eitaa logo
خط ولایت
187 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
23.9هزار ویدیو
91 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ایرنا خبرگزاری رسمی دولت در خبری نوشت: اصرار قالیباف بر استیضاح وحیدی حتی در شب حادثه شاهچراغ/ مجلس به دستور رهبری عمل نکرد معاون سابق سیاسی وزیر کشور: 🔹طرح استیضاح وحیدی آن هم در ایام ثبت نام انتخابات و سالگرد اغتشاشات را «بدعتی عجیب و بهت آور در تاریخ سیاسی کشور است. 🔹با وجود حادثه شوم تروریستی شیراز پیغام رسید که استیضاح به دلیل فشار نمایندگان توسط شخص قالیباف ۲۳ مرداد اعلام وصول می شود و تنها راه، برکناری معاون سیاسی است. 🔹با توجه به تغییر اینجانب از معاونت سیاسی وزارت کشور، لازم دانستم توضیحاتی را به استحضار مردم عزیز ایران، نخبگان و اصحاب رسانه برسانم. 🔹«اصل بی‌طرفی» و «فراهم آوردن مقدمات برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی» از جمله وظایف اصلی معاونت سیاسی، ستادهای انتخابات و هیات‌های اجرایی در تمامی سطوح، استانداران، فرمانداران، بخشداران به حساب می‌آید. 🔹بر همین مبنا با آسیب‌شناسی از ادوار گذشته و مشورت با چند تن از صاحب نظران، بخشنامه ای در تاریخ ۱۱ خرداد سال جاری از سوی اینجانب ابلاغ شد که در آن «بایدها» و «نبایدها» قانونی که می‌بایست مدنظر معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌های سراسر کشور ورؤسای ستادهای انتخابات باشد مورد تأکید قرار گرفت. 🔹پس از ابلاغ آن بخشنامه، برخی از نمایندگان مجلس علیه مفاد آن بویژه بند ۴ بخشنامه موضع گرفتند. بند ۴ بخشنامه از این قرار بود: «فرمانداران، بخشداران و معاونین فرماندار ضمن تداوم پیشبرد امور شهرستان در حوزه‌های مختلف عمرانی، اقتصادی، توسعه‌ای و ... در روابط با نمایندگان محترم مجلس، در دوره باقی‌مانده تا انتخابات، برای پیشگیری از هرگونه سوء‌برداشت، نسبت به عدم همراهی و معیّت نماینده محترم شهرستان در حوزه انتخابیه در موضوعات و جلسات شائبه‌دار، حساسیت و دقت لازم را داشته باشند. مدیریت این موضوع بر عهده معاونین سیاسی می‌باشد». 🔹اعتراض‌های نمایندگان محترم موجب شد وزیر محترم کشور برای متوقف کردن حواشی، ۴ بند از بخشنامه را لغو کند و شخصا برای تبیین موضوع در مجلس حاضر شود. در جریان حضور وزیر محترم در مجلس، برخی نمایندگان با وجود لغو بندهای مختلف بخشنامه، درخواست عزل معاون سیاسی را از وزیر مطرح کردند و از آن تاریخ به بعد با میدان داری برخی رسانه ها، این موضوع به دستور کار ثابت آنها و اصرار برخی نمایندگان تبدیل شد. 🔹اصرار رییس و برخی نمایندگان محترم مجلس برای عزل معاون سیاسی وزیر کشور، فارغ از اینکه بنده معتقدم بخشنامه صادره کاملا مبتنی بر تکلیف اداری و براساس موازین شرعی و قانونی و سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب بود، در حالی صورت می‌گرفت که معظم له علاوه بر ادوار گذشته بارها خطاب به نمایندگان همین مجلس، ضمن تقبیح دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها، مداخله ایشان در امور متعین در دولت را منع کرده بود و بلاشک تعیین تکلیف در خصوص معاون وزیر مصداق اتم و بارز این مداخلات غیرقانونی بود.
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ساخت ساختمان‌های ده طبقه در ۲۸ ساعت
. 🚨 معادله بسیار ساده‌ست...! 🔺اگر مجلس قدرت اینو داره که با فشار به دولت باعث برکناری معاون سیاسی وزارت کشور بشه چرا با همین فشار سلاح‌ورزی رو برکنار نمیکنه؟
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
» چیشد که ایران و آمریکا دشمن همدیگه شدن؟! 🎥 کامل‌ترین توضیح درمورد کودتای ۲۸ مرداد توسط کمدین معروف آمریکایی! ❗️‌نقش آمریکا در این کودتا کاملا عیانه اما باز یه عده خودفروخته به دنبال تحریف تاریخ هستند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر شهدای دشت کربلا؛ که ۱۴۰۰ سال تاریخ برای نشان دادن عظمتشان کم است ...
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنان یک اپوزوسیون علیه شبکه تروریستی اینترنشنال: قطعا من آن طرفی نیسیتم که امثال تلویزیون ‌کاسب اینترنشنال آن طرف هستند!!!
هدایت شده از یا رفیق من لا رفیق له
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز پیروزی از زبان حضرت آقا 🔆 آینده روشن است...
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ قاطع حضرت زینب سلام‌الله‌علیها به یاوه‌گویی‌های ابن زیاد👌
مقایسه جمهوری اسلامی و حکومت امیر المومنین آیت الله جوادی آملی.mp3
14.73M
🔴 آیت الله جوادی آملی جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین (ع) بهتر است... هر چند مانند مولا علی ع نیامده و نخواهد آمد. 👈چهار تا و چهارصد تا و چهار هزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همه حکومت ها وجود داشته باید اصلاح کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چه زمانی آزاد هستیم و چه زمانی اسیر و برده 🎙 شهید آیت الله مطهری أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي آيا او نمى داند كه خداوند مى بيند
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴با یه اروپا نشین صحبت میکردم میگفت ما دوست داریم جای شما باشیم! ماشیناتون بی کیفیت و گرونه ولی باز میتونید استفاده کنید ازش. ما بی ام و میخریم ولی جرات نداریم تکونش بدیم!