┅═══🍃✼🦋✼🍃═══┅
⏪سوره 6. انعام آيه 11
آيه 🔻
⤵️قُلْ سِيرُواْ فِى الْأَرْضِ ثُمَّ انظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ
ترجمه 🔻
⤵️(اى پیامبر! به آنان) بگو: در زمین بگردید، سپس بنگرید كه سرنوشت تكذیب كنندگان چگونه شد؟
┅═══🍃✼🦋✼🍃═══┅
نکته ها 🔻تفسیرنور☀️
⤵️فرمان «سیروا فى الارض» شش بار در قرآن آمده است. متأسّفانه كافران بیش از ما به این دستور عمل كردند و وجب به وجب كشورهاى اسلامى را كاوش كردند و از منابع، ذخایر، نقاط قوّت و ضعف، آثار فرهنگى، كتب خطى و هنرهاى مسلمانان آگاه شده و آنها را غارت كردند و مسلمانان در خواب غفلت ماندند.
┅═══🍃✼🦋✼🍃═══┅
پيام ها ⚡📬
1-💦 سفرهاى علمى وآموزنده وعبرت آور، ستوده و نیكوست. «سیروا... ثمّ انظروا»
2-🌷 شكست و سقوط مخالفان حقّ حتمى است، اگر شك دارید، تاریخشان را بخوانید و با سفر، آثارشان را ببینید و عبرت بگیرید. «سیروا... ثم انظروا»
3-💦 عوامل عزّت یا سقوط جوامع، قانونمند است. اگر عواملى مثل انكار و تكذیب حقّ در زمانى سبب هلاكت شد، در زمان دیگر هم سبب مى شود. «سیروا... انظروا»
4-🌷یكى از عوامل سقوط تمدّنها، تكذیب انبیا است. «عاقبة المكذّبین»
5 - 💦جلوههاى گذرا مهم نیست، پایان كار مهم است. «عاقبة المكذّبین»
🍃اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم.🍃
#قرائات_تجوید_حفظ_تفسیرقرآن
@KhatmeNoor
5b9195610038b77c98802089_2690122130790721846.mp3
2.93M
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
الحمدالله رب العالمین🍃
🎧 #تفسیر_صوتی آیه 11
#سوره_انعام ،آیه ۱۱
جزء۷
👈حجة الاسلام #قرائتی
#قرائات_تجوید_حفظ_تفسیرقرآن
@KhatmeNoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #فراز_تصویری_روز 🔴
🔸از سوره انعام با صدای استاد #محمود_شحات_انور
🔸اجرا در کشور ایران
🔸در نغمه بیات
🔸حجم: 2:9 مگابایت
🔹 بَدِیعُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ أَنَّیٰ یَکُونُ لَهُ وَلَدٌ وَلَمْ تَکُن لَّهُ صَاحِبَةٌ ۖ وَخَلَقَ کُلَّ شَیْءٍ ۖ وَهُوَ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ (۱۰۱) ذَٰلِکُمُ اللَّهُ رَبُّکُمْ ۖ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ خَالِقُ کُلِّ شَیْءٍ فَاعْبُدُوهُ ۚ وَهُوَ عَلَیٰ کُلِّ شَیْءٍ وَکِیلٌ (۱۰۲) لَّا تُدْرِکُهُ الْأَبْصَارُ وَهُوَ یُدْرِکُ الْأَبْصَارَ ۖ وَهُوَ اللَّطِیفُ الْخَبِیرُ (۱۰۳)
#قرائات_تجوید_حفظ_تفسیرقرآن
@KhatmeNoor
❤️ حافظ عزیز ❤️
💠 سالهای طلایی حفظ قرآن
موفق ترین اشخاص، کسانی هستند که در سالهای حفظ قرآن تلاش کنند. این سالهای طلایی برای حفظ قرآن، سنین تا بیست و سه سالگی است. حفظ کردن و حافظ شدن در این سنین بسیار مناسب است. در حقیقت این سالها مناسبترین سالهای حفظ قرآن است. بنابراین لازم است که هر شخص در طی این سالهای زندگی به حفظ قرآن است. بنابراین لازم است که هر شخص در طی این سالهای زندگی به حفظ کتاب مقدس الهی اقدام کند.
در این سنین حافظه بسیار سریع عمل می کند چون مشغله های زندگی کمتر و ذهن نیز تازه و جوان است. بنابراین هر آنچه که شخص طالب باشد، به سرعت به خاطر سپرده خواهد شد.
🌺🍁🌺🍁🌺🍁🌺🍁🌺
#نکات_آموزشی_حفظ_قرآن_کریم
@KhatmeNoor
💜 حافظ عزیز 💜
بعد از حفظ جدید، 10 درس فراموش نشه.
10 درس یعنی ده روزی که قرآن حفظ کردید ( اگر روزی نصف صفحه باشه میشه 5 صفحه و اگر روزی 1 صفحه باشه میشه 10 صفحه)
بدون 10 درس حفظ نکنید.
10 درس باید حداقل یکبار در روز تکرار شود گرچه 2 بار توصیه میشود :
قبل حفظ جدید و قبل از خواب شبانه
🥀🌟🥀🌟🥀🌟🥀🌟🥀
#نکات_آموزشی_حفظ_قرآن_کریم
@KhatmeNoor
💠🔆💠🔆💠🔆
💠
🔆
💠
🔵 تمرکز شاگردان در زمان تلاوت خود درکلاس
هنگام تلاوت یکی از شاگردان، بقیه ی کلاس نیز باید باتمرکز کامل تلاوت اورا پی گرفته وبااستماع دقیق تلاوتش، حضور فعالی درکلاس داشته باشند.
این امر باعث تسلط بیشتر آنان واستفاده بهینه اززمان کلاس می گردد.
برای عملی کردن این نکته می توان ازبرخی شاگردان بخواهیم، آهسته بااو زمزمه کنند. یادر صورت بروز اشکال، اگر خود فرد نتوانست اشکال رابرطرف نماید ازانان بخواهیم اصلاح کنند.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
# نکات_آموزشی_حفظ_قرآن_کریم
@KhatmeNoor
✳️مدیریت برنامه ریزی
✳️اولین گام در برنامهریزی این است که برای 24 ساعت شبانهروز برنامهریزی کنید؛ یعنی با خودتان بگویید من از 24 ساعت بین 6 تا 8 ساعت میخوابم و در روز، 1 ساعت خواب کوتاهی خواهم داشت. پس بین 15 تا 17 ساعت باقی میماند. از این ساعتها قرار است بنا بر وضعیتی که دارید مثلاً ۳ ساعت برنامه ها را انجام دهید یعنی بین ۱۳ تا ۱۵ ساعت باقی میماند که میتوانید با خیال آسوده به بقیهی کارهایتان بپردازید.
2. برنامهریزی باید مکتوب باشد. شب، قبل از خوابیدن، 10 دقیقه را به پر کردن جدول تصمیمگیریهای کوتاهمدت روزانهی دفتر برنامهریزی اختصاص دهید وبرنامه ای که قرار است فردا انجام دهید را بنویسید.
3. حتماً ساعت مشخصی را برای شروع و پایان برنامه ها مشخص کنید و اجازه ندهید هیچ اتفاقی مانع این کار شود.
4. خودتان را عادت دهید در ساعات خاصی برنامه ها را انجام دهید . مثلاً صبح در ساعت خاصی بیدار شوید. در ساعت خاصی صبحانه میل کنید و یک ساعت خاص شروع به حفظ کنید و حتی برای انجام کارها هم زمان مشخص کنید این نکته را فراموش نکنید که ذهن انسانها بعد از مدتی به کارهایی که انجام میدهند عادت خواهد کرد.
5. برنامه های خود را نیز مشخص کنید و از زمان مشخصشده تجاوز نکنید. مثلاً برای حفظ اولیه نیم الی یک ساعت اختصاص دهید و برای مرور ۱۰ درس نیم ساعت و مرور محفوظات نیز ۴۰ الی ۶۰ دقیقه اختصاص دهید و این ساعات تقریبی است و ممکنه زمان انجام برنامه ها کم و زیاد شود و از قبل ساعت تقریبی را مشخص کنید،
6, برای استراحت نیز زمان مشخص کنید. بین مرورها ۵ الی ۱۰ دقیقه به خودتان استراحت دهید و سپس در ساعت مشخصی که تعیین کردهاید حفظ را شروع کنید.
7, در زمانهای استراحت کمی چایی یا آبمیوه میل کنید و چشمهایتان را ببندید و چند نفس عمیق بکشید.. سمت گوشی نرودید هنگام استراحت بین برنامه ها ،این کار چشم شمارو خسته تر میکند
8. بعد از تمام شدن برنامه ها آن را در دفتر برنامهریزی یادداشت کنید. نوشتن ساعاتی که حفظ کردید به شما انگیزه میدهد و شما را نسبت به حفظ بیشتر و بهتر تشویق خواهد کرد.
9. برنامهریزی کردن لذتبخش است و انجام دادن آن لذتبخشتر.
🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸
#نکات_آموزشی_حفظ_قرآن_کریم
@KhatmeNoor