❤️✨يامقلب،قلب من در دست توست
🌿✨يامحول،حال من سرمست توست
❤️✨كن تو تدبيري كه در ليل و نهار
🌿✨حال قلب من شود همچون بهار
❤️✨يامقلب،قلب او را شاد كن
🌿✨يامدبر، خانه اش آباد كن
❤️✨يامحول،احسن الحالش نما
🌿✨از بديها فارغ البالش نما
❤️✨خدايا: رحمتت را در روزهاي آخر سال
🌿✨ برای ڪسانيڪه برايم عزيزند جاري ڪن🙏🙏
❤️✨پایان امسالتوت سبز
🌿✨سال نو پیشاپیش مبارک
2_144140477254050533.pdf
2.15M
کتاب الکترونیکی:
#سه_دقیقه_در_قیامت
نسخه ویرایش شده و #رایگان کتاب سه دقیقه در #قیامت به همراه نکات تازه
اینم عیدی کانال کتابخوانی، برای ایام تعطیلات عید و ماه رمضان
🎊 #هدیهای_معنوی برای لحظه تحویل سال از حضرت آیتالله بهجت قدسسره
🌸 دعای حفظ در سال 🤲
🌿 این دعا، یکی از دستورالعمل هایی است که بر اساس روایتی از امام صادق علیهالسلام به دست خط مبارک آیت الله بهجت قدسسره برای حفظ در طول سال به آن توصیه شده است.
📚طبق این روایت، هرکس این عمل را حتی اگر یک بار در سال انجام دهد:
🔹 «خداوند، تمام گناهان او را آمرزيده،
🔹و از همان لحظه، روز، ماه و سال تا سال ديگر، از فقر، نيازمندى، ديوانگى، جذام، پيسى، مرگ بد و از هر گرفتارى و بلايى كه از آسمان به زمين فرو مى آيد عافيت مى بخشد.
🔹و براى او در برابر اين عمل شهادت به كلمه اخلاص «لا إله إلّا الله» همراه با ثواب آن تا روز قيامت نوشته مى شود، و ثواب و پاداش آن مسلّما بهشت است.»
📚برگرفته از کتاب تازه انتشار یافته #بهجتالدعاء، ویراست دوم، ص٢٨٠
✅روزه و سلامت روان✅
❗️پژوهشی که نتایج آن در مجله ی روانشناسی ایران به چاپ رسید نشان داد مقیاسهایی شامل ،اضطراب بیخوابی و افسردگی برای گروههایی که در ماه رمضان تمام روزههای خود را گرفته،اند بهبود ،داشته ولی گروههایی که اصلا روزه
نگرفته اند از کاهش سطح سلامت روان پس از ماه رمضان شاکی بودند مطالعه توصیفی مقایسه ای بر روی ٦٠ دانشجوی پزشکی به ظاهر سالم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد که تصمیم به روزه داری در ماه رمضان را داشتند انجام شد بر اساس نتایج ،افسردگی روان پریشی ،اضطراب ، وسواس ، حساسیت بین فردی ، فوبی ، خصومت ، افکار پارانوئیدی و مقیاس کلی علایم مرضی ، در افراد کاهش یافتند و نشان داد که روزه داری در ماه رمضان تاثیر قابل ملاحظه ای در ارتقای عزت نفس و بهبود سلامت روانی دانشجویان دارد پژوهشی در سال ۲۰۱۳ بر روی ۳۱۳ پرستار نشان داد که روزه داری در کاهش استرس و افسردگی در پرستاران موثر است.
به طور کلی روزه و سایر عبادات اسلامی که در فاصله های زمانی تکرار شونده هستند همگی با متوجه کردن افراد به سوی خداوند متعال باعث ایجاد نوعی آرامش روحی و روانی در انسان شده که میتواند در خودسازی و روشهای مقابله با استرس و در نتیجه کاهش اختلالات روانی موثر باشند.
📚 منبع: کتاب علوم نوین در اسلام
🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ميتوانيم در ثواب نشر سهيم باشيم...!
🤲قرائت همگانی دعای فرج
💚امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌼الهی عظم البلاء
⏰لحظه تحویل سال ۱۴۰۲ هجری شمسی
⏰ساعت ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه بامداد به وقت ایران
📅روز سهشنبه ۱ فروردینماه ۱۴۰۲ هجری شمسی
📆مطابق ۲۸ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۲۳ میلادی
#ماه_شعبان
#امام_زمان
#عید_تا_عید
#مهدی_یار
#ایمان_به_غیب
#همه_مقاطع
🌸🌸🌸 سال نو مبارک🌸🌸🌸
🔆 سرخوش آن عیدی که آن بانی نور
🕋 ازکنار کعبه بنماید ظهور
❤️ قلبها را مهر هم عهدی زند
✅ از حرم بانک انا المهدی زند
امیدوارم سال جدید برای شما سرشار از موفقیت و شادی باشد.🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالتان منور به ظهور صاحب الزمان انشاالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 «دعای تحویل سال» به چه حقیقت مهمی اشاره میکند؟
🔹در آغاز این دعا، خدا را «مُقَلِّبَ الْقُلُوب» میخوانیم. امام صادق(ع) میفرماید: «تکاندادن کوهها آسانتر از جابهجایی دلهاست» قلب انسان بهسادگی تغییر نمیکند؛ این قلب، اختیارش دست خداست.
🔹کسی نمیتواند بر دل دیگران و حتی بر دل خودش بهسادگی تسلط پیدا کند؛ امتحان کنید! آیا میتوانید قلب خود را متحول کنید؟!
🔹«تغییر دل» کاری است که جز خدا کسی نمیتواند انجام دهد. قدرت خدا را در آسمانها و دریاها میتوان دید، اما بالاتر از همه، قدرتش را در تکان دادن دلها میتوان دید!
🔹اگر دیدی یک کار خوب یا یک روش زندگی، برایت دلزدگی دارد، برای حل ریشهای مشکلت بگو: «خدایا کاری کن که به این کار، دل بدهم» مثلاً اگر عبادت را دوست نداری، برو درِ خانه خدا و بگو: «خدایا مرا عاشق عبادت قرار بده»
🔹بعضیها آنقدر که از این و آن سؤال میکنند «چطور به نماز علاقهمند شوم؟» آنقدر از خدا نمیخواهند که «خدایا میشود مرا عاشق نماز قرار بدهی؟»
(استاد پناهیان)
🌱 جوانه🌱
@javanesho_ir
╚══════ 🌱
آیت اللّه جوادی آملی، به نقل از سیدبن طاووس، دانشمند بزرگ اسلامی، درباره بزرگ داشت ماه مبارک رمضان فرموده اند: «عده ای اول سالشان فروردین است که تلاش می کنند لباس نو در بر کنند، مثل درخت ها که اول سالشان فروردین است و لباس های نو و تازه به تن می کنند. اول سال یک کشاورز، اول پاییز است که درآمد مزرعه را حساب می کند. تاجری که کارگاه تولیدی دارد، اول سال را در فرصت دیگری تعیین می کند ولی آن ها که اهل سیر و سلوک اند، اول سالشان ماه مبارک رمضان است. آنها به حساب رسی خود می پردازند که ماه رمضان گذشته، چه درجه ای از معنویت داشته و امسال چه درجه ای دارند؟ ماه مبارک رمضان، برای سالکان کوی دوست، ماه محاسبه است.»
♦️کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
42.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 آغوش شما لبریز خداست...
💚 جلوه هایی زیبا از دلدادگی بزرگان و مراجع به ساحت مقدس آقا و مولایمان امام رضا علیه السلام
💚همراه با قاب هایی بی نظیر از رهبر عزیزتر از جانمان در قطعه ای از بهشت
🔹با صدای محمد اصفهانی
🇮🇷 وعده یک زیارت و یک دیدار عاشقانه
🔹سه شنبه ساعت ۱۵، حرم مطهر امام رضا علیه السلام، سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی
@jalasate_ostad
بسم الله الرحمن الرحیم
هنگام «نوروز» چه باید کرد؟/ توصیههای آقامجتبی تهرانی
آقامجتبی تهرانی می فرمود: یک سال دیگر گذشت، امّا آیا با سپری شدن این زمان من هنوز وجود دارم؟ خیر! همه هستی من وجود ندارد. بنابراین خوب است انسان نسبت به آنچه از او گذشت و از سرمایه و هستیاش کاسته شده متنبّه و متذکّر شود است.
مرحوم آیتالله آقامجتبی تهرانی، استاد اخلاق در یکی از سخنرانیهایش به مناسبت فرارسیدن عید نوروز اظهار داشت: اگر بنا باشد همیشه مباحث علمی را بدون اینکه در کنارش تنبّهی برای ما وجود داشته باشد، مطرح کنیم، فکر میکنم فایدهای نداشته باشد، بنابراین خوب است گاهی برای ایجاد تنبّه مسائلی را مطرح کرده و در آن تأمّل کنیم.
غفلت از «مرور ایّام» و «گذشت زمان»
از جمله این مسائل، مسأله «مرور ایّام» است. به تعبیر همگانی انسان گاهی از «گذشت زمان» غفلت میکند و این غفلت موجب میشود انسان از خواب غفلتی که او را فراگرفته است بیدار نشود. در این عالم اموری که موجب اعتبار و پندپذیری میشود زیاد است امّا انسان از آن عبرت نمیگیرد!
علی (ع) میفرماید: «مَا أَکْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ». یکی از موضوعاتی که انسان باید از آن پند و عبرت بگیرد و متنبّه و بیدار شود مسأله «گذشت زمان» است.
هر «روز» در قیامت گواهی است بر اعمال انسان
امام صادق (ع) به نقل از آبای گرامشان در روایتی همه فهم، فرمودند: «مَا مِنْ یَوْمٍ یَأْتِی عَلَی ابْنِ آدَمَ إِلَّا قَالَ لَهُ ذَلِکَ الْیَوْمُ یَا ابْنَ آدَمَ أَنَا یَوْمٌ جَدِیدٌ»، هیچ روزی نیست که بر فرزند آدم وارد میشود مگر اینکه آن روز به او میگوید: من برای تو روزی نو و جدید هستم! «أَنَا یَوْمٌ جَدِیدٌ»، من نوروزم! من برای تو روز نویی هستم! «وَ أَنَا عَلَیْکَ شَهِیدٌ»، و من، یعنی زمان، نسبت به تو گواهی دهنده هستم! «فَافْعَلْ فِیَّ خَیْراً»، در من عمل خیر انجام بده، «وَ اعْمَلْ فِیَّ خَیْراً أَشْهَدْ لَکَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ فَإِنَّکَ لَنْ تَرَانِی بَعْدَهَا أَبَداً»، من در روز قیامت نسبت به اعمال تو شهادت میدهم و تو بعد از این هیچگاه مرا نخواهی دید مگر در روز قیامت.
زمانها میگذرد و همه آنها برای انسان گواه هستند. اینطور نیست که ما فکر میکنیم! اعمال و کردار ما در زمان محو نمیشود، بلکه همه آنها ثبت میشود. به تعبیراتی که در روایات آمده است توجّه کنید! دارد که ایّام و روزها بر انسان شهادت میدهند و روز جدید که میآید زبان حالش با انسان این است که در من، عمل خیر انجام بده؛ چراکه من در روز قیامت بر اعمال تو شهادت میدهم.
ما خود تشکیلدهنده زمان هستیم
حتّی بالاتر از آن، ما خود تشکیل دهنده زمان هستیم. این طور نیست که ایّام بگذرد و من ثابت باشم، روز برود و من ساکن بمانم. ما انسانها تشکیلدهنده زمان هستیم. موجودات هستند که تشکیلدهنده زمان هستند. این نیست که روز بگذرد، ماه بگذرد، سال بگذرد، نه! بدانید این ما هستیم که میرویم و میگذریم و خواهیم گذشت.
هر روز که میگذرد، تو کم میشوی!
از حسین بن علی (ع) منقول است که فرمودند: «یَابنَ آدَم اِنَّمَا اَنتَ ایّامٌ کُلَّمَا مَضی یَومٌ ذَهَبَ بَعضُکَ»، ای انسان! ای فرزند آدم! تو روزگار هستی، «اِنَّمَا اَنتَ ایّامٌ»، تو خودت روزگار هستی، تو ایّام و روزها هستی، هر روزی که میگذرد مقداری از تو کاسته میشود. این طور نیست که تو ثابت باشی و روزگار بگذرد، تو ساکن باشی و او گذرا باشد. هر روز که میگذرد مقداری از ما نیز میگذرد و از ما کاسته میشود، هر ماه و سالی که میگذرد یک ماه و سال نیز از ما کاسته میشود؛ یعنی هر روز و ماه و سالی که میگذرد، به همان میزان سرمایه و هستی انسان که عمر او است نیز خواهد گذشت. با گذشت روز و ماه و سال هستی ما هم میگذرد.
امسال هم «بخشی از هستی ما» از دست رفت!
یک سال دیگر گذشت، امّا آیا با سپری شدن این زمان من هنوز وجود دارم؟ خیر! همه هستی من وجود ندارد؛ با گذشت این سال بخشی از هستی من نیز گذشته است. لذا خوب است انسان نسبت به آنچه از او گذشت و از سرمایه و هستیاش کاسته شده متنبّه و متذکّر شود است. خوب است همان طور که نسبت به امور مادّیاش فکر میکند نسبت به عمر و هستیاش نیز فکر کند تا ببیند این سرمایه را در چه راهی مصرف کرده است.
این ایّام، وقت حسابرسی نسبت به عمر است!
علی (ع) در روایتی به نقل از نبی اکرم فرمودند که: «أَکْیَسُ الْکَیِّسِین» زیرکترین زیرکان، «مَنْ حَاسَبَ نَفْسَهُ»، کسی است که از خود حساب بکشد، «وَ عَمِلَ لِمَا بَعْدَ الْمَوْتِ» و کارهایش را در ارتباط با جهان دیگر انجام دهد. «فَقَالَ رَجُلٌ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِین»، وقتی علی (ع) این جملات را از پیغمبراکرم (ص) نقل فرمود شخصی سوال کرد، «کَیْفَ یُحَاسِبُ نَفْسَهُ»، انسان چگونه از خود حساب بکشد؟
«قَالَ (علیهالسلام) إِذَا أَصْبَحَ ثُمَّ أَمْسَی
یامقلب القلوب والابصار
یا مدبر اللیل والنهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
✅احسن الاحوال حالت "قُرب" است که مقدمه آن خروج از "غفلت" و ورود به وادی "ذکر" است
تو زمانی از "او" دور میشوی که غافل باشی
اللهم اجعلنا من الذاکرین
✅احسن الاحوال حالت "شُکر" است که مقدمه آن دیدن نعمتهای اوست ، چه اینکه چشم بستن بر دارائیهایی که "او" در اختیار تو قرار داده سر از "کُفر" در خواهد آورد
✅احسن الاحوال حالت "خضوع" است و مقدمه آن احساس "فقر" به اوست که اَنتُمُ الفُقَراءُ الی الله ...
واگر خود را بی نیاز از "او" ،و طلبکار او بدانی جز طغیان و عصیان میوه ای نخواهی داد که فرمود :
اِنَّ الاِنسانَ لَیَطغی اَن رآهُ استَغنی ...
✅احسن الاحوال حالت "مبارک" است که در هر لحظه و در هر موقعیت ، مفید واقع شوی، چه برای خودت ، چه برای دیگران
و مقدمه آن توجه به بهترین "موضعگیری" است
اگر تو اسیر موقعیتها شوی نه تنها برای خود و دیگران مفید واقع نمیشوی، بلکه وبال دیگران خواهی شد
و به فرموده رسول :
ملعون من ألقی کله علی الناس.
کسی که بار خود را به گردن دیگران افکند ، هرگز رحمت حق به او نخواهد رسید .
✅احسن الاحوال حالت "کوثر" است که از کمترین امکانات، بیشترینها را برداشت کنی
سرمایه فکر تو باید به تولید انبوه برسد و سرمایه عقلانیت تو باید سنجشهای مویرگی داشته باشد
سرمایه "عاطفه" تو باید از عشق به خدا ،خود ، خانواده و دوستان عبور کرده، به عشق همه انسانها و حتی حیوانات و همه هستی تسری پیدا کند چه اینکه همه هستی از آنِ اوست
"عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست"
◀️او خود در قرآن متعلق این عشق را چنین معرفی کرده است که :
📌ان الله یحب المحسنین
📌ان الله یحب المتقین
📌ان الله یحب التوابین
📌ان الله یحب المتطهرین
📌ان الله یحب المقسطین
و...
❇️یقینا امروز محور همه خوبیها حجت ابن الحسن ارواحنا فداه است و
"سلم لمن سالمکم"
باید با حب و سلم امام عصر تنظیم شود .
🔵وسرمایه بغض تو باید تکلیف تو را با بدها و بدیها روشن کند
که فرمود :
📌ان الله لایحب الظالمین
📌ان الله لایحب المعتدین
📌ان الله لایحب الکافرین
📌ان الله لایحب المسرفین
📌ان الله لایحب الخائنین
📌ان الله لایحب المستکبرین
📌ان الله لایحب الفساد
📌ان الله لایحب کل کفار اثیم
📌ان الله لایحب کل مختال فخور(مغرور متوهم)
📌ان الله لایحب کل خوّان کفور (نمک نشناس)
⭕️ و باید این بغض ، مبنای عمل تو در برابر خصم قرار گیرد و "حرب لمن حاربکم"
در سلوک تو، در سکوت تو ، در فریاد تو و... تجلی یابد .
ضمن تیریک سال نو
از خداوند متعال احسن الاحوال را برای شما خواهان و خواستارم.
الهم عجل لولیک الفرج
خلاصه ای از صحبت های رهبری در ۱/۱/۱۴۰۲
ما دنبال تحول و تغییرواحسن الحالیم
دشمن به دنبال دگرگونی
و منظورش از دگرگونی تغییروعقب نشینیِ ما به نفع خودش و از بین رفتن نقاط قوت ما هست
نقاط قوت ما چیست،از جوان ها توقع دارم فکرکنند
من چندمورد را میگویم:
۱)استحکام درونی نظام
که ناشی از ایمان ملت هست،حتی کسانیکه بظاهرخیلی مقیدنیستن،قلبا معتقدن
نشانه هاش؛
۱)غلبه ی ایران برخصومتهای پی درپی هست ،چقدر سعی بردلسردی به انقلاب دارند می کنند
رئیس جمهورآمریکاوبرخی کشورهای اروپایی از اغتشاشات درونی عده ی بسیارقلیلی ازما حمایت کردند،هم زبانی هم مالی هم امنیتی هم تسلیحاتی...با هدفِ ضعیف کردن جمهوری اسلامی
۳)پیشرفت های بزرگ ایران در دوره ی شدیدترین تحریم ها(بی سابقه ترین فشارها رو به ازعان خودشون علیه ایران اعمال کردند)پیشرفت های علمی،هوافضا،دفاعی،فناوری،زیست فناوری،پزشکی وسلامت ما دررتبه های بالایی قرارگرفته،با هدف به انزوا راندن ایران،که با آمریکا قطع شد و با اروپا کمرنگ،اما با آسیا صددرصدپررنگترشد،ودرپیمانهای منطقه ای مهم عضوشدیم و مطرحترشدیم
با آفریقا و آمریکای لاتین ارتباط قوی برنامه داریم،داشته باشیم
با اروپایی ها هم دشمنی نداریم، البته اگر کورکورانه سیاست های آمریکا را پیش نگیرند
اینها👆 ناشی از
ایمان ،عزت ملی ،اعتماد به توان داخلی(که احتیاج به تکیه برتوان درونی را در خود دارند)
نظام اسلامی>جمهوری اسلامی ست>نه اسلامی بودنش باید ضربه ببینه،نه جمهوری بودنش
در تحول باید نقاط قوت را برجسته کرد،اما نقاط ضعف هم وجود دارد که باید رفع کرد
اگر در کشور چند نقطه ضعف باشد
اقتصاد یکی از مهمترین هاشه
سیاست های اقتصادی و زیرساختهایی که بعضا ثمره ی گذشتگان،از قبل انقلاب و بعضا بعدانقلاب بوده
شاید یکی از مهمترین نقاط ضعف اقتصادی
تصدی گری افراطیِ دولت هست،دولتی بودن اقتصاد مشکل اصلی ماست
فعالیت های موردنیاز و مهم اقتصاد باید دراختیار مردم باشه،بنگاه ها شرکت های دولتی...بگذارند کارها رو مردم انجام بدهند
به نیت برقراری عدالت اقتصادی اقتصاد رو دولت در دست گرفت،درحالیکه عدالت هم پیش نیومد
دولت باید دخالت را کم کند بجاش نظارت و مراقبت رازیادکند
این واگذاری ها باید درست انجام بشه،بادقت و مراقبت،دولت مدیریت اقتصادی را به مردم بسپرد
۲)وابستگی به نفت خام ضعف دیگر ماست
درحالیکه دست ما نیست
باید بندناف اقتصاد از صادرات نفت خام بریده شود
۳)وابستگی ما به دلار ضعف دیگرماست
دولت هایی اینکار را کردند و وضعشون بهترشد
*از مهمترین مطالبی که باید منتشر شود بین آحاد مردم
۴)رشد مستمر وسریع را نیاز داریم در اقتصاد
وقتی می توانیم اینکار را انجام دهیم که با کمک به هدایت مردم تولید را افزایش دهیم
برای بخش خصوصی اعتماد آفرینی کنند که میتواند سرمایه گذاری کنه
(بعضا در دهه ی ۹۰رشد زیرصفربوده
درحالیکه ما توقع ۸درصدرشدرانیازداشتیم)
اگر از توانایی ملت استفاده شود وضعیت معیشت و تورم قطعا بیشتزخواهرشد
شعار سال>>مهارتورم است که متوقف به افزایش تولید و افزایش تولید دست مردم است
مسئولین بشینند و راه حل ورود مردم درحوزه ی اقتصاد،و افزایش تولید رو پیدا کنند
۵)یکی از نقاط ضعف ما،کم تحرکی در صدارت خارجی است،کاری کا به سفره ارتباط دارد رو سامان بدیم
۶)کمک به شرکت های دانش بنیان
انجام شد اما نه به شکلی که ما خواسته بودیم
نقاط ضعف دیگری هم هست که مجالش نیست
باید افکار عمومی در جریان این جنگ ترکیبی،که حمله به باورهای دینی و سیاسی ست، قرار بگیرد و مردم بدانند دشمن باچه سیاست هایی وارد میشود
مردم وقتی آگاه باشند با روشن بینی به ماجرا نگاه می کنند
و هدفشون سست کردن اراده ها و خاموش کردن امیدجوان هاست،یاءس یعنی بن بست،می خواهند دوقطبی درست کنند،نرم افزار قدرتمند ملت را بگیرند که همان اعتقادات مردم است،بدنبال آن بی سوادی و ناامنی میخواهند ایجاد کنند ،گرچه سرشون به سنگ خواهدخورد
دشمن در جنگ ترکیبی،از عامل فرهنگی تبلیغی اقتصادی و نفوذ استفاده میکند برای محاصره ی ملت و ایجاد یاءس،و اینکه اعتماد نکنند به رادیو تلوزیون و اخبار ایرانی وصحبت های رهبری که تکراریست،آیا تکراریست؟؟؟
سالهاست می گویند جمهوری اسلامی را به زانو درمیآوریم و رهبری درمقابل می گوید غلط می کنید
این تکرار نیست
این استقامت است
دستور قرآن است؛ فاستقم کماامرت و من معک
ملت ایران قوی ست و می تواند مشکلات را حل کند
وقادراست به حمایت از جبهه ی مقاومت
ودر عین حال قاطعانه حضور ایران در جنگ اکراین را رد میکنیم
آمریکا جنگ اکراین را راه انداخته و سودش را خودش می برد،و کارخانه های اسلحه سازی آمریکا سود می برند
بعضی عیوب بین ما مردم است
که باید رفع شود
که اتفاقا مرتبط به اقتصاد است
۱)اسراف،آب برق گاز نان را اسراف می کنیم
کشورهایی که چندبرابرما جمعیت دارند مصرف گازشان از ما کمتر است بنزینشان کمتر است
۲)تجمل گرایی افراطی ست
جوان نمیتونه ازدواج کنه چون پدرومادر درگیر رسوم دست و پاگیرند،خودتان را از مسابقه ی تجمل گرایی بیرون بیاورید
۳)تعصب بر استفاده ی از تولید داخلی نداریم
اینجا تعصب پسندیده ست،چرا به کارگر ایرانی کمک نمی کنید و او بیکار می شود
۴)اغماض و گذشت نمی کنیم
وسراختلاف نظرات کوچک یقه ی هم را می گیریم
اختلاف نظری اگه وجود دارد نباید دوقطبی ایجاد کرد باید اغماض کرد
توصیه ی مهمبا صاحبان مطبوعات
"امید آفرینی "
است ،که کم نیست و همه موظف به امیدآفرینی هستند،این خودفریبی نیست،ضعف ها هم بیان شود ولی قوت ها و افق روشن هم نشان داده شود
"ولاتهنواولاتحزنواوانتم الاعلون..."
خداراشکر می کنیم که راه کشور ما روشنه نه مثل آمریکا که دست به غارت کشورها میزنه مثل افغانستان وبعد از ایجاد نفرت در دل مردم افغان، نیروهاشو خارج میکنه