فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸وعدهی رهبری در حال محقق شدن است، آمریکا مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد!
#نائب_المهدی
@khat_enghelab1357
🚨حریرچی: از خانه که خارج می شوید ماسک بزنید
🔹هر کس از خانه خارج می شود و یا در اجتماعات چندنفره حضور پیدا می کند، حتما از ماسک استفاده کند
🔹الان وقت سفر و تفریح نیست.
@khat_enghelab1357
🔸 رئیس شورای شهر تبریز بازداشت شد
🔹️ شهرام دبیری، رئیس شورای شهر تبریز در ادامه رسیدگی به پرونده فساد در شهرداری تبریز توسط سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه عاشورا بازداشت شد.
@khat_enghelab1357
هدایت شده از خط انقلاب تا ظهور
امام صادق علیه السلام فرمود: هر کس زیارت عاشورا بخواند ، شب اول قبر در آغوش امام حسین علیه السلام قرار خواهد گرفت.
کامل الزیارات ، ص 75
🌸اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@khat_enghelab1357
هدایت شده از خط انقلاب تا ظهور
7006661_262.mp3
2.01M
4_419911247358591105.mp3
8.27M
🍃ای گل نرگس کجائی
🍃ای روشنی بخش شب تارم کجایی
😭😭😭
🎤 کربلائی_جواد مقدم
#احساسی
#سه_شنبه_های_مهدوی
🌸اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸
@khat_enghelab1357
مداحی آنلاین 0 با کسی قهر نکنید - آیت الله مجتهدی تهرانی.mp3
3.04M
‼️با کسی قهر نکنید!
🎙آیت الله_مجتهدی تهرانی (ره)
#سخنرانی کوتاه
@khat_enghelab1357
مداحی آنلاین - مثنوی نی نامه - آهنگران.mp3
2.09M
🍃خوشا از دل نم اشکی فشاندن
🍃به آبی آتش دل را نشاندن
🎤حاج صادق_آهنگران
#نوآهنگ
#رحلت_امام_خمینی_ره
@khat_enghelab1357
سه شنبه شب
چنان گلدسته های جمکرانت
به سوی آسمان
دست تمنا می گشایند
که گوش دل
یقینا بشنود
آهنگ
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@khat_enghelab1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اعتراف حتی ضد انقلاب به قدرت رهبر انقلاب
@khat_enghelab1357
🔴 خمینی هنوز زنده است ...
بزرگترین خدمت امام خمینی (رض) به اسلام ، خارج کردن اسلام مهجور از پستوهای انزوا و انفعال و ارتجاع و سکولاریسم و تبدیل قدرت و توان و انرژی اسلام و مسلمین به فریادی رسا علیه تمام کفر و استکبار و ظلم جهانی و تعریف جبهه ای جدید اما با ریشه ای کهن در برابر جبهه مستکبرین بود.
اگر در این چند روز می بینیم در اوج اعتراضات مردم آمریکا علیه تبعیض و ظلم ، غیر مسلمانان هم از واژه مقدس "الله اکبر" استفاده می کنند ، نشان دهنده این است که امواج کوبنده و بنیان کن فریادهای "روح خدا" خمینی بت شکن ، بعد از ۳۱ سال ، تمام دنیا را درنوردیده و به قلب "شیطان بزرگ" رسیده است.
چه حجتی بالاتر از این برای اثبات زنده بودن خمینی کبیر و آرمان هایش؟ ...
"ما یقین داریم اگر دقیقاً به وظیفه مان که مبارزه با آمریکاى جنایتکار است، ادامه دهیم، فرزندانمان شهد پیروزى را خواهند چشید"
(صحیفه امام، ج۱۵ ، ص۱۷۱)
✍"قاسم اکبری"
@khat_enghelab1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼
🌼گفتم که
خدایا مرا مرادی بفرست 💛
🌼طوفان زده ام
راه نجـاتی بفرست💛
🌼فرمود که با زمزمه
یا مهدی💛
🌼نذر گل نرگس
صـلواتی بفرست 💛
🌼اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💛وآلِ مُحَمَّدٍ
🌼وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@khat_enghelab1357
🌼امروز برای
🍀تک تکتون ازخدا میخوام
🌼بهترین ها نصیبتون بشه
🍀حالتون عالی باشه
🌼لحظه هاتون آروم
🍀تقدیرتون روشن
🌼زندگیتون پراز قشنگی و
🍀عاقبت تون
🌼همونجوری بشه
🍀که آرزودارید
#سلام_روزتون_زیبا 🌼
@khat_enghelab1357
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«قُل لَّا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ ۚ وَلَوْ كُنتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ ۚ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ»
بگو: «من مالک هیچ سود و زیانى براى خویش نیستم، مگر آنچه را خدا بخواهد.
(و از غیب و اسرار نهان نیز خبر ندارم، مگر آنچه خداوند اراده کند.) و اگر از غیب باخبر بودم، سود فراوانى براى خود فراهم مى کردم و هیچ بدى (و زیانى) به من نمى رسید. من فقط بیم دهنده و بشارت دهنده ام براى گروهى که ایمان مى آورند. (و آماده پذیرش حقّند).»
(سوره مبارکه اعراف/ آیه ۱۸۸)
@khat_enghelab1357
007188.mp3
227.5K
آیه ۱۸۸ سوره مبارکه اعراف
استاد پرهیزگار
@khat_enghelab1357
❇ تفســــــیر ❇
شأن نزول:
بعضى از مفسران (مانند مرحوم طبرسى در مجمع البیان) نقل کرده اند: اهل مکّه به پیامبر(صلى الله علیه وآله) گفتند: تو اگر با خدا ارتباط دارى آیا پروردگار تو را از گرانى و ارزانى اجناس در آینده با خبر نمى سازد؟ که از این طریق بتوانى آنچه به سود و منفعت است تهیه کنى و آنچه به زیان است کنار بگذارى؟
و یا از خشکسالى، و یا پر آبى مناطق مختلف آگاه سازد، تا به موقع از مناطق خشک به سرزمین هاى پر برکت کوچ کنى؟!
در این هنگام آیه فوق نازل شد و به آنها پاسخ گفت.
🌼🌼🌼
تفسیر:
اسرار نهان را فقط خدا مى داند
گر چه براى این آیه نیز شأن نزول خاصى ذکر شده، ولى با این حال پیوندش با آیه گذشته روشن است; زیرا در آیه قبل راجع به عدم آگاهى هیچ کس جز خدا نسبت به زمان قیام قیامت بحث بود، و در این آیه سخن از نفى علم غیب به طور کلى در میان است.
در نخستین جمله، خطاب به پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى فرماید: به آنها بگو: من مالک و صاحب اختیار هیچ گونه سود و زیانى درباره خویش نیستم مگر آنچه را که خدا بخواهد (قُلْ لا أَمْلِکُ لِنَفْسی نَفْعاً وَ لا ضَرّاً إِلاّ ما شاءَ اللّهُ).
شک نیست که هر انسانى مى تواند براى خود منافعى کسب کند و یا از خویشتن ضررهائى را دور سازد، ولى با این حال، همان گونه که مى بینیم، در آیه فوق مطلقاً این قدرت و توانایى بشر نفى شده است.
و این به خاطر آن است که انسان در کارهاى خود، قدرت و نیروئى از خویش ندارد بلکه همه قدرت ها از ناحیه خدا است و او است که این توانائى ها را در اختیار آنها گذاشته است.
و به تعبیر دیگر مالک همه قدرت ها و صاحب اختیار مستقل و بالذات در عالم هستى تنها ذات پاک خدا است، و دیگران، حتى پیامبران و فرشتگان، از او کسب قدرت مى کنند، و مالکیت و قادریت آنها بالغیر است، جمله اِلاّ ما شاءَ اللّهُ: مگر آنچه خدا بخواهد و در اختیار من بگذارد، نیز گواه این مطلب است.
در بسیارى دیگر از آیات قرآن نیز مالکیت سود و زیان از غیر خدا نفى شده و به همین دلیل از پرستش بت ها و هر چه غیر از خدا است، نهى گردیده.
در سوره فرقان آیه ۳ مى خوانیم: وَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِهِ آلِهَةً لا یَخْلُقُونَ شَیْئاً وَ هُمْ یُخْلَقُونَ وَ لا یَمْلِکُونَ لاِ َنْفُسِهِمْ ضَرّاً وَ لا نَفْعاً:
آنها جز خدا معبودهائى براى خود انتخاب کردند، معبودهائى که هیچ چیز را نمى آفرینند، بلکه خودشان مخلوقند، و صاحب اختیار سود و زیانى درباره خویش نیستند (تا چه رسد به دیگران).
این عقیده یک نفر مسلمان است که هیچ کس را ذاتاً خالق و رازق و مالک سود و زیان، جز خدا نمى داند، و به همین دلیل اگر از دیگرى چیزى مى خواهد با توجه به این حقیقت است که او آنچه دارد از ناحیه خدا است (دقت کنید).
و از اینجا روشن مى شود آنهائى که این گونه آیات را دستاویز براى نفى هر گونه توسل جستن به پیامبران و امامان(علیهم السلام) قرار داده اند و آن را یک نوع شرک پنداشته اند، اشتباهشان از کى سرچشمه گرفته که تصور کرده اند: توسل به پیامبر و امام مفهومش آن است که او را در برابر خداوند مستقل بدانیم و مالک سود و زیان.
🌼🌼🌼
اما اگر کسى با این عقیده که پیامبر و امام(علیهم السلام) از خود چیزى ندارند و هر چه بخواهند از خدا مى خواهند، به آنان توسل جوید، یا از آنها شفاعتى بخواهد عین توحید و عین اخلاص است، و همان چیزى است که قرآن با جمله اِلاّ ما شاءَ اللّهُ در آیه فوق به آن اشاره کرده و همان چیزى است که با جمله اِلاّ بِاِذْنِهِ در آیه: مَنْ ذَا الَّذی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاّ بِإِذْنِهِ: کیست در نزد او جز به فرمان او شفاعت کند؟ به آن اشاره شده است.
بنابراین، دو گروه درباره توسل جستن در اشتباهند.
آنها که براى پیامبر و امام قدرتى بالذات و دستگاهى مستقل در مقابل خدا قائلند که این یک نوع شرک و بت پرستى است.
و آنها که قدرت بالغیر را از آنها نفى مى کنند که این نیز یک نوع انحراف از مفاد صریح آیات قرآن است، راه حق این است که آنها به فرمان خدا نزد او شفاعت مى کنند و حلِ مشکلِ توسل جوینده را از او مى خواهند.
پس از بیان این موضوع، به مسأله مهم دیگرى اشاره مى کند که مورد سؤال گروهى بوده و آن این که به پیامبرش مى فرماید: به آنها بگو: من از غیب و اسرار نهان آگاه نیستم; زیرا اگر از اسرار نهان آگاهى داشتم منافع فراوانى را براى خودم فراهم مى ساختم و هیچ گونه زیانى به من نمى رسید (وَ لَوْ کُنْتُ أَعْلَمُ الْغَیْبَ لاَسْتَکْثَرْتُ مِنَ الْخَیْرِ وَ ما مَسَّنِیَ السُّوءُ).
زیرا آن کس که از تمام اسرار نهان آگاه باشد، مى تواند آنچه را به نفع او است انتخاب کند و از آنچه ممکن است به زیان او تمام شود بپرهیزد.
سپس مقام واقعى و رسالت خویش را در یک جمله کوتاه و صریح بیان کرده، مى گوید: من فقط بیم دهنده و بشارت دهنده براى افرادى که ایمان مى آورند هستم (إِنْ أَنَا إِلاّ نَذیرٌ وَ بَشیرٌ لِقَوْم ...