🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
☑️ حضرت علی اکبر علیه السلام الگویی برای نسل جوان امروز
🔹جوان باید دارای معلومات و بینش باشد
حضرت علی اکبر علیه السلام با توجه به این که مربیانی از اهل بیت علیه السلام در کنار او بودند، در مسائل روز جامعه در ابعاد سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و موضعگیری های خاص خود منطبق با روش و سیره امام زمان خود بوده و این نشان از درایت و معلومات او دارد،
🔹جوان امروز هم باید در ارتقای بصیرت و بینش و معلومات و تخصص های لازم خود بکوشد و باید در کنار ولی زمان باشد و بستر سازی زمینه ظهور حضرت را فراهم آورد، نه اینکه با انحراف خود و وارد کردن آسیب های دینی، غیبت را طولانی تر کند.
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
💠جوان باید تمام هستی پدر باشد
🔹حضرت علی اکبر علیه السلام تمام هستی پدر مظلومش بود، این مطلب را می توان از جمله معروف امام حسین علیه السلام هنگامی که بر سر نعش جوانش رسید دریافت که فرمود: «علی الدنیا بعدک العفا؛ پس از تو خاک بر سر دنیا». (الارشاد، ج2، ص105) این جمله حاکی از آن است که امام حسین علیه السلام وجود خود و وجود تمام زیبایی ها را در وجود علی اکبرش می دید.
🔹 دنیا و متعلقات آن برای حضرت، بعد از جوانش بی ارزش بود،لذا حاضر نبود که بعد از مرگ جوانش زنده بماند.
🔺 خوشا حال جوانی که امام زمان دوران وی از او راضی باشد و این چنین از غم فراقش ناراحت شود. این جمله امام حسین علیه السلام نه تنها از باب مهر پدری بود، بلکه یک حقیقت آشکار و تجلی وجودی امام در یک جوان شایسته بود، لذا جوان مؤمن امروز هم باید خود را به مقامی مثل علی اکبر علیه السلام برساند که مطیع محض نسبت به امام زمان خود باشد و باید در دوران غیبت کبری تمرین این نوع اطاعت را داشته باشد و یا حداقل در مسیر آرمان ها و ایده های ناب مهدوی حرکت کند.
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
🔰 برترین خصلت های حضرت علی اکبر علیه السلام
🔹 حضرت علی اکبر علیه السلام از عالی ترین الگوها و بهترین سرمشق ها برای جوانان مؤمن و پاک دامن می باشد. جوانان عصر ما می توانند خصلت های والا و بلند و اوصاف شایسته آن حضرت ـ از جمله: عفت، پاک دامنی، ایثار، ادب، وقار، سخاوت، شجاعت، مطیع امام زمان عصر خود بودن و کمک به مظلومان ـ را از سرور خوبان گرفته و نسخه عملی زندگی خویش قرار دهند و با پناه آوردن به بارگاه ربانی او، از تمام ناپاکی ها دست شسته، از دامان رهبران شیطان رهیده و به سوی خداوند عالم عروج نمایند.
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
#نجوای_دل
🤲 بارالها، از آنچه در هراسم افكند در امانم دار؛ جان و دينم را تو خود در پناه حمايت خود گير؛ در سفر نگاهبانم باش؛ در آنچه روزيم مي كني بركت ده؛ درونم را در پيشگاه خود خوار و خاضع دار و در چشم مردم عزت بخش؛ از ستم شياطين جن و انس امانم ده؛ پرده از گناهم بر مكش؛ درونم را به پليدي آلوده مساز؛ مرا به زشتي مبتلا مكن؛ لطفت را از من باز مگير و به غير خودت مرا وامگذار.
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
#حدیث_روز
✴️ لَا يَزَالُ الْمُؤْمِنُ يُورِثُ أَهْلَ بَيْتِهِ الْعِلْمَ وَ الْأَدَبَ الصَّالِحَ حَتَّى يُدْخِلَهُمُ الْجَنَّةَ [جَمِيعاً]؛
🍂 مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و #ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد بهشت كند.
📚 مستدرك الوسايل و مستنبط المسایل ج12، ص201، ح13881.
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
#حضرت_عشق
🔹اسلام یک سبک زندگی برای ما آورده است. فرض بفرمایید #ادب. یکی از کارهای مهم ادب است.
🔹فرنگیها در برخوردهای معمولیشان خیلی مقیّد به ادب نیستند؛ ما ایرانیها از قدیم معروف بودیم به اینکه در گفتارهایمان، در مخاطباتمان ملاحظهٔ ادب را میکنیم؛ احترام طرف مقابل را حفظ میکنیم. (امام خامنه ای مدظله العالی، ۱۳۹۴/۱۰/۱۴)
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
#دلنوشته
▪️امروز فرات شرمنده لب هاي تشنه اي مي شود كه تا جهان باقي ست تشنگان آزادگي را با حماسه خود سيراب مي كنند.
خداوند در روز تاسوعا باتقواترين بندگان خود را به سر منزل رستگاري دعوت كرد.
( تاسوعا، روز دلدادگي و ادب است و آزادگي اين چنين در لغت نامه هاي جهان نگاشته شد.
▪️تاسوعاي حسيني تسليت باد!▪️
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️🏴▫️
💠 ادب حضرت عباس علیه السلام الگوی والدین در تربیت فرزند
🔹والدین بعد از نیازهای روحی و عاطفی مسئول هستند که فرزندان خود را با ادب تربیت نمایند و این تکلیفی است که بر دوش آنها بوده و کوتاهی در آن، مستوجب عقوبت از سوی خدا و ملامت از سوی مردم است.
🔹مردم، خوب و بد و تربیت و بی تربیتی فرزندان را به حساب والدین می گذارند و از چشم آنان می بینند. ادب یکی از والاترین ارزش های اخلاقی در انسان می باشد. ادب قرین عقل است، از نفس مواظبت می کند و دنیای فرد را اصلاح می کند
🔹 اوج رعایت ادب را ما در جریان عاشورا در رفتار #حضرت_عباس(علیه السلام) می بینیم ایشان در طول 34 سال عمر شریفش، هرگز برادرش امام حسین (علیه السلام) را برادر خطاب نکرد. بلکه همواره ایشان را با تعبیراتی چون سیّدی، مولای من، آقای من، یابن رسول الله، سرور من و ای پسر رسول خدا صدا می زد.
🔹تنها باری که حضرت عباس(علیه السلام) امام حسین (علیه السلام) را برادر خطاب کرد، در لحظه شهادت بود که با جان و دل خطاب نمود: «برادر، برادرت را دریاب این تعبیر در آخرین لحظات عمر سقای کربلا نیز، بیان گر یک نوع ادب بود، زیرا عباس (علیه السلام) رسم برادری را با بهترین وجه ادا نموده بود و اینک از برادرش امام حسین (علیه السلام) می خواست با مِهر برادری او را بنگرد.(پرچم دار نینوا، ص43)
☑️ #الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
▪️@khane_firoozeie▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴▫️🏴▫️🏴
#استوری
#تاسوعای_حسینی
▪️ ابالفضل من! علمدار من! نذاری به عشقت جسارت کنن...
#الگوی_خانواده_تراز_اسلامی
@khane_firoozeie