#ازدواج
#فلسفه_ازدواج
❇️فلسفه ازدواج3️⃣:
❤️رشد، به عنوان یک زوج:
🔰فرصت رشد و پرورش در کنار همسر یکی از بهترین هدفها و موهبت های زندگی مشترک هست.
🔰همچنین یکی از موضوعات مهم فلسفه ازدواج در اسلام هم به شمار میاد.
🔰زندگی مشترک مثل یه دانشگاهه که هر روز میتونید چیزهای جدید یاد بگیرید و به انسان بهتری تبدیل بشین.
🔰درواقع میشه گفت هدف از ازدواج کامل شدنه و ازدواج درست میتونه شما رو به سمت کامل شدن سوق بده.
🔰مسئولیتهای ازدواج و زندگی مشترک شما رو مجبور میکنه تا از تمام ظرفیت ها و تواناییهاتون استفاده کنید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 به #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه) بپیوندید👇
سایت| ایتا | کارگاهها | آپارات
✍از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) نقل شده است:
هر که با زنی به خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وی واگذار میکند، و هر که با او به خاطر جمال و زیبائی اش ازدواج نماید، در او چیزی را که خوشایند او نیست، خواهد دید، و هر که با وی به خاطر دینش ازدواج کند، خداوند تمامی این مزایا را برای او جمع میکند.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۴، ص ۳۱
✨سالروز ازدواج پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)
و حضرت خدیجه (سلام الله علیها) مبارک باد. ✨
┏━━🌸🍃🌸🍃🌸🍃
معاونت تہذیب و تربیت
حوزه علمیہ استان مرڪزی
🇮🇷@mtahzibmarkazi
┗━━━🌸🍃🌸🍃🌸🍃
«بِسم الله الرحمن الرحیم»
السلام علیک یا خلیفة الله
السلام علیک یا حجة الله
السلام علیک یا بقیة الله.
❤️ سلام امام مهربان
سلام امام زمانم ❤️
💠يا اللّٰهُ یا رَحْمَانُ یا رَحیم،يَا مُقَلِّبَ القُلُوب ثَبِّتْ قَلبی عَلی دینِک
💠دعای زمان غیبت؛
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی
💠توسل به امام زمان(عج)؛
يا وَصِيَّ الْحَسَن وَ الْخَلَفَ الْحُجَّهَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِيُّ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّه، يَا حُجَّهَ اللَّهِ عَلَي خَلْقِه يَا سَيِّدَنا وَمَولانا،
إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ إلَي اللَّه و قَدَّمْنَاكَ بَيْنَ يَدَیْ حَاجَاتِنا،یا وَجِيهاً عِنْدَاللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَاللَّه.
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 «#بیعت واقعی با امام زمان»
✍کارامون رو با پسند امام زمان با آنچه که او دوست داره تنظیم کنیم
💠استاد #مسعود_عالی
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
🔴 رئیسجمهور 26 مهر 1400دوشنبه شب با مردم سخن میگوید
♦️آیتالله رئیسی در دومین گفتگوی تلویزیونی با مردم از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، دوشنبه ۲۶ مهرماه بعد از خبر ساعت ۲۱ شبکه اول سیما به صورت زنده و مستقیم با مردم سخن میگوید.
♦️رئیسجمهور در این گفتگوی زنده تلویزیونی درخصوص مسائل و موضوعات مهم کشور و همچنین برنامه های دولت سیزدهم برای حل مشکلات با مردم گفتگو خواهد کرد.
✳️سهم یارانه پنهان در اقتصاد چقدر است؟
🔸ایران در جمع بزرگترین پرداختکنندگان یارانه انرژی در جهان است. در حالی که مجموع یارانه انرژی پرداخت شده در جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی، کمی بیش از ۱۸۱ میلیارد دلار بوده، ایران در مجموع سال گذشته میلادی ۲۹.۶ میلیارد دلار یارانه به بخش انرژی پرداخت کرده است که نشان میدهد بیش از ۱۶ درصد از یارانه انرژی پرداخت شده در جهان سهم ایران است.
🔹گزارش تفریق بودجه سال ۹۹ نیز نشان میدهد ایرانیها بیش از ۱.۶ هزار هزار میلیارد تومان یارانه پنهان دریافت کردهاند که از این میزان ۱.۴ هزارهزار میلیارد تومان مربوط به بخشهای مختلف انرژی از گاز طبیعی تا فرآوردههای نفتی و آب و برق است.
🔸در واقع حدود ۹۰ درصد از یارانه پنهانی که در سال گذشته در ایران پرداخت شده مربوط به بخش انرژی است.
در این میان گاز طبیعی با سهمی ۶۳ درصدی بالاترین یارانه را به خود اختصاص داده است. بعد از آن پنج فرآورده اصلی نفت و سوخت هوایی با سهمی ۲۵ درصدی قرار دارند.
🔹کالاهای اساسی اما فقط حدود ۱۱ درصد از یارانه نقدی را به خود اختصاص دادهاند و سهم آب و برق نیز در مجموع کمی بیش از یک درصد را نشان میدهد.
🔸با این حساب، یارانه پنهانی که در سال ۹۹ برای گاز طبیعی پرداخت شد عددی معادل ۹۸۰ هزار میلیارد تومان است که بیش از هر چیز به دلیل عدم رعایت الگوی مصرف در بخش خانگی، فرسوده بودن وسایل گرمایشی از موتورخانهها گرفته تا بخاریها و بازدهی پایین نیروگاههای برق حرارتی کشور است.
🔹در بخش فرآوردههای نفتی نیز که ۴۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان دریافت کرده، عدم افزایش قیمت این فرآوردههای در سالهای اخیر در مقابل افزایش قیمت جهانی آن باعث شده تا دولت مجبور به پرداخت مابهالتفاوت این قیمت به پالایشگاههای کشور باشد.
🔸اگرچه این اعداد به خودی خود بسیار بزرگ هستند اما زمانی که آن را با اعداد کلان بودجه و عملکرد آن در سال گذشته مقایسه کنیم عمق فاجعه مشخص میشود.
🔹 ۱.۶ هزارهزار میلیارد تومان در واقع ۲.۵ برابر عملکرد بودجه عمومی دولت در سال ۹۹ است. همچنین این عدد چیزی معادل ۴۶ درصد از حجم نقدینگی کشور در سال گذشته به شمار میرود.
🔹براساس تراز سال ۹۷، مصرف فعلی انرژی کشور معادل ۶.۳ میلیون بشکه نفت در روز است که چنانچه برنامههای بهینهسازی انجام شود، قابلیت صرفهجویی ۵۰ درصدی مصرف انرژی وجود خواهد داشت.
🔹در طول دهههای اخیر عرضه انرژی اولیه کشور بهطور متوسط سالیانه سه درصد رشد داشته و با توجه به رشد تولید ناخالص داخلی موجب روند افزایشی شدت مصرف انرژی اولیه شده است. در حالی که شدت مصرف انرژی جهان در طول دهههای گذشته روند کاهشی داشته است.
🔸شدت عرضه انرژی در ایران بیش از سه برابر متوسط جهانی است و ایران از نظر میزان عرضه انرژی نزدیک به کشور آلمان است اما شدت مصرف انرژی ایران ۶ برابر آلمان است.
🔸این در شرایطی است که میزان تولید ناخالص آلمان با توجه به شاخص برابری قدرت خرید بیش از سه برابر و بدون در نظر گرفتن این شاخص ۶ برابر ایران است و این اعداد نشان میدهد مصرف انرژی در ایران در خدمت بخش غیرمولد است.