2⃣ #چهل_سالگی_انقلاب
🌼 زنان آینده ساز
🔹رهبر انقلاب: بحمدالله مظاهر عظيم شركت زن در تصميمگيری هاى اجتماعى، در پيشبرد انقلاب، در رقم زدن آينده همه جا به چشم ميخورد.
🔸اجتماعات، نمازجمعه ها، ميتينگ ها و راهپيمایی هاى ما در اين كشور با حضور، همّت و روح انقلابى زنان مزيّن است.
🔹اين را حفظ كنيد؛ اين از بركات انقلاب، اسلام و عفاف است. ۶٢/١٠/١۶
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
#چهل_سال_پیروزی
🌸 شش نکته مهم دربارهی حضور اجتماعی زن در نگاه اسلامی و در بیانات رهبر انقلاب
1️⃣ انقلاب میدان را برای فعالیت زنان باز کرد. ۱۳۷۷/۱۱/۱۳
2️⃣ منطق اسلام درباره فعّالیتهای اجتماعی زن این است. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
3️⃣ زن و مرد هر دو مسؤولیت اجتماعی بر دوش دارند. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
4️⃣ کارِ خانه، خانواده و مادری جایگزین ندارد. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
5️⃣ فعالیت اجتماعی منافاتی با خانهداری و همسرداری ندارد. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
6️⃣ میان زن و مرد مسلمان، حجاب و مرزی معیّن شده است. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
👈 برای مطالعه متن کامل این نکات به پیوند yon.ir/Ol1Hp مراجعه کنید.
❣️ @khamenei_reyhaneh
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
✊ عواقب مبارزه با دستگاه حاکم یکی از مصائب بود، فقر ونداری گرفتاری بعدی. بیپولی دوره اقامت در قم، در مشهد هم ادامه یافت؛ و اینبار در کنار همسری که با طعم تلخ آن آشنا نبود. سختیهای بیپولی همچنان پابرجا بود.
🕌 سیدعلی خامنهای پس از بازگشت به مشهد، مباحث فقهی خود را با پدر پیگرفت. صبحها راهی منزل قدیمی خود میشد و پس از پایان محفل علمی در اتاق باستانی پدر، برای تدریس به مدرسه نواب میرفت.
🌸 اوایل زندگی مشترک بود. صبح که میخواست از خانه بیرون آید، همسرش گفته بود که برای ظهر چیزی نداریم؛ فکری کن. و اکنون در کوچه پسکوچههای منتهی به مدرسه نواب یادش آمد که چه سفارشی به او شدهاست.
🔅 «دست کردم توی جیبم. جیبهای بالا که هیچ نداشت... جیب پایین... حدود چهار ریال یا چهار ریال و ده شاهی... بود... بیاختیار خندهام گرفت... و گفتم الحمدلله... واقعاً هیچی نداشتم... این طور نبودم که مثلاً از فلان کس بگیرم یا از توی بانک بردارم، نه. نه یک ریال ذخیره، نه یک امکان... در چنین مواقعی خیلی به من فشار میآمد.»
❗️روزی نبود که دغدغه معاش نداشته باشد. همیشه مقروض بود و اعداد این دیون دائم افزایش مییافت. گاه اگر منبری میرفت و صاحب مجلس کرامتی نشان میداد، صرف پرداخت قرضها میشد، و «باز هم پولم تمام میشد، باز هم وضع زندگیام همانطور بود.»
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
📆 برشهایی از اقدامات و مبارزات حضرت آیتالله خامنهای در پیش از انقلاب برای زنان ایرانی
📝 در جریان مبارزات آیتالله خامنهای علیه رژیم ستمشاهی، بسیار اتفاق افتاده که موضوع مبارزه به حوزههای مربوط به زنان و خانواده زندانیان گسترش پیدا کرده.
ریحانه در روزهای دهه فجر، هر روز یکی از این برشهای تاریخی را منتشر میکند. منبع این تاریخنگاریها کتاب "شرح اسم" است.👇
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
📆 برشهایی از اقدامات و مبارزات حضرت آیتالله خامنهای در پیش از انقلاب برای زنان ایرانی
1️⃣ بخش اول
🎙 تعطیلی منبر بخاطر سخنرانی علیه آزادی غربی در موضوع زن
🔸 یکی از سلسله سخنرانیهای آیتالله خامنهای، از اواخر آذرماه ۱۳۴۳ و در ماه رمضان در مسجد جامع کرج آغاز گردیده بود. گویی این بار نیز همچون بیرجند و زاهدان برنامهریزی کرده بود تا دستگاه حکومتی را به باد انتقاد بگیرد.
🔹 در آستانه شبهای قدر بود که وی به مناسبت نزدیک شدن ۱۷ دی، سالروز کشف حجاب، علیه آن چه که آزادی زن نامیده میشد سخن گفت.
🔸 اینجا بود که مأموران شهربانی احساس کردند گفتههای این سید به آن چه که نباید گفته شود، نزدیک میگردد!
🔹 شهربانی کرج دست به کار شد و به بانیان مجلس و دعوتکنندگان او تذکر داد که سخنان «آقای سیدعلی خامنهای که بایستی در مورد دین تبلیغ نماید با سخنرانیهایی که در مورد تنقید [انتقاد کردن] از آزادی زنان میگوید مغایر است. به وی تکلیف شود که جز در موارد دینی سخنرانی دیگری انجام ندهد.»
🔸 این تذکر حتماً به گوش آقای خامنهای رسید و او نیز در منبرهای بعدی قطعاً به آن توجهی نکرد! چرا که روز ۱۷ دی پیش از آنکه پایش به مسجد جامع برسد، او را به شهربانی بردند، «که هم تذکر به وی داد و هم تعهد از وی اخذ نماید. مشارالیه از دادن تعهد خودداری مینماید و شهربانی کرج نیز با اطلاع به اینکه ساواک از رفتن به منبرش جلوگیری نموده، وی را به تهران رهسپار مینماید.»
🔹 انتقاد از عاملان کشف حجاب، تنها حرف ناخوشایند خامنهای ۲۵ ساله برای دستگاه حکومتی نبود؛ او «یک مرتبه هم در لفافه آقای خمینی را دعا» کرده بود!
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
3⃣ #چهل_سالگی_انقلاب
🌼 امروز هم انقلاب محتاج تو است
🔹رهبر انقلاب: ای زن مسلمان! ای مادری که کودک خردسالت را در آغوش گرفتی و به میدان خطر رفتی! ای همسر!
ای خواهر که حاضر برای فداکاری شدی تا انقلاب پيروز شد و اگر نیروی ایمان و اراده ی تو زن مسلمان نبود؛ انقلاب پيروز نمیشد!
امروز هم انقلاب محتاج توست. ۵٩/۴/١٣
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💞 همسر صبور
3️⃣ بخش سوم: "دیدم همسرم آدم قرص و محکمی است..."
📆 در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ حاجآقا روحالله خمینی به ترکیه تبعید شد. خبر امکان تبعید امام به ترکیه، چند روز پیش از اجرای حکم به مشهد رسیده بود.
🏘 قرار بود فردای تبعید امام، جلسهای بسیار مهم در خانه آیتالله سیدحسن قمی برپا شود. مأموران امنیتی از تشکیل این نشست سیاسی بیخبر نبودند.
💕 یکی از دعوتشدگان به این جلسه آقای خامنهای بود. آن روز خطاب به همسرش گفت که «باید بروم... و ممکن است... دیگر برنگردم؛ یا زندانی شوم، یا ما را بکشند. از آنجا همسرم را وارد جریانات کردم. دیدم آدم قرصی است و آماده است که این حوادث را پذیرا باشد».
🌸 خانم منصوره خجسته میگوید که شوهرش این صحبت را «درست همان روزی که امام خمینی دوباره بازداشت شدند، مطرح نمود. در آن روز آقای خامنهای و دیگران در مشهد برای نشان دادن مخالفتشان با این امر آماده شدهبودند و در همین زمان بود که از من در برخورد با مسئله دستگیریشان سوال کردند.
🌟 از همان روز من خودم را از لحاظ فکری آماده رویارویی با خطراتی که در راه مبارزات همسرم پیش خواهد آمد، نمودم».
منبع: کتاب شرح اسم
❣
🌺 برای زنان ایران
2️⃣ بخش دوم: تاسیس یک دبیرستان دخترانه
📆 برشهایی از اقدامات و مبارزات حضرت آیتالله خامنهای در پیش از انقلاب برای زنان ایرانی
📝 در جریان مبارزات آیتالله خامنهای علیه رژیم ستمشاهی، بسیار اتفاق افتاده که موضوع مبارزه به حوزههای مربوط به زنان و خانواده زندانیان گسترش پیدا کرده.
ریحانه در روزهای دهه فجر، هر روز یکی از این برشهای تاریخی را منتشر میکند👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
2️⃣ بخش دوم: تاسیس یک دبیرستان دخترانه
🏫 رمضان ۱۳۴۸ بود که آقای خامنهای اقبال خود را برای تحقق یک آرزوی اجتماعی آزمود؛ و آن تاسیس دبیرستان دخترانه با رگ و پی مذهبی در مشهد بود.
🌸 وی معتقد بود، رویکرد زنان به دین، بدون سوادآموزی و تجهیز آنان به دانش، موفقیتی در پی نخواهد داشت. نامناسب بودن فضای مراکز آموزشی دختران در آن دوره، نمیتواند دلیل کافی برای روی نیاوردن دختران به آموزش باشد. راه منطقی ایجاد مراکز مشابه، بدون معایب و کاستیهای موجود است.
🌟 وی ایده خود را ابتدا با آقای سیدّی علوی، رئیس دبیرستان پسرانه علوی مشهد در میان گذاشت. از این طریق بود که با گروهی از فرهنگیان و دانشگاهیان علاقمند به این طرح آشنا شد. شماری از بازاریان نیز به این گروه اضافه شدند.
🌱 حدود یک سال، هر هفته یا ده روز یک بار، نشستهایی در دبیرستان علوی پسرانه برگزار و درباره زیر و بم کار، از اساسنامه گرفته تا تامین هزینهها گفتگو کردند.
💢 برخی از آشنایان به او اشکال میگرفتند؛ اگر مدرسه درست شود و دختر فارغالتحصل بدهد، آنان را به سپاه دانش خواهند برد. آقای خامنهای در پاسخ میگفت که چه بهتر؛ به جای دخترانی که در مدارس بیبند و بار تربیت شدهاند، دختران این مدرسه که عفیف و متدین هستند به سپاه دانش بروند و دختران و کودکان روستاها را متدین بار آوردند.
🔅 آرزوی او در تاسیس این دبیرستان نمود نیافت و حسرت آن ماند تا...
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 مجموع طرح ویژه: «با رمز یازهرا حماسه آفریدیم»
1️⃣ ایمان آگاهانه
🌟 رهبر انقلاب: كدام عنصر در زن ايرانى توانست او را كه بكلى از مفاهيم سیاسی و اجتماعی جدا بود، اينجور تبديل كند به يک عنصر انقلابى، سياسى، آگاه، فداكار، مبارز، پرگذشت، متحمل انواع سختیها. اين عنصر، ايمان آگاهانه بود. ۶۶/۱۱/۱۷
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
پویش ملی پرچم افتخار به مناسبت چهلمین پاسداشت پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شما میتوانيد جهت خرید پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران از طریق سايت Parchamema.ir يا سامانه
*780*40#
اقدام کنيد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
این سایت متعلق به ستاد بزرگداشت چهل سالگی انقلاب است و «ریحانه» در فروش و ارسال پرچمها نقشی ندارد.
4⃣ #چهل_سالگی_انقلاب
🌼 زنان استوار کننده انقلاب
🔹 رهبر انقلاب:این چیزی که فرهنگ انقلاب در ذهن زنها میکارد، روحیه ی انقلاب را به این ها تلقین می کند و اخلاق انقلابی را در اینها میدمد.
🔸آن همین اسلام انقلابی است و به همین دلیل است که ما از همه ی کشور های اسلامی و از همه انقلاب های دنیا می خواهیم که اول زنان را در متن انقلاب داخل کنند که بودن زنها ادامه دهنده، محکم کننده و استوار کننده پایه های انقلاب است.
🔹و دوم این که اسلام را متن انقلابشان ومتن حرکتشان بگذارند. ۶١/٢/٢
زن،خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعالیت دانشآموزان در دهه فجر 🇮🇷
🌸 نسل جدید به سبب فاصله سنی از انقلاب، آشنایی کمتری با نحوه پیروزی انقلاب اسلامی و اتفاقهای پیرامون آن دارد. بنابراین ما باید در جایگاه والد، مدیر مدرسه، معلم پرورشی و مادربزرگ و پدربزرگ با فعالیتهای غیرتکراری و غیرکلیشهای فرزندان و دانشآموزانمان را به آگاهی هرچه بیشتر از انقلاب اسلامی دعوت کنیم. آشنایی بیشتر دانشآموزان با تاریخ و فراز و فرود انقلاب نیز یکی از محورهایی است که رهبر انقلاب به مناسبتهای گوناگون بیان کردهاند؛ به خصوص در دیدارهای سالانه ۱۳ آبان.
📝 در این یادداشت میخواهیم به مسئولان مدارس و والدین پیشنهادهایی علاوه بر تزیین کلاس و مسابقه نقاشی در دهه فجر بدهیم.
📸 برپایی غرفه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
یکی از روشهای بسیار خوب برای تشویق دانشآموزان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن، برپایی غرفه مخصوص به مدرسه در راهپیمایی است. مدرسه با ایجاد غرفههایی برای حضور و گرفتن عکس دستهجمعی از دانشآموزان با پرچم کشورعزیزمان ایران، نوعی شور و شوق در دانشآموزان ایجاد میکند.
🗣 برگزاری جلسه بحث و گفتگو
برای دانشآموزان مقاطع دبیرستان، ایجاد فضایی شبیه به مناظره، بحث و گفتگو میتواند بسیار خوشایند و اثرگذار باشد. در این جلسه دانشآموزان را برای پرسیدن و همچنین پاسخ دادن درمورد انقلاب اسلامی آزاد بگذارید. با این کار ضمن پاسخ دادن به پرسش دانشآموزان، در ذهن آنها ایجاد چالش و سوال میکنید. فقط حواستان باشد که فردی مطلع از کادر مدرسه باید برای پاسخگویی به دانشآموزان در جلسه شرکت کند. در محیط خانه یا در مهمانیها نیز میتوانید این کار را انجام دهید.
👓 برگزاری مسابقاتِ پژوهشمحور
علاوه بر برگزاری مسابقات ورزشی، ادبی، هنری و ... که از لحاظ موضوعی ممکن است ربط چندانی به انقلاب نداشته باشد و صرفا به مناسبت دهه فجر برگزار میشود، یک مسابقه بین بچهها برگزار کنید تا آنها را وادار به پژوهش و تحقیق میدانی از خانوادهها و مادربزرگ و پدربزرگها کند. مثلا از دانشآموزان و فرزندان بخواهید خاطرهای از پدربزرگ یا مادربزرگهایشان درمورد روزهای پرتنش قبل و حین پیروزی انقلاب بپرسند و برای دوستانشان تعریف کنند. به این ترتیب بچهها با فضای حاکم در کشور در آن روزها آشنا میشوند.
🌺 بیعت با امام و شهدا
یکی از روش های جذاب و درعین حال غیرمستقیم آموزش به بچهها، ترتیب دادن اردو است. اردو به دلیل داشتن فضای جدید و درواقع بیرون از مدرسه، اثری به مراتب بیشتر از برگزاری یک برنامه در مدرسه دارد. میتوانید به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دانشآموزان را به گلزار شهدا ببرید و تجدید بیعت با امام و شهدا کنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 زن ایرانی 🇮🇷
1️⃣ قسمت اول
🎞 "زن ایرانی" نام مجموعه ویدئوهای یک دقیقهای است که در ابتدا به بررسی نقش زنان ایران در تاریخ معاصر میپردازد و سپس به جایگاه اجتماعی زنان در پیش و پس از انقلاب میپردازد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 کودکان فاطمی
📸 در حاشیهی برگزاری مراسم عزاداری فاطمیه در بیت رهبری، به غرفهی «عرضه محصولات فرهنگی موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی»سر بزنید.
💝 همچنین میتوانید از متصدیان غرفه بخواهید تا تولیدات ریحانه را به شما هم بدهند مثل:
1️⃣ لوح فشرده محصولات ریحانه (مجموعه تولیدات ریحانه و بیانات رهبر انقلاب در موضوعات زن و خانواده)
2️⃣ کتابچه زندگی فاطمی (سبک زندگی حضرت زهرا در بیانات رهبر انقلاب)
3️⃣ کتابچه خانهی ما (توصیههای رهبر انقلاب به زوجهای جوان)
📚 همچنین در بخش فروش کتاب، مجموعهی پنج جلدی «نقش و رسالت زن» و «بانوی تراز» را میتوانید تهیه کنید.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
790017_-211035.pdf
6.06M
📕 کتابچه سبک زندگی فاطمی - نسخه ویژه چاپ🖨
🌼 مجموعه بیانات رهبر انقلاب درباره سبک زندگی حضرت زهرا سلامالله علیها
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
855553_-211036.pdf
6.44M
📕 کتابچه سبک زندگی فاطمی - نسخه ویژه مطالعه در تلفن همراه 🖨
🌼 مجموعه بیانات رهبر انقلاب درباره سبک زندگی حضرت زهرا سلامالله علیها
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📢 فراخوان | رهبر انقلاب در سال۱۳۹۴ از جوانان خواستند به این سوال پاسخ دهند و تحلیل کنند که: رمز ماندگاری انقلاب اسلامی در مقایسه با نهضت ملی شدن نفت و انقلاب مشروطه چیست؟
👈 بر این اساس KHAMENEI.IR ذیل پرونده «انقلابی که منحرف نشد» درباره مقایسه انقلاب اسلامی با دیگر انقلابها، در فراخوانی از جوانان خواست تحلیل و نظر خود را ارسال کنند تا مجموعه نظرات جمع بندی و منشر شود، انشاالله.
📮 ارسال و ثبت نظرات در:
📩 info@khamenei.ir
💻 http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=41582