🦋جاده آموزش🦋
مطمئن ترین پدافند 🍃اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُس
#پایان_چله_حدیث_کساء، آغاز نوری تازه در دلهاست؛ یادگار چهل روز انس با اهلبیت و دریچهای بهسوی برکت و شفاعت پنجتن آل عبا.
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منحرف کردن حشره خوشهخوار انگور با سنجد
🔔 بسیار جای تاسف است که به بهانهی کمآبی و لولهکشی، پرچین گل محمدی و سنجد اطراف تاکستانها و باغها که کاملا بر اساس حکمت طراحی شده بود را رهاسازی و خشک کردند و حال باید شاهد طغیان آفات و بیماریها باشیم.
.
@siyahdune
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثرات خوش حال کردن
🇮🇷بِـنــامِنــامےِ الـلّـھــ ! . .
☘jade amozesh|https://eitaa.com/khatmmm
.. اسپند دود کنید.. 👏😇
دود کردن اسپند گرم کنندۀ مغز، تقویت حافظه و ضدآلزایمر، نشاطآور، ضدعفونی کنندۀ و از بین برنده ویروس❌ محیط است.
بوییدن پودر دانه های اسپند و یا مصرف آن به صورت انفیه، برای رهایی از میگرن مزمن و سرماخوردگی و آب ریزش بینی و التهاب سینوس ها مفید است
#خواص_اسپند
🔴مراقب کلاهبرداران باشید
دوستان هرکی بهتون پیام داد اکانت شما فلانه، اگه فلان نکنی حذف میشه. یه کد برات ارسال شد بفرست، بدونید کلاهبرداره
اغلب با اکانتی میان که عکسش ایتا باشه، اسمشم همینطور و خیلی رسمی خودشون رو جلوه میده
یه نکته کلی و مهم: تمام اکانتهای رسمی ایتا تیک آبی دارن. معمولا هم تو شخصی شما نمیان این حرفارو بزنن. اگه کسی تیک آبی نداشت کلاهبرداره
این رفیق ماست. اتفاقا روز قبلش هم التماس دعا گفته بود. و چون چت ما بالا بوده، هکر به آخرین نفرات پیام فرستاد و درخواست کمک مالی کرده بود. تا اینطوری پیام اومد فهمیدم هک شده. گفتم شماره کارت به نام خودت بده دیگه جواب نداد.
بعدا تماس گرفتم گفت 60 میلیون از این و اون گرفته بود. اینطوری هکش کرده که بهش پیام عکس اول رو داده و بعد گفته یه کد براتون ارسال شده. کد رو که داده رو یه گوشی دیگه نصب کرده و این رفیقمون رو از حسابش انداخته بیرون.
بهیچ وجه به دیگران کد ارسالی ایتارو ندید
خلاصه هرکی بهتون گفت یه پول برام بزن و شماره یکی دیگه رو داد اینم احتمالا کلاهبرداره. زنگ بزنید بهش صداشو بشنوید بعد واریز کن