✳️روند بورس هفته آینده در چه صورت تغییر میکند؟
💬شاهین احمدی،کارشناس بازار سهام:
درباره روند شاخص در حال حاضر نمیتوان نظری داد، اما خیلی از سهمها در چند روز گذشته کاهش قیمت داشتند و ابهام در وضعیت مذاکرات و نرخ دلار علت اصلی این موضوع بوده است.
دولت هنوز موضع اصلی خود را درباره صنایعی مثل خودرو، فولاد و مسکن مشخص نکرده و همین موضوع به اظهار نظرات مختلف در این حوزهها و نااطمینانی در بازارها منجر شده است.
تا زمانی که موضع کلان دولت نسبت به حوزه انرژی، روش انتشار اوراق و نرخ بهره مشخص نشود شرایط کلی بورس هم با ابهام مواجه است و ارزیابی از روند بازار در این صورت نمیتوان ارائه کرد.
به طور کلی بازار در روزهای آینده ساید خواهد بود و مثبت یا منفی بزرگی را تجربه نمیکند.|
✳️سخنگوی قوه قضائیه: حسن میرکاظمی معروف به رعیت به جرم اخلال در نظام ارزی و پولی کشور مجموعا به ٣٥ سال حبس محکوم شد.
🔹 حکم صادره، بدوی و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.
✳️مردم چه میزان اعتماد به واکسنهای کرونا چگونه است؟
طبق نتایج یک نظرسنجی ۳۶ درصد شرکت کنندگان عنوان کردهاند که به واکسن ایرانی برکت اعتماد دارند.
بر اساس نظرسنجی مرکز سنجش افکار صداوسیما از پاسخگویان پرسیده شده «با توجه به تولید واکسن ایرانی و واکسن خارجی کرونا، شما به موثر بودن هر یک از آنها چقدر اعتقاد دارید؟» که ۴۰.۹ درصد از پاسخگویان به «واکسن آمریکایی فایزر»، ۳۶.۳ درصد به «واکسن ایرانی برکت»، ۳۵.۸ درصد به «واکسن چینی سینوفارم» در حد «زیاد» اعتماد دارند.
همچنین در این افکارسنجی ۳۵.۶ درصد شرکت کنندگان به «واکسن اروپایی آسترازنکا» و ۲۶.۵ درصد نیز به «واکسن روسی اسپوتنیک وی» اعلام کردهاند که تا حد «زیادی» اعتماد دارند.
نتایج کلی نظرسنجی میزان اعتماد پاسخگویان به واکسنهای تولیدی ایرانی و خارجی به شرح زیر است:
واکسن آمریکایی (فایزر)
زیاد (۴۰.۹ درصد)، کم (۱۲.۳ درصد)، اصلا (۲۵.۴ درصد)، نمی دانم (۲۱.۴ درصد)
واکسن ایرانی (برکت)
زیاد (۳۶.۳ درصد)، کم (۲۷.۹ درصد)، اصلا (۲۴.۹ درصد)، نمی دانم (۱۰.۹ درصد)
واکسن چینی (سینوفارم)
زیاد (۳۵.۸ درصد)، کم (۳۱.۸ درصد)، اصلا (۱۸.۵ درصد)، نمی دانم (۱۳.۹درصد)
واکسن اروپایی (آسترازنکا)
زیاد (۳۵.۶ درصد)، کم (۱۶.۷ درصد)، اصلا (۲۲.۱ درصد)، نمی دانم (۲۵.۶ درصد)
واکسن روسی (اسپوتنیک وی)
زیاد (۲۶.۵ درصد)، کم (۲۱.۶ درصد)، اصلا (۲۲ درصد)، نمی دانم (۲۹.۹ درصد)
احتمال عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای چقدر است؟
تاجیکستان تحت فشار آمریکاییها، و ترکمنستان به خاطر اختلافات در فروش گاز، مخالف عضویت کشورمان در سازمان همکاریهای شانگهای هستند.
چندی پیش علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در صفحه توییتری خود از پیوستن جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری های شانگهای خبر داد؛ در آستانه سفر رئیس جمهور به دوشنبه برای شرکت در این اجلاس، برخی خبرها حکایت از آن دارد که احتمال عضویت ایران در این مقطع در آن سازمان بالا نیست و ایران همچنان به عنوان عضو ناظر در مجموعه باقی خواهد ماند.
گفته شده است که تاجیکستان تحت فشار آمریکایی ها و ترکمنستان به خاطر اختلافات در فروش گاز مخالف عضویت کشورمان در این سازمان هستند.
برخی منابع دیپلماتیک عدم حضور رئیس جمهور چین در این اجلاس و شرکت در سطح وزیر خارجه را بی ارتباط به دلخوری آن ها از مواضع این دو کشور نمی دانند.
البته به نظر می رسد در دولت سیزدهم سطح همکاری های ایران با کشورهای شرق آسیا بالارفته و این سازمان کاتالیزوری مهم برای تبادلات اقتصادی در منطقه باشد.
✳️جای خالی "پارک سو" ها در سفارتخانه های ایران
✍علی محمدی
🔶آقای پارک سو داک، قائم مقام سفیر کره جنوبی در تهران به دفتر نود اقتصادی رفته و در آنجا گفته که:
"متاسفم که با خروج الجی و سامسونگ از ایران، مردم ایران عصبانی شدند...
مقالهای در وب سایت «نود اقتصادی» خواندم که اطلاعاتش نادرست بود، به دفتر شما آمدم تا دربارهاش توضیح بدهم.... ما دفاتر خود را در تهران باز نگه داشتیم و کارمندانمان در تهران ماندند!"
🔰 آقای پارک وقتی فضای افکار عمومی ایران را برای تولیدات کره ای مناسب ندیده، رفته در دفتر یکی از نشریات معتبر اقتصادی و در آنجا توضیحاتی ارائه کرده است تا ذهن مردم و نخبگان ایران را علیه محصولات کره ای تلطیف کند...
اگه کره جنوبی پیشرفت کرده و لوازم خانگی اش کل دنیا را تسخیر نموده است به خاطر داشتن چنین سفارتخانه هایی است.
🔺وزارت خارجه و دولت ایران باید از این رفتار ها درس بگیرند. اگه چند تا رایزن اقتصادی مثل اقای پارک سو داشتیم، خیلی از مشکلات ما در بخش صادرات حل می شد....
✳️صادرات 9 میلیارد دلاری ایران به کشورهای اسلامی در ۵ ماه نخست سال جاری
لطیفی، سخنگوی گمرک:
🔹کشورمان در پنج ماه نخست امسال به پنجاه کشور اسلامی کالا صادر کرده است که حجم این صادرات 27.3میلیون تن به ارزش 9.1میلیارد دلار بوده است.
🔹 22.7میلیون تن کالای ایرانی به ارزش 6.5میلیارد دلار در مدت مشابه سال قبل(5ماه نخست سال 99) به 46 کشور اسلامی صادر شده بود که این میزان در 5 ماهه امسال، نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی 20درصد و از لحاظ ارزشی 40 درصد رشد را در صادرات به این کشورها نشان می دهد.
🔹بیشترین میزان صادرات به «عراق» با 3.1 میلیارد دلار، «امارات متحده عربی» 1.9 میلیارد دلار، «ترکیه» 1.1 میلیارد دلار و« افغانستان» 855 میلیون دلار بوده است که این 4 کشور اسلامی همواره در سال های اخیر در بین 5 کشور اصلی صادرات کشورمان به کل دنیا بوده اند.
✳️واردات خودرو به صورت مشروط آزاد شد چرا؟
نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس با ۱۷۲ رأی موافق، ۳۸ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۳ نماینده حاضر در صحن علنی با اصلاحات کمیسیون صنایع و معادن در ماده ۴ طرح ساماندهی صنعت خودرو درباره واردات خودرو به منظور تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.
ماده ۴ به شرح ذیل اصلاح میشود: هر شخص حقیقی یا حقوقی می تواند به ازای صادرات خودرو یا قطعات خودرو یا سایر کالاها و یا خدمات مرتبط با انواع صنایع نیرو محرکه و یا از طریق واردات بدون انتقال ارز نسبت به واردات خودرو تمام برقی یا دو نیرویی (هیبریدی) و یا واردات خودروی بنزینی یا گاز سوز با بر چسب انرژی ب (b) و بالاتر و یا دارای شاخص ایمنی سه ستاره و یا بالاتر بر اساس گواهیهای استاندارد معتبر، معادل ارزش صادارتی خود اقدام نماید.
تبصره ۱- واردات موضوع این ماده، نباید هیچ تعهد ارزی جدیدی برای کشور ایجاد نماید.
تبصره ۲- سقف تعداد خودروهای مجاز وارداتی، هر شش ماه یکبار توسط شورای رقابت و بر اساس میزان کمبود عرضه نسبت به تقاضای موثر خودروی سواری طی یک سال گذشته تعیین میشود.
تبصره ۳- منحصرکردن، داشتن نمایندگی یا ارائه خدمات پس از فروش، صرفاً از خودروسازان خارجی ممنوع است. سایر مقررات مربوط توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین می شود.
تبصره ۴- واردات مجدد اقلام صادر شده موضوع این ماده، ممنوع و در حکم کالای قاچاق است.
تبصره ۵- واردات خودروهای کارگرده در چارچوب این ماده، به شرطی که بیش از ۳ سال از تاریخ تولید آنها نگذشته باشد، مجاز است. سایر مقررات فنی مربوط توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین میشود.
🔴 👆عباس عبدی: دولت قبل را تبرئه نکنیم؛ آنها واکسن وارد نکردند و باید توضیح بدهند
🔹پی نوشت: در دولت روحانی به دلیل ربط دادن بی دلیل وارد نشدن واکسن به FATF و برجام، ده ها هزار نفر جان خود را از دست دادند.
🔹 این یک فاجعه تاریخی با عملکرد اصلاح طلبان است که برخی آن را هماهنگ با آمریکا برای فشار سیاسی در ایران ارزیابی میکنند.
🔹️ چند ماهی است که تعداد زیادی از مردم در شبکههای اجتماعی خواستار محاکمه حسن روحانی رئیس جمهور سابق به دلیل چنین اتفاقات تلخ و البته مشابهی هستند.
5001.pdf
457.6K
☘
✅ #یادداشت| مصداقنمایی عملیات روانی مخالفین واکسیناسیون عمومی
🍃🌹🍃
✍️جعفر ولایی منش
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔴 👆عباس عبدی: دولت قبل را تبرئه نکنیم؛ آنها واکسن وارد نکردند و باید توضیح بدهند
🔹پی نوشت: در دولت روحانی به دلیل ربط دادن بی دلیل وارد نشدن واکسن به FATF و برجام، ده ها هزار نفر جان خود را از دست دادند.
🔹 این یک فاجعه تاریخی با عملکرد اصلاح طلبان است که برخی آن را هماهنگ با آمریکا برای فشار سیاسی در ایران ارزیابی میکنند.
🔹️ چند ماهی است که تعداد زیادی از مردم در شبکههای اجتماعی خواستار محاکمه حسن روحانی رئیس جمهور سابق به دلیل چنین اتفاقات تلخ و البته مشابهی هستند.
✳️ ایران رکورد جهانی واکسیناسیون هفتگی را شکست
🔹وزیر بهداشت: تا پایان روز جاری میزان تزریق هفتگی در کشور به ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار دز رسید که این رقم بیشتر از دز اولیه واکسیناسیون جهانی که متعلق به کشور آلمان با ۶ میلیون دز است، می باشد.....
🔴وزیر اطلاعات به قم سفر کرد
🔺سید اسماعیل خطیب (واعظی)، امروز پنجشنبه به شهر مقدس قم سفر کرده است.
🔹در جریان این سفر با سید هاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت و گو کرد.
🔹 خطیب با آیت الله نوری همدانی و علوی گرگانی نیز دیدار و گفتگو کرد.
✳️خط قرمز اصلی ایران در افغانستان چیست؟
تبدیل افغانستان به جبهه ای علیه ایران و جریان مقاومت خط قرمز اصلی ایران است. برخی از اصلاح طلبان، دوم خردادی ها و خاتمی سایتی را راه اندازی و در آن سایت نظرخواهی کرده اند که برویم به نفع طالبان بجنگیم یا نرویم؟ نتیجه گرفتند که برویم بجنگیم. البته اینها قبلا با هر جنگی مثل جنگ با داعش و... مخالف بودند چطور اینجا می خواهند با طالبان بجنگند؟ چه نیتی از اینکار دارند؟ چه هدفی از این کار دارند؟
بنابراین افغانستان نباید به جبهه ای علیه جمهوری اسلامی، پایگاهی علیه انقلاب اسلامی تبدیل شود.
✳️تسلط طالبان بر افغانستان؛ ایران کجا ایستاده است؟
اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در یادداشتی به قلم ریتکیه محورهایی را در خصوص موضع ایران نسبت به وضعیت جدید افغانستان مطرح کرده است که خلاصهای از آن در ادامه میآید:
1ـ واکنش ایران
ایران از خروج نظامیان آمریکایی از همسایه شرقیاش استقبال کرده ولی نگران تشدید تنشهای فرقهای و مذهبی و سرایت آن به درون مرزهای خود است.
2ـ تنش پیشین
ایران پس از قتل دیپلماتهایش در مزارشریف تا آستانه نبرد نظامی با طالبان پیش رفت. ولی پس از آن به مرور روابط بهبود یافت. ایران اکنون بیشتر نگران تبعات گسترش ناامنیها در مرزهای شرقی مانند فعالیت گروههای تکفیری شبیه داعش است و این زخم کهنه را نگشوده است.
3ـ پذیرش مهاجران
همهگیری کرونا و تبعات اقتصادی آن سبب شده تا این بار در مرز ایران و افغانستان از پذیرش گسترده مهاجران و پناهجویان به درون مرزها خودداری شود.
4ـ رویکرد سیاست خارجی
خروج آمریکا از افغانستان، اگر رویکرد ایران را تهاجمیتر و سختتر نسازد، بیشک تعدیل نیز نخواهد کرد. ایران در برنامه هستهای صرفاً بر پایبندی به برجام تأکید خواهد کرد و در سیاستهای منطقهای نیز «محور مقاومت» نقشی اساسی خواهد داشت.
ایران در جریان استقرار طالبان، نه مانند آمریکا پیشاپیش قدرت را به آنان هدیه کرده و نه با رویکردی غیرواقعبینانه و صرفاً ایدئولوژیک، از آن روی گردانده است. بلکه سعی نموده با واقعبینی از بروز تنش خودداری کرده و درصدد تأمین منافع خویش برآید
وَمَنْ يَهْدِ اللَّهُ فَهُوَ الْمُهْتَدِ ۖ
آنان که خدا دستشان را بگیرد ره یافته واقعی اند.
سوره اسرا-آیه ۹۷
@rkhanjani
الَّذينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّالِلَّه
مومنان، دوستی شدیدی نسبت به خداوند متعال دارند♥️
#بقره٤٦۱
بسم الله..
کهپروردگارم (بهبندگانخود) نزدیک،
واجابتکننده(خواستههای) آنهاست.
#هود۶۱
———🌻⃟————
@rkhanjani
بسم الله الرحمن الرحیم
قل هو الله احد....
#توحید۱
@rkhanjani
جانا ز فراق تو این محنت جان تا کی
دل در غم عشق تو رسوای جهان تا کی ...
#اللهمعجللولیکالفرج
@rkhanjani