باتوکل برخدا و توسل به شهیدان به خصوص شهید حاج قاسم سلیمانی و بنابر فرمایش مقام معظم رهبری به خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه؛ از همه ملت ایران خواهشمندیم به صورت همگانی از روز سه شنبه چهارم آذر شروع کنیدبه خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه به مدت 40روز که دقیقا روز چهلم که 13دی است میشود سالگرد سپهبد حاج قاسم سلیمانی،
ان شاء الله خداوند به حق شهید حاج قاسم و شهیدان وامامان معصوم؛ فرج حضرت مهدی (عج)را برساندو این بلا را از کشور ایران وهمه ی کشورها ریشه کن بفرماید🤲
❇️شرح و تفسیر زیارت عاشورا قسمت سوم
🔰امام حسین علیه السلام فرزند و پسر رسول خداست .
السلام علیک یابن رسول الله
سلام برتو باد ای پسر پیغمبر خدا .
🔹امام حسین علیه السلام نوه ی دختری پیامبر اکرم (ص)است و به همین جهت برخی از اهل سنت گفته اند نمی توان امام حسین(ع) را فرزند رسول خدا دانست و گفته اند فقط نوه ی پسری را می توان به عنوان پسر و فرزند شخص در نظر گرفت نه نوه ی دختری .
🔹شیعیان همگی قائلند که امام حسین علیه السلام فرزند رسول خدا محسوب می شود و یکی از دلایل این مطلب آیه ی شریفه ی مباهله (آیه ی 61سوره ی آل عمران)می باشد .
🔹این آیه ی شریفه زمانی نازل شد که پیامبر اکرم (ص) خواستند با مسیحیان نجران مباهله انجام دهند به این شکل که در مقابل همدیگر قرار بگیرند و دعا کنند و طرف مقابل را لعن و نفرین کنند که بدین وسیله مشخص شود چه گروهی برحق است و خدا دعای کدام گروه را مستجاب می گرداند .
🔹جهت انجام مباهله، پیامبر اکرم (ص)مامور شدند که سه گروه را باخود همراه نماید :1-ابناء و فرزندان 2-نساء و زنان 3-نفس و جان پیامبر
🔹پیامبر اکرم (ص) ،حضرت فاطمه (س)را به عنوان نساء ، امیرالمومنین علی (ع)را به عنوان نفس و جان خود و امام حسن(ع) و امام حسین (ع)را به عنوان فرزندان با خود همراه نمود و بدین شکل ثابت شد که حسنین علیهماالسلام فرزندان آن حضرت محسوب می شوند .
🔹مسیحیان نجران زمانی که دیدند پیامبر اسلام جهت انجام مباهله عزیزترین افراد خود را با خود همراه نموده است به حقانیت پیامبر پی بردند و برای اینکه نفرین حضرت و اهلبیت ایشان شامل حالشان نشود از مباهله دست کشیدند و انصراف دادند.
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
شناسایی و دستگیر شدند. شهید عراقی نیز در نوزدهم بهمن ۱۳۴۳، دستگیر و به شکنجهگاه ساواک گسیل شد. ساواکیان به سختی وی را شکنجه کردند و ناخنهایش را کشیدند، ولی همچنان دم فرو بست و چیزی نگفت. در واقع تا زمان دستگیری حاج مهدی، تعداد دستگیری اعضای موتلفه به ۱۲ نفر رسیده بود، ولی با دستگیری او، به دلیل مقاومت مثال زدنی در برابر شکنجه های ساواک و لو ندادن افراد جدیدی، روند دستگیری اعضای گروه متوقف شد.
از اعضای دستگیر شده این گروه، ۶ نفر یعنی بخارایی، نیک نژاد، صفار هرندی، صادق امانی، هاشم امانی و مهدی عراقی در دادگاه نظامی به اعدام محکوم شدند. با این حال، در اعتراض به صدور حکم اعدام عراقی و دیگر همرزمش هاشم امانی، حوزه علمیه قم تعطیل شد و طلاب در منزل مراجع تحصن کردند. اینچنین بود که احکام اعدام عراقی و امانی پس از اعلام یک درجه تخفیف به حبس ابد تغییر کرد و آنان به زندان قصر منتقل شدند.
با فضای آزاد نسبی که در سال ۱۳۵۶ و در پی روی کار آمدن جیمی کارتر در آمریکا در زندان های ستمشاهی به وجود آمد، در کنار شماری از زندانیان سیاسی دیگر، حاج مهدی عراقی هم پس از سیزده سال با موهای سفید از زندان آزاد شد.
با مهاجرت امام از عراق و استقرار ایشان در دهکده نوفل لوشاتو در فرانسه، مهدی عراقی به دیدار امام در فرانسه شتافت و مسوولیت بسیار مهم مدیریت بیت امام(ره) را برعهده گرفت. حضور تقریبا دایمی ایشان در کنار حضرت امام در تصاویری که از اقامت امام در نوفل لوشاتو به یادگار مانده، به خوبی اهمیت حاج مهدی و اعتماد بالای بنیانگذار انقلاب به او را عیان می سازد. وی از آنجا نوار سخنرانیهای امام را به ایران میفرستاد.
در ۱۲ بهمن ۵۷، در پرواز تاریخی امام به وطن، شهید عراقی هم جزو همراهان آن پرواز ارفرانس بود و به عنوان مسوول حفاظت امام، پیش از همه از هواپیما خارج شد.
در زمان استقرار رهبر انقلاب در مدرسه رفاه و بعد علوی، حاج مهدی مسوولیت امور حفاظتی و اجرایی اقامتگاه امام را بنا به اعتماد محکم امام به ایشان، بر عهده گرفت.
با تشکیل حزب جمهوری اسلامی با فرمان رهبر انقلاب در اسفند ۵۷، شهید آیت الله بهشتی شهید عراقی را به عنوان عضو شورای مرکزی وارد حزب نمود.
پس از آن، با توجه به سابقه مجاهدت ها و زندان های طویل المدت این مجاهد بزرگ، با فرمان امام(ره) به سرپرستی زندان قصر در تهران منصوب گردید. پس از چندی نیز با دستور بنیانگذار انقلاب، به عضویت شورای مرکزی بنیاد مستضعفان درآمد و در همین سمت بود که در جایگاه مالی بنیاد به همراه حاج حسین مهدیان، سرپرستی روزنامه کیهان را به عهده گرفت.
زمانی که در صبحگاه چهارم شهریور، حاج مهدی عراقی، به اتفاق پسر آخرش حسام و دوست و همکارش در کیهان، حاج حسین مهدیان، عازم دفتر کیهان بودند، سه سرنشین یک موتور هوندا، عضو گروهک تروریستی فرقان، راه را بر خودروی ایشان سد کردند و آن ها را به رگبار گلوله بستند.
در این عملیات تروریستی، حاج مهدی و پسرش حسام به شهادت رسیدند .
به دستور امام خمینی پیکر این دو شهید به قم منتقل شد. بر اساس گزارش مطبوعات آن روز، در تشییع جنازه آنان در قم، نزدیک به نیم میلیون نفر حضور داشتند. اما نکته بسیار قابل تامل و رشک برانگیز این که، شخص حضرت امام خمینی(ره)، در اقدامی بی نظیر، خود از میدان سعیدی تا نزدیک صحن مطهر حضرت معصومه(س) در تشییع این شهید بزرگوار شرکت کردند. علاوه بر این، شب هنگام، امام خمینی(ره) بر مزار آن شهید حاضر شدند و بیست دقیقه به دعا مشغول بودند، که رویدادی کممانند در رفتار امام(ره) شمرده می شود. این، نشان از جایگاه بی بدیل و کم نظیر آن شهید بزرگوار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران دارد.
امام خمینی(ره)، پایهگذار جمهوری اسلامی ایران، در پیام خود درباره شهادت این مجاهد نستوه، نوشتند:
"من ایشان را حدود بیست سال است که می شناسم؛ مهدی عراقی یک نفر نبود، او به تنهایی بیست نفر بود؛ حاج مهدی عراقی برای من، برادر و فرزند خوب و عزیز من بود. شهادت ایشان برای من بسیار سنگین بود، اما آنچه مطلب را آسان میکند، آن است که در راه خدا بود. شهادت او بر همه مسلمین مبارک باشد. او میبایست شهید میشد، برای او مردن در رختخواب، کوچک بود."
روحش شاد
مهدی عراقی در ۱۳۰۹ در محله قدیمی «پاچنار» در جنوب تهران به دنیا آمد و به اصطلاح از «بچه تهرون»های اصیل بود. پدرو ومادر او انسان هایی عمیقا مذهبی بودند و نوع تربیت مهدی از کودکی به شدت تحت تاثیر آموزه های اسلامی و حرمت گذاری به روحانیت اصیل قرار داشت.
پس از سپری کردن دوره دبستان، برای ادامه تحصیل به دبیرستان مروی و سپس دارالفنون تهران رفت. اما ارتباط پیدا کردن با یک شخصیت بزرگ، مسیر زندگی او را تغییر داد و او قدم به راه اصیل مبارزه گذاشت.
مهدی نوجوان در زمان تحصیل در دبیرستان، به واسط حضور فعال در هیات های مذهبی بازار تهران، با تشکل فداییان اسلام آشنا و چنان مجذوب رهبر این تشکل، شهید سید مجتبی میرلوحی، معروف به نواب صفوی شد، که در همان سن کم به عضویت فداییان اسلام درآمد. اخلاص و شهامت بالای این نوجوان عمیقا مذهبی، خیلی زود موجب صعود او در این گروه شد و او را در سلک حلقه اصلی دور نواب صفوی قرار داد.
طبق اسناد ساواک او در همه ماموریت های مهم فداییان اسلام در سال های پایانی دهه ۱۳۲۰، یعنی اعدام عبدالحسین هژیر، نخست وزیر وقت در ۱۳ آبان ۱۳۲۸، طرح ترور شاه در هنگام تشییع جنازه رضاخان در ۱۳۲۹، ترور انقلابی حاجیعلی رزم آرا در ۱۶ اسفند ۱۳۲۹ مشارکت داشت. شهید عراقی، گاهی پیامها و نامههای شهید نواب صفوی را در دیدار با وی دریافت میکرد و در نشستهای فداییان برای دیگران میخواند. در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت، زمانی که همه نیروهای ملی و مذهبی برای به نتیجه رساندن آن هدف بزرگ، همپیمان و همجهت بودند، مهدی که جوانی حدودا ۲۰ ساله بود، با کوله باری از تجربیات سیاسی، ماموریت مهم برقراری ارتباط میان نواب و آیت الله کاشانی و مصدق را به عهده داشت. یکی از مهم ترین اقدامات او در کنار فداییان اسلام، اعدام انقلابی سپهبد «حاجیعلی رزم آراء»، نخست وزیر نظامی وقت و مهم ترین مانع بر سر تحقق ملی شدن صنعت نفت بود و مهدی جزو سخنرانان فداییان اسلام در میدان بهارستان، در جهت توضیح دلایل اعدام رزم آراء بود.
با تیرباران و شهادت سید مجتبی نواب صفوی در ۲۷ دی ماه ۱۳۳۴، مهدی که مراد خود را از دست رفته دید، به شدت دچار اندوه شد و نوعی رکود بر زندگی سیاسی او حاکم شد که البته چندان طولانی هم نشد.
آشنایی شهید عراقی با امام خمینی(ره) در قم در نیمه دوم دهه ۱۳۳۰، موجب شد تا آن شهید، گمشده خویش را در وجود شخصیت روحانی و انقلابی امام پیدا کند.
با نزدیک شدن به عاشورای سال ۴۲ در خرداد ماه آن سال، مهدی به عنوان یکی از همراهان و نزدیکان امام، نقش فعالی در بسیج نیروهای طرفدار حضرت امام خمینی(ره) ایفاء کرد. شهید عراقی با دیگر همراهان به برپایی راهپیمایی در روزهای تاسوعا و عاشورا پرداختند و راهپیمایی بزرگی را از مسجد حاج ابوالفتح در میدان قیام تا دانشگاه تهران برنامهریزی و اجرا کردند. مهدی در جلو در بزرگ دانشگاه به سخنرانی پرداخت.
یکی از نقش های مهم حاج مهدی در آن روزهای پرالتهاب، تاثیرگذاری بر مرحوم طیب حاج رضایی و جلوگیری از ورود او به عنوان نیروی ضد نهضت امام به صحنه بود. مرحوم طیب به اصطلاح از لات های بزرگ تهران بود که سردسته گروه های جاهلی جنوب شهر بود و به نوعی پیشکسوت «شعبان جعفری»(بی مخ) محسوب می شد. او در جریان کودتای ۲۸ مرداد، در کنار شعبان بی مخ در بسیج اراذل و اوباش در جهت سقوط دولت مصدق نقش مهمی ایفاء کرد و از حمایت شخص شاه هم برخوردار بود، اما بعدها بر سر مسایلی با دستگاه شاه به مشکل برخورد. نقش شهید عراقی این بود که در بحبوحه جریانات خرداد ۴۲، با صحبت با مرحوم طیب، و کار کردن روی نارضایتی او از دستگاه و پاره ای از وجوه شخصیتی او چون معرفت و لوطی مسلکی، جلوی پیوستن او و آدم هایش را به جریان سرکوب طرفداران حضرت امام بگیرد و در نهایت طیب جان بر سر این راه بگذارد .
با تصمیم امام خمینی(ره) مبنی بر سخنرانی در عصر عاشورا در مدرسه فیضیه، شهید عراقی خود را بیدرنگ پس از پایان راهپیمایی در تهران، به قم رساند و محافظت از امام را بر عهده گرفت. عراقی در جریان راهپیمایی در عاشورای سال بعد، در حالی که رهبری جمعیت را بر عهده داشت، به همراه ۳۸ نفر دیگر دستگیر گردیدند و نزدیک به ۷۰ روز را در بازداشت به سر بردند.
بعد از آزادی از زندان، از طریق کانالی که در مجلس شورای ملی داشت، متن مذاکرات تصویب کاپیتولاسیون بین حسنعلی منصور و نمایندگان را به دست آورد و به امام رساند. سخنرانی معروف امام علیه کاپیتولاسیون در آبان ۴۳، منجر به بازداشت و تبعید ایشان به ترکیه و سپس نجف توسط دولت «حسنعلی منصور» شد.
حاج مهدی، برای این که هم تاوان تبعید یک مرجع شیعه را برای حکومت بالا ببرد و هم بابت تصویب قانون خفت بار کاپیتولاسیون ضرب شستی به رژیم نشان دهد، شاخه نظامی تشکّل موتلفه را فعال کرد. مهم ترین دستاورد این شاخه، ترور منصور در ۱ بهمن ۴۳ بود.
در پی ترور منصور بسیاری از اعضای مؤتلفه اسلامی
🦋یوسف علیه السلام دردهای سختی را تحمل کرد
اینکه برداران عزیزت نقشه قتلت را بکشند، فقط به خاطر حسادت، درد سختی است، اما از خدا خواست تا نجاتش دهد
و خداوند در دل صحرا، کاروانی را فرستاد تا او را نجات دهد.
🌺🌿عزیز دل پدرش بود اما تبدیل به غلام و برده ای در مصر شد و باز هم تنها از خدا کمک خواست.
🦋به او تهمت زدند، به خاطر عمل انجام نداده اش زندانی اش کردند، سالها در زندانی تاریک و سیاه بود، اما باز هم تنها از خداوند کمک خواست و به او امیدوار بود که روزی نجاتش میدهد.
❤️🌿و بالاخره خداوند او را نجات داد
عزیز مصر شد، 👑
و پدرش را بعد از سالها به او رساند
🌺🌿به خداوند اعتماد کنیم
و دردمان را تنها به او بگوییم
شک نکنیم از دل سختترین مشکلات
زیباترین معجزه ها را بیرون میکشد
🌺🌿قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ
🦋ﮔﻔﺖ : ﺷﻜﻮﻩ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺷﺪﻳﺪ ﻭ ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ ﺍم ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺑﺮم ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻢ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﻤﻰ ﺩﺍﻧﻴﺪ .(٨٦)
سوره یوسف🌿
#م_ضمیری
#آرامش_با_قرآن
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
📛 پشت به قرآن و ولایت کنی،
🔥آتش زده ای به خرمن اعمالت با دست خودت!
✅ ولی با داشتن ایمان و عمل صالح و ولایتمداری،
👌 خداوند تمام چاله هایت را پر می کند! روی خطاهایت قلم کشیده و سروسامان میدهد به حال و روزت
👇👇👇👇
🌴 آیات 1 و 2 سوره محمد 🌴
🕋 الَّذِينَ كَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُمْ
🕋 وَ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ وَ آمَنُوا بِما نُزِّلَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ هُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئاتِهِمْ وَ أَصْلَحَ بالَهُمْ
ترجمه:
🔹 كسانىكه كفر ورزيدند و مردم را از راه خدا بازداشتند، خداوند اعمالشان را تباه گردانيد.
🔹 و كسانى كه به خدا ايمان آورده و كارهاى نيكو انجام دادهاند و به آنچه بر محمّد نازل شده كه حق است و از جانب پروردگارشان است، ايمان آوردهاند، خداوند بدىهاى آنان را پوشاند و كارشان را به سامان رساند.
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
🌺🍃🌸
🍃
🌸
#سلسله_دروس_آموزش_تجوید
#تجویداستادسیدمحسنموسویبلده
#تجوید_سطح_2
✍ آموزش عمومی تجوید(سطح ۲)
✅ جلسه هفتم :
1⃣ تعریف و انواع ادغام
🔰 احکام نون ساکنه و تنوین 🔰
2⃣ اظهار
3⃣ ادغام و اقلاب
4⃣ اخفاء
✍️ فایل های آموزشی 👇👇👇
🌹 هر هفته یک جلسه از سلسله دروس تجویدی را با ما همراه باشید.
👇👇👇👇👇