هفت اشتباه رایج مادران
۱. اجازه نمیدهید دیگران مراقب فرزندتان باشند (او را شدیدا به خود وابسته میکنید. بعد از یکی دوسالگی کودک را می توان چند ساعتی به اقوام نزدیک سپرد و از سه سالگی کودک باید به مهد کودک برود)
۲. فرزندتان را در سنین بالا روی تخت خود میخوابانید
۳. برای کودکتان هزاران اسباب بازی میخرید
۴. از خواب کودک برای استراحت استفاده نمیکنید
۵. میخواهید از فرزندتان انیشتین بسازید
۶. کودکتان را با بچههای دیگر مقایسه میکنید
۷. همسرتان را فراموش میکنید.
@Madarane_Beheshti
✨﷽✨.
👨👩👧👦 چگونه بین فرزندان #عادلانه رفتار کنیم؟
◾️ حتماً این داستان معروف را شنیدهاید که مردی یک ساندویچ برای دو پسر خود گرفت. به اولی گفت: تو نصف کن و به دومی گفت: تو انتخاب کن...
☑️ این پدر در حقیقت به فرزندانش عدالت را به شکل ملموس آموزش داد که اگر اولى ساندویچ را به شکل نامساوى نصف کند، عدالت را برای خود سلب کرده چراکه دومی سهم بیشتر را برای خود برمیدارد.
پس پسر اول مجبور است از همان ابتدا ساندویچ را به شکل مساوی تقسیم کند ،
👈✅ والدین عزیز رعایت #عدالت بین فرزندان را از همون کودکی باید شروع کنید،
👈 شما اولین و مهمترین الگوی فرزندتان هستید... ❤️
@Madarane_Beheshti
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅خوابیدن صحیح
✍بهترین حالات خوابیدن:
اگر شام سنگین میل فرمودید به سمت چپ بخوابید (درروایات خواب تجار وسلاطین است که شب را باشکم پر میخوابند)که این حالت باعث هضم بهتر غذا میشود.اگر شام غذا به اندازه معمولی میل کردید(که این صحیح است) به سمت راست بخوابید که این حالت ،خواب مومنان است.
اگر قصد دارید زمان کوتاهی را بخوابید،یا میخواهید باایجاد صدا سریع ازخواب بیدار بشوید(مثلا نگهبان هستید یا خوف ازقضا شدن نمازصبح یا... دارید) به پشت بخوابید(صورت به سمت آسمان باشد)
💥اما دقت کنید...
بدترین حالت خواب ،خوابیدن به رو یا
همان خوابیدن دَمَر است.
📚استاد تبریزیان
@Madarane_Beheshti
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🌀 چرا در آخرالزمان، مسئلۀ خانواده اولویت دارد؟
🌀 اگر یک جامعۀ مستضعف بخواهد قوی بشود، باید خانوادهها قوی بشوند
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۳)- ۱
🔹 امروز چه موضوعی در صدرِ اولویتهای ما قرار دارد؟ یکی موضوع اصلاح مدیریت در جامعه است(که جلسه قبل مطرح شد) و دیگری «مسئلۀ خانواده» است. اما چرا مسئلۀ خانواده در آخرالزمان یک مسئلۀ دارای اولویت است؟
🔹 دلیل اول: طاغوت جهان(یعنی صهیونیسم) برای اینکه بر جوامع بشری تسلط پیدا کند، خانوادهها را مضمحل میکند، چون میداند که اولاً انسانها با انبوهیِ جمعیت، میتوانند بر باطل غلبه پیدا کنند لذا با نابودی خانواه موجب کاهش جمعیت میشود. ثانیاً وقتی در جامعهای خانواده نابود شد، این جامعه ضعیف و زبون میشود و راحت میتوان بر آن مسلط شد.
🔹 در پروتکلهای دانشوران صهیون چند اصل مهم وجود دارد که به مضمحلکردن خانواده برمیگردد. البته یهودیان این سنت را از قدیم داشتند و در قرآن هم آمده که آنها-با یک روشهایی- بین زن و مرد اختلاف میاندازند (يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ) الان هم با ترفندهای جدید، این کار را انجام میدهند.
🔹 وقتی یک جامعۀ مستضعف بخواهد قوی بشود باید خانواده در آن جامعه، قوی باشد! این آمار طلاق با جامعۀ منتظر و مهدوی جور در نمیآید! این وضع حجاب و این تعداد کمِ زاد و ولد با بیرون آمدن از استضعاف جور در نمیآید.
🔹 البته ما زیاد هم مقابل دشمنان، ضعیف نبودهایم؛ اما همین هم صدقۀ سر خانوادههای خوب است و آن مادرانی که شیران بیشۀ شجاعت را تربیت کردند. یک جوان شجاع و سلحشور که از زیر بُته در نمیآید؛ از یک خانوادۀ مستحکم در میآید.
🔹 دلیل دوم: بیش از نیمی از علائم فساد در آخرالزمان به اضمحلال خانواده مربوط میشود؛ دربارۀ بیبند و باریها در آخرالزمان روایات بسیاری وجود دارد که ریشۀ این فسادها، ضعف بنیان خانواده است، یعنی نابودی خانواده منجر به فساد زنان و مردان میشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۱
@Madarane_Beheshti
🌀 آیا در قدیم که خانوادهها سنتی بودند، وضع خانواده خوب بود؟
🌀 در خانوادههای سنتیِ قدیم، خیلی از اوقات به زن ظلم میشد
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۳)- ۲
🔹 یک ذهنیتی دربارۀ خانواده وجود دارد، آن هم اینکه: «اخیراً با فسادی که پیش آمده، خانواده تضعیف شده است، اما قدیم، خانواده وضعش خوب بوده است!»
🔹 ما قبول نداریم که قدیم وضع خانواده خوب بوده است! البته یک محسناتی در خانوادههای قدیم بود؛ یکی از محسناتش-که الان خیلی کمرنگ شده- این بود که «مرد مقتدر بود» و این محسناتی برای نظام خانواده داشت، اما یک عیب بزرگ هم وجود داشت و آن اینکه خیلی از اوقات، به زن ظلم میشد.
🔹 قدیمها اگر آمار طلاق بالا نبود دلیل بر این بود که مرد، صاحباختیار بود. اینکه مرد صاحباختیار باشد، تا یک حدی خوب و معقول است ولی قدیمها مشکل ظلم مرد به زن هم کم نبود!
🔹 ما نمیخواهیم به عصر حجر برگردیم و سنت قدیم را احیا کنیم؛ بلکه میخواهیم به یک خانوادۀ علوی، خانوادۀ مهدوی و خانوادۀ ولایی برسیم. در خانوادۀ ولایی، هم مادر سر جای خودش عزیز است، هم پدر. هرکدام موقعیت و جایگاه خود را دارند.
🔹 آن چیزی که دین دربارۀ خانواده گفته است، ما هنوز به آن نرسیدهایم. آنچه دین گفته است فقط در خانوادۀ اهلبیت(ع) و خانوادههای آدمهای بسیار خوب محقق شده است و ما دنبال چنین الگویی هستیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۱
@Madarane_Beheshti
✨﷽✨
⚛ #خوردن_آب_با_میوه_های_آبدار
⁉️آیا می دانید که خوردن آب همراه با میوه های آب دار مشکل ساز است!
📝⇦•میوه ها رطوبتی دارند که اگر همراه و یا بعد از خوردن میوه آب میل شود رطوبت اضافی به معده تحمیل و هضم میوه مختل می شود و خلط حاصل از آن خلطی ناصالح خواهد بود.
📝⇦•کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما به آن اضافه می کنید متفاوت است، مثلاً اگر انگور را همراه آب بخورید در اکثر مواقع حالت بدی بدست می دهد و حتی گاهی اسهال های شدید ایجاد می کند.
📝⇦•لذا توصیه می شود نیم ساعت قبل از خوردن میوه و یکی دو ساعت بعد از خوردن میوه (بسته به میزان قدرت معده شما در هضم میوه خورده شده) از نوشیدن آب خودداری کنید.
📚 دکتر روازاده
🍋 @Madarane_Beheshti
انرژی که صرف افکار منفی میکنید برای پرورش افکار مثبت به کار ببندید...
انرژی که صرف شمردن نداشته هایتان و کمبودهای زندگیتان میکنید برای شمردن داشته های زندگیتان به کار ببنید...
این انرژی بسیار اهمیت دارد زیرا باعث فرستادن ارتعاش شما به جهان هستی میشود...
زیرا باعث ساخته شدن احساس شما در هر لحظه می شود واحساس در زندگی همه چیز است.
لحظه هایتان را خرج چیزهایی که می خواهید و دوست دارید اتفاق بیافتد کنید...
@Madarane_Beheshti
یک زندگی زناشویی باثبات، وقتی پدید می آید که زن و شوهرها بتوانند تعارضات اجتناب ناپذیر روابطشان را حل کنند.
بسیاری از زن و شوهرها تصور می کنند خوشبختی یعنی عدم تعارض،
و تصور میکنند جنگ و دعوا نداشتن نشانه سلامت زندگی زناشویی آنهاست.
اما به نظر من پیشرفت روابط ما بستگی به آشتی دادن تفاوتهایمان دارد.
به این شکل است که میتوانیم به یکدیگر عشق بورزیم و لذات زندگی مشترک را بچشیم.
🍃دکترسعیدشعبانلو
@Madarane_Beheshti