فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیه_هفدهم_طارق🌹
#پایان
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فراز ششم
و الحمدلله الذي لو حبس عن عباده معرفه حمده علي ما ابلاهم من مننه المتتابعه و اسبغ عليهم من نعمه المتظاهره لتصرفوا في مننه فلم يحمدوه و توسعوا في رزقه فلم يشكروه و لو كانوا كذلك لخرجوا من حدود الانسانيه الي حد اليهيميه فكانوا كما وصف في محكم كتابه ان هم الا كالانعام بل هم اضل سبيلا. سپاس خداوندي را سزاست كه اگر معرفت شكر نعم خود را - كه پيوسته بر بندگان نازل است و يكي پس از ديگري به ظهور مي پيوندند - منع مي فرمود، بندگان در نعمت هاي او تصرف فراوان نموده و به توسعه زندگي خويش مي پرداختند، بدون آن كه به منعم توجه كنند، و در اين صورت از فطرت و حدود انسانيت خارج شده و همانند بهايم زندگي مي كردند؛ چنان كه - خداي متعال فرموده: ان هم الا كالانعام بل هم اضل سبيلا ؛ آنان همانند حيوانات، بلكه پست تر از آن ها هستند.
شرح:
بدون شك، امتياز انسان بر ساير موجودات عالم، به شعور و ادراك و حسن انتخاب و تكليف پذيري او است، تا در طاعت حضرت حق كوشيده و به معرفت او كه غايت و نتيجه خلقت انسان است دست يابد. لذا اگر انسان عمر را چنان بگذراند كه هدفي جز اشباع غرايز - كه وجه اشتراك او و ساير حيوانات است - نداشته باشد، از فطرت انساني خارج گشته و در رديف حيوانات قرار خواهد گرفت، بلكه پست تر؛ زيرا به خوبي مي دانيم كه تمامي حيوانات در همان خطي حركت مي كنند كه دستگاه آفرينش براي آن ها ترسيم فرموده و هرگز تخلف و تخطي از آن راه و رسم ندارند، بر خلاف انسان كه از بهترين و زبده ترين نعم الهي استفاده برده، ولي غالبا كمتر شعوري نسبت به عنايات ولي نعمت خود ندارد. مسلم است كه اين انسان ها از آن حيوانات كمتر و پست ترند، چرا كه قواي عقلاني و استعدادهاي فطري خود را ضايع و تعطيل كرده و از غرض اصلي بازمانده اند. اينان در وادي خواسته هاي غرايز، محكوم طبيعت خاكي خود گشته اند و به هيچ چيز ديگري جز اشباع نفس حيواني فكر نمي كنند؛ در حالي كه خرد انساني، سپاس منعم را حتمي و لازم مي داند. ضمن اين كه ناديده گرفتن كرامت و فضل الهي، روشي دور از شان انسان و خلاف وظيفه ي بندگي حضرت حق است ؛ گذشته از آن كه محبوس ماندن در سقف زندگي روزمره و ناديدن خود، تنزل يافتن از مقام انساني و شباهت پيدا كردن به جنبنده اي است كه در مرتع وسيعي مي چرد و از همه چيز بي خبر است.
كمترين مرتبه معرفت آن است كه ما بدانيم خدايي حكيم بر همه هستي حاكم است كه جملگي دستگاه خلقت را افاضه فرموده و در انتخاب انسان براي سپاس، ياد و شكر خود لطفي بس عظيم به او ارزاني داشته است. لذا مي بايست با تمام وجود در مقابل اين احسان و كرامت، خاضع و خاشع و شاكر باشيم و به فطرت اصيل و سليم خود، اين كرامات را دريابيم. در قدم بالاتر نيز بايد با استدلال عقلاني اثبات كنيم كه جز ذات حضرت حق، منعم ديگري در كار نيست و بدانيم كه او بيده الخير و هو علي كل شي قدير است و درك كنيم كه او الذي خلق السموات و الارض و ما بينهما مي باشد.
قدم اعلي هم آن است كه علم اليقين را تبديل به حق اليقين كنيم و از حق اليقين به عين اليقين برسيم و در محضر حضرت رب العالمين، به شهود قطعي حضور يابيم ؛ ان شا الله !
4_5830441576316273425.mp3
7.97M
4_5888657525846314578.mp3
899.2K
#صوت_دعای_فرج_استادفرهمند 👆
💢 پویش استغاثه جهانی
🔴 #طلب_منجی_موعود
راس ساعت 21
🤲 دعا و توسل و التجا به نیت سلامتی و تعجیل فرج منجی عالم بشریت
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
#نجوایمهدوی
🏝در انتظار آمدنت روزها گذشت
ای وعدهی قدیمی فردا شتاب کن...
جانم به لب رسیده از این روزگار پست
آقا به جان حضرت زهرا
شتاب کن...🏝
#شببخیرمولایمن
#اللهمعجللولیکالفرج
#شبتونمهدوی
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
#دقایقی_با_شهدا
بنام خدا
شهدای امروز ظفر خالدی ۱۱ ساله کوچکترین شهید کشور و برادرش خدا رحم که در آغوش هم به شهادت رسیدند ...
شهید ظفر خالدی با 11 سال و 7 ماه سن، کوچکترین و کمسنوسالترین شهید کشور است که در دوم مردادماه سال 1349 در روستای تنگ کلوره از توابع شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری متولد شد .
او تمام مقاطع تحصیلی اش را با معدل 20 پشتسر گذاشت و با وجود اینکه شاگرد ممتاز مدرسه بود از زمان تشکیل بسیج نیز یکی از اعضای فعال پایگاه بسیج شد . به ورزش علاقمند بود و در ورزشهای مختلف از جمله کوهنوردی و تکواندو فعالیت میکرد.
با وجودی که به سن تکلیف نرسیده بود اما نماز اولوقتش ترک نمیشد، روزه می گرفت ، همیشه در دعاهای کمیل، زیارت عاشورا، نمازجمعه و برنامههای بسیج بهصورت فعال شرکت میکرد .
در طول زندگی کوتاه خود دوبار با امام خمینی(ره) دیدار داشت . لباس های بسیجی اندازه قامت ظفر نبود و به اصرار لباس های برادرش را به خواهرش می داد تا برای او اندازه کنند.
مادر شهید در مورد او می گوید : درسن10سالگی به همراه دوستان برای آموزش فعالیت های بسیج از من اجازه گرفت و به اصفهان رفت . او گاهی اوقات شب ها به خانه نمی آمد و در بسیج می ماند .
ظفر به انقلاب بسیار علاقمند بود به طوری که شب 22 بهمن موقع گفتن الله اکبر روی پشت بام با صدای بلند تکبیر والله اکبر سر می داد.
او شبها به من اصرار میکرد که مرا صبح زود بیدار کن تا برای تمرین تیر اندازی با گروه بسیج به کوهنوردی بروم و من که شوق او را در چشمانش میدیدم ، خوشحال می شدم و او را هنگام نماز صبح بیدار میکردم وبعد از نماز ایشان بیدار میماند وبه گروه کوهنوردی می پیوست.
سال1360هنگامی که شهید11سال داشت پدرش عازم جبهه شد.موقع مرخصی اصرارهای مکرر شهیدباعث شد اوپس از باز گشت پدرش عازم جبهه شود اما قبل از رفتن باید مسول کاروان راضی میشد.این در حالی بود که پدر زخمی ومجروح از جبهه برگشته بود ، پدرمیخواست با این بهانه مانع رفتن او شود اما عشق به جبهه تمام وجود ظفر را فرا گرفته بود و هر روز می خواست که بامسئول کاروان صحبت کند . پدرکه شور و شوق او را برای رفتن دید و فهمید که فکر جبهه از سرش بیرون نمی رود رفت وبامسئول کاروان اعزامی بروجن صحبت کرد ولی آنها حاضر به همکاری نشدند .
وقتی پدر به خانه برگشت و خبر را داد ظفر گریه کنان نزد من آمد . من که طاقت ناراحتی او را نداشتم با حرف های خود او را آرام می کردم ولی شهید به هیچ وجه آرام نمی شد ودائما به پدر اصرار می کرد که او را همراه خود به جبهه ببرد . ایشان می گفت : اگر من را همراه خود نبرید من خودم به تنهایی با کاروانیان می روم .
شهید بسیار ناراحت بود وبا چشمان گریان به خواب رفت و پدر صبح زود بدون اینکه فرزندش از رفتن اومطلع شود با همسرش خداحافظی کرد وراهی جبهه شد.
صبح وقتی ظفر برای نماز صبح بیدار شد بعد از خواندن نماز برخلاف هر صبح که پدرش را درحال نماز خواندن می دید این بار او را ندید دوان دوان سراغ مادر رفت دلیل نبودن پدر را جویا شد ومادر که می دانست از رفتن پدرش ناراحت می شود با ترس ودلهره فراوان ناچار به ایشان گفتند که پدرت به جبهه رفت ، شهید با ناراحتی از اتاق بیرون رفت وسپس مادرش را صدا کرد وبه او گفت: مادر جان مانع رفتن من به جبهه نشو فردای قیامت جواب حضرت زهرا (س) را چه می دهی من باید در راه اسلام تا پای جان بجنگم و از وطنم دفاع کنم.
مادر نمی دانست جواب ایشان را چه بدهد . حرف های او سر شار از عشق به دین اسلام بود لذا به او اجازه داد همراه کاروان به جبهه برود .
شهید انچنان خوشحال شد که از شدت خوشحالی ساکش را برداشت روی خواهران ودست مادرش رابوسید واز آنها خداحافظی کرد و رفت ...
با شوق و ذوق فراوان به سوی کاروان بروجن رفت وقتی می خواست همراه کاروان راهی شود مسئول کاروان به دلیل اینکه سنش کم بود مانع رفتن او شد ولی شهید با این بهانه که سن واقعی من از سن شناسنامه ام بیشتر است او را قانع کرد و راهی شد ...
ظفر نخستین بار از طریق تیپ ۱۴ امام حسین (ع) به جبهه اعزام شد و در عملیاتهای فتح خرمشهر و رمضان به همراه پدر و تنها بردارش حضور پیدا کرد.
وی در عملیات رمضان و در روز ۲۳ ماه مبارک رمضان حین عملیات با برادرش در یک سنگر و در آغوش هم در حالی به شهادت رسیدند که کمتر از ۱۲ سال داشت. پیکر مطهر آن دو به عنوان مفقودالاثر در جبهه ها ماند تا آنکه در جریان تفحص ، جنازه دو برادر در پنجم مردادماه ۱۳۷۸ در منطقه شلمچه کشف و به لردگان منتقل شدند . این شهیدان در گلزار شهدای لردگان در کنار هم آرمیده اند ...