⁉️ منطق اسلام درباره فعالیتهای اجتماعی زن چیست؟
❇️ شش نکته مهم رهبر انقلاب دراینباره
2️⃣ نکته دوم:
☀️ رهبرانقلاب: عرصهی فعالیتهای اجتماعی اعم از فعالیت اقتصادی، فعالیت سیاسی، فعالیت اجتماعی به معنای خاص، فعالیت علمی، درس خواندن، درس گفتن، تلاش کردن در راه خدا، مجاهدت کردن و همهی میدانهای زندگی در صحن جامعه است.
🌸 در اینجا میان مرد و زن در اجازهی فعالیتهای متنوع در همهی میدانها، هیچ تفاوتی از نظر اسلام نیست.
👈 البته بعضی از کارها هست که باب زنان نیست؛ چون با ترکیب جسمانی آنها تطبیق نمیکند. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
#احکام_پزشکی
⁉️ سوال: اگر برای پرستار غیر مُماثل (غیر همجنس با بیمار) هنگام گرفتن نبض (فشارخون) و چیزهای دیگری که احتیاج به لمس بدن بیمار دارند، دست کردن دستکش امکان داشته باشد، آیا انجام آن اعمال بدون دستکشهایی که پزشک هنگام درمان بیمار از آنها استفاده می کند، جایز است؟
✅ جواب: با امکان لمس از روی لباس یا با دست کردن دستکش هنگام معالجه، ضرورتی به لمس بدن مریض غیر مُماثل (غیر هم جنس) وجود ندارد و بنا بر این جایز نیست.
🔹 منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🚫 تصورات غلط را کنار بگذاریم
⚠️ رهبرانقلاب: بلاشک یکی از چیزهایی که باروری را محدود میکند، بالا رفتن سن ازدواج است؛ چرا سن ازدواج در کشور ما بالا رفته؟
🌱 مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟
🔹 از آنطرف میگویند که اینها خانه و شغل و درآمد ندارند؛ ما نباید تصور بکنیم که حتماً بایستی یک نفری خانهی مِلکی و شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه.
🌺 اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه. این قرآن است که با ما دارد اینجور حرف میزند. ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
📗 ترجمه آیه ۳۲ سوره نور: «و زنان و مردان مجرد خود را همسر دهيد. اگر تنگدست باشند، خداوند آنها را به فضل خويش بىنياز خواهد كرد، و خدا گشايشگر داناست.»
#سن_ازدواج
❣ @Khamenei_Reyhaneh
❇️ ازدواج واجب نیست؛ اما یک ارزش است
💝 رهبر انقلاب: ازدواجی که خدای متعال سنت قرار داده و آفرینش هم آن را اقتضا میکند، یکی از نعمتها و اسرار الهی و یکی از پدیدههای اجتنابناپذیر زندگی بشری است.
🔹 میشد که خداوند در قوانین آسمانی، این موضوع را لازم، واجب و حتمی و مجاز کند و مردم را رها کند تا یکی یکی بروند و با هم ازدواج کنند، اما این کار را نکرده است.
🚨 بلکه ازدواج را یک ارزش قرار داده، یعنی کسی که ازدواج نمیکند خود را از این ارزش محروم نموده است. ۷۲/۱۰/۶
#خانواده_اسلامی
❣️ @khamenei_reyhaneh
⁉️ زن و مرد هر دو مسؤولیت اجتماعی بر دوش دارند؟
❇️ شش نکته مهم رهبر انقلاب دراینباره
3⃣ نکته سوم
👈 رهبرانقلاب: زنِ مسلمان مثل مردِ مسلمان حق دارد آنچه را که اقتضای زمان است، آن خلأیی را که احساس میکند، آن وظیفهای را که بر دوش خود حس میکند، انجام دهد.
🌸 چنانچه دختری مثلاً مایل است پزشک شود، یا فعالیت اقتصادی کند، یا در رشتههای علمی کار کند، یا در دانشگاه تدریس کند، یا در کارهای سیاسی وارد شود، یا روزنامهنگار شود، برای او میدانها باز است.
🌱 به شرط رعایت عفت و عفاف و عدم اختلاط و امتزاج زن و مرد، در جامعهی اسلامی میدان برای زن و مرد باز است. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💐 مهمترین کارهای زن در نگاه حضرت آیتالله خامنهای
رهبر انقلاب:
🌷 مادران در دوران انقلاب و در جنگ تحمیلی، فرزندان خود را به سربازان جانباز و شجاع در راه اسلام و مسلمین تبدیل کردند،
🌷و همسران در دوران انقلاب و دوران جنگ تحمیلی، شوهران خود را به انسانهای مقاوم و مستحکم مبدّل ساختند. این است نقش و تأثیر زن بر روی فرزند و شوهر.
🌸این، نقشی است که زن میتواند در داخل #خانواده ایفا کند و جزو بزرگترین نقشهاست و به نظر من از همهی کارهای زن مهمتر، همین کار است.
🔆از همهی کارهای زن مهمتر، تربیت فرزندان و تقویت روحی شوهران برای ورود در میدانهای بزرگ است، و خدا را شکر میکنیم که زن ایرانی و مسلمان، در این میدان هم بیشترین هنر را نشان داده است.
رهبر انقلاب؛ ۷۵/۱۲/۲۰
#تربیت_فرزند
#زنان_جامعه_ما_اینگونه_اند
زن، خانواده وسبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 دربارهی سبک زندگی شهید مصطفی احمدی روشن
🔸 یکی از خواستههای رهبر انقلاب از جوانان، به خصوص در سالهای اخیر، مطالعه #سبک_زندگی_شهدا بوده.
✅ برای نمونه ایشان در دیدار با اعضای یکی از ستادهای کنگره شهدا فرمودهاند: «ما در بیان زندگینامهی شهیدان سعی کنیم سبک زندگی اینها را تبیین کنیم... این شهیدی که شما از یاد او و فداکاری او و شهادت او در میدان جنگ به هیجان میآیید، در داخل زندگی خانوادگی چهجوری مشی میکرده، در محیط عادی زندگی چهجوری عمل میکرده؟» ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
🌺 به همین خاطر ریحانه در تلاش است تا سبک زندگی شهدا را در محیط خانه و خانواده، از زبان همسران شهدا بازگو کند. این بار به سراغ سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی رفتیم تا برای ما از سبک زندگی شهید مصطفی احمدی روشن بگوید.
👇 آنچه در ادامه میخوانید، بخش اول این پرسش و پاسخ است:
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 دربارهی سبک زندگی شهید مصطفی احمدی روشن
⁉️ «ریحانه»: سبک زندگی شهید بزرگوار در محیط خانه و خانواده چگونه بوده؟ لطفا در اینباره توضیح بفرمایید.
❇️ همسر شهید احمدی روشن: در مورد زندگی شخصی شهید احمدی روشن چند نکته را میتوانم بگویم. شهید احمدی روشن چند ویژگی خیلی برجسته داشتند؛ آدم بسیار شوخ و پرانرژی و خندانی بودند، این روحیه را در محل کار و منزل هم داشتند. در طول زندگی مشترکم با شهید، شاید فقط یک یا دو بار متوجه سختی کار ایشان شدم؛ آن هم از در فکر فرو رفتن ایشان متوجه میشدم که شاید مشکلی وجود دارد. این در حالی بود که استرس، سختی و فشار کاری بسیار بالایی در محل کار ایشان وجود داشت.
❇️ ایشان هیچوقت مشکلات را وارد منزل نمیکردند. فرض بفرمایید زمانی که تعداد زیادی از دستگاههای سانتریفیوژ در اثر ویروس استاکسنت از بین رفته بود، من به عنوان همسر ایشان، اصلا متوجه چنین مشکلی نشدم و تازه بعد از شهادتشان متوجه شدم که چه بحران و استرس زیادی به ایشان و مجموعهی کاریشان وارد شده بود. در منزل رفتارشان با بنده، فرزندشان، پدر و مادرشان و هر کسی که با ایشان تعامل داشت، خیلی شاد بود. به قول یکی از دوستانشان، ایشان وارد هر جمعی که میشدند، شادی را با خودشان میآوردند.
❇️ آدم بسیار مهربانی بودند. هر وقت فقیر یا کسی را که مشکلی دارد میدیدند، مینشستند گریه میکردند و بسیار متأثر میشدند. اما در محیط کار، روحیهای بسیار قَدَر، محکم و راسخ داشتند. میتوان گفت تمام شهدا اینگونه هستند؛ جمع اضداد هستند.
❇️ ایشان همچنین توجه ویژهای به خانواده داشتند. حتی وقتی در ساعتهای پایانی شب به منزل میآمدند، باز هم حاضر بودند که من و پسرشان را به گردش ببرند. بعضی جمعهها هم که ایشان در منزل بودند، من واقعا این حس را داشتم که ایشان سعی میکردند این کمبود حضور را جبران کنند.
❇️ رابطهشان با همسر، فرزند، پدر و مادر، هر کدام در نوع خود عالی بود. مسائل را اصلا با همدیگر قاطی نمیکردند. احترام زیادی به همسر و پدر و مادرشان میگذاشتند و میتوانم بگویم که یک مرد تمامعیار و کامل در محیط خانواده بودند.
⬅️ ادامه دارد...
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💝 برای دل مادران و همسران شهدا...
🚨 نظر رهبر انقلاب درباره کار غلط یکسانسازی قبور شهدا
📢 ایشان صبح امروز پس از زیارت مزار شهدای بهشت زهرای تهران گفتند:
🚫 یکی از کارهای بدی که بعضی از مدیران گلزارهای شهدا انجام میدهند، این کار غلط یکسانسازی قبور شهدا است.
🌼 این [جا] خوب است؛ همین درست است، بیایند صاحبان این شهدا، پدرانشان، مادرانشان، فرزندانشان، همسرانشان، علامتی داشته باشند، عکسی داشته باشند، این خوب است. این شکل، شکل طبیعی است.
❌ هیچ لزومی ندارد که ما این [علامتها] را صاف کنیم، به خیال اینکه میخواهیم زیباسازی کنیم!
🌷 زیبایی هر جایی و هر چیزی به حَسَب خودش است؛ زیبایی انسان، زیبایی باغ، زیبایی قبرستان، زیبایی هر چیزی را باید به حَسَب خودش محاسبه کنیم. ۹۷/۱۱/۱۰
زن، خانواده وسبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 دربارهی روش تربیت علیرضا احمدی روشن
⁉️ از خانم کاشانی در دومین سوال پرسیدیم: مطمئنا یکی از دغدغههای شما نحوهی تربیت فرزند عزیزتان است و حتما روشهایی را در تربیت فرزند استفاده میکنید تا به پدر شهیدش افتخار کند و رهروی راه شهید باشد. دربارهی نحوهی تربیت فرزندتان و نحوهی تعامل شهید با علیرضای عزیز هم بفرمایید.
❇️ و ایشان اینگونه جواب دادند:
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 دربارهی روش تربیت علیرضا احمدی روشن
❇️ همسر شهید احمدی روشن: زمانی هم که آقا مصطفی در کنار ما بودند، چون کمتر در خانه حضور نداشتند، تربیت را کاملا به من سپرده بودند. نه اینکه خودشان هیچ نقشی نداشته باشند، ولی چون تفاهم صد در صدی بین بنده و ایشان وجود داشت، امورات تربیتی علیرضا بر عهدهی من بود. بعد از ایشان هم سعی کردم؛ با توجه به اینکه پدر علیرضا بسیار معروف است و خیلی مواقع از تلویزیون تصویرش پخش میشود، علیرضا بیشتر با این قضیه درگیر است که پدرش چهکاره بوده؟ چه کار کرده؟ برای چه وارد این صنعت و این کار خطرناک شده؟ و...
❇️ یکی از دغدغههای آقا مصطفی در تربیت علیرضا این بود که با درد مردم و قشر آسیبپذیر کشور بیشتر آشنا بشود و بدون درد، بزرگ نشود، درد مردم را بفهمد و خودش را از مردم جدا نبیند. من هم تا حد امکان سعی کردم که با علیرضا عادی برخورد کنم تا مردم هم با او عادی برخورد کنند و علیرضا فکر نکند تافتهی جدا بافته است.
❇️ سعی میکنم چیزهایی را که خود من از آقا مصطفی یاد گرفتهام، مثل شاد بودن، جاذبه داشتن، اخلاق خوب و کمک به فقرا، به پسرم در زمان مناسب تأکید و یادآوری کنم. امیدوارم بتواند یک سری از این ویژگیها را مثل پدرش در خودش پرورش بدهد. من هم کمکش میکنم.
ادامه دارد...
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌸به مناسبت سالروز شهادت #بنت_الهدی_صدر
🌹رهبر انقلاب: خواهران من! دختران من! بانوان کشور اسلامی! بدانید، در هر زمانی، در هر محیط کوچکی و در هر خانوادهای که زنی با الگوی اسلامی تربیت توانست رشد کند، عظمت را پیدا کرد.
🌍 در همین زمان ما، یک زن جوانِ شجاعِ عالمِ متفکرِ هنرمندی به نام خانم «بنتالهدی» - خواهر شهید صدر - توانست تاریخی را تحت تأثیر خود قرار دهد، توانست در عراقِ مظلوم نقش ایفا کند؛ البته به شهادت هم رسید.
✅ اینگونه زنهایی را باید تربیت کرد و پرورش داد. ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
زن، خانواده وسبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 دربارهی نقش خانواده احمدی روشن در مسائل روز
⁉️ ریحانه در سومین سوال از خانم کاشانی پرسید:
حضرت آقا چندین مرتبه به این مفهوم اشاره کردهاند که یکی از مؤلفههای قدرت نظام، خانوادهی شهدا هستند. این معنی، اخیرا در کتاب #فتنه_تغلب هم آمده. احساس خودتان را از وظایفی که در این زمینه دارید بفرمایید.
پاسخ ایشان را در مطلب بعدی بخوانید 👇
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 دربارهی نقش خانواده احمدی روشن در مسائل روز
❇️ همسر شهید احمدی روشن: خانوادهی شهدا، مخصوصا خانوادهی شهدای شاخص میتوانند خیلی تأثیرگذار باشند و مردم هم به هر کنش و واکنش کوچکی از خانوادهی #شهدا واکنش نشان میدهند و میتوانند از آن الگوبرداری کنند. یک مثال خدمتتان عرض میکنم؛ خانوادهی شهید احمدی روشن نسبت به قضیه #برجام انتقاداتی داشت. عدمحضور بنده در مراسمها برای خیلی از مردم سؤالبرانگیز بود و اگر هم جایی میرفتم بیان میکردم که موضع ما این است. یا به طور کلی هر رفتار درست یا غلطی که توسط #خانواده_شهدا انجام شود، خیلی میتواند در جامعه مؤثر باشد.
❇️ بنده دبیر شیمی هستم و خیلی از دانشآموزان هم میدانند که بنده همسر شهید احمدی روشن هستم. با توجه به موضوعات مرتبط با درس شیمی، از انرژی هستهای برای بچهها خیلی صحبت میکنم و بچهها را در مورد این مسأله آگاه میکنم و فکر میکنم در این زمینه اثرگذار هستم و #نسل_نوجوان را با ضرورت داشتن فناوریهای پیشرفته که هر کشوری به آن نیاز دارد، آشنا کنم. نتیجهاش را هم در این چند سال تا حدود زیادی دیدهام.
❇️ در بحثهای دیگر و حتی بحثهای اعتقادی هم، من به عنوان یک دبیر، پدرشوهرم، مادرشوهرم و... خیلی میتوانیم تأثیرگذار باشیم. خود آقا هم در یک دیدار به ما گفتند شما به عنوان خانواده شهید، ظرفیتی دارید و باید از این ظرفیت استفاده کنید؛ و من بیش از پیش به این رسیدم که یقینا خانوادهی شهدا میتوانند خیلی تأثیرگذار باشند. با توجه به #هجمه_فرهنگی شدیدی که جوانان ما را درگیر کرده و خیلی مسائل دیگر، فکر میکنم خانوادهی شهدا باید راه شهیدشان را ادامه بدهند. ان شاء الله که اثرات خوبی هم داشته باشد.
ادامه دارد...
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🌸به مناسبت سالروز شهادت #بنت_الهدی_صدر 🌹رهبر انقلاب: خواهران من! دختران من! بانوان کشور اسلامی! بدا
📝 شهیدهای كه با قلم قیام كرد
🌷 شهید بنتالهدی صدر که بود؟
🌼 آمنه، در کاظمین متولد شد، فقط دو سالش بود که پدرش را از دست داد. بعد از آن او مانده بود و دو برادرش، محمدباقر دوازده ساله و سیداسماعیل. یازده ساله که شد به همراه برادرانی که میخواستند درس دین بخوانند راهی نجف شد. در آن شرایط، هنوز وضعیت به گونهای نبود که آمنه بتواند به راحتی در کلاس درس شرکت کند، همین شد که فقه، علم حدیث، اخلاق، تفسیر و سیره را از برادرش سیدمحمدباقر و چند استاد دیگر، در خانه فراگرفت و آنقدر جدیت و تلاش و پشتکار داشت که تا درجه اجتهاد پیش رفت.
🌸 آمنه بنت الهدی صدر، از آن زنهایی نبود که مرعوب شرایط سخت شود. هم درس میخواند و هم کار میکرد؛ کار فرهنگی!
☀️ در خانهاش کلاس و جلسه برای زنان میگذاشت و آنها را با امور دینی آشنا میکرد. برای دختران جوان عراقی با مفاهیم اسلامی و سبك زندگی اسلامی، داستان مینوشت و در مجلهی الاضواء چاپ میکرد. تمام دغدغهاش هم این بود که دختران و زنان مخاطبش را با امور دینی آشنا کرده و آنان را نسبت به الگوهای غربی، روشن کند.
🌱 کمکم که پیش رفت، به سرپرستی مدارس الزهراء رسید. مدرسه الزهرا به صندوق خیریه اسلامی وابسته بود و شعبههای مختلفی در بصره، دیوانیه، نجف، کاظمین، حله و بغداد، داشت. مدیریت این مدارس در بغداد بود. بنت الهدی، از معلمانی در این مدارس استفاده می کرد که به اسلام مقید بودند و شئونات آن را رعایت می کردند. برای آموزش بیشتر معلمان کلاس برگزار می کرد و سوالات دانشجویان را در وقتهای مناسب پاسخ میگفت.
🚫 اما زمانی که بخشنامه صادر شد که میبایست این مدارس حتما زیر نظر وزارت تعلیم و تربیت عراق فعالیت کنند، بنت الهدی دیگر دلش به این کار نبود و با وجود دعوت رسمی دولت برای همکاری، کناره گیری کرد.
📝 نوشتن، وسیله و ابزار بنتالهدی بود برای آگاهی زنان مسلمان. میتوانست از این طریق دایره مخاطبانش را افزایش دهد و زنان مسلمان همهی کشورها را به اندیشیدن وادار کند. او اولین زن شیعهای بود که برای دختران نوجوان داستان نوشت.
💥 روشن است که بنت الهدی با این روحیه و تفکر نمی توانست نسبت به مسائل سیاسی روز و اتفاقات آن بیتفاوت و منفعل باشد. او به همراهی برادرش محمدباقر صدر، کارهای زیادی انجام داد. وقتی هم که دولت عراق برادرش را بخاطر همین فعالیت های سیاسی دستگیر کرد، در نجف، به حرم حضرت علی(ع) رفت و سخنرانی کرد، نتیجهاش شد تظاهرات مردم نجف برای آزادی سیدمحمدباقر و گسترش تظاهرات تا بغداد، کاظمین، فهود، نعمانیه، حتی لبنان و بحرین و ایران ...
💔 دولت عراق وقتی با این وضعیت روبهرو شد بنتالهدی را دستگیر کرد و به زندان انداخت و به همراه برادرش او را به شهادت رساند. آمنه و محمدباقر صدر هر دو در ۲۴ جمادیالاول ۱۴۰۰ به دست رژیم بعث عراق به شهادت رسیدند.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 رهبرانقلاب: «ما با بزرگانی از علما بگومگو داشتیم، که اصلا زنها در تظاهرات شرکت بکنند یا نکنند!»
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 زندگی روشن
🎙 مصاحبهی «ریحانه» با سرکار خانم فاطمه بلوری کاشانی
🌸 چندکلمه با مخاطبان ریحانه
❇️ همسر شهید احمدی روشن: به نظرم نیاز اول ما مردم ایران، درک امر ولایت است. نبود رهبری عالم و مقتدر در کشورهای همسایه، آنها را با مشکلاتی درگیر کرده؛ ولی چنین رهبری در کشور ما وجود دارد و خیلی از ما به این نعمت توجه نمیکنیم.
❇️ توجه به اوامر حضرت آقا، مخصوصا در مورد نسل جوان، توصیهای هست که میتوانم داشته باشم. خیلی از شهدا هم در وصیتنامههایشان گفتهاند که مطیع امر رهبر باشید تا به کشور آسیبی نرسد.
❇️ از همه میخواهم که در این شرایط، که فکر میکنم یکی از حساسترین دورهها را طی میکنیم، به سخنان آقا بیشتر توجه کنیم. ایشان حتی در جزئیترین مسائل هم راهنمایی میکنند. فرض کنید بحث اقتصاد مقاومتی، تعامل با کشورهای مختلف، بحث دیپلماسی و هر چیزی که ایشان در موردش صحبت میکنند، بیانات ایشان فصلالخطاب است و اگر توجه بیشتری به حرف ایشان بکنیم - اول از همه مسؤلان ما و بعد مردم - کشوری بسیار قدرتمند و تراز یک خواهیم داشت و خیلی سریعتر به چشماندازی که حضرت آقا ترسیم کردهاند میرسیم.
❇️ توصیهی من در حال حاضر و البته همیشه، اطاعت عملی از حرف رهبر است؛ نه اینکه فقط بشنویم و عمل نکنیم!
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
1️⃣ #چهل_سالگی_انقلاب
🌼 انقلاب پیروز نمیشد اگر...
🔹 رهبر انقلاب: اگر زنها به انقلاب نپيوسته بودند، انقلاب پيروز نمیشد.
🔸 جوانها از خانه براى پيوستن به صفوف انقلاب بيرون نمیآمدند.
🔹 مادرهايشان نمیگذاشتند. مادرهايشان حداقل آنها را تشويق نمیكردند.
🔸 اگر زنها دل در گرو انقلاب نداشتند، مردها اينجور آزادانه در صفوف انقلاب جانفشانى نمیکردند. ۷۰/۸/۲۲
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 همایش دختران انقلاب در میدان امام حسین
🌅 عصر پنجشنبه گذشته، همایشی در میدان امام حسین علیهالسلام تهران برگزار شد که در آن جمع زیادی از دختران و زنان انقلابی در آن حضور داشتند و حمایت خود را از سیمای اسلامی زنان ایران اعلام کردند.
🎞 آنچه میبینید ویدئویی است که یکی از مخاطبان ریحانه از این همایش برای ما ارسال کرده.
❇️ اجتماع دختران انقلاب با سخنرانی حجتالاسلام پناهیان و حضور همسر و دختر شهید برونسی، خانواده شهدای صیاد شیرازی، شهید طهرانیمقدم، ابراهیم هادی، محمدحسین حدادیان و جاوید الاثر متوسلیان به همراه خانواده مرضیه هاشمی و مهمانان ویژه همراه بود.
#مخاطبان_ریحانه
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💞 همسر صبور
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
1⃣ بخش اول
✊ در بیان شرح مبارزات حضرت آیتالله خامنهای علیه رژیم ستمشاهی، کمتر به نقش همسر مکرمهی ایشان در آن دوران پرداخته شده است.
🌸 ریحانه در روزهای دهه فجر، هر روز یک برش تاریخی از نقش خانم منصوره خجسته باقرزاده در مبارزات رهبر انقلاب منتشر میکند. منبع این تاریخنگاریها، کتاب "شرح اسم" است 👇
❣ @khamenei_reyhaneh
💞 همسر صبور
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
1⃣ بخش اول
🏠 زندگی مشترک آقای خامنهای و خانم خجسته شروع شده بود. نخستین خانه این زوج، منزل شوهرخواهر سیدعلی خامنهای بود. دو اتاق از شیخ علی تهرانی اجاره کردند. «چند ماهی منزل خواهرم بودیم... آقا شیخ علی آقا... ماهی 60-50 تومان از ما اجاره میگرفت. البته دغدغهای نداشتم، چون او فشاری نمیآورد.»
💢 فردای روز تبعید امام، جلسهای در خانه آقای قمی برگزار شد ولی در آن اتفاقی نیفتاد. به همسرش گفته بود که شاید از این نشست برنگردد، اما زندان رفتنها، دربهدریها و تعقیب و گریزها، انزوا، سکوت، تبعید و دیگر رخدادهای بعدی نشان داد که سنگینی سقف این زندگی مشترگ روی ستونهای صبر و پایداری این زن قرار دارد؛ زنی که از خانوادهای دارا به همسری طلبهای ندار درآمده، و با حوادث زندگی با گشادهرویی برخورد میکند، مرد خانواده را در ادامه راهی که بدان ایمان داشت و پای میفشرد استوارتر کرد.
🌺 همسرم «هیچ وقت اظهار نگرانی و گلهمندی از دست من نکرده، حتی مشوق من در قضایای عدیدهای هم بوده [است.] مواقعی... بود که بعضی از افراد و گروههای مخفی از اشخاص مهم و سطح بالا منزل ما رفت و آمد میکردند. من البته به همسرم نمیگفتم که اینها کی هستند، اما او از نحوه رفت و آمد... میفهمید که اینها اشخاصی مهم و حساس هستند. از من سوال نمیکرد، مرا نمیخواست سوالپیچ کند... هیچگونه مخالفتی نداشت، بلکه کمک هم میکرد.»
🌼 خانم خجسته میگوید: «دوران مشقتبار و امتحان الهی بود و من خودم را برای تمام مشکلات ممکن آماده کرده بودم و هرگز درباره هیچ چیز لب به شکوه نگشودم ... فکر میکنم بزرگترین نقش من حفظ جوّ آرامش در خانه بود؛ طوری که ایشان بتوانند با خیال راحت به کارشان ادامه دهند. من سعی داشتم تا ایشان را از نگرانی در مورد خود و فرزندانم دور نگه دارم.»
❣ @Khamenei_Reyhaneh
2⃣ #چهل_سالگی_انقلاب
🌼 زنان آینده ساز
🔹رهبر انقلاب: بحمدالله مظاهر عظيم شركت زن در تصميمگيری هاى اجتماعى، در پيشبرد انقلاب، در رقم زدن آينده همه جا به چشم ميخورد.
🔸اجتماعات، نمازجمعه ها، ميتينگ ها و راهپيمایی هاى ما در اين كشور با حضور، همّت و روح انقلابى زنان مزيّن است.
🔹اين را حفظ كنيد؛ اين از بركات انقلاب، اسلام و عفاف است. ۶٢/١٠/١۶
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
#چهل_سال_پیروزی
🌸 شش نکته مهم دربارهی حضور اجتماعی زن در نگاه اسلامی و در بیانات رهبر انقلاب
1️⃣ انقلاب میدان را برای فعالیت زنان باز کرد. ۱۳۷۷/۱۱/۱۳
2️⃣ منطق اسلام درباره فعّالیتهای اجتماعی زن این است. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
3️⃣ زن و مرد هر دو مسؤولیت اجتماعی بر دوش دارند. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
4️⃣ کارِ خانه، خانواده و مادری جایگزین ندارد. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
5️⃣ فعالیت اجتماعی منافاتی با خانهداری و همسرداری ندارد. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
6️⃣ میان زن و مرد مسلمان، حجاب و مرزی معیّن شده است. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
👈 برای مطالعه متن کامل این نکات به پیوند yon.ir/Ol1Hp مراجعه کنید.
❣️ @khamenei_reyhaneh
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
✊ عواقب مبارزه با دستگاه حاکم یکی از مصائب بود، فقر ونداری گرفتاری بعدی. بیپولی دوره اقامت در قم، در مشهد هم ادامه یافت؛ و اینبار در کنار همسری که با طعم تلخ آن آشنا نبود. سختیهای بیپولی همچنان پابرجا بود.
🕌 سیدعلی خامنهای پس از بازگشت به مشهد، مباحث فقهی خود را با پدر پیگرفت. صبحها راهی منزل قدیمی خود میشد و پس از پایان محفل علمی در اتاق باستانی پدر، برای تدریس به مدرسه نواب میرفت.
🌸 اوایل زندگی مشترک بود. صبح که میخواست از خانه بیرون آید، همسرش گفته بود که برای ظهر چیزی نداریم؛ فکری کن. و اکنون در کوچه پسکوچههای منتهی به مدرسه نواب یادش آمد که چه سفارشی به او شدهاست.
🔅 «دست کردم توی جیبم. جیبهای بالا که هیچ نداشت... جیب پایین... حدود چهار ریال یا چهار ریال و ده شاهی... بود... بیاختیار خندهام گرفت... و گفتم الحمدلله... واقعاً هیچی نداشتم... این طور نبودم که مثلاً از فلان کس بگیرم یا از توی بانک بردارم، نه. نه یک ریال ذخیره، نه یک امکان... در چنین مواقعی خیلی به من فشار میآمد.»
❗️روزی نبود که دغدغه معاش نداشته باشد. همیشه مقروض بود و اعداد این دیون دائم افزایش مییافت. گاه اگر منبری میرفت و صاحب مجلس کرامتی نشان میداد، صرف پرداخت قرضها میشد، و «باز هم پولم تمام میشد، باز هم وضع زندگیام همانطور بود.»
❣️ @Khamenei_Reyhaneh