فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◈
✍ #سخــــن_بــــزرگان
🌿آیتاللـہ مجتهدیتهرانے(ره):
ڪسـانی ڪـہ به هر دری میزنند
ڪارشــان درســت نمیشـــود،
بخاطر این است ڪ نمازهایشان
را اول وقت نمیخوانند.
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این فیلمِ مقایسه مدیریت سیل در ایران و آلمان رو ببینید و به سانسور رسانه ای این فاجعه بنگرید از طرفی تفاوتهای نوع کمک رسانی رو مقایسه کنید تا ارزش نیروهای جهادی رو متوجه بشیم.
✍ مجتبی روحی زاده
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 طراحان اصلی #مسکن_مهر از طرح جدید #منزل_ویلایی رونمایی کردند
🔻 طراحان اصلی مسکن مهر در برنامه تلویزیونی #ثریا اذعان نمودند که در اکثر استان های کشور ساخت منزل مسکونی ویلایی مسکن مهر فراهم است
🔻 این کارشناسان ساخت منازل مسکونی ویلایی را از آپارتمان سازی سریع تر میدانند و نگاه جدید آنان حاکم نمودن فرهنگ ویلایی نشینی در مسکن مهر است
🔻 منازل ویلایی با آداب و رسوم ایرانیان که همان سبک زندگی ایرانی اسلامی است، سازگاری دارد و باید هر چه سریع نظام تراکم فروشی و توسعه شهر نشینی با منازل آپارتمانی به پایان برسد و هم چنین مهاجرت مردم از شهرها به روستاها با مشوق های دولتی توسعه یابد
🔻 لازم است در دولت جدید موضوع ساخت منازل مسکونی ویلایی با جدیت دنبال شود و اشتباهات گذشته در ساخت منازل آپارتمانی که با سبک زندگی ایرانی و اسلامی در تضاد است، دیگر تکرار نشود
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
🔴 در قضیه نفتکش اسرائیلی، جبهه مقاومت تا الان خیلی هوشمندانه برخورد کرده.
درست زمانی که اوج رجزخوانی صهیونیست ها بود چند راکت سرگردان از سمت نیروهایی ناشناس فلسطینی داخل لبنان به شمال فلسطین اشغالی شلیک شد و وقتی که تبعا اسرائیل به تلافی به جنوب لبنان حمله کرد، حزب الله مشروعیت لازم برای پاسخ به اسرائیل را بدست آورد.
و اکنون اسرائیل با بحران بزرگتری از نفتکش روبرو شده است.
✍حسین رجایی
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
🔴اسرائیل دو انتخاب داره
۱ به ایران حمله نکنه؛ در این صورت ۱۸ سال آینده رو نخواهد دید
۲ به ایران حمله کنه؛ در این صورت ۱۸ روز آینده رو نخواهد دید
در واقع از بین مرگ تدریجی و مرگ یکباره باید انتخاب کنه؛ همینقدر بدبخت
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
✅#سواد_رسانه
🔺گاهی یک توییت هم میتواند به اندازه یک موشک به دشمن ضربه بزند.
🔺این روزها این تیکتاکر معروف برخلاف خیلی از سلبریتیها به میدان آمده و از مردم فلسطین دفاع میکند.
🔺در پاسخ به مایکپنس که گفته بود آمریکا در کنار اسرائیل میایستد نوشت: خب بخشی از کشورتون رو به اونها بدید :)
🔺یا در واکنش به خوشحالی صهیونیستها در آتشسوزی در قدس نوشت: اگر این سرزمین متعلق به آنان بود، از سوختنش خوشحال نمیشدند.
👌حق طلبی، چیزی فراتر از دین و مذهب و ملیت است...
#جنگ_رسانه_ای
🔰میزمعارف
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 پایانه مرزی میلک و هجوم مردم جنگ زده افغانستان به ایران
🔹گفته میشود که طالبان بخش اعظمی از شهر زرنج را به تصرف خود درآوردهاند و تعداد زیادی از مسئولین و نیروهای ارشد نظامی افغانستان به کشورمان پناه آوردهاند.
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کودکان افغان در آغوش امن سردار ایران
🔹 سردار رضایی جانشین ناجا در بازدید از مرز میلک خوش بشی با کودکان آواره افغان که بخاطر درگیری های داخلی در شهر زرنج افغانستان به ایران پناه آورده اند صحنه های زیبایی از نوعدوستی ایرانی را به نمایش گذاشت.
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⛔️ماجرای کیف مفقود شده ی #شهید_دکتر_آیت و اسناد فراماسونر بودن #میرحسین چیست؟!
آیت درباره بسیاری از رجال سیاسی مدرک مستند داشت و درباره بنی صدر در جلسه ای صحبت کرده بود که علیه او توطئه کردند و با پخش نوار آن جلسه، او را متهم به کودتاچی بودن کردند و این پاشنه آشیل آیت شد. در حزب جمهوری هم به او گفته بودند که تو چرا این حرفها را درباره بنی صدر زده ای که او گفته بود این آدم آمده است تا ریشه جمهوری اسلامی را بزند و من سند دارم. در آن جلسه یکی از آقایان گفته بود که لابد تو درباره من هم سند داری که آیت در پاسخ به او گفته بود اتفاقا درباره تو هم سند دارم
1. مقدمه
بیشتر از 28 سال از شهادت سیدحسن آیت، دبیر سیاسی حزب جمهوری اسلامی و نمایندۀ مردم تهران در مجلس شورای اسلامی میگذرد.
با آنکه آیت در سالهای قبل از شهادتش به دلیل افشاگری علیه جریان معروف به لیبرالها (بنیصدر، جبهۀ ملی و نهضت آزادی) چهرهای خبرساز و مشهور بود، در سالهای پس از شهادتش نوعی سکوت در معرفی شخصیت، آراء و اندیشههای وی حس میشود. در این میان، اگر هم به ندرت از شهید آیت یاد شده، بیشتر از سوی مخالفان او بوده است که با تخریب شخصیت آیت و ادعای سرسپردگی او به شخصیت مشکوکی همچون مظفر بقایی، قصد تطهیر لیبرالها را داشتهاند. همچنین از آنجا که شهید آیت، به عنوان عضو مجلس خبرگان قانون اساسی، نقش ویژهای در گنجاندن اصل ولایت فقیه در قانون اساسی داشته است، به زعم این گروه، نتیجۀ مخدوش شدن چهره او، خدشه در اصل ولایت فقیه خواهد بود.
از لیبرالها، ضدانقلاب و مخالفان ولایت فقیه توقعی نیست که در مورد شهید آیت، دیدگاه مثبتی داشته باشند و با وجود افشاگریهای مستند وی، در مطرح کردن شخصیت او بکوشند. عجیب، سکوتی است که جریانهای وابسته به انقلاب اسلامی در مورد ایشان روا داشتهاند.
👈🏻در میان جریانات سیاسی که تا قبل از حوادث انتخابات اخیر ریاست جمهوری، جزو خانواده انقلاب شناخته می شدند، دسته ای که به چپها معروف بودند، در دوران اقتدار سیاسی خود، یعنی اولین سالهای پس از شهادت آیت، روی خوشی به بزرگداشت و معرفی ایشان نشان ندادند و باعث شدند که غبار فراموشی، روی شخصیت شهید آیت بنشیند. غباری که بعدها، افراد جریانهای رقیب هم برای زدودن آن کوششی نکردند.
افراد و نشریات وابسته به جریان چپ، در 28 سال گذشته، اگر در مورد شهید آیت سکوت نکرده باشند، هر وقت که به او اشاره کرده اند، بدون پیشوند «شهید» و با عباراتی همچون «مرحوم آیت»، «حسن آیت» و… بوده است.
در پرونده شهید آیت، ابتدا به ریشه یابی سکوت در مورد شهید آیت پرداخته ایم. سپس در گفتگویی با محسن آیت، فرزند شهید، ابهامات ترور ایشان را مرور کرده ایم و در نهایت به نوع رابطه شهید با مظفر بقایی که به عنوان پاشنه آشیل ایشان روی آن مانور داده می شود پرداخته ایم.
#شبکه_نفوذ
ادامه دارد👇
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⛔️2. شهید آیت، میرحسین موسوی و فراماسونری
📌امیر سعید نقی زاده سهی، عضو واحد دانشجویی حزب جمهوری اسلامی و قائم مقام مدیرمسئول نشریه کارگری حزب (صالحان سازنده) بوده است. او که از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با شهید آیت حشر و نشر داشته است و خود را مرید ایشان می داند، می گوید:
«شهید آیت، بارها در جلسات حزب، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد را التقاطی معرفی می کرد. ایشان، جبهه ملی، نهضت آزادی و سازمان مجاهدین خلق را حلقه های پی در پی یک زنجیر می دانست. تشکیلاتی مثل جاما و جنبش مسلمانان مبارز را هم که حبیب الله پیمان رئیس آن بود، در چهارچوب این جریان ارزیابی می کرد. میرحسین موسوی و همسرش قبل از انقلاب اسلامی، عضو جنبش مسلمانان مبارز بودند. شهید آیت این دو نفر را کماکان شیفته این جریان و سلسله می دانست...
شهید آیت معتقد بود که استعمار در برابر مبارزان اصیل، مبارزان قلابی و بدلی به وجود می آورد. ایشان صراحتا میرحسین را یک انقلابی قلابی می دانست. مخالفت شخصیتی مثل بنی صدر با وزارت میرحسین موسوی هم، برای قهرمان کردن و جا زدن او به عنوان یک مبارز اصیل در چشم انقلابیون بود... اینها پس از شهادت آیت، که قدرت در دستشان بود، سالگرد شهادت آیت را از تقویمها حذف کردند.»
علیرضا نادعلی از اعضا حزب جمهوری اسلامی می گوید:
«شهید آیت یک مدتی معاونت سیاسی حزب بود... یادم هست که شهید آیت سر درگیری با مهندس موسوی، از حزب قهر کرده بود و جلسه شورای مرکزی را هم حتی نمی آمد... شهید آیت، خیلی تند و محکم به ملی گراها و سلطنتی ها و منافقها حمله می کرد، با الفاظ خیلی عجیب. خب ما هم واقعا با همه ضعف معلوماتی که داشتیم، می دانستیم حالا «بازرگان» یا «سنجابی» یا بعضی دیگر خب انقلابی نیستند. با «امام» صد در صد نیستند. ولی شهید آیت علنا مطرح می کرد که خیلی از این ملی ها اصلا دین ندارند و ضدانقلابند و منتظر فرصتند که به جمهوری اسلامی ضربه بزنند. این طرف، خوب میرحسین و بعضی دور و بری هایش سمپاتی داشتند به این ملی ها.»
اختلاف شهید آیت با میرحسین موسوی، ادعایی نیست که تنها یکی دو نفر از اعضای حزب جمهوری اسلامی گواه آن باشند. هاشمی رفسنجانی، رئیس وقت مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت موسس حزب در خاطرات خود از 6 اردیبهشت 1360چنین می نویسد:
«شب در جلسه مشترک مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس حزب شرکت کردم. مقداری از وقت در انتقاد از حزب و روزنامه [جمهوری اسلامی] گذشت. آقای آیت به خط روزنامه اعتراض داشت، آقای [میرحسین] موسوی دفاع کرد.»
هاشمی همچنین در بیان خاطرات روز 14 تیر 1360 می نویسد:
«جلسه علنی داشتیم. معرفی وزیر خارجه مطرح بود که تصویب شد. آقای مهندس میرحسین موسوی سردبیر روزنامه جمهوری اسلامی، وزیر خارجه شد. از اول کار، آقای رجایی ایشان را معرفی کرده بود. بنی صدر قبول نمی کرد. آقایان (دکتر حسن) آیت و احمد کاشانی مخالفت کردند و عکس العمل بدی داشت؛ مخصوصا از آقای آیت که عضو شورای مرکزی حزب است.»
#شبکه_نفوذ
ادامه دارد👇
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⛔️بخشی از نطق شهید آیت در مخالفت با وزارت خارجه میرحسین موسوی در مجلس شورای اسلامی که در تاریخ 14 تیر 1360، یعنی یک هفته بعد از انفجار هفت تیر صورت گرفت به این شرح است:
".... از این جهت که بعد تاریخ قضاوت بدی نکند، تمام مطالبم را در این خلاصه می کنم که دوست قبلی ما [سخنران قبلی مجلس که در موافقت با موسوی سخن گفت] گفتند که نظریات آقای موسوی درباره آقای دکتر مصدق مربوط به گذشته بوده است. کاری نداریم که این گذشته سال 58 و سال نزدیک به ما و سال 59 هست. اما اگر ایشان الآن هم به این سئوال من پاسخ بگویند شاید مساله حل شده است که آیا ایشان مصدقِ امام را قبول دارند که امام می فرمایند مصدق به اسلام سیلی زد، مصدق، مسلم نبود؟ در زمان مصدق به چشم سگ عینک زدند و روی آن نوشتند آیت الله. در زمان مصدق روزنامه شورش که مورد تایید مصدق بود، تصویر آیت الله کاشانی را به صورت سگ و مار و عقرب می کشید. آیا این مصدق را قبول دارند یا مصدق سرمقاله 28 تیر 1358 و 14 اسفند 1358 و مقاله اخیری که تحت عنوان "خیابان مصدق" نوشتند؟
کدامیک از این دو مصدق را، ایشان صریحا بگویند که الآن پس از آن بیانات امام قبول دارند؟ آیا رفراندوم مصدق را در سلسله مقالاتی که حمام(؟) نامی در روزنامه جمهوری اسلامی نوشته بود و او را یک عمل ضدامپریالیستی قلمداد کرده بود، آن را قبول دارند و یا رفراندومی که امام فرمودند تقلبی بود؟ و به منظور تحمیل قانون اساسی آمریکایی بود و سر یک الاغ رای بسته بودند و بردند در صندوق مخالفین انداختند و همینطور سایر خطوط که اشاره شد؟
مطلب زیاد است ولی شرایط کنونی را من مناسب برای طرح این مسائل نمی دانم ولی این سئوال را دلم می خواهد که ایشان صریحا جواب بدهند. والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.»
🌹شهید سیدحسن آیت یک ماه بعد از این نطق، صبح روز 14 مرداد 1360 در برابر منزل خود هدف رگبار ۶۰ تیر فشنگ قرار گرفت و به شهادت رسید. 14 مرداد، روزی بود که قرار بود مجلس به کابینه جدید، یعنی کابینه شهید باهنر رای دهد. میرحسین موسوی، دوباره جزو اعضای پیشنهادی این کابینه بود.
#شبکه_نفوذ
ادامه دارد👇
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⛔️شاه کلید مخالفت شهید آیت با میرحسین موسوی؛ عضویت در فرقه رازآمیز
هفته نامه تعطیل شده شهروند امروز، نشریه وابسته به اصلاح طلبان، سال 87 زمانی که هنوز از کاندیداتوری ریاست جمهوری میرحسین موسوی سخنی نبود و بسیاری از طرفداران جوان و دوآتشه امروزش اسم او را هم نشنیده بودند و چهره اش را نمی شناختند، پرونده ای درباره شهید آیت منتشر کرد که در آن ناخواسته و در لفافه، شاه کلید مخالفت شهید آیت با موسوی را لو داده است.
البته در آن زمان، چون هنوز زمزمه ای از کاندیداتوری موسوی نبود و او در کانون توجهات قرار نداشت، کسی و به احتمال زیاد حتی خود گردانندگان نشریه، متوجه نشدند که شهروند امروز چه گافی داده است.
👈🏻ابراهیم اسرافیلیان، نماینده دوره دوم مجلس شورای اسلامی، دوست و همراه دیرینه شهید آیت، در مصاحبه با شماره مذکور از هفته نامه شهروند امروز، یعنی شماره 59، مورخ 27 خرداد 1387 چنین گفته است:
«آیت درباره بسیاری از رجال سیاسی مدرک مستند داشت و درباره بنی صدر در جلسه ای صحبت کرده بود که علیه او توطئه کردند و با پخش نوار آن جلسه، او را متهم به کودتاچی بودن کردند و این پاشنه آشیل آیت شد. در حزب جمهوری هم به او گفته بودند که تو چرا این حرفها را درباره بنی صدر زده ای که او گفته بود این آدم آمده است تا ریشه جمهوری اسلامی را بزند و من سند دارم. در آن جلسه یکی از آقایان گفته بود که لابد تو درباره من هم سند داری که آیت در پاسخ به او گفته بود اتفاقا درباره تو هم سند دارم.»
اسرافیلیان در ادامه این مصاحبه می گوید:
«حتی همان روزی که آیت ترور شد، همراه خود اسناد ارتباط فردی با فراماسونری را داشت که آن فرد می خواست پستی بگیرد و آیت آن اسناد را به همراه داشت تا برود و تکلیف آن فرد را روشن کند. وقتی هم که ترور شد آن پوشه را بردند و بعدا باجناق آیت هرچه دنبال آن پوشه رفت تا بگیرد، نتیجه ای نگرفت.»
و نیز اسرافیلیان در مصاحبه با وطن امروز می گوید:
«...شهید آیت سخت بیمار بود و چند روز غیبت داشت اما تمام اسناد خودش را جمع و جور کرده و در پوشه گذاشته بود تا به مجلس بیاید، همسرش نقل میکند و میگوید، من از آیت خواستم به مجلس نرود و استراحت کند اما او گفت، امروز(چهارشنبه 14 مرداد 1360) باید تکلیف جمهوری اسلامی مشخص شود و من باید بروم تا این اسناد و حقیقتها را برای مردم روشن کنم.
👈🏻وطن امروز: اسناد مربوط به چه نقاط تاریکی از موسوی بود؟
اسرافیلیان: این اسناد ارتباط موسوی با [...] را اثبات میکرد اما آیت زمانی که از در منزل خارج میشود در فاصله 30 تا 40 متری بنزی مشاهده میشود که راننده آن در حال پنچرگیری است، آیت سوار اتومبیل خودش میشود که از جانب افراد مخفی در آن بنز توسط مسلسل ترور میشود و نزدیک به ۶۰ گلوله به بدنش اصابت میکند و هنوز جای گلولهها روی در منزل او هست.»
#شبکه_نفوذ
ادامه_دارد👇
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⛔️توجه به سه نکته در زندگی میرحسین موسوی، تصور عضویت او در تشکیلات فراماسونری را که در نظر اول دور از ذهن به نظر می رسد، امکان پذیر می کند:
1- موسوی در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، 37 ساله بوده است. او در آن زمان، جوانی در دهه بیست تا سی سالگی عمرش نبوده است که سن کمش، مانع از تصور عضویتش در تشکیلاتی همچون فراماسونری باشد؛ تشکیلاتی که با جوانان میانه چندانی ندارد و 21 سالگی، حداقل سن برای عضویت در آن است.
2- موسوی، با آنکه 37 سال از عمرش را دوران پهلوی گذرانده است، بر خلاف اکثر قریب به اتفاق هم رده هایش، که بعضا کم سن و سالتر از او هم بوده اند، سابقه حتی یک روز بازداشت، زندان یا تبعید را در این دوران ندارد.
3- میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، در سالهای 1356 و 1357، بدون قصد تحصیل و دانشجویی، یک سال و نیم در آمریکا زندگی کرده اند. کشوری که مهد فراماسونری و سازمانهای شبه ماسونی است و از جمعیت نزدیک به 240 میلیونی آن در سال 1980، حدود 4 میلیون نفر، عضو لژهای فراماسونری بوده اند.
‼️مهم:
یازده اسفند 1376، میرحسین موسوی در حالی که نزدیک به 9 سال از سکوتش می گذشت، ناگهان در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس انجمن اسلامی دانشکده فنی دانشگاه تهران، لب به سخن گشود و سخنرانی مفصلی ایراد کرد. جالب اینجاست که موضوع این سخنرانی بی سابقه، لزوم توجه به نقش فراماسونها و صهیونیستها در تحولات جهان و رد تئوری توهم توطئه است!
⭕️محسن آیت، پسر شهید آیت، معتقد است:
شهید آیت در روزهای آخر حیات، از اینکه پس از خلع بنی صدر، مجدداً افرادی با تفکرات انحرافی قدرت گرفته اند ناراضی بود و حتی در روز شهادت ( 14 مرداد ماه 60 ) که رای اعتماد به کابینه شهید باهنر مطرح بود، نگران سپردن سمت های حساس به اشخاصی با سوابق نامطلوب بوده است. پس از رای اعتماد مجلس به وزارت خارجه میرحسین موسوی هم، ایشان می گفت اگر انفجار هفت تیر روی نداده بود، در مجلس، اینقدر تنها نمی ماندم و افراد بیشتری با من در مخالفت با وزارت او همراهی می کردند.
#شبکه_نفوذ
ادامه_دارد👇
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
🌹شهید آیت، مرید یا منتقد مظفر بقایی؟
شهید آیت که از سنین نوجوانی یک فعال سیاسی بود، در سیر زندگی سیاسی خود، سابقه عضویت در حزب زحمتکشان، به رهبری مظفر بقایی را دارد. از آنجا که مظفر بقایی در تاریخ سیاسی معاصر ایران و خصوصا در جریان اختلاف بین آیت الله کاشانی و دکتر مصدق، عنصری بدنام است، مخالفان آیت، به سابقه عضویت او در حزب زحمتکشان و ارادتش به مظفر بقایی تاکید می کنند. این مخالفان، با وجود شهرت به حق یا ناحق بقایی به عنوان یک مهره انگلیسی، اولا آیت را «سرسپرده» بقایی معرفی می کنند، ثانیا موذیانه در صدد القای این مطلب هستند که آیت به دستور بقایی، اصل ولایت فقیه را برای گنجاندن در قانون اساسی مطرح کرده است. اما آیا شهید آیت، مرید بقایی بوده است؟
شواهد تاریخی برخلاف ادعای مخالفان آیت، بر استقلال رای و روحیه انتقادی او در برابر بقایی دلالت می کنند. تا آنجا که سرانجام شهید آیت به دلیل رویه انتقادی خود در برابر بقایی از حزب زحمتکشان اخراج می شود! جالب است که منتقدان شهید آیت، به سابقه عضویت او در حزب بقایی اشاره می کنند، اما به اخراج او از حزب اشاره نمی کنند! نامه 94 صفحه ای مورخ 3/9/1342 شهید آیت به مظفر بقایی که سراسر، انتقاد از رویه سیاسی بقایی وحزب زحمتکشان است، سندی است که مدعیان سرسپردگی شهید آیت به بقایی نمی توانند وجود آن را انکار کنند.
درمورد مناسبات بین شهید آیت و بقایی در کتاب «زندگینامه سیاسی دکتر مظفر بقایی»، چنین میخوانیم:
«تحولات سالهای 1341 و 1342، بسیاری از نیروهای حزب زحمتکشان را که با انگیزه های مذهبی وارد صفوف این تشکیلات شده بودند، در مقابل مواضع رسمی بقائی قرار داد...بدون تردید برجسته ترین منتقد خط مشی بقائی در این زمان، سید حسن آیت بود.»
#شبکه_نفوذ
ادامه دارد👇
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⛔️رابطه اصل ولایت فقیه و مظفر بقایی
مخالفان ولایت فقیه بارها این شایعه را تکرار کرده اند که تلاش آیت برای گنجاندن اصل ولایت فقیه در قانون اساسی، پروژه ای بوده است که مظفر بقایی به آیت دیکته کرده است. اما جالب اینجاست که این مخالفان، هیچگاه به این موضوع که بقایی متهم به مشارکت در کودتای نوژه بود و به این خاطر بازداشت شد و در همان اشاره نمی کنند.
کودتایی که محور اصلی آن، بمباران بیت امام در جماران بود. این مخالفان باید به این سئوال پاسخ دهند که چگونه بقایی از یک طرف، زمینه را برای جاری شدن ولایت امام خمینی در جامعه مهیا کرده است و از طرف دیگر در کودتایی که بر ضد ولی فقیه تدارک دیده شده مشارکت داشته است.
👇منابع👆
۱- عبور از بحران، کارنامه و خاطرات هاشمی رفسنجانی سال 1360، دفتر نشر معارف انقلاب، به اهتمام یاسر هاشمی، چاپ نهم، 1386، ص 74
۲- شهروند امروز، شماره 59، 27 خرداد 1387، صفحه 62
۳- وطن امروز، 20 مرداد 1388، صفحه 10
#شبکه_نفوذ
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
آغاز پخش قسمتهای جدید «گاندو» از امشب
🔹با پخش قسمتهای قبلی فصل دوم سریال «گاندو»، پخش قسمتهای جدید این سریال از روز شنبه آغاز خواهد شد.
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⭕️ یک شرکت تجاری؛ برای بالابردن فروش محصولاتش از زنان استفاده ابزاری کرده و با استفاده از جاذبه ها و نماهای جنسی کار ساخته؛ لذا تحریم این شرکت که اتفاقا لطمه اقتصادی به فروش و سود آن است؛ بهترین ابزار برای تنبیه آن شرکت است که دیگر این کار را تکرار نکند!
#تحریم_دومینو
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
.
چند روزی است تبلیغ دومینو و استفاده از#زن به عنوان یک ابژه جنسی برای تبلیغ بستنی، اعتراضهایی را به دنبال داشته است. چند نکته در رابطه با این مسئله قابل بررسی است. اول نگاه کالاانگارانه به زن، که البته اختصاص به الان ندارد و صبح تا شب شاهد چنین استفادههای ابزاری از زن چه در فروشگاهها و چه در#تبلیغات سیما هستیم. نگاهی که ریشه در سرمایهداری غرب دارد و تنها فروش محصول و دامن زدن به مصرف برایش اهمیت دارد و در این راه از هر ابزاری که بتواند استفاده میکند.
.
اما اینکه چرا بیشتر از زن استفاده میشود، ریشه در دیدگاهی دارد که به صورت گسترده در سنت فلسفی غرب وجود دارد. فلسفهای که همواره زنان را به منزلهی موجود درجه دوم، فروتر و طفیلی قلمداد کرده و زن را به مثابه حیوانی دانسته که برای خدمت به مرد آفریده شده است. این تفکر در گذشته زن را محصور در خانه میخواست و مرد را ربالبیت خانه میدانست. به عنوان مثال پولس در رسالهی خود میگوید:« مرد به جهت زن آفریده نشده، بلکه زن برای مرد».
با صنعتی شدن غرب و نیاز سرمایهداری به کارگر ارزان، همان نگاه اینبار با شعار حمایت از حقوق زن، او را به عرصهی اجتماع کشاند و از کار خانه به کار در کارخانه و به استخدام سرمایهسالاران درآورد، با حقوق کمتر و گاهی کار بیشتر. اینجا زن کارگر کارخانه بود و بیش از توانش کار میکرد تا مردان پولدارتر شوند.
بعدتر با بالا گرفتن کار رسانه و نیاز به تبلیغات بیشتر، زن تغییر کاربری داد و کالایی بود برای ترغیب مشتری. اما اینبار جاذبههای جنسی زن در جامعهای که با شتاب به سمت انقلاب جنسی پیش میرفت، ابزار پولسازی سرمایهداران شد. هرچه عریانتر پرطرفدارتر. در جامعهای که شهوت حکمرانی میکرد (و میکند)، مصرف بیشتر تابعی از تحریک شهوت بیشتر شد و زن همان حیوان درجه دوم که باید خادم مرد میبود، بهترین ابزار. مسیری که کشور ما نیز با گرفتار شدنش در فرهنگ توسعه در حال طی کردن است.
اما نکتهای را که در اینجا باید مورد توجه قرار داد، دو رو بودن سکهی استخدام است. یعنی یک روی آن استخدام کننده و روی دیگر آن استخدام شونده(زن) است. به عبارت دقیقتر وجود قدرت و غلبهی فرهنگی، که زنان نیز این نگاه را پذیرفتهاند و عزمی برای تغییر این روند از خود نشان نمیدهند. چراکه پذیرفتن سبب تندادن میشود. عموما بازار با توجه به تقاضای موجود دست به عرصه میزند. وقتی در چنین جامعهای زن خود را به عنوان یک کالای مصرفی و ابژهی جنسی پذیرفته و تسلیم#مردسالاری مدرن با تمام وجوهش شده است، چرا نباید اینچنین مصرفش کرد؟
#تحریم_دومینو
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
⭕️ نخریدن محصولات #دومینو اولین واکنش عقلانی و منطقیه که می تونیم به توهین زشت و خجالت آورِ این شرکت داشته باشیم...
#تحریم_دومینو
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شرکت دومینو تبلیغ اهانت آمیزش را از صفحه اینستاگرام خود حذف کرد!
اولین اتفاقی که باید بیفته ممنوعیت تبلیغات دومینو در صدا و سیماست؛ بعد هم یک جریمه سنگین که دیگه هیچ شرکتی هوس نکنه همچین تبلیغی درست کنه!
فیلم از: اینستاگرام محسن آقایی/ کمپین #تحریم_دومینو
#زن_کالا_نیست
👤 Amin Mosavi 2
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله :
🔹 واکسن نورا مخصوص دانش آموزان است.
🔹 به محض صدور مجوز همه دانش آموزان را واکسینه می کنیم!
ـــــــــــــــــــــــــ
✍خــط بــیــداری
✅ 👉 @khatebidari_ir