#گزارش
#بینالملل
♨️درخواست مجازات #اعدام برای متجاوزان
🔻صدها نفر در بنگلادش با شرکت در اعتراضاتی در داکا، پایتخت و سایر شهرها خواستار اجرای عدالت پس از چندین مورد تجاوز به زنان شدند.
معترضان از دولت خواستند مجرمان را دار بزنند.
🔻هفته گذشته ویدیویی از آزار جنسی و شکنجه زنی ۳۷ ساله توسط گروهی جوان در شبکههای اجتماعی منتشر شد. این ویدیو باعث بروز تازهترین دور اعتراضات در این مورد شده است.
🔻دولت گفته که در حال بررسی اصلاح قوانینی به منظور در نظر گرفتن مجازات اعدام برای مجرمان است.
🔻 وزیر دادگستری بنگلادش به خبرگزاری رویترز گفت: "ما براساس دستور نخستوزیر در حال ارائه این پیشنهاد هستیم. ما میخواهیم مطمئن شویم کسانی که مجرم هستند، بالاترین مجازات را دریافت میکنند."
⁉️چرا بی بی سی مردم بنگلادش رو تشویق نمی کنه هشتگ اعدام نکنید راه بندازن؟
@kharrazipaygah
🚨همه بدانند که علاج همهی مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی ما، در داخل کشور است
🔻رهبر انقلاب:
🔹این را گفتهام و باز هم تکرار میکنم، فعالان بخشهای گوناگونی که مسئول در زمینهی اقتصاد و غیر اقتصاد هستند، همه بدانند که علاج همهی مشکلات در داخل کشور است؛ بسیاری از مشکلات ما مربوط به خارج از کشور است اما علاجش در داخل است. هیچکس علاج مشکلات را در خارج از کشور جستجو نکند.
🔸ما از خارج از کشور هیچگونه خیر و بهرهای نخواهیم دید. علاج در داخل است، علاج در تدبیر داخلی است، علاج در تلاش داخلی است، علاج در محاسبهی درست داخلی و نگاه صحیح به مسائل کشور و مسائل منطقه است؛ و با بهکارگیری نیروی خرد، با عزم و ارادهی راسخ باید و میتوان از مشکلات انشاءاللّه فارغ شد.
🔹و این هارتوهورتی هم که این اراذل مسلط بر ملت آمریکا میکنند نبایستی ذهن کسی را مشغول کند. ۹۹/۷/۲۱
🔴 #امنیت_یا_عدالت| چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟
🔻 #زمانـه | چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟ یعنی در تزاحم واجبی چون نماز و حج و زکات حفظ نظام اوجب است. چرا؟ بالاتر از این چرا امام فرمودند حفظ نظام از حفظ جان امام زمان واجب تر است؟ مگر تجسم و حقیقت عدالت امام زمان نیست؟ چطور ممکن است در تزاحم این دو حفظ نظام اولی باشد؟
🔹 این مقدمه را داشته باشید. یک قدم جلوتر رویم. رهبر انقلاب امروز فرمودند امنیت نباشد، عدالت هم نیست. تکلیف برای برخی دوگانه های موهوم روشن شد. توجه کنیم که ما دوگانه امنیت و عدالت نداریم. دوگانه ولایت و عدالت هم نداریم. آنچه داریم نسبت است. مثلا نسبت امنیت با عدالت.
🔹 اما چرا فرمود امنیت مقدم است؟ توجه کنیم که عدالت، هدف است. مسیر و وسیله نیز در انحصار اسلام است. این اسلام است که ما را به عدالت می رساند واگرنه بقیه نحله ها و مشرب ها و مکاتب با هر سطح شعاری به توهمی از عدالت دست یافته اند. نمی از یمی.
اما....
🔹اما تحقق اسلام روی زمین تنها و تنها در سایه تشکیل حکومت است. حکومت نباشد اسلام در حد احکام فردی فراتر نخواهد رفت و در پستوخانه ها و نهایتا به خانقاه و مساجد محصور می شود. به همین جهت به تعبیر رهبری همه انبیا به دنبال تشکیل حکومت بودند و در این راه یا قدرت یافتند و یا خون دادند.
🔹 با این توضیح امنیت در حکومت مسیر رسیدن به عدالت است و اساسا تحقق عدالت با مقدمه امنیت است. ولایت هم همین است. مقصد ولایت، عدالت است. لذا تزاحمی نیست. ما با ولایت به عدالت می رسیم.
🔺 بازگردیم به مقدمه ابتدای متن. چرا حفظ نظام از حفظ جان امام زمان بالاتر است؟ احتمالا تا حدی روشن شده است. چون جان امام زمان نیز خرج اسلام شده و می شود و اسلام محقق نمی شود جز با تشکیل حکومت.
🔹 حکومت استقرارش به امنیت است و امنیت خاک راه عدالت.
🖌 #محسن_مهدیان
چه تصویـرِ زیبایی
از تو در ذهن ها شکل میگیـرد
فرمانده لشکر امام حسین باشی
آن هم بدونِ دست...🕊
#نعم_الرفیق_ما♥️
@ShahidKharazi_Com
⭕️ علامه ای که بخاطر برنامه کاهش جمعیت در ایران دق کردند و از دنیا رفتند...
🔷 علامه محمد حسین حسینی طهرانی (ره) یکی از مجاهدین و مبارزین انقلاب و از یاران امام خمینی بودند. ارادت بسیار بالایی هم نسبت به امام خامنه ای داشتند.
این عالم بزرگوار در بصیرت و ولایتمداری از بسیاری از علمای هم طراز خود جلوتر بودند . داستان خانه نشینی و مخالفت ایشان با برنامه کاهش جمعیت در دهه هفتاد با شعار فرزند کمتر زندگی بهتر الگوی خوبی برای جوانان انقلابی است.
💢 وی در پی اجرای سیاستهای کاهش جمعیت در دههٔ هفتاد مقطعی درس خود را تعطیل و به تدوین کتاب «کاهش جمعیت ضربهای سهمگین بر پیکر مسلمین» پرداخت. او در این کتاب بحث کاهش جمعیت را نقشهٔ استعمار برای مسلمانان دانست.
☢ وی میگفت: «محرز است که آیتالله خامنهای با این طرح [کاهش جمعیت] موافق نیستند و افراد موثقی از خود ایشان نقل کردهاند که ایشان از این مسئله پشتیبانی نمیکنند و لذا مخالفت با این طرح وظیفهای شرعی است. در جایی که ولی فقیه با مسئلهای مخالف است و شرایط به شکلی است که ایشان نمیتواند اعمال قدرت کند، بر عهدهٔ دیگران است که با روشنگری و تبیین حقایق به ولی فقیه در اجرای قوانین اسلام کمک نمایند.»
🔷 سید محمدصادق حسینی طهرانی فرزند ارشد وی در پیامی به بزرگداشت بیستمین سالگرد درگذشت او آوردهاست: «در همین مسئله کاهش جمعیت همواره به شدت ابراز ناراحتی و تأسف مینمودند خصوصاً پس از آنکه شنیدند مجلس تصویب نمودهاست که خانوادههای پرجمعیت از بسیاری از مزایای اجتماعی محروم هستند. در ماههای آخر عمر شریفشان هر روز در منزل و مجالس و محافل خصوصی با عصبانیت ناراحتی خود را از این مسئله ابراز میکردند و میفرمودند که دشمنان اسلام آن کاری را که میخواستند بکنند کردند و نسل شیعیان عقیم شد و این امر دیگر به این زودیها قابل اصلاح نخواهد بود و هر بار این مطلب را میفرمودند صورتشان از غصه چنان سرخ میشد که حقیر نگران میشدم که عارضه سکته ایشان عود نماید و گمان حقیر این بود که ایشان از غصه این مسئله دق کردند و این معنا در سکته نهائی ایشان دخیل بود..
❇️ @IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ افزایش عمدی قیمتها...
هدف ایجاد نا امنی و مذاکره با شیطان بزرگ
🚩 @IslamlifeStyles
در حاشیۀ توصیۀ رهبرِ انقلاب به «ترسوها»:
«ترس»فروشی و «عقل»نمایی!
مهدی جمشیدی
[1]. «جنگِ شناختی» بیش از هر چیز، «جنگِ زبانی» است؛ یعنی در این جنگ، با «بازیِ زبانی» و «مغالطههای لفظی»، شناختها و درکهای مردم نسبت به واقعیّتها تغییر داده میشوند و مردم، گرفتارِ «تحریف» میشوند. «واقعیّت» در متنِ خود، «زبان» ندارد که به سخن آید و خویش را توصیف کند، بلکه این ما هستیم که آن را «روایت» میکنیم. و روایتِ انسانها از واقعیّتها، گاه مطابقِ با آن است و گاه، مخالفِ با آن. و ازآنجاکه بسیاری از مردم، برداشت و تفسیرِ مستقیمی از واقعیّتها ندارند، بهسراغِ «روایتها» و «تحلیلها» میروند و آنها را مبنای «انتخابها» و «تصمیمها»ی خود قرار میدهند. اینجاست که روشن میشود روایتهای زبانی از واقعیّت، تا چه اندازه میتواند جامعه را دستخوشِ «چرخشها و دگرگونیهای بنیادی» قرار دهد.
عالَمی را یک سخن، ویران کند
روبهانِ مرده را شیران کند
(مثنویِ معنوی، دفترِ اوّل، بیتِ 1597).
[2]. جنگِ شناختی در دهۀ اخیر، بهخصوص در عرصۀ سیاسی، به اوجِ خودش رسیده است؛ چنانکه حسن روحانی در انتخابهای سالهای نودودو و نودوشش، بیآنکه در مقامِ «عمل» و در عالمِ «عین»، برگِ برندهای در اختیار داشته باشد، فقطوفقط با تکیه بر «جنگِ شناختی» و «بازیِ زبانی»، بخشهایی از مردم را به مردابِ تفسیرها و روایتهای آغشته به «تحریف» افکند. تمام یا اغلبِ روایتهای او در این صحنۀ سیاسی، چنین بودند. اینکه «علتالعللِ مشکلات، تحریم است»؛ اینکه «تحریمها از طریقِ مذاکره برطرف خواهند شد»؛ اینکه «در سیاستِ خارجی، باید واقعبین بود نه خوشبین یا بدبین»؛ اینکه «برجام، فتحالفتوح بوده است»؛ اینکه «بهمحضِ اجراشدنِ برجام، تحریمها برطرف خواهند شد»؛ اینکه «مقاومت بهمعنیِ ماجراجویی است»؛ اینکه «مردم باید میانِ جنگ و مذاکره، یکی را انتخاب کنند»؛ اینکه «مردم باید میانِ تقابلِ با جهان یا تعاملِ سازنده با جهان، یکی را انتخاب کنند»؛ اینکه «ما حتّی در آبخورنِ خویش خویش هم، محتاجِ برطرفشدنِ تحریمها هستیم»؛ اینکه «اقتضای عقلانیّت، مذاکره با کدخدای جهان است»؛ و ... .
[3]. «عقل» و «عقلانیّت»، سخنی است که در طولِ دهۀ اخیر، بارهاوبارها، با ابزاری برای تحقیر و طردِ «فکر و فرهنگِ انقلابی» و «نیروهای انقلابی» تبدیل شده است؛ گویا «انقلاب» و «انقلابیگری»، سرِ سازگاری با «عقلانیّت» ندارد. هم جریانِ اصلاحات و هم جریان ِاعتدالگرا، همواره با تکیه بر این مفهوم، هر گونه «تحرّک و تلاشِ مجاهدانه و انقلابی» را ملامت کرده و اینچنین به مردم القاء نمودهاند که عقلانیّت، حکمِ متفاوتی دارد. در حقیقت، آنچهکه آنها عقلانیّت میخوانند، «عقبنشینی» و «وادادگی» و «تسلیم» و «ترس» و «گریز» است، امّا برای آنکه خویش را توجیه کنند و بر ضعفهای خویش، «عنوانهای مقبول» بگذارند، واقعیّتهایی را که بر این عنوانها دلالت دارند، «عقلانیّت» مینامند. برایمثال، اگر معنای واقعیِ «مذاکره با آمریکا» این باشد که ایران به زانو درآمده و فشارهای اقتصادی، بهسرانجامِ خویش رسیدهاند، آنها اینطور استدلال میکنند که اکنون اقتضای عقلانیّت، مذاکره کرد و باید بر اساسِ منافعِ ملّی، تصمیم گرفت و بهانه بهدستِ طرفِ مقابل نداد. یا چنانچه رئیسِ مجلس، برخلافِ رویّۀ رئیسِ جمهوری، به میانِ مردم برود و حتّی با رعایتِ دستورالعملها، از بیمارانِ کرونایی عیادت کند، متهم به بیعقلی میشود؛ چراکه خود را بیدلیل، به ورطۀ خطر افکنده است! حالآنکه این حکم، حکمِ ترس و مسئولیّتگریزی و تنبلی است، نه حکمِ عقل! فراترازاین، باید گفت فاصلهای بسیاری که رئیسجمهور مردم گرفته است، حتّی اقتضای عقلِ سیاسیِ محض نیست و محاسباتِ سیاسی و انتخاباتی نیز این اندازه گسستگی و بریدگی از مردم را تجویز نمیکند. بدینسبب این که مقبولیّت و پایگاهِ اجتماعیِ وی، بهطورِ بیسابقهای کاهش یافته است.
[4]. پس در اینجا، با نوعی فرآیندِ آلوده به «تحریف» و «وارونهنمایی» روبرو هستیم که بهطرزی ماهرانه، افکارِ عمومی را میفریبد و «خطا» را بر جای «راست» و «خائن» را بر جای «قهرمان» مینشاند. این عنوانبندیهای دروغین، اهمّیّتِ جدّی دارند و تعیینکننده هستند. ازاینرو، امروز آیتالله خامنهای بهطورِ صریح، از کسانیکه «ترس» و «فرار» و «تسلیم» و «انفعالِ» خویش را با تعبیرِ «عقلانیّت»، توجیه میکنند، انتقاد کرد و گفت «ترسوها»، ترسِ خود را در پسِ لفظِ «عقلانیّت»، پنهان نکنند. البتّه این ما هستیم که باید بدانیم که در معرکۀ جنگِ شناختی بهسرمیبریم و باید «سوادِ رسانهای» خویش را افزایش بدهیم و اسیرِ «بازیهای زبانیِ خدعهآمیز» نشویم:
علمِ تقلیدی بود بهرِ فروخت
چون بیابد مشتری، خوش بر فروخت
(مثنویِ معنوی، دفترِ دوّم، بیتِ 3265).
🆔https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
◦•●◉✿ ﷽ ✿◉●•◦
✍ امام حسن مجتبیٰ (ع):⇩
↫◄ نعمتهای خـداوند
یک «آزمون» است؛
اگر شڪر و حـق آن ادا شـود برای انسـان نعمـت و اگر ناسپـاسی کرد، همان نعمـت برایش عـذاب خواهد بود.🍃
📚بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۱۱۳
#حدیث_روز
✥➻------❃-------➻✥
@IslamLifeStyles
▪️عمر دولت روحانى رو به اتمامه اونوقت #روزنامه_شرق داره عملكرد دولت احمدى نژاد رو بررسى ميكنه
زیبا نیست؟!
یاران شهید خرازی
💥 پیشگیری و درمان ساده و سریع بیماری #کرونا ❶⇦ فالوده سیب و عسل هر ۸ ساعت ۱ لیوان ❷⇦ غرغره کردن مخ
دوستان حتما به این پیام توجه ویژه داشته باشین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناطقی که از ایران جدا شد
این ویدئو نشان دهنده تغییرات مرزی و مناطقی است که در 200 سال گذشته از سرزمین ایران جدا شده و یا بازگردانده شده است.
به یاد شهیدانی که با جان خود مانع از تسخیر ایران شدند و حتی یک وجب را به دشمن ندادند یادشان گرامی و روحشان شاد..
@basir3najaf
❌ شبهه
کاش دینی بود بنام انسانیت...
مذهبی بنام محبت...
قبله ای بنام عشق...
نه ترس از خدا باشد نه وسوسه شیطان
نه وعده جنت نه اتش نه نفاق نه جنگ . . . .
انسانیت بهترین دین است و
انسانی که نیک زندگی کند
نیازی به دین ندارد
و انسانی که نیک زیستن را نداند
هیچ دینی اصلاحش نخواهد کرد
✅ پاسخ
اتفاقا آنچه مدنظر نویسنده شبهه است اتفاق افتاد و پس از رنسانس، آنچه در جهان، مخصوصا غرب رواج پیدا کرد، انسانگرایی بود. اما نتیجه چه شد؟ متلاشی شدن کانون عشق و محبت یعنی خانواده، بزرگترین و خونبارترین جنگهای جهان، یعنی جنگ جهانی اول و دوم، رواج تنهایی، افسردگی، خودخواهی و... که هم آمار نشان می دهد و هم لازمهی طبیعی لذت جویی و فردگرایی انسانگراها است. پیامدهای بیشمار دیگری که فهرست بلندبالایی میطلبد.
🔹 اینکه گمان می شود با رواج انسانیت، نیازی به دین نخواهد بود، تنها یک ادعای شاعرانه است، چراکه اولا دین است که انسانیت و انسانگرایی واقعی را تعریف میکند. و ثانیاً حتی اگر دین هم نباشد بالآخره بشر ناگزیر است برای تعیین حق و تکلیف انسان ها قانونگذاری کند (آنگونه که مثلاً در سازمان ملل و شورای امنیت و سایر نهادهای بینالمللی قوانینی نوشته میشود که بی تاثیر از گرایشات افراد و گروهها نیست). بنابراین چه بهتر اینکه خالق انسان در لباس قانون حق و تکلیف انسانها را مشخص کند چرا که هم به نیازهای او آگاهتر است و هم نفع شخصی را در نوشتن قوانین لحاظ نمیکند که این میشود؛ دین!
بنابراین قوانین دینی لطفی است از جانب پروردگار عالم برای بهتر زندگی کردن. اما دین ستیزان با تفسیر غلط از قوانینی که به ظاهر خشن هستند اینطور القاء می کنند که این سراسر خشونت است و با نادیده گرفتن تمام جنایاتی که در اثر رواج انسانگرایی رخ داده است، چنین وانمود می کنند که انسانیت مدنظرشان سراسر مهر و محبت است! که نه این درست است و نه آن!
🔴 رتبه #نخست ایران در بخش هوافضا در میان کشورهای اسلامی
🔸رئیس پژوهشگاه هوافضا:ایران در حوزه #هوافضا در میان کشورهای اسلامی رتبه اول را داشته و در دنیا در جایگاه ۱۳ قرار دارد.
🔸چین، اولین کشور در تولید علم هوا فضا با ۹۳۱۰ سند و ۱۲۵ ضریب تاثیرگذاری بوده است و سپس کشورهای آمریکا، هند، انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، روسیه، ژاپن، کانادا، کره جنوبی، استرالیا و ایران به ترتیب مشمول این موضوع میشوند که مقام ۱۳ جهانی را کسب کرده اند.
🔸ایران با تولید ۴۸۶ #سند_علمی و ۶۲ اچ ایندکس مقام سیزدهم را به دست آورده است، همچنین در سال ۱۹۹۸ با تولید ۴۱ سند علمی مقام چهل و یکم را کسب کرده است.
#هوا_فضا
#کشورهای_اسلامی
🔴 در تاریخ ثبت کنید!
قوه قضائیه در زمان رئیسی؛
نه تنها گردن کلفتان سیاسی مثل حسین فریدون؛
نه تنها گردن کلفتان اقتصادی مثل عباس ایروانی؛
نه تنها گردن کلفتان مسئول مثل اکبر طبری؛
و....
بلکه فراریانی مثل حیدر آبادی پور را هم پای میز محاکمه کشاند.
رییسی بین نظام و فساد دیوار کشید...
👤 علیرضا گرائی
🇮🇷 @IslamlifeStyles