فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از زبان خودشان بشنوید!
🎥 فرار از فرزندآوری در #انگلیس به دلیل هزینههای سرسامآور مراقبت از کودک!
🔶 گزارش کانال 4 انگلیس از چرایی عدم تمایل شهروندان این کشور به فرزندآوری:
🔺به عنوان یک کشور باید عمیقا شرمنده باشیم چون در نقطهای هستیم که زنان در حال پایان دادن به بارداری هستند؛ شبها به خاطر فکر کردن به هزینههای مراقبت از فرزندانم خوابم نمیبرد!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعلام همبستگي زنان شيلي با زنان فلسطيني
زنان شيلي به مناسبت روز مادر در فلسطين به خيابان آمدند و همبستگي خود را با زنان فلسطين اعلام کردند.
زنان شيلي نوزادان کفنپوش بغل گرفتهاند و همدردي خود را با مادران نوزادان شهيد فلسطيني اعلام ميکنند.
روز مادر همه ساله ۲۱ مارس در فلسطین جشن گرفته میشود.
#طوفان_الاقصی
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اذان در مترو.......
👌ماشاالله به گل پسرمون با این غیرت دینی.....
👏و آفررررین به مادری که چنین فرزندی رو تربیت کرده...دست مریزاد....
❌بدبخت دشمنی که این همه هزینه میکنه تا امثال این نوجوان ها رو از مسیر اسلام و قرآن جدا کنه اما الحمدالله هر روز بیشتر با این مسیر مأنوس میشن
#ارسالی_مخاطبین
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی ۱۴۰۳:
🎥 اگر اقتصاد کشور شکل مطلوبی پیدا کند میتواند در دین و دنیای مردم اثر داشته باشد
✏️ مسئولین محترم اگر احیاناً نگران اسلام هستید، اقتصاد کشور را اصلاح کنید.
🌀 قفس متاورسی بشر در ده سال آینده
✍️ جهان پیش روی ما و نسل بشر در خطر نابودی
اگر امروز نجنبیم و بیدار نشویم فردا دیگر دیر ⚠️ است
#توئیت ✍️ سالارکریمی
#سند۲۰۳۰یونسکو
#جاهلیت_مدرن
#تمدن_نکبت
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ .....بردگی مدرن در آینده نه چندان دور!!!!!!
#سند_توسعه_پایدار
#جاهلیت_مدرن
#تمدن_نکبت
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
@khatevelayat
🌀 تقابل معنادار «توئیتر» و «ایتا» در انتخابات ۱۴٠۲
🔹حجم تولید محتوای انتخاباتی در ایتا از ۸ تا ۱۱ اسفند بیش از ۵۰۰ هزار و در توئیتر افزون بر ۷۵۰ هزار بوده است و میتوان تولید محتوای ایتاییها را در حدود ۸۰ درصد توئیتریها در نظر گرفت.
🔹تلگرام که همواره اولویت دوم کاربران در بزنگاههای سیاسی اجتماعی برای رصد اخبار بوده، در اینجا و با رشد معنادار ایتا، به رتبه سوم نزول پیدا کرده است.
🔹ایتا را باید به عنوان پدیده انتخابات ۱۴۰۲ و یکی از مهمترین نقشآفرینان مجازی در این انتخابات معرفی کرد زیرا از نظر تولید محتوا، هشتگسازی و فعالیت کاربران از مهمترین و موثرترین بسترهای مجازی بوده است.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اظهارات مرد شیطان صفت درباره تعرض به عنف
🔹مرد شیطان صفتی که با تهدید و زور به تعدادی دختر و زن در مناطق مختلف پایتخت
تعرض کرده بود پس از دستگیری، ابراز پشیمانی کرد.
🔹فیلم تعرض این مرد شیطان صفت که در روزهای گذشته در یکی از مناطق شهر تهران در حالی منتشر شد که او پس از گذشت حدود ۹ ماه دستگیر شد.
این مرد شیطان صفت در پلیس آگاهی تهران:
🔹بدلیل مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی دست به این اقدام میزدم.
🔹 این خانم که فیلمش منتشر شده را با پیچ گوشتی تهدید کردم و تاکنون ۱۹ بار از سوی پلیس دستگیر شدهام.
🔹۹ پرونده در پلیس دارم که اغلب بدلیل حمل مواد و تعرض به عنف بوده است.
@khatevelayat
43.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 آقای تحلیلگر
پرچمی که کار دست توریست خارجی داد / آزمایش اجتماعی
🎙 دوربین مخفی متفاوت از یک توریست خارجی، یک پرچم و یک درخواست خاص از شهروندان ایران / آنچه خواهید دید بخشی از یک آزمایش اجتماعی است. به بهانه سال جدید و ایام نوروز مرور دیده شده ترین آزمایش های اجتماعی ایران
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صادق زیباکلام:"اسرائیل نمیاد اینجوری افرادی که هیچ گناهی ندارند وفقط در اون محل حضور دارن ازبین ببره"
▪️غیرنظامیان بیگناه غیرمسلح که با آرامش و بدون ارائه هیچ گونه تهدیدی راه میروند، با موشکهای پهپاد در غزه کشته میشوند.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فریاد بانوی فلسطینی بر سر دولتهای عربی؛ به فریادمان برسید مسئولین کشورهای عربی کجا هستید؟!
🔺روایت مادر فلسطینی از وضعیت اطراف بيمارستان شفا؛ شهدا و مجروحین در خیابانها، ویرانی و خانههای سوزاندهشده، نبود غذا برای کودکان!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆بازنشر/فیلم حمایت بهروز وثوقی از فتنه زن زندگی آزادی!
♦️بهروز وثوقی:بعد از کابوس ۴۳ ساله بالاخره یک صدا شدیم
♦️بله از نظر بهروز وثوق انقلاب اسلامی کابوس 43 است. از نظر مسئولین هم او با کارنامه وزینش شایسته لقب هنرمند و فعالیت فرهنگی در کشوره!!! آقایان مسئول از طرفداری کردن از چنین کسانی که عمرشون و در جبهه باطل سپری کردن دنبال چه سودی هستید؟
کاری که برای رضای خدا نباشه ازش خیر نخواهید دید! دست بردارید از حمایت از چنین افرادی که کارنامه شون مزین به فیلم های غیراخلاقی و صحنه های جنسی و ضد انقلابه!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در کنار بولدوزر نظامی اسرائیلی در شهر طوباس در کرانه باختری
@khatevelayat
روابط اقتصادی در سخنرانی نوروز ۱۴۰۳
✍مسعود براتی
رهبر انقلاب در بیانات روز عید نوروز با اشاره به روابط اقتصادی خارجی به نوعی از وضعیت موجود انتقاد کرده و از دولتمردان میخواهند تفاهمنامههای اقتصادی را که بدون تاثیر هستند به قراردادهای حقوقی و موثر تبدیل کنند.
"ما البتّه در زمینهی اقتصاد، تحرّک خارجی و بینالمللی هم داریم و باید داشته باشیم و بدون آن، کار اقتصاد پیش نخواهد رفت. مخاطب من در اینجا دیگر مسئولین محترم دولتی هستند؛ در زمینهی مسائل خارجی بایستی با کشورهایی که ارتباط اقتصادی داریم، این تفاهمنامههایی را که امضا میشود و چندان تأثیری ندارد، تبدیل کنند به قراردادهای حقوقی قابل عمل و قابل اجرا که در عمل، اثری داشته باشد؛ باید این را به طور جد دنبال کنند."
این انتقاد در حالی مطرح شده است که دولت سیزدهم در حوزه روابط اقتصادی خارجی فعالیتهای بسیاری داشته است که بیشتر آن متمرکز بر توسعه صادرات و تعاملات تجاری با بازیگران خارجی بوده و در این زمینه نیز توفیقات خوبی به دست آورده است.
اما در سطح همکاریهای بزرگ اقتصادی با بازیگران خارجی کماکان وضعیت مطلوبی مشاهده نمیشود. برخی در کشور بر این باورند که تا زمان وجود تحریمهای آمریکا علیه ایران اینگونه همکاریهای اقتصادی محقق نخواهد شد. لذا برای تحقق آن باید ایران مذاکره برای رفع تحریمها را به طور جدی دنبال کند.
این ایده با توجه به تجربه مذاکرات دولت روحانی و حصول توافق برجام و اجرای آن توافق که در نهایت نجر به افزایش فشارها و تحریمها از سوی آمریکا علیه ایران گردید و آسیب پذیری اقتصاد ایران در مقابل تحریمها را افزایش داد، مردود است.
ایده دیگر که در دولت سیزدهم نیز دنبال شده است استفاده از معافیتهای تحریمی آمریکا به عنوان زمینه اصلی تعریف همکاری اقتصادی بلند مدت است. توافقنامه توسعه چابهار با کشور هند در این چهارچوب تعریف شده است که البته تجربه ناموفق گذشته در همین موضوع نشان میدهد همکاری موثر در ظرف تحریمی آمریکا علیه ایران امکانپذیر نیست.
اما سوال این است که آیا میشود در زمان تحریم همکاریهای اقتصادی راهبردی با بازیگران خارجی داشت؟
پاسخ این سوال مثبت است اما مشروط به رعایت لوازم آن، که به نظر میرسد ضعف دولت در همین قضیه است.
برای ایجاد همکاری راهبردی اقتصادی با دولتهای خارجی که زمینه و ظرفیت نادیده گرفتن تحریمها را دارند باید به نیازهای راهبردی آنها توجه کرد و آن بخش که با منافع ملی ما همپوشانی دارد را به عنوان سکوی تعریف همکاری انتخاب کرد.
نکته اصلی توجه به این موضوع است که بازیگران خارجی در صورتی حاضر به پذیرش مواجهه با مخاطرات دیده گرفتن تحریمها میشوند که در همکاری با ایران نیازهای راهبردی خود را برطرف نمایند.
برای مثال خرید نفت ایران توسط چین علی رغم وجود تحریمهای آمریکا به دلیل نیاز راهبردی چین برای تامین امنیت انرژی و لزوم متنوع سازی مبادی وارداتی نفت از سوی چین است. لذا علی رغم فشارهای مستمر دولت آمریکا علیه چین خصوصاً در اواخر سال ۱۴۰۰ و نیمه ابتدایی ۱۴۰۱ این خرید قطع نشد.
برای آنکه همکاریهای موثر خارجی در بخشهای مهم اقتصادی صورت بگیرد باید بازیگران خارجی که در آن بخشها منافع مشترک با ما دارند شناسایی شوند و برای تعریف همکاری و اجرای آن وارد دیپلماسی اقتصادی فعال با آن بازیگر شد.
برای نمونه در حال حاضر کشور روسیه به دلیل مشکلات امنیتی متعدد در دریای سیاه، نیاز راهبردی برای دسترسی به بازارهای خود برای صادرات غله دارد. کریدور شمال جنوب میتواند این نیاز را پاسخ دهد. این موضوع چندین بار از سوی رئیس جمهور روسیه نیز بیان شده است.
اما در داخل کشور نگاه غالب صرفاً تهیه بخشی از اقلام اساسی از روسیه بوده (که در جای خود کار خوبی است) و تاکنون پیگیری قابل توجهی برای تعریف همکاری جهت رفع این نیاز راهبردی روسیه که لازمه آن توسعه کریدور شمال جنوب به عنوان منافع راهبردی ایران است، مشاهده نشده است.
لازمه دیگر تحقق همکاریهای اقتصادی با بازیگران خارجی جود یک انسجام و هماهنگی در دستگاههای اجرایی داخلی است. متاسفانه نگاه بخشی در داخل ایران به شدت پررنگ است. که در کنار فقدان مدیریت فرابخشی که فهم مناسب در این زمینه داشته باشد و بتواند همگرایی و همافزایی در داخل ایجاد بکند، مانع مهمی در این موضوع به شمار میرود.
دو نهاد در حال حاضر ظرفیت مدیریت فرابخشی را دارا هستند. معاونت اول در دولت و نیز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی یک نهاد حاکمیتی محسوب میشود. امید است که این موضوع در اولویت یکی از این دو نهاد قرار گیرد.
@khatevelayat
قفقاز جنوبی/ روسیه/ ایران
✍مازیار شکوری
وضعیت در شمال ارس یعنی دقیقاً ور قفقاز جنوبی آبستن حوادث است و یارگیری ها از سوی روس ها و ناتو (جبهه غرب) آغاز شده است. ناتو جنگ را در اوکراین به روس ها باخته است اما سعی دارد تا حد ممکن در قفقاز جنوبی ضربه گیرها و دولت های نیابتیش را علیه روسیه بیشتر کند تا روس ها را در همان منطقه مشغول نماید. با برهم ریختن قفقاز این احتمال وجود دارد که غربی ها به آن هدف مهمی که داشتند بوسیله بهار عربی (بخوانید توطئه عربی) نیروهای مزدور اخوانی و سلفی ها را ابتدا در خاورمیانه برای کلنگی کردن خاورمیانه مستقر کنند و سپس به قفقاز ارسال کنند تا قفقاز را هم بر هم بریزند. طی روزهای گذشته دبیر کل ناتو ینس استولنتبرگ به قفقاز جنوبی سفر کرده و با مقامات ارمنستان ، باکو و گرجستان دیدار داشته است. تکلیف باکو و ایروان حدوداً در گرایششان به غرب بر کسی پوشیده نیست اما مهمترین و خطرناک ترین مسئله، گرجستان است.
اهمیت موضوع آنجا مشخص می شود که دیمیتری پسکوف دبیر مطبوعاتی کرملین گفته است:
"تمایل ناتو برای به دست آوردن جای پایی در قفقاز با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است، اما بعید است که تلاش های این ائتلاف ثبات را در منطقه ایجاد کند. البته ما از نزدیک نظارت می کنیم، اما قصد داریم عمدتاً بر روابط دوجانبه و ابزارهای همکاری خود که کشورمان با کشورهای منطقه دارد تمرکز کنیم"
مشخص است که روس ها حساسیت مسئله را دریافته اند. اما چرا مسئله گرجستان بسیار مهم است؟ اگر چنانچه گرجستان به دست غرب بیافتد به جهت جغرافیایی و ژئوپولتیک رابطه روس ها با جنوب قفقاز به کلی قطع خواهد شد و این مسئله برای روسیه و همچنین ایران در معادلات شمال ارس دردسر ساز خواهد بود. تحلیل این قضیه که در قفقاز روس ها پیروز خواهند بود یا غربی ها بسیار دشوار است.
در مورد گرجستان هم همچنین است. سرویس امنیتی گرجستان ، SSG در تابستان گذشته توطئه گئورگی لورتکیپانیزه، معاون سابق وزیر کشور گرجستان و معاون کنونی رئیس اطلاعات نظامی اوکراین را برای سرنگونی خشونت آمیز دولت گرجستان را خنثی کرده است. گئورگی لورتکیپانیزه از طرفداران سرسخت غرب است. از سوی دیگر گرجستان به جهت درگیری ها با کیف از کمک تسلیحاتی به اوکراین و تحریم های غربی علیه روسیه خودداری کرد. اما دولت گرجستان و حزب حاکم رویای گورجستان همواره از سوی اپوزیسیون گرجستان متهم به روسی بودن و همچنین از سوی غرب همیشه تحت فشار بوده اند. پیش از این غربی ها موفق شده اند در مواردی در مورد لایحه عوامل خارجی دولت گرجستان را از طریق معترضان وابسته به غرب تحت فشار قرار داده و به عقب نشینی وادار کنند. با این تناقضات و منافع ناهمگونی که گرجستان در منطقه دارد تا فعلا میان غرب و روسیه سردرگم مانده است و هر لحظه احتمال دارد به سویی برود که رفتنش به سوی غرب مشکلات بسیاری ایجاد خواهد کرد.
استولنتبرگ ، دبیر کل ناتو در تفلیس با سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان و ایراکلی کوباخیدزه نخست وزیر گرجستان گفتگو کرد. دبیرکل ائتلاف در یک نشست خبری گفت که ناتو از آرزوهای گرجستان برای عضویت در آن حمایت می کند و ابراز امیدواری کرد که این کشور در نهایت به عضویت ناتو درآید. استولتنبرگ در عین حال تاکید کرد که اوستیای جنوبی و آبخازیا بخشی از گرجستان است.
مسئله اوستیای جنوبی و آبخازیا که مناطق محل مناقشه هستند زمانی در گفتار غرب و ناتو و درخواست پیوستن گرجستان به ناتو به عنوان یک امتیاز از سوی غربی ها به گرجی ها طرح می شود که آلبوروف رئیس پارلمان این اوستیای جنوبی گفت که تسخینوالی در حال هماهنگی نزدیک با مسکو در مورد الحاق اوستیای جنوبی به روسیه است. مسکو گفت که آنها پیشنهادات خاصی را بررسی خواهند کرد.
مسئله این است که آیا ممکن است گرجستان در قبال حمایت غرب از آبخازیا و اوستیای جنوبی به سمت غرب برود؟!
اما همچنان تناقض ها در منافع گرجستان نهفته است. پارلمان اروپا شرط اعطای نامزدی اتحادیه اروپا به گرجستان را آزادی میخائیل ساکشویلی دانسته بود که در حال گذراندن حکم ۶ سال زندان خود می باشد. ایراکلی کوبادخیزه، نخست وزیر جدید گرجستان دو ماه قبل در اظهار نظری درخواست غرب را درد و شدیداً این درخواست را محکوم کرد. با توجه به اینکه گرجستان منافع ناهمگونی که از تجمیع تضادها در خود قرار داده تفلیس را بین شرق و غرب مردد کرده است و این زمانی حساسیت قضیه را افزایش می دهد که گرجستان در نقشه در جای حساسی قرار گرفته است و به هر سمت برود برای سمت دیگر مشکل ساز خواهد شد. رفتن گرجستان در شرایط کنونی به سمت غرب و رها کردن روسیه یعنی رابطه روسیه با جنوب قفقاز قطع شده و روس ها شرایط دشواری پیدا خواهند کرد. در این شرایط کار برای ایران هم در شمال ارس دشوار خواهد شد.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزه ما رو جوان میکنه...
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قتلعام غیرنظامیان در روز روشن
🚫 هشدار تصاویر ناراحت کننده
🔹شبکه الجزیره به ویدئویی دست یافته است که نشان میدهد رژیم صهیونیستی چگونه مردمی که هیچ سلاحی در دست ندارند را هدف حملات مرگبار قرار میدهد.
🔹در این ویدئو که از دریچه دوربین پهپاد ارتش صهیونیستها گرفته شده است، به وضوح غیرمسلح بودن افرادِ مورد هدف، مشاهده میشود.
@khatevelayat
⭕️خانم رعنا مصطفیزاده بانوی کُرد اهل شهر شاهو از توابع روانسر، منزل مسکونیاش با مساحت۳۵۰مترمربع را وقف پیشرفت تحصیلی دانشآموزان شهرش کرد.یکی هم مثل پدر مهسا امینی اونطوری وطنفروشی کرد و کشور رو به آشوب کشید
حساب کُردهای اصیل و وطنپرست رو با امثال امجد امینی جدا کنیم🤌
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بسیار مهم و حیاتی...
♻️ این کلیپ رو تا میتونید منتشر کنید
#غذا=امنیت
#سند۲۰۳۰
#مقابلهباتراریختهها
@khatevelayat
#وحید_اشتری رئیس اعظم عدالتخواران بعد از شبهه افکنی پیرامون آیت الله صدیقی و در ادامه لجن پراکنی های قبلی اینبار مجددا رفته سراغ آقای نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان و با شبهه افکنی همانند شبهه افکنی ها و لجن پراکنی هایی که در گذشته داشته با تمسک به یک سری اطلاعات ناقص و مبهم به دنبال اعتماد سوزی مردم و هجمه به انقلاب و نهادها و افراد منتسب به رهبری هست تا اعتماد مردم را نسبت به نظام و افرادی که دارای جایگاه های خاصی در بین مردم هستند سلب کنه.
یقینا قصد افرادی هم چون اشتری و یاشار سلطانی و... که عمله های شیطان و دنباله روهای اینترنشنال و .... در داخل هستند روشنگری و رفع مشکلات نیست بلکه این جماعت بی وجود و بیشرم با این به اصطلاح افشاگری ها دنبال ایجاد شکاف بین نظام و مردم و ترویج نا امیدی و بی اعتمادی در جامعه هستند.
فقط سوال اصلی این هست این افراد توسط چه ساختارها و نهادهایی حمایت میشوند که با وجود داشتن ده ها پرونده مفتوح وحکم قطعی مبنی بر انتشار شایعات و لجن پراکنی های گسترده اینگونه راحت به فعالیت های خبیثانه ی خود ادامه میدهند؟؟ و عجیب اینکه حتی ممنوعیت فعالیت در شبکه های مجازی هم برای این افراد در نظر گرفته نمیشه و این در حالیکه بچه های انقلابی با کمترین خطا با شدید ترین و سخت ترین احکام قضایی مواجه میشوند؟؟
واقعا چه کسانی و چه نهادهای قدرتی پشت این افراد هستند که هم ساپورت اطلاعاتی می کنند و هم ساپورت قضایی؟؟
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهش گفتن مثل اجداد اروپاییت لباس بپوش
و ایشون یادآوری کرده همهی تمدنها پوشش کاملی داشتن 🧕
@khatevelayat