eitaa logo
خط بصیࢪت⏌🇮🇷🇵🇸⎾
76 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1هزار ویدیو
6 فایل
•|بِسْـم‌ِاللّٰـهِ‌الرَحْمٰـن‌ِالرَحیـمْ|• بصیرت‌همان‌خط‌وسط، همان‌خط‌درست‌است! "حضرت‌آقا " ↵آدرس‌لینک‌ناشناس↯ https://abzarek.ir/service-p/msg/1821116 "اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الفَرَج"
مشاهده در ایتا
دانلود
احساسات مردم همیشه زودگذر بوده... همان‌ جایی که هلی‌کوپتر شهید رئیسی در آن سقوط کرد
تلخ ترین صبح شنبه بخیر🖤 جای یک نفر خیلی خالیست..
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آرام باشید 🔹این مملکت صاحب دارد و هر چه مقدر شود به مصلحت کشور بوده است. ولیعصر عج حافظ این کشور است، نائب ولیعصر هست. 🔹ان شاءالله هر چه به خیر و صلاح و مصلحت کشور هست رقم خواهد خورد از نگاه رهبر انقلاب، اصل مشارکت بود، نتیجه و برکت کار از آن خداوند متعال است.
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتنگتیم سید...😭 قدرت رو ندونستیم که شد این ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من این و نگه داشتم برای یه همچین روزی ببینید چه جوری به ریش مردم ساده میخندن
✅👌 شیعه امروز محک خورد خطر امروز پزشکیان نیست. خطر امروز جهل_مردم است. مگر میشود کسی کارکرد و عملکرد شهید رئیسی و دوران نکبت بار روحانی را دیده باشد و تفاوت را درک نکرده باشد؟ بله میشود! 😭همانطور که تفاوت علی(ع) و دیگران را دیدند ولی او را ۲۵ سال خانه نشین کردند. 👈هزینه جهل این است که ۱۴۰۰ سال امام زمان را از دیده ها پنهان کرد. 😭 مگر میشود قتل عام کودکان غزه را دید و بین امیر عبداللهیان عزیز و ظریف تفاوتی ندید؟ بله میشود! 😭همانطور که مسلم را دیدند؛ همانطور که عبدلله و رقیه و سکینه را دیدند... امان از جهل 👌 در زیارت عاشورا نام تک تک افراد آورده شده ، یعنی خداوند ریزبینانه افراد را می بیند. ✅دنیا فانی و گذراست ولی محل امتحانها ست. 👈 مراقب باش رفیق که در کارنامه ات چه می‌نویسند: جهل یا عقل 👈 مراقب باش رفیق در عصر جهش بیداری از مردم و دانشجویان اروپایی و امریکایی عقب نمانی!
نقل است که روزی «معاویه» برای نماز در مسجد آماده می‌شد. به خیل عظیم جمعیتی که آماده اقتدا به او بودند نگاهی از سر غرور انداخت. «عمروعاص» که در نزدیکی او ایستاده بود، در گوشش نجوا کرد که: بی‌دلیل مغرور نشو! این‌ها اگر عقل داشتند به جماعت تو نمی‌آمدند و «علی» را انتخاب می‌کردند. «معاویه» برافروخت. «عمروعاص» قول داد که حماقت نماز‌گزاران را ثابت می‌کند. پس از نماز، بر منبر رفت و در پایان سخن‌رانی گفت: از رسول خدا شنیدم که هر کس نوک زبان خود‌ را به نوک بینی‌اش برساند، خدا بهشت را بر او واجب می‌نماید و بلافاصله مشاهده‌کرد که همه تلاش می‌کنند نوک‌ زبان‌ِشان را به نوک بینی‌ِشان برسانند تا ببینند بهشتی‌اند یا جهنمی؟ «عمروعاص» خواست در کنار منبر حماقت جمعیت را به «معاویه» نشان دهد، دید معاویه عبایش را بر سر کشیده و دارد خود را آزمایش می‌کند و سعی می‌کند کسی متوجه تلاش ناموفقش برای رساندن نوک زبان به نوک بینی نشود. از منبر پایین آمد در گوش «معاویه» نجوا کرد: این جماعت احمق خلیفه احمقی چون تو می‌خواهند. «علی» برای این جماعت حیف است. تاریخ در حال تکرار است امتحان انسان همیشه در طول تاریخ بوده و خواهد بود . از به آتش انداختن ابراهیم و......تا به شهادت حسین ولایت ولایت ولایت همیشه مرز شناخت انسانیت بوده وهست . تا سلمان فارسی ها و مالک اشتر ها شناخته شوند و عمر وعاص ها وعمر سعد ها در تاریخ به جا بمانند.
🔴 کشوری که الان تحویل پزشکیان داده میشود: سکه 38.000 دلار 60 بنزین 3 مرغ 90 گوشت550 هیچ کمبودی در کشور نداریم سرم،انسولین واکسن و... هیچ کالایی صفی نیست فروش نفت روزی ۲میلیون بشکه خزانه پره، بدهی های دولت پرداخت شده واحدهای تولیدی فعال شده کشور تو این وضعیت به شما رسید 🔴سال دیگه حساب و کتاب می‌کنیم و وضعیت کشور تحت مدیریت شما را ارزیابی خواهیم کرد.
دمپایی ابری ها رو از پا درآورید و یک جفت کفش آهنین پا کنید خرمشهرها در پیش داریم ...
یه چیز گفتنش برام سخته ولی خب میخوام بگم ۱۶ میلیون ایرانی رای به کسی دادن که حضرت اقا تقریبا رسما اسمشو نیاوردن که به ایشون رای ندین ولی دادن و رئیس جهمبورش کردن دیگه شعار ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند رو ندین چون شما اثبات کردین اهل کوفه ای و علی تنها مانده
معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟! عمروعاص: آری،جهل مردم
اره خب باشه ولی من تا روزی که زنده ام انتقادم رو نسبت به این شخص حفظ میکنم نه اینکه چهره نظام و کشورمو بد کنم ولی من از کار های بد ایشون به هیج وجه دفاع نمیکنم وکسی رو که دفاع بکنه هم قبول ندارم چون ۱۶ میلیون ادم رای دادن به این شخص و ۵۰ درصد مردم هم رای ندادن 😐🚶🏻‍♀ یعنی اگر بلایی سرمون بیاد این ماییم که بلا رو سر خودمون اوردیم بنده بابت هر ظلم و ناحقی که در حق خودم خانواده و تمام انقلابی های این کشور بشه طلبکار این اشخاصم