✳️🔺تلاش جمهوریخواهان برای استیضاح بایدن بهدلیل «رسوایی افغانستان»
🔹چهار عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا طرح استیضاح بایدن را در پی تحولات افغانستان و خروج نظامیان آمریکایی از این کشور کلید زدند.
🔹طبق طرح آنها، رفتار بایدن مستلزم «استیضاح و محاکمه، برکناری از مقام و رد صلاحیت» است.
هدایت شده از ♡| شمیم ڪریمہ |♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با یه مرد ضایعاتی ازدواج میکنی؟
🔹ملاک دختران حاضر در قطعه شهدا برای ازدواج
✳️دریمن چه خبر است آیا جنگ یمن به پایان خود نزدیک میشود؟
انصارالله در حال حاضر در ۶ کیلومتری شهر استراتژیک مأرب قرار دارد و در حال پیشروی و محاصره این شهر است.
ائتلافی که به رهبری عربستان سعودی علیه یمن تشکیل شده است تمام تلاش خود را می کند تا از تصرف استان مأرب توسط ارتش و کمیته های مردمی یمن جلوگیری کند.
با توجه به موقعیت ژئوپلتیکی خاص استان مأرب، در اختیار داشتن این استان و ورود ارتش و کمیتههای مردمی به شهر مأرب به معنای پایان کار ائتلاف سعودی و دولت مستعفی «عبد ربه منصور هادی» خواهد بود.
بنابر نظر کارشناسان عربستان سعودی از زمان آغاز عملیات انصارالله برای فتح مأرب به صورت ساعتی و لحظهای خطوط اولیه و مواضع انصارالله را بمباران می کند. هواپیماهای ائتلاف سعودی در این میان بیش از ۱۰۰ بار ورودیهای شهر مأرب را گلوله باران کردند تا شاید بتوانند جلوی حرکت رزمندگان انصارالله را بگیرند.
انصارالله در حال حاضر در ۶ کیلومتری شهر استراتژیک مأرب قرار دارد و به رغم بمباران وحشیانه عربستان سعودی، در حال پیشروی و محاصره این شهر است. فتح استان مأرب دستاورد بزرگی برای انصارالله در آینده مذاکرات و همچنین در آینده یمن خواهد بود.
در سوی دیگر ارتش و کمیتههای مردمی برای جلوگیری از فشار بیشتر به نیروهای خود در ورودیهای استان مأرب، در طی یک عملیات حساب شده، جنوب عربستان را بمباران کردند.
طبق اظهارات سرتیپ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن، طی این عملیات، انصارالله با ۸ فروند پهپاد صماد ۳ و یک فروند موشک ذوالفقار تاسیسات شرکت آرامکو در راس تنوره در شهر دمام را هدف حمله قرار داده است.
همچنین تاسیسات شرکت آرامکو در جده، جیزان و نجران با ۵ فروند موشک بدر و ۲ فروند پهپاد صماد ۳ هدف قرار گرفته است.
هر چند عربستان سعودی مدعی رهگیری پهبادها و موشکها شده است، اما گزارشات دریافتی حاکی است اماکن مورد هدف قرار گرفته خسارت زیادی دیدهاند.
هدایت شده از ♡| شمیم ڪریمہ |♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی روح شهداصلوات🌹🏴
هدایت شده از ♡| شمیم ڪریمہ |♡
🔴فرهنگےخانواده بہ مناسبـت اربعیـن حسینے وهفتہ دفاع مقدس برگزار
می کند.🌹🏴
🔴توجه ‼️📣📣📣
عڪس فرزنـدان عزیزتان راڪہ مربـوط بہ ایـن دومناسبـت مےباشـد.
🔴 بہ آیدے زیر در ایـتاارساݪ بفرماییـد.⇩ @shamimm1
🔹فرهنگے خانواده🔹
هدایت شده از ♡| شمیم ڪریمہ |♡
🌹 ویژه برنامه " به رسم شهدا"
به مناسبت چهل و یکمین سالگرد هفته دفاع مقدس
🌷با روایت گری
فرماندهان و راویان دفاع مقدس
و جبهه مقاومت اسلامی
⚘زمان:
چهارشنبه ۳۱ شهریور
پنج شنبه یکم مهر
جمعه دوم مهر
شنبه سوم مهر
سه شنبه ششم مهر
ساعت ۲۱:۳۰
⚘ مکان: حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، صحن امام رضا(ع)، جنب مقبره الشهدا
هدایت شده از سیاسی مذهبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔸کلیپ چند ثانیه ای کلیدی🔸
⭕️ برخی افراد مدعی هستند مخالفان با واکسن برکت ضد ولایت فقیه هستند و...
این افراد فکر میکنند از خود مقام معظم رهبری بیشتر میفهمند.
💠 جواب رو از خود مقام معظم رهبری در کلیپ چند ثانیه ای فوق بشنوید
آقا در آخر هم میفرمایند: دیگه از این هم واضحتر
👈هرچند این افراد باز راهی برای دور زدن حرف آقا پیدا میکنند و میگویند نخیر مثلا این حرف رو ایشان برای عوام زدند و...
🔸تا میتوانید نشر دهید
🌻عارف بزرگوار آیت الله شوشتری : نزد هر استادی رفتید اگر بر دریا راه می رفت، اگر پرواز می کرد، اگر غیب می گفت، اما با رهبر معظم و معزز انقلاب زاویه داشت، سریع بر خیزید و بیرون بروید که او شیطان مجسم است...🙏
✳️چرا توقع آمریکا، غلط زیادی است؟
🔹آمریکا وغرب از دولت ایران انتظار دارند مذاکرات را از همان جا که متوقف مانده، ادامه دهد. و حال آن که دولت اوباما ادعا کرد دولت بعدی آمریکا هیچ تعهدی نسبت به برجام ندارد و طبق مصالحی که تشخیص میدهد، تصمیم میگیرد(!)
♦️جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید 27 دی 95: "ما برای آینده توافق در دولت بعدی تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت درخصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را درقبال توافق خواهد گرفت»!
🔹وقتی ترامپ روی کار آمد، از توافق خارج میشود. بایدن هم اگرچه ژست منتقد میگرفت، اما وقتی دولت تشکیل داد، به جای بازگشت به برجام، رویکرد ترامپ را ادامه داد. بنابراین تا دو ماه (اوایل فروردین امسال) از مذاکرات طفره رفت؛ پس از آن نیز در چند نوبت بر تحریمها افزود.
♦️بایدن و ترامپ با رضایت اروپا اذعان کردهاند تعهد اوباما را محترم نمیشمارند. بنابراین آمریکا و تروئیکای اروپایی غلط میکنند در حالی که برای اصل تعهد دولت آمریکا، ارزش قائل نیستند، ادعا کنند مذاکرات باید از همانجا که با دولت قبلی ایران پیش بردهاند، پیگیری شود.
🔹به جز شخص آقای روحانی، هیچکس دیگر در دولت سابق - بهویژه ظریف و عراقچی بهعنوان متولیان مذاکره- ادعا نمیکردند توافق نهایی شده و تنها جزئیات مختصر باقی مانده است. فقط روحانی (بهخاطر خالی بودن دستش از کمترین دستاورد قابل عرضه به مردم) مدعی توافق فرمالیته بود.
♦️حتی آقایان ظریف و عراقچی و دیگران هم اذعان داشتند که آمریکا نه حاضر به لغو 1500 تحریم پسابرجامی است ، نه راستیآزمایی موثر لغو تحریمها پیش از عضویت دوباره در برجام را میپذیرد، و نه تضمین میدهد که دولت آمریکا مجدداً مرتکب عهدشکنی نشود.
🔹آمریکا با درکی که از شخصیت روحانی و تهیدستی وی داشت، در صدد بود بدون ادای مطالبات مشروع ایران، صرفا بتواند دوباره عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند. این رفتار خدعهآمیز، طبیاً مورد مخالفت مجلس ، هیئت نظارت تحت نظر شورای عالی امنیت ملی، و رهبر انقلاب قرار گرفت.
♦️دولت آمریکا اکنون در حالی که رسما توافق را زیر پا گذاشته و خبط و خیانتش محرز است، نمیتواند به همراه سه دولت اروپایی دنبالهرو، برای دولت جدید ایران تعیین تکلیف کند. آمریکا همین ماهها متهم است که حتی به متحدان خود هم خیانت میکند و مطلقا قابل اعتماد نیست.
🔹دولت اشرف غنی در افغانستان، و دولت ماکرون در فرانسه، آخرین موارد خیانت آمریکا را تجربه کرده و به صراحت اذعان کردهاند آمریکا قابل اعتماد نیست. اردوغان رئیس دولت ترکیه نیز طی روزهای اخیر دستکم دو بار اعلام کرده آمریکا قابل اعتماد نیست.
♦️دولت آمریکا به جای بازی با واژه مذاکره، باید قبل از هر چیز برای اعتبار نابود شده خویش چاره کند تا بتواند حداقل اعتماد دولت جدید جمهوری اسلامی و ملت ایران را کسب کند.
🔹دولت قبلی ایران، شش ساله پس از اجرای برجام را سرگرم مذاکرات در وین و نیویورک و پاریس و توکیو و... برای سر عقل آوردن دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن برای انجام رفتار مسئولانه بود؛ اما کمترین موفقیتی به دست نیاورد.
♦️مذاکره برای مذاکره، از همان دی ماه 94 که آمریکا سرگرم کارشکنی در انجام تعهدات (لغو تحریمها) شد، بیحاصل بود و با این وجود، شش سال دیگر ادامه یافت و اکنون با رسیدن به نقطه اشباع، مطلقا جای تداوم و ارزش تکرار را ندارد.
🔹کیهان
✳️منافع آمریکا را فریاد نزنید‼️
✍ احمد بنافی
🔵🔴«علی بیگدلی» فعال اصلاحطلب در مصاحبه با سایت امتداد گفته است: «سطح انتظارات ایران از آمریکا درباره لغو همه تحریمها خیلی بالاست؛ چراکه اساساً لغو همه تحریمها بهصورت یکجا در اختیار رئیسجمهور نیست؛ بنابراین اگر رئیسجمهور بخواهد لغو تحریمهای ایران را از کنگره درخواست کند، ایران باید تعهداتی بدهد که خارج از تعهدات برجام ۲۰۱۵ خواهد بود».
🔸🔹این مصاحبه صرفاً واکنشی به اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در گفتگو با تلویزیون ژاپن بود که در آن محمد اسلامی گفته است: «آمریکا باید تمام تحریمهای خود علیه ایران را لغو کند». سؤالی که این فعال اصلاح طلب باید به آن پاسخ دهد و از قضا به آن بیتوجه است، این است که توافق هستهای ایران با ۵+۱ برای چه و بر سر چه موضوعی صورت گرفت؟ آیا جز این است که جمهوری اسلامی در حالی به این توافق تن داد تا از مزیتهای اقتصادی آن برخوردار گردد؟ اکنون اگر قرار است ایران مذاکرهای انجام دهد که تحریمهای آمریکا بهگونهای لغو شود که ایران انتفاع اقتصادی پایدار از آن نداشته باشد، از اساس چه مزیّتی برای کشور دارد؟
🔹🔸نکتهای که آقای بیگدلی از آن غافل است، عدم توجه به منفعتی بوده که قرار است بعد از توافق هستهای حاصل گردد و بدون در نظر گرفتن بدعهدیهای غرب و خروج یکجانبه آمریکا از برجام، چرایی پیششرط ایران را تخطئه میکند. به همین دلیل منطق جمهوری اسلامی نسبت به مذاکره و توافق، منطق منفعت محور و البته مبتنی بر چارچوب حقوقی و فنی، همراه با اخذ تضمین برای بقای آن است. این چهره اصلاحطلب عملاً با فرض گرفتن محال بودن امکان تحقق لغو همه تحریمها به دلیل پیچیدگیهای معماری تحریمها و ساختار درونی آمریکا و امکان تحقق آن صرفاً از طریق دادن امتیازات فرابرجامی که دقیقاً در راستای همان محاسبات ذهنی تیم مذاکرهکننده سابق کشورمان میباشد، برای مذاکرات آتی نسخه میپیچد. نکته اساسی این است که مناسبات و ساختارهای درونی آمریکا نباید مسئله مذاکرات باشد؛ به عبارتی این، مسئله و مشکل آمریکاست.
🔚این نکته را نباید فراموش کرد که منطق حاکم بر محاسبات آمریکاییها منطق هزینه/فایده است. اگر امروز آمریکاییها دائماً پیغام میدهند و درخواست مذاکره میکنند، به دلیل ایجاد هزینههایی است که ایران در راستای اقدامات برجامی و فرابرجامی برای موازنهسازی فشار علیه طرفهای بدعهد انجام داده است. بر همین مبنا، زمانی آمریکائیها امتیاز خواهند داد و تحریمها را لغو خواهند کرد که بدانند ادامه وضع موجود در این مقطع بر هزینههای آنان خواهد افزود. طرح ادعاهایی از جنس ادعای مورداشاره از سوی فعال اصلاحطلب، دقیقاً همان تلهای است که آمریکاییها میخواهند جمهوری اسلامی را در آن گرفتار کنند. بر همین اساس آقای بیگدلی و همفکران ایشان باید مراقب باشند، منافع آمریکا را در داخل کشور فریاد نزنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#استوری_موشن| جهاد ادامه دارد (۳)
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
3.mp3
12.61M
☘️
💢#صوتی (۳) | پرسشها و شبهات اصلی دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🌴ویژه #دفاع_مقدس
🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
✳️نظم نوین جهانی در سایه شانگهای و اوکوس
🔸هفته گذشته شاهد تغییرات ویژهای در ساختار محافل بینالمللی و منطقهای بودیم که میتواند تغییراتی را در موازنههای بینالمللی ایجاد کند.
🔹یکی از این تحولات عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای بود و دومین پدیده نیز مربوط به ایجاد توافق امنیتی - استراتژیک اوکوس با مشارکت آمریکا، انگلیس و استرالیا بود که زاییده اختلافات راهبردی کشورهای اروپایی با سیاستهای آمریکاست.
🔹این تحولات اگر نگوییم به دنبال ایجاد نظم جدید در عرصه بینالملل است، اما دستکم میتواند زمینهساز رویکردهای جدیدی در موازنههای بینالمللی باشد.
🔸آمریکا بعد از پایان جنگ سرد، هزینههای سیاستهای تک قطبی خود در جهان را سرسام آور دید و برای پیشبرد اهداف و راهبردهایش در جهان سعی کرد ضمن تقویت ائتلافهای بینالمللی نظامی و راهبردی از جمله پیمان ناتو، هزینههای سیاست خارجی خود در کشورهای مختلف را با متحدان اروپاییاش تقسیم کند. این عامل باعث تقویت پیمانهای بینالمللی با مشارکت متحدان اروپایی کاخ سفید شد.
🔹با این وجود، اعمال نفوذ حداکثری آمریکا در این پیمانها و تناقض در راهبرد سیاسی آمریکا با برخی طرفهای بینالمللی، تنشهایی را در این سازمانها ایجاد کرد که نقش آنها را در تحولات جهانی به حاشیه راند.
این موضوع باعث شد کشورهای اروپایی زمزمههایی در خصوص ضرورت ایجاد استراتژی دفاعی اروپا مستقل از پیمان ناتو و آمریکا مطرح کرده و سیاستهای اقتصادی، صنعتی، نظامی و امنیتی خود را نیز مستقل از آمریکا پیش ببرند.
🔸 این چیزی بود که رهبران اروپایی در اجلاس سران گروه هفت از آن تحت عنوان حاکمیت خودمختار استراتژیک استقبال کردند.
🔹از دیگر موارد اختلاف راهبردی آمریکا و اروپا میتوان به موضوع چین اشاره کرد، آمریکا در حالی اولویت سیاست خارجه خود را تقابل با نفوذ روزافزون چین در جهان تعریف کرده که اروپاییها به دنبال تقویت راهبرد اقتصادی خود با این قدرت نوپای جهانی هستند.
🔸تولد پیمان اوکوس بین کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا و اختلافات عمدهای که بین این کشورها و فرانسه در زمینه بحران زیردریاییها و مسایل راهبردی دیگر پدید آمده، نتیجه علنی شدن اختلافاتی است که در مواضع اروپا با آمریکا شکل گرفته و نشان میدهد که اروپاییها دیگر نمیخواهند بر خلاف منافع ملی خود هزینه سیاستهای واشنگتن را تأمین کنند.
🔹در طرف مقابل، نشست اخیر سران پیمان شانگهای که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد.
کشورهای آسیایی در پیمان شانگهای ثابت کردند که به مزایای بلوکبندیهای جدید و پایان دوره تک قطبی آمریکا در ساختار نظام بینالملل یقین دارند و در مناسبات بینالمللی دیگر تنها نباید منافع آمریکا را در نظر بگیرند.
🔸تطابق متغیرات به وجود آمده در نتیجه پیمان شانگهای و تشکیل ائتلاف اوکوس نشان دهنده تغییراتی در روند نظم بینالملل دو دهه پس از ۱۱ سپتامبر است و تاکید مجدد بر این نظریه است که آمریکا بعد از دوره تک قطبی، به سمت انزوای بینالمللی در حرکت است و مجبور است نظم چند قطبی حاکم بر جهان که از حدود دو دهه پیش بر آن حاکم شده و سیاستمداران واشنگتن با وجود موضعگیریهای رسمی خود در تأیید آن، عملا از پذیرش این روند سرباز میزنند، را بپذیرد.
🔹به این ترتیب میتوان گفت آمریکا در یک هفته دو ضربه بزرگ دریافت کرده و بعد از تلاشهایی که اروپاییها در جهت مستقل نشان دادن خود از سیاستهای آمریکا و گرایش به سمت پروژههای آسیایی نشان میدهند، موضوع عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای ضربه بزرگ دیگری به پیکره تحریمهای جائرانه آمریکا ضد این کشور بود که البته پیش از این با اقداماتی از جمله اعزام کشتیهای صادراتی ایران به سواحل ونزوئلا و لبنان شکست آن ثابت شده بود.
43(1).pdf
100K
☘️
💢 #یادداشت | «فضای مجازی» مجرای انتقال فرهنگ دفاع مقدس
🍃🌹🍃
✍ یونس باقرزاده
https://www.javanonline.ir/fa/news/1063272
#روشنگری
#ثامن
#هفته_دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
🎥#موشن_گرافیک(۱)| موضوع: بازخوانی نتایج جنگ
🍃🌹🍃
🌺 حضرت امام خمینی (ره): جنگ ما موجب شد که تمامى سردمداران نظامهاى فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند.(۳ اسفند ۶۷)
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
✳️رویترز: ایران و ونزوئلا قرارداد نفتی امضا کردند
🔹رویترز از امضای یک قرارداد بزرگ سواپ نفتی بین ایران و ونزوئلا با وجود تحریمهای سنگین آمریکا علیه بخش نفتی دو کشور خبر داد.
🔹بر اساس این قرارداد، ونزوئلا نفت سنگین خود را با میعانات گاز ایران تبادل پایاپای میکند و به این ترتیب میتواند از آن برای بهبود کیفیت نفت خام قیرمانند خود استفاده کند.
🔹اولین محمولههای مربوط به این قرارداد طی هفته جاری میلادی ارسال خواهند شد
☘
✅ #اینفوگرافی | اهداف شوم عراق ‼️
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
43.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️
💢#صدای_ثامن(۱۸)| فرهنگ ساده زیستی دفاع مقدس برای شرایط امروز
🍃🌹🍃
🎙کارشناس: حجتالاسلام موسی سلیمانی
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
✳️نزول در بازار سکه؛ ناکامی دلار در مسیر صعود
🔹در اولین روز هفته، دلار و سکه در مسیر کاهشی قرار گرفتند. روز شنبه سکه امامی مرز روانی 12 میلیون تومانی را از دست داد و با 130 هزار تومان افت به بهای 11 میلیون و 930 هزار تومان رسید. به نظر میرسد یکی از عوامل مهمی که زمینهساز افزایش فروشها در بازار سکه شد، ریزش بهای اونس طلا در بازارهای جهانی انتهای هفته بود.
🔹طلای جهانی از ابتدای هفته گذشته در مسیر افزایشی قرار گرفت و حتی توانست به محدوده هزار و 780 دلاری برسد. با این حال، از بعدازظهر پنجشنبه میزان فروشها در بازار طلا افزایش پیدا کرد و قیمت این فلز گرانبها تا محدوده هزار و 750 دلار پایین رفت. با ثبت چنین افتی، میزان فروشها در معاملات پشت خطی بازار داخلی بالا رفت. گفته میشود که روز جمعه، سکه در بازار پشت خطی زیر مرز 12 میلیون تومانی معامله میشد.
🔹برخی از سکهبازان امیدوار بودند که روز شنبه دلار در مسیر افزایشی قرار بگیرد و مانع از اثرات نزولی اونس طلا شود. با این حال، دلار در روز شنبه توان افزایش خاصی از خود نشان نداد تا فعالیت فروشندگان در بازار سکه نیز بیشتر شود. در اولین روز هفته، اسکناس آمریکایی ساعت 3 بعدازظهر 27هزار و 530 تومان قیمت خورد که 150 تومان کمتر از روز پنجشنبه بود.