از برکات است
🔺گزیدهای از بیانات رهبرانقلاب درباره فضیلت ماه ذیقعده
۱۳۹۴/۰۶/۱۸
💻 @khamenei_maaref
🔰سرچشمه برکات
💠حضرت آیتالله خامنهای: قم، حرم مطهّر و مضجع شریف حضرت فاطمه معصومه علیها سلام است؛ آن بزرگواری که این سرچشمه جوشان و خروشان نخستین بار از کنار مرقد او جوشید و برکاتش به همه عالم و بخصوص به دنیای اسلام رسید.
۷۹/۷/۱۴
💻 @khamenei_maaref
🔻تحلیلی بر نقش حضرت معصومه(س) در عظمت یافتن قم
🔰برکت عترت
🔶بازخوانی منابع حدیثی و تاریخی در ارتباط با شهر قم، بیانگر نقش منحصر به فرد حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در رویش فکری و معنوی شیعیان این منطقه و اعتلای مذهب تشیع است. حضرت آیتالله خامنهای در همین راستا فرمودند «بدون تردید نقش حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است. این بانوی بزرگوار... موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند»
۱۳۸۹/۷/۲۹
🔗 مطالعه متن کامل یادداشت:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44335
💻 @khamenei_maaref
نماز روزهای یکشنبه ماه ذیقعده
💠حضرت آیتالله خامنهای: روزهای یکشنبهی ماه ذیقعده ایّام توبه و انابه است و عملی دارد که مرحوم عارف بزرگوار حاج میرزا جواد آقای ملکی در المراقبات نقل میکند از رسول مکرّم اسلام که خطاب به اصحاب خود فرمود: کدامِ از شماها مایلید توبه کنید؟ همه گفتند ما میخواهیم توبه کنیم -ظاهراً ماه ذیقعده بوده است- طبق این نقل و این روایت حضرت فرمودند که در روزهای یکشنبهی این ماه این نماز را -یک نمازی با یک خصوصیّتی در مراقبات ایشان ذکر میکنند- انجام بدهید.
🔹غرض، ایّام در ماه ذیقعده که اوّل ماههای حرام است در این سه ماه متوالی، ایّام و لیالی مبارک و متبرّکی است، پر از برکات است؛ باید از اینها استفاده کرد.» ۱۳۹۴/۶/۱۸
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانه نخستین یکشنبهی ماه ذیقعده، این سخننگاشت را منتشر میکند.
💻 @khamenei_maaref
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸 انجام معاملات بورس با قرار داد مضاربه
⁉️ آیا در قرارداد مضاربه، عامل می تواند سرمایه را در بورس، برای خرید و فروش سهام به کار بگیرد؟
✅ قرارداد مضاربه برای خريد و فروش سهام، اشکال ندارد و بايد سهم هر یک از دو طرف از سودهای به دست آمده از خريد و فروش، به صورت درصد، تعيين شود و تعيين مقدار معين از سود به صورت ماهانه برای سرمايه گذار، صحيح نيست، اما برای پرداخت مبلغ معين در هر ماه، می توان پس از تعيين درصد سهم عامل و سرمایه گذار از سود، ماهانه مبلغی به عنوان علی الحساب به سرمايه گذار پرداخت شود و در پايان قرارداد بر اساس درصد تعيين شده در متن قرارداد، سهم هر يک از عامل و سرمایه گذار، محاسبه يا مصالحه شود.
🆔 @khamenei_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖شرح حدیثی از امام رضا (علیهالسلام)
✅راه جذب دلها، منتقل کردن سخن نیک اهلبیت (علیهمالسلام)
💠رهبرانقلاب: امام علیبنموسیالرّضا (علیه الصّلاة و السّلام) به یکی از یاران خود فرمود: «رحم اللَّه عبدا احیا امرنا»؛ رحمت خدا بر آن کسی که امر ما را، مطلب ما را زنده کند. این راوی میگوید: «فقلت له کیف یحیی امرکم»؛ چه جوری میشود که امر شما، مطلب شما، موضوع مورد اهتمام شما زنده شود؟ «قال یتعلّم علومنا و یعلّمها النّاس»؛ علوم ما را فرا بگیرند، معارف اهلبیت را فرا بگیرند، آن را به مردم، به دلهای مشتاق، به ذهنهای جستجوگر منتقل کنند. «فانّ النّاس لو علموا محاسن کلامنا لاتّبعونا».(۱)
🔸برای گسترش معارف اهلبیت هیچ لازم نیست شما به این در و آن در بزنید؛ هیچ نیازی ندارد به بداخلاقی کردن و متعرض این و آن شدن؛ همین اندازه کافی است که معارف اهلبیت را درست فرا بگیریم، آن را به دیگران منتقل کنیم. این معارف توحیدی، این معارف انسانشناسی، این معارف فراگیر نسبت به مسائل زندگی بشر، خود جذاب است، دلها را جذب میکند، آنها را دنبال راه ائمه به راه میاندازد.
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
١) معانی الأخبار، شیخ صدوق، ص ۱۸۰ ؛
💻 @khamenei_maaref
🔻انتشار برای نخستینبار؛
💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵:
🔰خط مبارزه سیاسی ائمه تشکیل حکومت اسلامی بوده است
🔗 مطالعه متن بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
🔻انتشار برای نخستینبار؛ 💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵: 🔰خط مبارزه سیاس
🔻آیتالله خامنهای در مراسم افتتاحیه کنگره جهانى حضرت رضا (علیهالسلام):
🔰همه کارهای ائمه در جهت تشکیل حکومت اسلامی بود
🔹ائمّه از لحظهى وفات رسولاللّه تا سال ٢۶٠ درصدد بودند که حکومت الهى را در جامعهى اسلامى به وجود بیاورند؛ این، اصلِ مدّعا است... آیندههاى میانمدّت و بلندمدّت و در مواردى هم نزدیکمدّت وجود داشت. همهى کارهاى ائمّه (علیهم السّلام) یعنى درس، حدیث، علم، کلام، محاجّه با خصوم علمى، با خصوم سیاسى، تبعید، حمایت از یک گروه و ردّ یک گروه، در این خط است.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔗 مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
🔻انتشار برای نخستینبار؛ 💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵: 🔰خط مبارزه سیاس
🔻ترسیم کلی از مبارزهی ائمه:
🔰بیشترین تلاش امام سجاد(علیهالسّلام) روی اصلاح اخلاق مردم گذشت
💠حضرت آیتالله خامنهای:سه مسئولیّت بر دوش امام سجّاد است: اوّلاً باید معارف دین را به مردم زمان خودش یاد بدهد. کار دوّم این است که بخصوص مسئلهى امامت براى مردم و در ذهنهاى مردم دوباره بازسازى بشود؛ و سوّم اینکه بگوید من امامم.بیشترین [زمانِ] تلاش امام سجّاد، روی آن کار اوّل گذشت، زمینه، زمینهاى بود که نوبت به مسئلهى «من امامم» نمیرسید؛ باید دین مردم درست میشد، باید اخلاق مردم درست میشد.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔗 مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
🔻انتشار برای نخستینبار؛ 💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵: 🔰خط مبارزه سیاس
🔻ترسیم کلی از مبارزهی ائمه:
🔰حرکت سیاسی امام باقر(علیهالسّلام) تندتر از دوران امام سجاد(علیهالسّلام) است
💠حضرت آیتالله خامنهای: زندگى امام باقر دنبالهى همان خط [تشکیل حکومت] است، منتها وضع بهتر شده. مردم آن بىاعتنائى و بىمهرى نسبت به خاندان پیغمبر را دیگر ندارند. بزرگان علماى زمان، پیش امام باقر درس میخوانند. وضع اجتماعى و وضع عاطفى مردم و احترامات آنها نسبت به ائمّه، زمان امام باقر تفاوت کرده. به همین نسبت ما مىبینیم که حرکت سیاسى امام باقر هم تندتر است.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔗 مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | معنای مبارزه سیاسی در زندگی ائمه
🔺گزیدهای از بیانات آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
🔻انتشار برای نخستینبار؛ 💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵: 🔰خط مبارزه سیاس
🔻ترسیم کلی از مبارزهی ائمه:
🔰اوج دعوت شیعی علوی در دوران شروع امامت امام صادق(علیهالسّلام) است
💠حضرت آیتالله خامنهای: امام صادق، دو مرحله در دوران [سال ١١۴ تا ١۴٨] طى میکنند؛ یک دوره از سال ١١۴ تا سال ١٣٢ است که دوران آسایش و گشایش است؛ آن مطلبی که معروف شده که ائمّه بهخاطر اختلاف بنىامیّه و بنىعبّاس فرصتی پیدا کردند، مال این دوران است. دورانِ شروعِ آهسته آهستهی دعوت بنىعبّاس و گسترش دعوت آنها و اوج دعوت شیعىِ علوى در سرتاسر دنیاى اسلام [است].
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔗 مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
🔻انتشار برای نخستینبار؛ 💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵: 🔰خط مبارزه سیاس
🔻ترسیم کلی از مبارزهی ائمه:
🔰دوران امام کاظم (علیهالسّلام) اوج حرکات مبارزه است که به زندان منتهی شد
💠حضرت آیتالله خامنهای: زندگى امام موسىبنجعفر، فوقالعاده زندگى شورانگیزى است که به نظر بنده، اوج این حرکاتِ مبارزه، مال زمان موسىبنجعفر است. مدّتى امام موسىبنجعفر پیدا نبودند، یعنى هارون دنبالشان میگشته و حضرت را پیدا نمیکرده؛ کسانى را میبرده، شکنجه میکرده، که شما بگویید موسىبنجعفر کجا است. این یک چیز بىسابقه است. دوران موسىبنجعفر، دوران اوج است که بعد هم به زندان منتهى میشود.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔗 مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فقه و معارف
🔻انتشار برای نخستینبار؛ 💠آیتالله خامنهای در مراسم کنگره امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵: 🔰خط مبارزه سیاس
🔻ترسیم کلی از مبارزهی ائمه:
🔰محبت مردم نسبت به اهلبیت در دوران ولایتعهدی امام رضا(علیهالسّلام) بسیار بالا بوده است
💠حضرت آیتالله خامنهای: آنچه در دوران ولایتعهدى علىّبنموسىالرضا پیش آمد نشاندهندهى این است که وضع علاقهى مردم و جوشش محبّتهاى مردم نسبت به اهلبیت در دوران امام رضا، خیلى بالا بوده؛ بههرحال، بعد هم که اختلاف امین و مأمون و جنگ و جدال بین خراسان و بغداد پنج سال طول کشید، همهى اینها موجب شد که علىّبنموسىالرضا بتوانند کار خوبى بکنند که اوجش رسید به مسئلهى ولایتعهدى، منتها متأسّفانه با آن حادثهى شهادت قطع شد.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔗 مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref