خانه با برکت🕋
آیت الله العظمی نوری همدانی در دیدار با دکتر سعید جلیلی: شما عمر خود را صرف اسلام و ایران کرده اید،
در خاطرم نیست دوره های قبلی ایام تبلیغات یک نفر بره پیش مرجع تقلید 🧐
به نظرتون درسته اینکار ؟
علت اجرا نشدن برنامه های توسعه در کشور چیست ؟!
سوالی که هیچ نامزدی (حتی جلیلی و قالیباف) جواب نداشت!
درک اهمیّت سوال و چرایی طرح آن بسیار مهم است. بیش از ۷۵ سال است که قوهی عاقله کشور برای بهتر شدن زندگی مردم راهکار میدهد ولی هیچ کدام از آنها اجرا نمیشود و اگر هم این برنامه ها نمیبودند، فرقی نداشت و روند عادی زندگی مردم ادامه داشت. در واقع دولت های جمهوری اسلامی هیچ کدام نتوانستند برنامهها را اجرا کرده و رشد و پیشرفت را به مردم هدیه دهند.
چرااااا+؟!
دو پاسخ برای این چرایی وجود دارد :
۱. حجم احکام اجرایی بالاست (مثلا برنامه پنجم که در زمان احمدی نژاد تنظیم شد بیش از ۱۱۰۰ برنامه و حکم داشت ! 😳 ) ⬅️ راهکار توسعه غربی: مسئله محور کنید ! ( اشکال: باز هم این ایده شکست خواهد خورد ! همه مشکل این نیست و ریشه در اشکال دوم است ! )
۲. ضدیت برنامه های توسعه با تنظیم صحیح روابط انسانی؛ مفهوم اصلی در همه این برنامه های توسعه رشد تولید ناخالص ملی است. (فقط اقتصادی نگاه می کند!) حال آنکه در بهترین کشور های توسعه یافته مثل آمریکا با وجود رشد اقتصادی بسیار بالا، طلاق بیشتر از ۶۰ درصد است (ازدواج های سفید ، همجنسگرایی ، زنا زادگی و ... بماند!) و قتل و فحشا بی داد میکند (مثلا به معلم ها یارانه خرید تفنگ میدهند!🙈).
خلاصه اشکال دوم این است :
گسستگی در روابط انسانی =
هزینهی بالای اداره کشور =
نیاز به افزایش GDP =
چاپ پول بدون پشتوانه، اغتشاش و ... .
⬅️ در ایران هم دقیقا همین اتفاق در حال رخ دادن است!
یعنی هر چه قدر در برنامه های توسعه رشد میکنیم ، مشکلات اجتماعی و فرهنگی بیشتر میشود. مثل طلاق ۶۰ درصدی در بعضی نقاط ایران ! اغتشاش های ز.ز.آ و کوچکی سفره مردم و ... .
خب راهکار برای اشکال دوم چیست ؟
لازم است
مفهوم اصلی در برنامههای توسعه کشور، تنظیم صحیح روابط انسانی( تفصیلی فقهی و اسلامی از مردمی کردن امور ) بشود. 📣 تنظیم صحیح روابط انسانی باعث کاهش هزینه های اداره کشور شده و پیشرفت در سفره مردم و رفاه را به ارمغان می آورد. 📌 سازمان برنامه و بودجه طی این ۷۰ سال، مسائل عدیده ای را به کشور تحمیل کرده و ما برای حلّ آنها مجبور به نهاد سازی و افزایش هزینه اداره کشور شدیم! حال، برنامه نامزد ها برای اصلاح و تحول در برنامه ریزی کشور چیست ؟ https://eitaa.com/zavieh_did
⚡️۱۰۰ پرسش تمدنی از رئیس جمهور آینده ایران / قسمت اول
👌 اگر هدف انقلاب اسلامی را تحقق تمدن اسلامی می دانیم؛ باید مفاهیم بخشی و موضوعی مرتبط با ساخت تمدن اسلامی را بشناسیم و آن را در فضای تصمیم سازی کشور ترویج دهیم. ساخت تمدن اسلامی با کلی گویی درباره تمدن اسلامی و ایضاً تقلید از برنامه های پوزیتویستی به دست نمی آید. برخی از پرسش های تمدنی موضوع محور به شرح زیر است:
👌پرسش اول: چه تفاوتی میان نوع خدمات در دولت مدرن و نوع خدمات در دولت اسلامی قائل هستید؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟! (رئیس جمهور باید درکی تفصیلی از خدمات دولت اسلامی و تفاوت های آن با خدمات دولت مدرن داشته باشد!)
👌پرسش دوم: شاخصه های ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با شاخصه های ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس نماگرهای معیوب اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور شاخصه های جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌پرسش سوم: آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 پرسش چهارم: در دولت اسلامی معیارهای مطرح برای رتبه دهی به ساختمان چیست؟! آیا برای ارزیابی پایداری و مفید بودن یک ساختمان به معیارهائی مانند سبز بودن ساختمان و... بسنده می کنید؟! یا برای رتبه دهی و ارزیابی ساختمان شاخصه های جدیدی را تعریف خواهید کرد؟!
👌 پرسش پنجم: رئیس جمهور آینده ایران چه شاخصه هائی را برای ارزیابی موفقیت در سیاست های پولی و مالی مدنظر دارد؟! آیا شاخصه های معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور شاخص هائی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴-دریافت غیرمتمرکز زکات و... تعریف کرده ایم.)
✅ ادامه دارد....
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
آقای رئیس جمهور آینده ...
مردم تمام کشور نان کامل می خواهند
عامل اصلی بیماری های گوارشی و تحمیل هزینه های درمانی به تغذیه و بخصوص نان بر می گردد
#پیشگیری_از_بیماری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما از حرف ایشون چی برداشت می کنید ؟ 👇
پزشکیان: دختران و پسران ما با ما مشکل پیدا کردند
🔹مدرسه و مسجد و ادارۀ جوانان که ما بودیم. آمریکاییها را که بیرون کرده بودیم. چه کردیم که جوانان ما اینطور شدهاند؟
🔹هرچه قدر تندتر برویم از هدفمان دورتر میشویم. جوانان ما آیندۀ ما هستند.
@Farsna
خانه با برکت🕋
شما از حرف ایشون چی برداشت می کنید ؟ 👇 پزشکیان: دختران و پسران ما با ما مشکل پیدا کردند 🔹مدرسه و م
من می خوام بگم دقیقا چون امثال شما سال ها وقت مملکت رو گرفتید به این روز افتادیم
خاتمی ۸ سال
رفسنجانی ۸ سال
روحانی ۸ سال
همین سه نفر به تنهایی ۲۴ سال از سال های عمر یک انقلاب بسیار مهم دنیا رو گرفتند و باعث غربگرایی بیشتر ایرانیان شدند
ایشون و نسبتا آقای پورمحمدی رو فعلا دو روی یک سکه بدانیم تا واقعیت در روز های آخر و مناظرات بیشتر معلوم شود
#دو_روی_یک_سکه
خانه با برکت🕋
شما از حرف ایشون چی برداشت می کنید ؟ 👇 پزشکیان: دختران و پسران ما با ما مشکل پیدا کردند 🔹مدرسه و م
آمریکایی ها بیرون رفتند ولی طرفداران آمریکا هنوز در بدنه مدیریتی هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: دیوانسالاری مشخصی که مانع کار است را باید بشکنیم
🔹دولت باید تبدیل به یک دولت محلی، هوشمند و چالاک شود.
🔹مدیریت محلی که بنده میگویم فدرالیسم نیست بلکه مدیریتی است که بتواند در خدمت حکومت مرکزی قرار بگیرد و مکمل آن باشد.
@Farsna
خانه با برکت🕋
🎥 زاکانی: دیوانسالاری مشخصی که مانع کار است را باید بشکنیم 🔹دولت باید تبدیل به یک دولت محلی، هوشم
حرف های جالبی داره رد و بدل میشه این روز ها 👌