✨ والدین در دوران کرونا چه احساساتی دارند؟
توانایی والدین در تنظیم احساسات خود پیش بینی می کند که آنها چگونه و به طور مثال به شیوه های حمایت از والدین اعتماد می کنند. اقدامات حمایتی مواردی مانند آرامش بخشیدن به کودکان در هنگام تجربه احساسات منفی است. مشارکت در استراتژی های حل مسئله با هدف کاهش ناراحتی کودکان و در مورد تجربیات عاطفی کودکان با آنها بحث کنید به همین ترتیب این نتایج حاکی از آن است که فرزند پروری حمایتی با کودکانی همراه است که در مدیریت احساسات دشوار بهتر هستند. والدین ممکن است نکته ایمنی هواپیما را شنیده باشند که همیشه قبل از کمک به کودک از ماسک اکسیژن خود استفاده کنند: این مورد در تنظیم عاطفی نیز صدق می کند. به عنوان والدین هنگامی که ما مدیریت استرس خود را اولویت می دهیم، عدم اطمینان بیشتری را تحمل می کنیم و درگیر فعالیت های خود مراقبتی مانند ورزش، بهداشت، خواب و آرامش می شویم. این ظرفیت ما را برای پاسخگویی آرام افزایش می دهد. این به کودکان ما می آموزد که آنها نیز می توانند با استرس کنار بیایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨👩👧👦🎥 تنها راه کنترل کودکان #صمیمیت است!
🔸محدودهای که بــایــد در استفاده از تلفــن همراه در نظر گرفته شود به این علت است که اطلاعات اضافهتر از حد درک سن مورد نظـــر در اختیار فرزندان قرار نگیـرد.
🔸چرا که این اطلاعات منــجر به گیج شدن، مضطرب شدن و مستاصل شدن وی میگردد. تنها راهی که میتوان با آن محدودیتهایی که کمک به سلامت روان فرزند میکند اعمال کرد صمیمت است.
🔸صمیمیت و ارتباط عاطــفی والدیــن با فرزندان باید به گونه ای باشد که اطلاعات شخصی از طریق خود فرزندان به آنها داده شود. نباید با کنترل نادرست فرزندان را به پنهان کاریهای دیگـــر وادار کنـــیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها رو سرگرم کنیم...✂️🔖
📸 #اینفوگرافیک / زبان بدن رهبر انقلاب در زمان واکسیناسیون
@Fars_Plus
22.mp3
1.36M
▪️ اصرار به حضور در نماز جماعت
🔹حجة الاسلام و المسلمین محمدعلی منصوریان دامغانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏼تصاویری از کوه رَضوىٰ که در مسیر مدینه به مکه و نزدیکی منطقه یَنبُع قرار دارد و بنابر روایات، از جمله مکانهایی است که #امام_زمان عجّلاللهفرجهالشریف در دوران #غیبت در آنجا ساکن میشوند. [۱]
در #دعای_ندبه میخوانیم:
«لَیتَ شِعْرِی أَینَ اسْتَقَرَّتْ بِک النَّوَی بَلْ أیُّ أَرْضٍ تُقِلُّک أَوْ ثَرَی، أَ بِرَضْوَی أَوْ غَیرِهَا أَمْ ذِی طُوًی...»
«ای کاش میدانستم کجا دل به تو آرام میگیرد؟ یا کدام سرزمین تو را در بر گرفته است؟ آیا در کوه رَضوىٰ هستی یا غیر آن یا در ذیطُوی؟» [۲]
📚 منابع:
[۱] الغیبة (شیخطوسی)، ص۱۶۳
[۲] المزار الکبیر (ابنمشهدی)، ص۵۸۰
🌀 ذخیره الهی برای فردای ایران و جهان اسلام
📝 سالروز ترور آیت الله العظمی خامنهای
🔹 فرداى همان روز بود که من تا سر حد مرگ رفتم و فضل خدا به برکت دعاى شما مردم من را برگرداند؛
✅ و من از همان لحظه احساس کردم که خدا از من توقع انجام خدمت بزرگى را دارد و خودم را آماده کردم.
🔹 آن روز البته حدس نمىزدم که این خدمت چیست، اما یقین داشتم که باید آمادهى برداشتن بارهاى سنگینى براى او و براى این انقلاب و در خدمت شما مردم باشم.
⚫ سالروز #ترور_نافرجام #آیت_الله_خامنهای
#امام_خامنهای :
🔷حقیقتاً نظام اسلامی به ما و امثال من و شما وابسته نیست. امام یک وقت میفرمود: «نظام اسلامی به من وابسته نیست!» ما واقعاً تعجّب میکردیم، چون امام خالقِ این انقلاب و در واقع پدیدآورنده این نظام بود و واقعاً تفکیک بین بقای امام و بقای نظام هم برای ما مشکل بود؛ اما امام قُرص و محکم میگفت نخیر، نظام اسلامی به من وابسته نیست. حالا وقتی امامِ با آن عظمت، وجودش ملازم با وجود نظام نباشد و با نبودن او این مردم انقلاب و اسلام را حفظ کنند، دیگر امثال من چه جای حرف زدن دارند که بگوییم اسلام و نظام به من وابسته است! نه؛ صدها نفر از قبیل ما باید قربان اسلام شویم؛ جانمان، مالمان، آبرویمان را بدهیم تا نظام اسلامی بماند و پایههای آن استوار شود! ۸۲/۳/۷
🔷پرودگارا؛ ما را درحال خدمت به اسلام و مسلمین از دنیا ببر! ۸۱/۸/۲۰
🔷پرودگارا؛ خون ناقابل ما را در راهت خودت و در کنار حجتت بر زمین بریز! ۷۵/۱۲/۲۵
▪️برنامه روزانه امام خامنه ای (حفظ الله)
غلام شاه پسندی از محافظان رهبری درمورد برنامه روزانه آیت الله خامنه ای گفت:
🕑 ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از نماز صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است. روزهایش هم با هم فرق میکند، شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند...
🕓 بعدش نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان توی دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
🕔 ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند
بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند.
بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
🕖 آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را توی خانه ورزش میکنند.
پس از ورزششان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
🕗 اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند.
🕛 بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا توی دفتر است. اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز را بخوانیم بعد بیاییم؛ نماز اول وقت.
🕑 بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازة ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان توی کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
💠 هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا ذکر میگوید یا قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند.
💠 همه افراد خانواده آقا حافظ کل قرآن هستند. منزل حضرت آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
📚یک روز با رهبری،ماهنامه امتداد،شماره۶۴،ص۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در هنگام مصرف لیمو عمانی حتماً آن را از وسط نصف کنید و در صورت سالم بودن از آن استفاده کنید👆🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای همهی مامان های نگران و دغدغه مند
حتما ببینید و برای مادرانی دیگه بفرستید
ترسهای کودک را جدی بگیرید
چون آنها برای او بسیار واقعی و جدی هستند.
از دید کودک ترس از فلان چیز اصلا شوخی و کم اهمیت نیست پس لطفا از جملاتی مانند "تو که دیگه بچه نیستی، این کارها مال کوچولوهاست" اجتناب کنید.
اگر ترس او را کم اهمیت بیانگارید کودک احساس میکند که دارید او را مسخره میکنید و در نتیجه دیگر در مورد ترسهایش با شما صحبت نخواهد کرد.
در عوض، گفتن جملاتی مانند این که "میفهمم، چیزهایی هم هست که من را میترسونه. مهم این است که اجازه ندهیم ترس ما را شکست بده" به کودک کمک میکند تا احساس کند که شرایط او را درک میکنید و او تنها نیست.
کودک را بی احساس نکینم
وقتی کودک زمین میخورد به او با لبخند میگوییم چیزی نشده، وقتی کودک ناراحت است به او میگوییم ناراحت نباش خوشحال باش! وقتی کودک از چیزی ترسیده به او میگوییم نترس!
چنین حرف هایی نه تنها احساسات ناخوشایند را کاهش نمیدهد بلکه افزایش میدهد و کودک از نظر احساسی گیج میشود و نمیتواند متوجه احساسات واقعی خودش بشود و به مرور از خودش بیگانه میگردد.
وقتی کودک احساس خاصی دارد مثلا ترسیده یا ناراحت است با او همدلی کنید و به او بگویید متوجه ترس و ناراحتیت هستم الان میتوانیم باهم حرف بزنیم یا قدم بزنیم تا ترس یا ناراحتیت کم شود.
در این صورت است که کودک متوجه احساسات خود میشود و مهارت کنترل آنها را به دست می آورد.
پدر و مادر عزيز وقتی كودكتون رو از پليس و دكتر ميترسونيد بدون شك خودتون ضرر ميكنيد. کودکان به اندازه کافی ازدنیای ناشناخته اطرافشان میترسند! پس دلیلی ندارد بار این ترس را سنگینتر کنید. اگر او را از پلیس و آمپول میترسانید، حواستان باشد که دیر یا زود ممکن است کودک نیاز به مراجعه به پزشک داشته باشد یا در موقعیتی باشد که باید بتواند به پلیس اعتماد کند!
▪️ترسهای بی اساس :
▪️همه کودکان در چند مقطع سنی در زندگی شان دچار ترس و وحشت میشوند و این معمولا یک بخش طبیعی از رشد آنها محسوب میگردد
▪️این ترسها در صورتی غیر طبیعی هستند که به صورت دائمی و به مدت طولانی در کودک باقی بمانند یا ذهن کودک را به طور کامل اشغال کنند که این ترس در تمام فعالیتهای عادی آنها تأثیر بگذارد
▪️اگر کودک نتواند از آنها رهایی یابد مبتلا به بیماری تشویش که همان ترس بی مورد و بی اساس است میگردد.
کودک حرفشنو چه خوب است!!!
شايد داشتن فرزندى محتاط كه قبل از دست زدن به هر چيزی اول به چشمان مادرش نگاه كند يا بدون اجازه مادرش دست از پا خطا نكند، آرزوى بسيارى از والدين باشد اما بد نيست بدانيد كودكى كه حتی براى آب خوردنش هم منتظر گرفتن تاييد از مادرش است، احتمالا در بزرگسالى با اختلال وسواس درگير مىشود.
مادران مضطربى كه با كنترل كودكشان سعى مىكنند، استرس خودشان را كنترل كنند، كودكانى پر از ترس و اضطراب تربيت مىكنند. پس نگذاريد ترسهاى شما اين ويژگى را در فرزندتان تقويت كند.
دلایل پرحرفی کودک
یکی از مهمترین علتهای پرحرفی در کودکان، حس کنجکاوی و تمایل به دانستن همه چیز است. كودكان باهوش زياد سوال میپرسند. یکی دیگر از علتهای پرحرفی در کودکان، نیاز به جلب توجه است. گاهی ترس کودکان نیز به زیاد صحبت کردن آنها منجر میشود، اگر والدین به فرزندشان به اندازه کافی توجه کنند و برایش به طور اختصاصی وقت بگذارند، اما باز هم فرزندشان به طور غیرعادی صحبت کند، باید به دنبال ریشههای روانی قضیه بگردند.
مواظب فیلمها و برنامههای ترسناک تلویزیونی و نیز داستانهای تخیلی وحشتناک باشید، زیرا ممکن است به صورت غیرمنتظرهای موجب ترسهای غیرمنطقی در کودکان شوند.
حتی دلقکها و شخصیتهای پانتومیم نیز میتوانند ذهن یک کودک مستعد ترس را آشفته کنند...
والدینی که تحمل پذیرش اشتباهات کودکان خود را ندارند و در برابر هر اشتباهی، کودکشان را سرزنش و تنبیه میکنند...
ترس از اشتباه کردن و تنبیه شدن را در آنها تقویت میکنند و کم کم کودکان به این نتیجه میرسند که ساکت و منفعل بودن بهتر از انجام کارهایی است که ممکن است آنها را در معرض انتقاد، سرزنش و تمسخر قرار دهد.
در نتيجه کودک خجالتی و كمرو می شود