🔻تکنیک های عملیات روانی
🔻سير طرح حمله به عراق در قالب پنجرهی اورتون(Overton Window)
پنجرهی اورتون یک مفهوم سیاسی است که توضیح میدهد چگونه میتوان افکار عمومی را دربارهی یک موضوع به صورت مرحله به مرحله تغییر داد به صورتی که ایدههای غیرممکن، در طولانی مدت پذیرفته شوند.
سير طرح حمله به عراق، به خوبی استفادهی دولت آمریکا و رسانههای همسو با آن از این شیوه را به خوبی اثبات میکند. در ابتدا مطرح كردن حمله به عراق پس از حملهی ناموفق به افغانستان نزد افکار عمومی آمریکا غيرقابل تصور مینمود؛ پس از مدتي حمله به عراق به دليل حمايت از گروههاي فلسطيني و پرتاب موشک به سوي سرزمينهاي اشغالي مطرح شد. از آنجايي که مردم آمريکا فقط به خاطر تأمين امنيت اسرائيل بايد متحمل جنگ میشدند، اين ديدگاه افراطي به نظر میرسید؛ اما دولت و رسانهها کوتاه نیامدند و حمله به عراق را به بهانهی نبود دموکراسي و نقض حقوق بشر و متهم کردن صدام به داشتن ارتباط با القاعده و تروريستهايي که منافع آمريکا را تهديد ميکنند، نزد افکار عمومی قابل قبول نمودند.
در مرحلهی بعدی حمله به عراق به دليل امکان دستيابي صدام به سلاحهاي کشتار جمعي و کاربرد آن توسط تروريستها عليه منافع و شهروندان آمريکايي نزد افکار عمومی معقول و بديهي به نظر میرسید.
پس از مدت کوتاهی طرح اين نکته که دولت صدام توانايي بهرهگيري از سلاحهاي کشتار جمعي بر ضد امنيت جهاني را طي کمتر از 45دقيقه دارد، موجب پرطرفدار شدن ديدگاه حمله به عراق شد. در نهایت سياست حمله تصويب شد و عمليات نظامي حتي بدون مجوز سازمان ملل انجام گرفت.
در واقع دولت آمریکا برای رسیدن به اهداف سیاسی خود، در مرحلهی اول افکار عمومی را مورد هدف قرار می دهد.
این ديدگاه در مواردی چون ادعای امارات بر جزایر سه گانه ، تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی و حمله به ایران در حال اجراست .
#پنجرهی_اورتون
#عملیات_روانی
#سواد_رسانه_ای
#خانه_امن
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@khaneamn_ir
26.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 دوربین مخفی:
🔹این قسمت : فیلمبرداری از اماکن حساس
#خانه_امن
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#دوربین_مخفی
#مهندسی_اجتماعی
#رودربایستی
#کولی_گرفتن
@khaneamn_ir
🔻گوگل هوش مصنوعی را بزرگترین تهدید امنیتی سال 2025 دانست.
هوش مصنوعی در کنار حملات سازمان یافتهی دولتی از سوی کارشناسان برجسته به عنوان یکی از بزرگترین تهدیدات امنیتی در سال آینده معرفی شده است.
هر چند گوگل، هوش مصنوعی را ابزاری کلیدی در مبارزه با تهدیدات سایبری میداند، اما تأیید میکند که هکرها همچنان از ابزارهای هوش مصنوعی در حملات خود استفاده میکنند.
طبق پیشبینی گوگل، اخاذی از طریق باجافزار و سرقت اطلاعات نیز احتمالاً در سال 2025 سازمانها را در سراسر جهان آزار خواهد داد. فراوانی و شدت باجافزارها در سال 2024 به اوج خود رسیده است و حملات بدافزارهای سفارشی قرار است ادامه یابد.
#امنیت_سایبری
#هوش_مصنوعی
#خانه_امن
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@khaneamn_ir
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم کوتاه
⭕ بارگذاری اطلاعات شرکت دانش بنیان بر روی سایت و گرفتار شدن در دام سرویس اطلاعاتی
✅بر اساس پرونده ای واقعی
#فیلم_کوتاه
#شرکت_پوششی
#زیرپاکشی
#همایش_علمی
#رزومه
#سایت_کاریابی
#خانه_امن
#مرکز_آگاه_سازی_شهید_آوینی
@khaneamn_ir
🔻بخش آرشیو سایت CIAدر سال 2008اسنادی را برای اولین بار از طبقه بندی خارج کرد . این اسناد با عنوان دستور العمل میدانی خرابکاری آسان توسط اداره خدمات استراتژیک CIA در سال 1944 برای کارشکنی در کشورهای مخالف آمریکا تهیه شده است.
#خانه_امن
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#خرابکاری_آسان
@khameamn_ir
❌این دستخط ابداعی آیت الله مصباح یزدی جهت درز نکردن اطلاعات حیاتی حلقه اولیه گروه یازده نفرهایست که سال ۴۲ تشکیل و بعدها به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مشهور شد، است!
🔹رهبر انقلاب: «آقای مصباح صورت جلسات را در یک دفتر به زبان رمزی مینوشت و برای اینکه بیشتر رد گم کند، درآغاز دفتر نوشته بود کتابی در زمینه علوم غریبه یافتم و آن را رونویسی کردم»
@khaneamn_ir
🔻طرح کریستال
(قسمت پنجم)
سفارش اطلاعاتی اسرائیل برای شاه و ساواک
شاه و ساواک چگونه به جاسوسان اسرائیل تبدیل شدند؟
ارتباط و به اصطلاح همکاری بین ساواک و دستگاه اطلاعاتی ایران با اسرائیل و فراتر از آن رژیم صهیونیستی با دربار در حدی بود که اسرائیلیها با گستاخی برای خود این حق و امتیاز را قائل بودند که هرگونه اخبار و اطلاعات مورد نیاز خود را به دستگاهها و یا اشخاص سفارش دهند. برای مثال سرویس اسرائیل از ساواک میخواهد از مراسم رژهی ارتش عراق عکس تهیه کند و ساواک نیز بلافاصله این کار را انجام میدهد و سه حلقه فیلم که از مراسم رژهی ارتش عراق گرفته را برای اسرائیل میفرستد.
این سفارشهای اطلاعاتی نه تنها ساواک و مقامات عالیرتبه بلکه حتی شخص محمدرضا شاه را شامل میشد. برای مثال سفارش «اسحاق رابین» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی به محمدرضا پهلوی مبنی بر اینکه در ملاقاتش با «انور سادات» رئیسجمهور وقت مصر، افکار و دیدگاههای او را دربارهی مسائل منطقه و اسرائیل جویا شده و به اطلاع او برساند. او نامهای در سال 1355 برای محمدرضا شاه میفرستد و اینطور مینویسد:
«اعلیحضرتا، در مدتی که اینجانب برای آخرین بار افتخار زیارت اعلیحضرت را داشتم یعنی موقعی که فاصلهی چندانی با انعقاد قرارداد موقت با مصر نمانده بود، اوضاع مملو از حوادث مهم و تحولات ناگهانی بوده است. من معتقدم که بسیار ارزنده خواهد بود که اعلیحضرت طی بازدید پرزیدنت سادات از ایران از افکار او در مورد حوادث منطقه، امکانات مربوط به رفع مناقشه اسرائیل با همسایگانش و راه وصول به این هدف، مداخلهی سوریه در لبنان و تأثیر اوضاع لبنان بر حوادث منطقه و آیندهی لبنان مطلع شوید. بسیار سپاسگزار خواهم بود از اندیشههای اعلیحضرت و پرزیدنت سادات در مورد این مسائل آگاه شوم.»
#طرح_کریستال
#نفوذ
#خانه_امن
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@khaneamn_ir