📌 خون از گلوی #علی_اصغر جاری شد.
حسین بن علی (علیه السلام) از همین نقطه، گسترش خود را شروع کرد؛ نگذاشت خون علی اصغر لوث شود؛ نگذاشت شایعه پردازان و دروغگویان و سیاست بازان بگویند طفل حسين (عليه السلام) خودش مرد یا از گرمای آفتاب مرد.
دستش را زیر گلوی على اصغر گرفت، مشت حسين (عليه السلام) از خون علی اصغر پر شد؛ در مقابل چشم همه، این خونها را به طرف آسمان پرتاب کرد.
یعنی این خون را ببینید، علی اصغر را کشتید ای نامردمان! حسین بن على (عليه السلام) در اینجا طومار حقانیت خود را امضا کرد.
📚 برشی از کتاب #آفتاب_در_مصاف
https://shop.khameneibook.ir/product/آفتاب-در-مصاف
@KhameneiBook
40.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت علی اکبر(علیهالسلام)
📚 برشی از کتاب #چهار_گفتار
یک منظرهی دیگر منظرهی میدان رفتن علی اکبر علیهالسلام است که یکی از آن مناظر بسیار پرماجرا و عجیب است. واقعاً عجیب است؛ از همه طرف عجیب است. از جهت خود امام حسین عجیب است؛ از جهت این جوان - علی اکبر ـ عجیب است؛ از جهت زنان و بخصوص جناب زینب کبری عجیب است. راوی میگوید این جوان پیش پدر آمد. اولاً علی اکبر را هجده ساله تا بیست و پنجساله نوشته اند؛ یعنی حداقل هجده سال و حداکثر بیست و پنج سال. میگوید: «خرج علی بن الحسین»؛
على بن الحسین برای جنگیدن، از خیمهگاه امام حسین خارج شد. باز در اینجا راوی میگوید و کان «من الشبه الناس خلقاً»؛
این جوان جزو زیباترین جوانان عالم بود؛ زیبا، رشید، شجاع.
«فاستأذن اباه في القتال»؛ از پدر اجازه گرفت که برود بجنگد. «فاذن له» حضرت بدون ملاحظه اذن داد. در مورد قاسم بن الحسن، حضرت اوّل اذن نمیداد و بعد مقداری التماس کرد تا حضرت اذن داد؛ اما على بن الحسین که آمد، چون فرزند خودش است تا اذن خواست حضرت فرمود که برو. «ثم نظر اليه نظر يائس منه» نگاه نومیدانهای به این جوان کرد که به میدان میرود و دیگر برنخواهد گشت.
«وارخی علیه السّلام عینه و بکی»؛ چشمش را رها کرد و بنا کرد به اشک ریختن.
یکی از خصوصیات عاطفی دنیای اسلام همین است. اشک ریختن در حوادث و پدیدههای عاطفی.
شما در قضایا زیاد میبینید که حضرت گریه کرد این، گریه گریهی جزع نیست ...
@KhameneiBook
38.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معرفی کتاب #دو_امام_مجاهد
توسط حجتالاسلام سید حسین آقامیری
♦️ شش گفتار از حضرت آیتاللهالعظمی سید علی خامنهای(مدظلهالعالی) تحلیل مبارزات سیاسی حسنین(علیهماالسلام)
📌 ثبت سفارش از سایت #انتشارات_انقلاب_اسلامی
https://shop.khameneibook.ir/دو-امام-مجاهد
@KhameneiBook
♦️ کتاب «خونآورد» مشروح گفتگوی سه جانبهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال ۱۳۵۵ و همزمان با تاسوعای حسینی دربارهی قیام و انقلاب امام حسین(ع) است.
♦️ جلسهی مذکور در دهم دی ماه سال ۱۳۵۵ در منزل یکی از تجار و بازرگانان متدین تهران با حضور تعدادی از چهرههای دینی و انقلابی که هر یک، از شخصیتها و اندیشمندان مهم دینی عصر خود محسوب میشدند، برگزار شد. طبق آنچه مأمورین ساواک از این جلسه گزارش کردهاند «عدهای از بازرگانان از جمله سید ابوالفضل موسوی زنجانی، مرتضی مطهری، صادق (شغل خیاط)، سیدعلی آقا خامنهای، دکتر علی شریعتی و دکتر مفتح به منظور صرف ناهار به منزل عباس تحریریان دعوت شده بودند.» نشست چنین شخصیتهایی در ظهر #تاسوعا برای دستگاه پهلوی و ساواک ایجاد حساسیت کرده بود. این جلسه، با قرائت قرآن توسط مرحوم حسین صبحدل آغاز میشود. پس از قرائت قرآن هم مرحوم دکتر علی شریعتی اقدام به خواندن سرودههایی درباره قیام حضرت سیدالشهدا علیهالسلام میکند. این شعرخوانی با عبارت «پرشور» در اسناد ساواک توصیف شده است. ادامه جلسه از سوی آیتالله خامنهای و شهید مطهری مدیریت میشود.
◀️ گفتنیست گزارش مکتوب جلسهی سه جانبهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، شهید مطهری و مرحوم شریعتی برای نخستین بار در قالب #کتاب منتشر شده است.
https://shop.khameneibook.ir/product/خون-آورد
@KhameneiBook
انتشارات انقلاب اسلامی
▪️ذکر مصیبت حضرت امالبنین مادر گرامی حضرت اباالفضل العباس علیهمالسلام
🔻حضرت آیتالله خامنهای؛ شب تاسوعای سال ۱۳۹۴ هـ.ق مصادف با ۱۳۵۲/۱۱/۱۲
در مسجد کرامت مشهد مقدس:
▪️معروف است که مادر اباالفضل یعنی امّالبنین -مادرِ پسران؛ چهار برادرند، اباالفضل است و سه برادر کوچکتر از خودش- بعد از آنکه چهار پسر را یکجا از دست داد -قربان شهامت این زن! قربان بزرگواری این زن- خیال میکنید بنا کرد شیون و ناله کردن، بنا کرد دشمن را بر خود جری کردن، ابدا! گریه میکرد امّا گریهی او خون از در و دیوار میباراند.
▫️دست بچّهی کوچک اباالفضل را که عبیداللهبن العبّاس است میگرفت و میآورد در قبرستان بقیع -حالا قبرستان بقیع کجا، کربلا کجا؛ بچّههایش در کربلا افتادند و دفن شدند، امّا او دنبال یک شعار تبلیغاتی است، کاری ندارد که کجا افتادند- چهار صورت قبر درست میکرد، مینشست بالای سر اینها، بعد بنا میکرد حرف زدن؛ ببینید شعرهایی که میخواند چه بود:
▪️میگفت ای کسی که دیدی عبّاس مرا، اباالفضل مرا که در روز عاشورا در مقابل لشکریان دشمن و انبوه دشمنان شمشیر در دست داشت و حمله میکرد، یک خبری من شنیدهام، نمیدانم که آیا این خبر راست است یا نه -مادر دارد میگوید- نمیدانم این خبر درست است یا درست نیست؛ من شنیدم که در روز عاشورا بر سر فرزندم اباالفضل عمودی از آهن نواختند. تعجّب میکنم از شجاعت فرزندم که چطور ممکن است او اجازه بدهد به دشمنش که عمودی از آهن را بر سر او بزنند! پس احتمال دیگری میدهم: لو کان سیفک فی یدیک لما دنی منک احد؛ پسرم! یقیناً اگر شمشیر در دست داشتی، کسی جرئت نمیکرد به تو نزدیک بشود؛ پس این که بر سرت عمود آهن زدهاند، معلوم است قبلاً دستهای تو را قطع کردهاند. لا حول و لا قوّة الّا بالله العلیّ العظیم.
🔰این سخنان، بخشی از گفتارهای تحلیلی رهبر انقلاب اسلامی است که در کتاب #دو_امام_مجاهد توسط #انتشارات_انقلاب_اسلامی به چاپ رسیده است.
▫️دریافت کتاب دو امام مجاهد👇
https://shop.khameneibook.ir/product/دو-امام-مجاهد
@KhameneiBook
📚 اگر کتاب «۷۲ سخن عاشورایی» را خواندهاید
کتاب «درسهای عاشورا» را هم بخوانید.
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/category/پیشنهاد-ماه-محرم
@KhameneiBook
📝 صحنهی #عاشورا صبح تا عصر، از نامردمیها پُر است؛ از فجایع، سرشار و لبریز است؛ ددمنشی و گرگ صفتی از آن گروه نامردمی که اسلام و قرآن را کنار گذاشتند، اینقدر ظاهر شده که روز افتخار اسلام را بهصورت روز غم اسلام درآورده، و واقعاً روز عاشورا، روز غم اسلام است.
اگرچه از طرفی روز افتخار اسلام و روز اعتزاز اسلام هم هست. چه اعتزازی بالاتر از این که انسان یک خاندان را، وابستگان به یک جبهه را ببیند که از بزرگشان، کوچکشان، بردهشان، آزادشان، زنشان، مردشان، از همه چیزشان در راه خدا میگذرند و مرگ را با آغوش باز استقبال میکنند؛ برای چه؟ برای خاطر خدا، میخواهند الگو بدهند به مردم، میخواهند نمونه بدهند به مردم.
📚 برشی از کتاب #دو_امام_مجاهد
@KhameneiBook
📚 برشی از کتاب #آفتاب_در_مصاف
امام حسين (عليه السلام) از لحاظ عملی، درس بزرگی به همهی تاریخ اسلام داد و در حقیقت، اسلام را، هم در زمان خودش و هم در هر زمان دیگری بیمه کرد.
باید یاد امام حسين (عليه السلام) و یاد کربلا زنده باشد؛ چون یاد کربلا این درس عملی را جلوی چشم میگذارد.
امام خمینی (ره) فرمود که محرم، ماهی است که خون بر شمشیر پیروز میشود.
◀️ ثبت سفارش
از سایت #انتشارات_انقلاب_اسلامی
https://shop.khameneibook.ir/آفتاب-در-مصاف
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معرفی کتاب «حماسه امام سجاد(ع)»
مشتمل بر گفتارهایی از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی مبارزات سیاسی-فرهنگی امام سجاد(ع)
♦️ مقطع ۳۴ سالهی امامت حضرت سیّدالسّاجدین علیّبن الحسین(علیهالسّلام) که از عصر عاشورا آغاز شد بهتبع حادثهی عظیم و تاریخساز عاشورا، مقطع مهمّی از دوران ۲۵۰ ساله است. این نکته گزاف نیست که از رهگذر این دورهی سخت امامت، عاشورا در تاریخ ماندگار شد و حماسه و حرکت حسینی که در کربلا به خاک و خون کشیده شد، به نهضت حسینی تبدیل گردید. امّا متأسّفانه این حرکت سیاسی از سوی جامعهی اسلامی به درستی شناخته نشد.
روش و هدایت امام زینالعابدین(علیهالسّلام) در دوران دهشتبار و اختناقآمیز بنیامیّه موجب شد جمعیّت کم و جریان ضربهدیدهی تشیّع و نیروهای انقلابی در اندکزمانی به جمعیّتی انبوه و کارآمد بدل شود و کار به جایی رسد که کمتر از چهل سال بعد از شهادت آن حضرت، جریان قوی و فراگیر تشیّع موفّق به سرنگونی حکومت بنیامیّه گردد.
بنابراین میتوان گفت یکی از فصول مهم و سرنوشتسازِ دوران مبارزات ائمّه (علیهم السلام) مربوط به عصر امامت امام سجّاد (علیه السلام) میباشد.
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/حماسه-امام-سجاد-علیهالسلام
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ معرفی کتاب «همرزمان حسین(ع)» در برنامهی «کوی محبّت»/ شبکهی ۲ سیما
(بخش سوّم)
📝 ائمّهی ما از آغاز تاریخ امامت -جز یک استثناى کوچکى، که بعد، این استثنا را هم عرض میکنم- تا روزگار شهادت امام عسکرى(صلواتاللهعلیه) در این مدّت تقریباً ۲۵۰ سال، زندگیشان زندگى مبارزه و جهاد است. اینها یک عدّه مردم مجاهد بودند.
این ادّعاى ما است.
البتّه اگر اینجورى هم که مردمِ ما را عادت دادهاند که حرف را بىدلیل و تعبّداً قبول کنند و خودشان اندیشه و تفکر نکنند، بخواهیم مشى کنیم، خب همه باید قبول کنیم. چرا؟ براى خاطر اینکه خود شما در زیارت امینالله که از معتبرترین زیارات است، وقتى که خطاب به هر یک از ائمّهى معصومین(علیهمالسّلام) صحبت میکنید و عرض ارادت میکنید، از جمله این را میگویید که:
«اشهد انّک جاهدت فى الله حقّ جهاده»؛
شهادت میدهم که بتحقیق و بىشک تو در راه خدا آنچنان که شایسته است، جهاد و مبارزه کردى.
پس اگر ما بخواهیم مطلب را تعبّداً هم قبول کنیم، این جهادى که در این زیارت هست، باید مورد پذیرش باشد و ائمّهى ما باید چهرههاى مجاهد و فداکار و پرتلاش و پیکارجو و ستیزهگر در نظر ما معرّفى شوند؛ یعنى عکس آنچه ما تا الان در ذهن داریم؛
و اگر بخواهیم به منابع و مدارک تاریخى اشارهى تفصیلى نکنیم و به طور اجمال رد شویم، باز همینطور باید این مطلب را فوراً قبول کنیم.
https://shop.khameneibook.ir/product/همرزمان-حسین-علیهالسلام
@KhameneiBook
📝 وقتی به اسامی کسانی که از کوفه برای امام حسین علیهالسّلام نامه نوشتند و او را دعوت کردند، نگاه میکنید میبینید همه جزو طبقهی خواص و از زبدگان و برجستگان جامعهاند. تعداد نامه ها زیاد است. صدها صفحه نامه و شاید چندین خورجین یا بستهی بزرگ نامه، از کوفه برای امام حسین علیهالسّلام فرستاده شد. همهی نامهها را بزرگان و اعیان و شخصیّتهای برجسته و نام و نشاندار و همان خواص نوشتند. منتها مضمون و لحن نامهها را که نگاه کنید معلوم میشود از این خواصّ طرفدار حق، كدامها جزو دستهای هستند که حاضرند دینشان را قربانی دنیایشان کنند و کدامها کسانی هستند که حاضرند دنیایشان را قربانی دینشان کنند.
از تفکیکِ نامهها هم میشود فهمید که عدّهی کسانی که حاضرند دینشان را قربانی دنیا کنند، بیشتر است. نتیجه در کوفه آن میشود که مسلم بن عقیل به شهادت میرسد و از همان کوفهای که هجدههزار شهروندش با مسلم بیعت کردند، بیست، سی هزار نفر یا بیشتر برای جنگ با امام حسین علیهالسّلام به کربلا می روند! یعنی حرکت خواص، به دنبال خود، حرکت عوام را میآورد.
📚 برشی از کتاب #چهار_گفتار
در تبیین زمینهها، علل، و آثار حادثهی عاشورا
از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
https://shop.khameneibook.ir/product/چهار-گفتار
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ معرفی کتاب «همرزمان حسین(ع)» در برنامهی «کوی محبّت»/ شبکهی ۲ سیما
(بخش چهارم)
📝 پس از آنکه حکومت پیغمبر اکرم پس از ده سال، با ارتحال این بندهی شایستهی برگزیدهی خدا به جوار رحمت حق پایان گرفت، فصل تازهای در زندگی جامعهی اسلامی بهوجود آمد که این فصل امامت بود.
نوبت این است که جامعهی اسلامی با رهبری فرد برگزیده و شایستهای که خدا فرمان داده و پیغمبر برگزیده، به سوی هدفهایی که برای این جامعه معیّن شده چهاراَسبه بتازد. [امّا] مسائلی پیشامد کرد که سیر جامعهی اسلامی را به سوی این هدفها یا متوقّف و یا کُند کرد؛ ...
ماجرای سقیفه پیش آمد، مسئلهی سیاستبازیهای یک عدّه مردمی که به دین و به اسلام و جامعهی اسلامی آنچنان علاقهی وافر لازمی نداشتند و توطئهها و نشستوبرخاستها و قراردادها پیش آمد؛ و نتیجه همان شد که خود امیرالمؤمنین در ۲۶ سال، ۲۷ سال بعد از آن در برگشت از یک جنگ به یکی از افراد قبیلهی بنیاسد در ضمن بیان موجزی ذکر کرد: «فانّها کانت اثرةً شحّت علیها نفوس قومٍ و سخت عنها نفوس آخرین».
مسئلهی سقیفه و غصب خلافت و ۲۵ سال کوتاه شدن دست علی از ادارهی اجتماع اسلامی، در کلام امیرالمؤمنین در یک موقعیّت حسّاس در دو جمله بیان شده: انحصارطلبی بود، خودخواهی بود، دنیا را برای خود طلبیدن بود؛ عدّهای به سوی آن مشتاقانه دست دراز کردند، حکومت را برای خود خواستند، قدرت را بناحق در اختیار خود گرفتند، «و سخت عنها نفوس آخرین»؛ عدّهای هم بزرگوارانه با شرح صدر چشم پوشیدند.
مسئله همین بود.
https://shop.khameneibook.ir/product/همرزمان-حسین-علیهالسلام
@KhameneiBook
📝 هیچ وقت نباید امّت اسلامی و جامعهی اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد.
قطعاً اسلام، زنده به عاشورا و به حسینبنعلی(علیهالسّلام) است؛ همان طور که فرمود: «وَ أَنَا مِنْ حُسَيْنِ»؛ بنابر این معنا، یعنی دین من، ادامهی راه من، به وسیلهی حسین(علیهالسّلام) است.
اگر حادثهی عاشورا نبود، اگر این فداکاری عظیم در تاریخ اسلام پیش نمیآمد، این تجربه، این درس عملی به امّت اسلامی داده نمیشد و یقیناً اسلام دچار انحرافی میشد از قبیل آنچه که ادیان قبل از اسلام دچار آن شدند و چیزی از حقیقت اسلام از نورانیّت اسلام باقی نمیماند، عظمت عاشورا به این است.
📚 برشی از کتاب #عاشورا
دفتر دوازدهم از مجموعهی ۴۰ جلدی رهنامه
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-عاشورا-ره-نامه-12
@KhameneiBook
♦️ تلاش حضرت زینب(سلامالله علیها) فقط این نیست که از امام بیماری در کربلا حراست و پرستاری کرده است.
حضرت زینب(سلامالله علیها) از روح کلی اسلام و جامعهی آن روز مسلمین پرستاری کرد؛ پرستاری بزرگ او آنجاست.
حضرت زینب(سلامالله علیها) در مقابل یک دنیا بدی، ظلم، بیانصافی، حیوان صفتی و قساوت، یک تنه ایستاد. و با این ایستادگی توانست از روح کلی اسلام حراست و پرستاری کند.
همچنان که میگوییم امام حسین(علیهالسلام) اسلام را حفظ کرد، میتوانیم دقیقا ادعا کنیم که حضرت زینب(سلامالله علیها) هم با ایستادگی خود، اسلام را حفظ کرد. این ایستادگی، یک رمز و راز و یک عامل اصلی است.
📚 برشی از کتاب «الگوی زن»
از مجموعهی «نقش و رسالت زن»
https://shop.khameneibook.ir/product/الگوی-زن
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ معرفی کتاب «همرزمان حسین(ع)» در برنامهی «کوی محبّت»/ شبکهی ۲ سیما
(بخش پنجم)
📝 از سال دهم هجرت که طلیعهى فصل تازهاى در تاریخ اسلام است -یعنى آغاز دوران امامت- تا روزى که دوران امامت در ظاهر به پایان رسیده و مردم با کسى به نام امام، دیگر روبرو نبودند یعنی تا شروع غیبت صغرى، در حدود ۲۵۰ سال است. این دوران را ما یک دوران واحدى به شمار مىآوریم.
در این خلال، دوازده نفر زندگى کردهاند؛ که اوّلین نفر علىّبن ابىطالب امیرالمؤمنین(علیهالصّلاةوالسّلام) است و آخرین نفر حضرت محمّدبن الحسن(صلواتاللهوسلامهعلیهوعجّلاللهتعالیفرجه) است.
ما این یازده امام را یک انسان فرض میکنیم -یک انسان ۲۵۰ ساله- براى خاطر اینکه خودشان فرمودهاند که همهى ما در حکم انسان واحدیم. گاهى فرمودهاند که آنچه از ما شنیدید، میتوانید به امام دیگرى نسبت دهید. این در روایات ما وجود دارد و معمولٌبه هم هست. اگر شما سخنى را از امام صادق شنیدید و در ذهنتان نبود، مانعى ندارد که آن را به امام باقر نسبت دهید، چون اینها دو نفر نیستند؛ در حقیقت یک نفرند. ملاک وحدت در اینها هست و آن، وحدت فکر و وحدت شخصیّت است.
https://shop.khameneibook.ir/product/همرزمان-حسین-علیهالسلام
@KhameneiBook
📚 برشی از کتاب #جهاد_مقدس
دفاع مقدّس در بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
به مناسبت سالروز عملیّات مرصاد
📝 من تقریباً از اوّلین روزهای پیروزی انقلاب این شهید [شهید صیّاد شیرازی] را شناختم. از اصفهان پیش ما میآمد، گزارش میداد و کمک میخواست؛ از آن وقت ما با ایشان آشنا شدیم. او سپس به کردستان رفت و بعد هم در دوران جنگ تحمیلی فعّالیّت کرد؛ بعد از جنگ هم که معلوم است. اینکه شما میبینید یک ملّت، بزرگش، کوچکش، زن و مردش، جوانش، پیرش، امروزیاش، دیروزیاش، برای ابراز احترام به پیکر این شهید، یک اجتماع عظیم را به وجود میآورند -که جزو تشییعهای کمنظیر در دوران انقلاب بود- به خاطر همین اخلاص و همین صفا است. خدای متعال دلها را متوجّه میکند.
@KhameneiBook
انس با #نهجالبلاغه، از ویژگیهای مثبت رئیسجمهور منتخب است؛ در حاشیه مصاحبه اخير KHAMENEI.IR با ایشان، مجموعه چهار جلدی شرح نهجالبلاغه اثر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) از طرف دفتر حفظ و نشر آثار معظملّه نیز به #دکتر_پزشکیان اهدا شد.
#انتشارات_انقلاب_اسلامی
@KhameneiBook
🎉 روایت حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) از مسئلهی اوّل دنیا
📚 کتابهای:
- رو به پایان
بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای دربارهی صهیونیسم
https://shop.khameneibook.ir/product/رو-به-پایان
- فلسطین از منظر رهبر معظّم انقلاب اسلامی
https://shop.khameneibook.ir/product/فلسطین
- فلسطین
دفتر سیوهشتم از مجموعهی ۴۰ جلدی رهنامه
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-فلسطین-ره-نامه-38
@KhameneiBook
📢 اسرائیل باید از بین برود
📚 برشی از کتاب #رو_به_پایان
بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی #صهیونیسم
📝 جمهوری اسلامی ایران و ملّت مبارز ایران، در راه مبارزهی با استکبار آمریکایی و صهیونیسم بینالملل، تا آخر، یک لحظه از پای نخواهد ایستاد و با دولتها و شخصیّتها و افرادی که با صهیونیستهای غاصب بسازند، آشتی نخواهد کرد. ما پنهان نمیکنیم، تقیّه نمیکنیم؛ آشکارا میگوییم که شعار ما دربارهی اسرائیل، آن حرفی است که امام ما زده است. امام فرمودند:
«اسرائیل باید از بین برود.»
https://shop.khameneibook.ir/product/رو-به-پایان
@KhameneiBook
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پوستر جدید Khamenei.ir منتشر شد | خونخواهی شهید هنیه عزیز
✏️ رهبر انقلاب: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما شهید هنیه را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت... ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
🖼 #خونخواهی_هنیه_عزیز 📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
♦️ رژیم صهیونیستی در واقع یک رژیمی است که پایههای آن بشدّت سست است؛ رژیم صهیونیستی محکوم به زوال است؛ رژیم صهیونیستی یک رژیم تحمیلی است؛ با حرکتِ زور به وجود آمده است؛ هیچ پدیدهای و موجودی که با زور به وجود آمده باشد قابل دوام نیست و این هم قابل دوام نیست.
📚 برشی از کتاب #فلسطین
دفتر سیوهشتم از مجموعهی ۴۰ جلدی رهنامه
@KhameneiBook
📝 و آن چیزی که میبینیم عجیب است این است که اوّلین قدمی که تاریخ بشر با آن قدم شروع میشود، با یک ثار شروع میشود؛ هابیل.
بعد از اوّلْ آدم، یعنی انسان، یعنی حقیقت انسان، یعنی پدر همه، پدر هر دو قبیله - که آدم پدر هر دو قبیله است - انسان دوقبیلهای میشود؛ قبیلهی طاغوتی، قبیلهی الهی.
... میبینیم یک جبر تاریخی هست که بر دعوت از انسان به خونخواهی مبتنی است. میبینیم مفهوم ثار همراه با وراثت، مجموعهی تاریخ انسان و فلسفهی تاریخ انسان را در دید شیعیِ اسلامی تفسیر میکند، بیان میکند؛ با ثار شروع میشود، و تداوم و تکامل و توسعه پیدا میکند تا وقتی به انفجار میرسد؛ و انفجار عبارت است از گرفتن #انتقام از بنیطاغوت؛ و آنجا است که گردن قبیلهی هابیل از بار سنگین این همه خونهایی که به وراثت همین جور نسل به نسل بر گردنش مانده آزاد میشود؛ و در آنجا است که بشر به نجات، صلح و عدالت میرسد. و تا آن روز، تمام داستان زندگی انسان، داستان تلاش برای خونخواهی است؛ از آدم تا آخرالزمان؛ و حسین، وارث یکی از ورثه است که خودش به صورت یک ثار درآمد، و فرزندش و پدرش، اینها همه ثارهای خدا هستند و پدر ثارهای خدا و پسر ثارهای خدا.
📚 بخشی از سخنان مرحوم دکتر شریعتی، منتشر شده در کتاب #خون_آورد
#انتشارات_انقلاب_اسلامی
@KhameneiBook
♦️ امروز نام حججی یک نام برجسته و ممتاز و درخشانی در سرتاسر کشور شده؛ این به برکت مجاهدت جوان شما و شهادت مظلومانهی او است. البتّه شهدای ما همهشان عزیزند و همهشان مظلومند. غیر از محسن شما -محسن ما- شهدای دیگری هم هستند که آنها هم به همین ترتیب به شهادت رسیدند؛ یعنی دشمن سر از تنشان جدا کرده و ضربات کشندهای بر اینها در حال زندگی وارد کرده. شهدایی داریم که از این قبیل هستند؛ درجات همهی آنها عالی است، همهی آنها پیش خدای متعال عزیزند، منتها همچنان که وقتی یک جماعتی، یک جمعی، یک جایی هستند، یک نفر از اینها بهعنوان نماینده حرف میزند و سخنگوی آنها میشود، این شهید محسن [هم] شد نمایندهی همهی این شهدای مظلوم؛ در واقع، سخنگوی اینها شد. خدای متعال این شهید را عزیز کرد، بزرگ کرد.
📚 برشی از کتاب #یاران_سلیمانی
بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در دیدار با خانوادههای معظّم شهدای مدافع حرم
📷 دستخط رهبر معظّم انقلاب بر تصویر شهید #محسن_حججی
@KhameneiBook
📝 چهارمین امام بزرگوار ما بعد از حادثهی عاشورا که ضربهی عظیمی بر پیکر اسلام ناب و راستین بود، توانست یک تنه بایستد و مانع از ویران شدن بنای دین شود. اگر تلاشهای امام سجّاد(ع) نبود، شهادت امام حسین(ع) ضایع شده بود و آثار آن نمیماند. سهم امام چهارم، سهم عظیمی است. در زندگی امام چهارم، چند رشته کار وجود دارد که یکی از آنها، رشتهی اخلاق است. یعنی تربیت و تهذیب اخلاق جامعهی اسلامی.
📚 برشی از کتاب ۷۲ سخن عاشورایی
https://shop.khameneibook.ir/product/72-سخن-عاشورایی
@KhameneiBook