فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایران_شناسی
اینم برا او دسته افرادیکه که میخوان برن سفر و نمیدونن کدوم طرف برن
یا احیانا نمیخوان برن و از همینجا نیاز به تغییر روحیه دارن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم و امام رئوف علیه السلام
لحظههای تماشایی از ورود حاج قاسم به داخل ضریح مطهر امام رضا علیه السلام
🌴🌹مهمون امام رضا (ع) ♥️
خادم حرم امام رضا(ع) میگفت: وقتی ماها يه حاجتی رو از آقا طلب می کنيم غذای خودمونو ميدیم به يکی از زوار.
اومدم تو صحن. لباس خادمی حضرت به تنم بود و ظرف غذا تو دستم. ديدم يه پيرزنی داره ميره داخل حرم. دويدم ولی بهش نرسيدم. نگاه کردم سمت در. ديدم يه آقايی با بچه اش داره ميره بيرون از حرم. به دلم افتاد غذا رو بدم به بچه اش.
خودمو رسوندم بهش. سلام کردم. جواب داد. گفتم اين غذای امام رضاست. مال شما. همون جا روی زمين نشست و بلند بلند گريه ميکرد. گفتم چي شده؟ گفت الان کنار ضريح داشتم زيارتنامه میخوندم. بچه ام گفت من گرسنمه. گفتم صبرکن ميريم هتل غذا می خوريم. ديدم خيلی بی تابی می کنه... گفتم باباجان ما مهمون امام رضاييم. اينجاهم خونه امام رضاست. از امام رضا بخواه. بچه رو کرد به ضريح گفت امام رضا من غذا می خوام. الان شما غذای حضرتو آوردی دادی به اين بچه...
اگه با خوندن این متن کبوتر دل شما هم مثل من پر زده سمت امام رضا(ع) و حرمش، شک نکنید شما هم الان، تو همین ثانیه، مهمون امام رضا هستید... شاید دوریم...اما دلمون که نزدیکه. همین که گیر کنیم اول میگیم خدایا بعد امام رضا را صداش میکنیم!
امام رضا، تو مهربونی...
ضامن آهویی...
ضامن دل ما هم باش❤️
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ماجرای عجیب #شیخ_بهائی
🎥 کرامت زیبای امام رضا علیهالسلام و ماجرای نصب حرز شیخ بهائی بر سر در حرم
◈
✍ #سخــــن_بــــزرگان
☘علامه طباطبایی (ره):
جدی ترین مسئله در زندگی ما
#مـــرگ است در حالی ڪه در
زندگے مابه عنوان ڪم اهمیت
ترین موضوع نگاه می شود.
🌷 امام صادق(علیه السلام) :
✍ ما اغْتَنَمَ أحَدٌ بِمِثْلِ ما اغْتَنَمَ بِغَضِّ الْبَصَرِ لِأنَّ الْبَصَرَ لا يُغَضُّ عَن مَحارِمِ اللهِ تَعالي إلّا وَ قد سَبَقَ إلي قَلْبِهِ مُشاهَدَة الْعَظَمَةِ وَ الْجَلالِ.
☘ هيچ غنيمتي مانند غنيمتي كه آدمي از راه كنترل چشم به دست مي آورد نيست ، زيرا ديدگان از نگاه به نا محرم فرو بسته نميشود جز آنكه در قلب او عظمت و جلال الهي مشاهده مي شود.
📚 مصباح الشريعة ، ص٩
🔴 چند اشتباه رایج که معمولا والدین هنگام تربیت بچه ها مرتکب می شوند:
🔹تصمیم گرفتن برای کودک:
فضای تصمیم گیری و انتخاب دادن به کودک در آسایش روان شناختی کودک بسیار اثرگذار است.
🔹انتقاد و مقایسه:
زیادی انتقادگر بودن می تواند برعزت نفس فرزندتان تاثیر گذار بوده و به وضعیتی ختم شود که او از دستاوردهایش شادی نکند و حس غریبی بکند.
🔹ندادن اجازه برای اشتباه کردن:
وقتی سعی می کنیم کودکانمان را از انجام اشتباهات محافظت کنیم،فرصت مواجه شدن با پیامدهای انتخابها و اعمالش را از او میگیریم.
🔹صحبت کردن،بیشتر از گوش دادن:
گوش دادن یکی از مهمترین مهارتهایی است که والدین باید داشته باشند.
🔹اجازه دادن برای شانه خالی کردن از مسئولیتها:
بعضی والدین فکر می کنند که بچه هادربچگی بایدفقط خوش بگذرانند و به خاطر همین نمیگذارند در خانه دست به سیاه و سفید بزنند.در واقع، ترغیب و تشویق فرزندتان به انجام کارهای منزلی که مناسب سنش است باعث میشود تا در بزرگسالی فرد مسئولیت پذیرتری بشود.
🔹نادیده گرفتن مشکلات یادگیری:
مشکل در عملکرد اجرایی و حافظه و بسیاری از جنبه های دیگر جسمانی و روانشناختی میتوانند دلیل مشکل داشتن در یادگیری باشند و از همین رو نباید نادیده گرفته شوند.
🔹انتظار بی نقصی داشتن:
کودکمان قرار نیست در همه چیز بهترین باشد باید بر دست اوردهایشان تمرکز کرده و کمک کنیم تا مهارت هایشان را بهبود ببخشند.
🔹جبران والد دیگر:
با انجام این کار باعث میشوید که کودک به جای اینکه در هر شرایطی بتواند روی هردوی شما حساب کند مجبور شود یکی از شما را انتخاب کند.
🔹انجام کارهایی که کودک خودش می تواند انجام دهد:
اگر بگذارید کودک کارهای خودش را به تنهایی انجام بدهد در بزرگسالی مستقل و مسئولیت پذیر خواهد شد.
✨ والدین در دوران کرونا چه احساساتی دارند؟
توانایی والدین در تنظیم احساسات خود پیش بینی می کند که آنها چگونه و به طور مثال به شیوه های حمایت از والدین اعتماد می کنند. اقدامات حمایتی مواردی مانند آرامش بخشیدن به کودکان در هنگام تجربه احساسات منفی است. مشارکت در استراتژی های حل مسئله با هدف کاهش ناراحتی کودکان و در مورد تجربیات عاطفی کودکان با آنها بحث کنید به همین ترتیب این نتایج حاکی از آن است که فرزند پروری حمایتی با کودکانی همراه است که در مدیریت احساسات دشوار بهتر هستند. والدین ممکن است نکته ایمنی هواپیما را شنیده باشند که همیشه قبل از کمک به کودک از ماسک اکسیژن خود استفاده کنند: این مورد در تنظیم عاطفی نیز صدق می کند. به عنوان والدین هنگامی که ما مدیریت استرس خود را اولویت می دهیم، عدم اطمینان بیشتری را تحمل می کنیم و درگیر فعالیت های خود مراقبتی مانند ورزش، بهداشت، خواب و آرامش می شویم. این ظرفیت ما را برای پاسخگویی آرام افزایش می دهد. این به کودکان ما می آموزد که آنها نیز می توانند با استرس کنار بیایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨👩👧👦🎥 تنها راه کنترل کودکان #صمیمیت است!
🔸محدودهای که بــایــد در استفاده از تلفــن همراه در نظر گرفته شود به این علت است که اطلاعات اضافهتر از حد درک سن مورد نظـــر در اختیار فرزندان قرار نگیـرد.
🔸چرا که این اطلاعات منــجر به گیج شدن، مضطرب شدن و مستاصل شدن وی میگردد. تنها راهی که میتوان با آن محدودیتهایی که کمک به سلامت روان فرزند میکند اعمال کرد صمیمت است.
🔸صمیمیت و ارتباط عاطــفی والدیــن با فرزندان باید به گونه ای باشد که اطلاعات شخصی از طریق خود فرزندان به آنها داده شود. نباید با کنترل نادرست فرزندان را به پنهان کاریهای دیگـــر وادار کنـــیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها رو سرگرم کنیم...✂️🔖
📸 #اینفوگرافیک / زبان بدن رهبر انقلاب در زمان واکسیناسیون
@Fars_Plus
22.mp3
1.36M
▪️ اصرار به حضور در نماز جماعت
🔹حجة الاسلام و المسلمین محمدعلی منصوریان دامغانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏼تصاویری از کوه رَضوىٰ که در مسیر مدینه به مکه و نزدیکی منطقه یَنبُع قرار دارد و بنابر روایات، از جمله مکانهایی است که #امام_زمان عجّلاللهفرجهالشریف در دوران #غیبت در آنجا ساکن میشوند. [۱]
در #دعای_ندبه میخوانیم:
«لَیتَ شِعْرِی أَینَ اسْتَقَرَّتْ بِک النَّوَی بَلْ أیُّ أَرْضٍ تُقِلُّک أَوْ ثَرَی، أَ بِرَضْوَی أَوْ غَیرِهَا أَمْ ذِی طُوًی...»
«ای کاش میدانستم کجا دل به تو آرام میگیرد؟ یا کدام سرزمین تو را در بر گرفته است؟ آیا در کوه رَضوىٰ هستی یا غیر آن یا در ذیطُوی؟» [۲]
📚 منابع:
[۱] الغیبة (شیخطوسی)، ص۱۶۳
[۲] المزار الکبیر (ابنمشهدی)، ص۵۸۰
🌀 ذخیره الهی برای فردای ایران و جهان اسلام
📝 سالروز ترور آیت الله العظمی خامنهای
🔹 فرداى همان روز بود که من تا سر حد مرگ رفتم و فضل خدا به برکت دعاى شما مردم من را برگرداند؛
✅ و من از همان لحظه احساس کردم که خدا از من توقع انجام خدمت بزرگى را دارد و خودم را آماده کردم.
🔹 آن روز البته حدس نمىزدم که این خدمت چیست، اما یقین داشتم که باید آمادهى برداشتن بارهاى سنگینى براى او و براى این انقلاب و در خدمت شما مردم باشم.
⚫ سالروز #ترور_نافرجام #آیت_الله_خامنهای
#امام_خامنهای :
🔷حقیقتاً نظام اسلامی به ما و امثال من و شما وابسته نیست. امام یک وقت میفرمود: «نظام اسلامی به من وابسته نیست!» ما واقعاً تعجّب میکردیم، چون امام خالقِ این انقلاب و در واقع پدیدآورنده این نظام بود و واقعاً تفکیک بین بقای امام و بقای نظام هم برای ما مشکل بود؛ اما امام قُرص و محکم میگفت نخیر، نظام اسلامی به من وابسته نیست. حالا وقتی امامِ با آن عظمت، وجودش ملازم با وجود نظام نباشد و با نبودن او این مردم انقلاب و اسلام را حفظ کنند، دیگر امثال من چه جای حرف زدن دارند که بگوییم اسلام و نظام به من وابسته است! نه؛ صدها نفر از قبیل ما باید قربان اسلام شویم؛ جانمان، مالمان، آبرویمان را بدهیم تا نظام اسلامی بماند و پایههای آن استوار شود! ۸۲/۳/۷
🔷پرودگارا؛ ما را درحال خدمت به اسلام و مسلمین از دنیا ببر! ۸۱/۸/۲۰
🔷پرودگارا؛ خون ناقابل ما را در راهت خودت و در کنار حجتت بر زمین بریز! ۷۵/۱۲/۲۵
▪️برنامه روزانه امام خامنه ای (حفظ الله)
غلام شاه پسندی از محافظان رهبری درمورد برنامه روزانه آیت الله خامنه ای گفت:
🕑 ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از نماز صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است. روزهایش هم با هم فرق میکند، شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند...
🕓 بعدش نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان توی دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
🕔 ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند
بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند.
بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
🕖 آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را توی خانه ورزش میکنند.
پس از ورزششان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
🕗 اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند.
🕛 بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا توی دفتر است. اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز را بخوانیم بعد بیاییم؛ نماز اول وقت.
🕑 بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازة ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان توی کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
💠 هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا ذکر میگوید یا قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند.
💠 همه افراد خانواده آقا حافظ کل قرآن هستند. منزل حضرت آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
📚یک روز با رهبری،ماهنامه امتداد،شماره۶۴،ص۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در هنگام مصرف لیمو عمانی حتماً آن را از وسط نصف کنید و در صورت سالم بودن از آن استفاده کنید👆🤔