هدایت شده از همسرداری حرفهای
مثلث عشق واقعی.mp3
533.1K
🔴 مثلث عشق #واقعی
💠 حتما دانلود کنید شنیدنیه!
🔴 #استاد_پناهیان
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از همسرداری حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نماهنگ شب قدر
💠 #یا_ربّی_العفو
🔴 #محمود_کریمی
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از همسرداری حرفهای
🔴 #خانمها_بدانند
💠 مردان از زمزمه همسر در گوششان لذت میبرند و #تحریک میشوند!
💠 هر زمان که دیدید آقای خونه حوصله ندارد آرام لبهای خود را نزدیک #گوش همسر آورده و یک جمله عاشقانه و #تحریککننده، بگویید و منتظر #معجزه آن بمانید!
💠 و البته حواستان باشد زمانیکه شوهرتان #عصبانی است اینکار ممکن است فایده چندانی نداشته باشد.
💠 اگر این زمزمه به همراه #معطر بودن و ظاهر آراستهی شما باشد همسرتان به وجد میآید.
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از همسرداری حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدرت عجیب #زن
🔴 #استاد_پناهیان
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از همسرداری حرفهای
🔴 #دست_به_غذا_نزد
💠 ناهار خونه پدرش بودیم. همه دور تا دور #سفره نشسته بودن و مشغول غذا خوردن. رفتم تا از آشپزخونه چیزی برای سفره بیارم. چند دقیقه طول کشید.
تا برگشتم نگاه کردم دیدم آقا مهدی دست به #غذا نزده تا من برگردم و با هم شروع کنیم. این قدر کارش برام زیبا بود که تا الآن تو ذهنم مونده.
#شهید_مهدی_زین_الدین
📚یادگاران، صفحه ۱۹
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از همسرداری حرفهای
سکوت زن .mp3
1.24M
🎙 #سکوت زن در رابطه
💠 #تفاوت زن و مرد در رابطه
🔴 #استاد_دهنوی
❌ حتما گوش دهید!
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از فرهنگ کوثر
🔅بسم الله الرحمن الرحیم🔅
🖊مقدمه
💠 راه و بیراهه در جمهوری اسلامی
با سلام به اندیشوران و دلسوزان انقلاب اسلامی
🔹در پرتو انقلاب اسلامی موج معنویت گرایی و عدالت خواهی که دو هدف بزرگ انبیاء علیهم السلام بود، دلهای امت اسلامی و مستضعفان جهان را در داخل و خارج فتح کرد. ولی با کمال تاسف در برابر طوفان «سرمایه سالاری» عقب نشست. معنویت و عدالت آرمان فطری و طبیعی همیشه و همه انسان است هنوز هم در عقیده و عمل مردم و نسل نو این آرمان آسمانی وجود دارد گرچه در زندگی بسیاری از دولت مردان کشورکم رنگ بلکه گم شد.ه است.
در کشور ما انقلاب فرهنگی و سیاسی در دهه فجر ۱۳۵۷ ش. تا حد زیادی تحقق یافت. ولی با سلطه مجدد طاغوتیان بر اقتصاد کشور؛ انقلاب اسلامی با همکاری غربزدگان وفشار بیگانگان مهار شد و به کج راهه رفت.
میتوان گفت اقتصاد فاسد فرهنگ و سیاست را دوباره به سوی نظام طاغوتی نزدیک کرد.
🔹امروز اگر ضلع سوم انقلاب اسلامی یعنی انقلاب اقتصادی محقق نشود دو ضلع دیگر را نیز - پناه بر خدا - به فساد آلوده خواهد کرد توسعه بدون عدالت همان تمدن بزرگ آریا مهری است. عبادت الله و عدالت اجتماعی عالی ترین آرمان پیامبران الهی است. که انقلاب اسلامی با سه شعار استقلال؛ آزادی ؛ وجمهوری اسلامی در پی تحقق آن بود.
مبارزه با رباخواری، رشوه، حقوق نجومی، مفاسد ورزشی و سینمایی و رسانه های طاعوتی و نظام آموزشی غربگرا شرط پیروزی نهایی انقلاب اسلامی است.
🔹انقلاب اسلامی بدون انقلاب فرهنگی و آموزشی، بدون اجرای عدالت و انقلاب اقتصادی و بدون «رونق تولید» انقلابی ناتمام است.
والسلام.
#جمهوری_اسلامی
#راه_و_بیراهه
#گلشن_معروف
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
هدایت شده از فرهنگ کوثر
📖 درس اول 📖
❓سه پرسش!
1️⃣ چه اقداماتی، امر به معروف و نهی از منکر حساب می شود؟
2️⃣ برای پیشگیری از منکر چه باید کرد؟
3️⃣ منکرات بنیادی کدام است؟
✅ پاسخ:
پاسخ دقیق و کامل به این پرسش ها می تواند مهمترین گام در کاهش منکر و اقامه معروف باشد. شاید گام مهم بعدی این باشد که:
▫️ببینیم کدام اقدامات و نمونه های امر به معروف و نهی از منکر اولویت دارد. و از کجا باید آغاز کنیم.
1️⃣ بدون تردید تولید و تبلیغ و معرفی فیلم های خوب خود نوعی امر به معروف است.
2️⃣ نمایش آن در مدارس ومساجد و سالن های فراوان ادارات بدون تزاحم با کارها وحقوق مراجعان و در فرصت های مناسب نوعی امر به معروف و نهی ازمنکر و یا آموزش معروف است.
3️⃣ تبلیغ و معرفی کتابهای خوب و عرضه مناسب آن نوعی امر به معروف و کمک به اجرا و گسترش معروف و اصلاح اجتماعی است.
4️⃣ ایجاد و معرفی سایت های ارزشی کانال ها و گروههای دینی؛ علمی اخلاقی و مهارتهای زندگی نوعی آموزش معروف و امر به معروف است.
5️⃣ معرفی کانال ها و گروههای ارزشی، اطلاع رسانی در زمینه نیازهای عمومی، تهیه و نشر اخبار مورد نیاز زندگی مردم، هشدار و روشنگری در زمینه بازی های استعماری بازیهای قمار آلود، اطلاع رسانی درباره اقدامات خیریه و انتشار نشریات ارزشمند و برنامه ها و همایش های علمی، دوره های آموزشی مفید، مجالس تلاوت نور و قرآن شناسی و حدیث شناسی، کلاسهای تاریخ اهل بیت علیهم السلام؛ مصداق امر به معروف و نهی از منکر است.
6️⃣ یاد دادن علوم و دانشهای مورد نیاز؛
تدریس علوم و مهارت های حرفه و فن در فضای حقیقی و مجازی و تبلیغ برنامه های خوب صدا و سیما و نقد وبررسی و تذکر کتبی و شفاهی درباره برنامه های بی فایده و احیانا بدآموز آن نوعی امر به معروف و نهی از منکر شمرده می شود.
#پیشگیری
#منکرات
#گلشن_معروف
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
هدایت شده از فرهنگ کوثر
📖 درس دوم 📖
❓پرسش:
#اصلاحات را از کجا آغاز کنیم؟
✅ پاسخ:
اصلاح صدا و سیما، از واجب ترین گامهای فرهنگی در کشور است.
🔸امروز برای کنترل یک نکته اشتباه یا بدآموز در چاپ و نشر کتاب آثار محققان و مولفان در ممیزی ادارات «فرهنگ و ارشاد» مدتها معطل می ماند و عمر محقق و سرمایه ناشر تباه می شود . ولی در صدا وسیما صدها برنامه انحرافی بدون کنترل علمی؛ دینی؛ اخلاقی؛ سیاسی و اقتصادی روی آنتن می رود و کالاهای بنجل و ورزشهای بنجل تر توام با برد و باخت و پیش بینی قمارآلود تبلیغ و ترویج می شود. این کار تبلیع منکر با بودجه بیت المال و بازی با آبروی ج.ا.ا. است. ما منکر برخی برنامه های خوب در صدا و سیما نیستیم.
ولی صدا و سیما باید صددرصد توحیدی واسلامی باشد و مخلوط کردن حق و باطل در صدا و سیما نوعی تبلیغات شرک آلود و همزیستی مسالمت آمیز حق وباطل در زیر چتر جمهوری اسلامی است. رها بودن فضای مجازی مجوزی برای پخش هر برنامه ای از صدا و سیما نیست.
🔸راستی امروز؛ شورای نگهبان رسانه ها و صدا و سیما کیست؟ و کجاست؟ آیا حوزه های علمیه، امت اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس شورای اسلامی و دیگران در این میدان مسئولیتی ندارند؟
#اصلاحات
#صدا_و_سیما
#گلشن_معروف
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
هدایت شده از فرهنگ کوثر
🌴🌴تحلیل اجتماعی🌳🌳
🔸«دینپژوهان»: نسل جدید سخنرانان مجالس مذهبی🔸
✍ محسن حسام مظاهری
وعظ و سخنرانی در محافل مذهبی، بهطور تاریخی و سنتی یکی از شئون روحانیت بوده است. اما در دورهی معاصر، بهویژه از دههی 20 به بعد، در روندی تدریجی و به دلایل مختلف (که در کتاب بعدیام به آنها خواهم پرداخت) پای سخنرانان غیرروحانی و «مکلا» هم به مجالس مذهبی گشوده شده است. در یک دستهبندی کلی، این سخنرانان غیرروحانی را به چند دسته میتوان تقسیم کرد:
🔺دستهی اول: نویسندگان و محققان دینی
افرادی صاحبنظر در مباحث دینی که بعضاً سابقهی تحصیلات حوزوی هم داشتهاند، اما پس از تضییقات دورهی رضاشاه، لباس روحانیت را کنار گذاشتند. مانند: محمدتقی شریعتی و محمد محیط طباطبایی.
🔺دستهی دوم: روشنفکران دینی
افرادی عمدتاً با عقبهی دانشگاهی و غیرحوزوی که گسترهی فعالیت و مأموریتشان فراتر از تبلیغ دین، بازسازی اندیشهی دینی را شامل میشود. کسانیکه منتقدان قرائت رسمی از دین بوده و رقیب مهمی برای روحانیت بهشمار میروند. مانند علی شریعتی، عبدالکریم سروش و مصطفی ملکیان.
🔺دستهی سوم: نخبگان اجتماعی دغدغهمند
افرادی که نوعاً تحصیلات و شغلشان ربطی به دین نداشته و فاقد سوابق حوزوی و مطالعات رسمی علوم دینی هستند، اما دغدغهی تبلیغ دینی و باور به ناکارآمدی روحانیت در این حوزه آنها را به مطالعات و سخنرانی مذهبی کشانده است. مانند: مهدی بازرگان، فخرالدین حجازی و علیاکبر پرورش.
🔺دستهی چهارم: وعاظ مکلا
افرادی که مشخصاً و بهطور حرفهای به وعظ اشتغال دارند و بعضاً عقبه و تحصیلات حوزوی دارند اما به هردلیل لباس روحانیت بر تن نکردهاند و روش و رویکرد تبلیغیشان چندان تفاوتی با وعاظ روحانی ندارد. مانند: محمد اسدی گرمارودی، سیدمرتضی خاتمی، محمدعلی انصاری، محمد دولتی، مهدی توکلی و مهدی قاسمی.
🔺دستهی پنجم: سیاستمداران مذهبی
شخصیتهای سیاسی و «انقلابی» که در مجالس مذهبی سیاسی سخنرانی میکنند و نوعاً تمرکزشان بر تحلیل مسایل سیاست روز کشور است. مانند علیاکبر ولایتی، غلامعلی حداد عادل، حسن عباسی و علی اکبر رائفی پور.
🔺دستهی ششم: دانشگاهیان متدین
اساتید و چهرههای دانشگاهی در علوم مختلف (از علوم انسانی گرفته تا حتی علوم فنی و مهندسی و پایه) که علاقمند به مباحث دینی بوده و وجههی مذهبی دارند. مانند: محمود گلزاری و غلامعلی افروز.
🔺دستهی هفتم: محققان تاریخ اسلام
ارتباط مستقیم تقویم مناسکی با وقایع تاریخی اسلام و شیعه، مباحث تاریخی را به یکی از محورهای اصلی مجالس مذهبی تبدیل کرده و همین زمینهساز حضور محققان تاریخ اسلام در این مجالس شده است. محققانی که نوعاً روششان در بررسی و تحلیل تاریخ، متفاوت از مباحث تاریخی روحانیان و وعاظ است و بههمیندلیل برای گروهی از مخاطبان غیرسنتی جذابیت بیشتری دارد. مانند سیدجعفر شهیدی و صادق آیینهوند.
در سالهای اخیر و بهموازات افول برخی از دستههای مذکور، شاهد شکلگیری تدریجی جریان تازهای از سخنرانان غیررروحانی هستیم:
🔺دستهی هشتم: دینپژوهان
اقبال به مباحث حوزههای فلسفهی دین و جامعهشناسی دین (که خود موضوعی قابل تأمل و نیازمند بررسی مستقل است) سبب شده بانیان برخی مجالس مذهبی سراغ محققان و نویسندگان دینپژوه بروند و نام جامعهشناسان و اهالی فلسفه بر تابلوی مراسمات مذهبی نقش بندد. اما یک تفاوت مهم این دسته را از همهی دستههای قبلی (علیرغم اختلافات چشمگیری که باهم داشتند) متمایز میکند:
همهی هفت دستهی قبلی، حتی روشنفکران، «از دین» سخن میگفتند و سخنرانیِ دینی داشتند. و این درست همان کارکردی بود که از مناسک دینی و مراسم مذهبی انتظار میرود. یعنی حفظ، تثبیت و تقویت باور دینی. اما دینپژوهان نه «از دین»، بلکه «دربارهی دین» سخن میگویند. دین برای آنها بهتبع حوزهی فعالیت علمیشان یک ابژه است. هفت دستهی قبلی از زبان دین و بهعنوان نمایندهی دین با مخاطب سخن میگفتند و برای پرسشهایش پاسخ دینی میجستند. اما دینپژوهان نماینده و زبان دین نیستند و نمیتوانند باشند. بلکه دین، طرف خطابشان است. لذا آنها بیشتر پرسش از دین دارند تا پاسخ دینی.
توجه داشته باشید که داریم دربارهی سخنرانی در یک مراسم مذهبی به مناسبتی مذهبی (رمضان، محرم و...) در مکانی مذهبی (مسجد، حسینیه، هیئت) برای مخاطبان مذهبی سخن میگوییم؛ و نه ارایهی بحث و کنفرانس علمی در یک انجمن دانشگاهی یا همایش علمی تخصصی.
خوب یا بد، این تمایزی است که درصورت استمرار و توسعهی فعالیت دینپژوهان در مقام سخنرانان مجالس دینی، پیامدهای مهمی به دنبال خواهد داشت و منشأ تغییراتی در فرم و درونمایهی مجالس مذهبی خواهد شد.
تذکر : نقاط قوت وضعف این تحول اجتماعی شایسته است توسط اندیشمندان گرامی مورد بررسی قرار گیرد.🌴🌴🌴
@haramqom_kosar
هدایت شده از فرهنگ کوثر
💠حضرت موسی و شب قدر💠
🔖شش درخواست حضرت موسی علیه السلام و پاسخ های خداوند متعال
🔰 عنِ النَّبِيِّ صلي الله عليه و آله قَالَ:
1️⃣🔻قالَ مُوسَى إِلَهِي أُرِيدُ قُرْبَكَ
🔆قالَ قُرْبِي لِمَنِ اسْتَيْقَظَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ
2️⃣🔻قالَ إِلَهِي أُرِيدُ رَحْمَتَكَ
🔆قالَ رَحْمَتِي لِمَنْ رَحِمَ الْمَسَاكِينَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ
3️⃣🔻قالَ إِلَهِي أُرِيدُ الْجَوَازَ عَلَى الصِّرَاطِ
🔆 قالَ ذَلِكَ لِمَنْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ لَيْلَةَ الْقَدْرِ
4️⃣🔻قالَ إِلَهِي أُرِيدُ مِنْ أَشْجَارِ الْجَنَّةِ وَ ثِمَارِهَا
🔆قالَ ذَلِكَ لِمَنْ سَبَّحَ تَسْبِيحَةً فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
5️⃣🔻قالَ إِلَهِي أُرِيدُ النَّجَاةَ مِنَ النَّارِ
🔆قالَ ذَلِكَ لِمَنِ اسْتَغْفَرَ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
6️⃣🔻قالَ إِلَهِي أُرِيدُ رِضَاكَ
🔆قالَ رِضَايَ لِمَنْ صَلَّى رَكْعَتَيْنِ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
🔰 پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند: حضرت موسي در مناجات خود به خدا عرضه داشت:
🔸خداوندا! مىخواهم به تو نزديك شوم،
▫️فرمود: قرب من در بيداري شب قدر است.
🔸گفت: خداوندا! رحمتت را مىخواهم،
▫️فرمود: رحمتم در ترحم و رحم كردن به مساكين در شب قدر است.
🔸گفت: خداوندا! جواز عبوراز صراط را می خواهم،
▫️فرمود: رمز عبور از صراط,صدقه دادن در شب قدر است.
🔸گفت: خداوندا!بهشت و نعمتهايش را مىخواهم،
▫️فرمود: رسیدن به آن درگروي تسبيح گفتن درشب قدراست.
🔸گفت: خداوندا! رهايى از جهنم و غذابش را مىخواهم،
▫️فرمود: رمز نجات از دوزخ , استقفار در شب قدر است.
🔸 گفت: خداوندا رضاي تو را مىخواهم،
▫️فرمود: رضاي من در خواندن دو ركعت نماز در شب قدر است.
📚منبع: وسائل الشيعة جلد 8 صفحه 20؛ مستدرک الوسائل جلد 7 صفحه 456.
#شب_قدر
#گلشن_حدیث
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
هدایت شده از فرهنگ کوثر
🔻اعمال مشترک🔻
1️⃣ اوّل: غسل
علاّمه مجلسى فرموده بهتر است غسل این شبها در هنگام غروب آفتاب انجام گیرد، که نماز شام را با غسل بخواند.
2️⃣ دوم: دو رکعت نماز که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، هفت مرتبه «توحید» خوانده، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگوید، أَسْتَغْفِرُ اللّه وَ أَتوبُ الَیْهِ در روایت نبوى است: که از جاى برنخیزد تا خدا او و پدر و مادرش را بیامرزد.
3️⃣ سوم: قرآن مجید را باز کند و در برابر خود گرفته و بگوید:
🔅 اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِي مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ.
✨خدایا از تو درخواست میکنم به حق کتاب نازل شده ات، و آنچه در آن است، و در آن است نام بزرگترت، و نام هاى نیکوترت و آنچه بیم انگیز است و امیدبخش، اینکه مرا از آزادشدگان از آتش دوزخ قرار دهى.
سپس هر حاجت که دارد بخواهد.
▫️سپس قرآن رو سر بگذارد و بگوید:
🔅اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذَا الْقُرْآنِ وَ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَ بِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِيهِ وَ بِحَقِّكَ عَلَيْهِمْ فَلا أَحَدَ أَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ.
✨خدایا به حق این قرآن، و به حق کسیکه آن را بر او فرستادى، و به حق هر مؤمنى که او را در قرآن ستودى، و به حق خود بر آنان، پس احدى شناساتر از تو به حق تو نیست.
▫️سپس ده مرتبه بگوید بِكَ يَا اللَّهُ؛ به ذاتت اى خدا،
ده مرتبه بِمُحَمَّدٍ ؛ به حق محمّد،
ده مرتبه بعَلِيٍّ ؛ به حق على،
ده مرتبه بِفَاطِمَةَ ؛ به حق فاطمه،
ده مرتبه بِالْحَسَنِ ؛ به حق حسن،
ده مرتبه بِالْحُسَيْنِ ؛ به حق حسین،
ده مرتبه بِعَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ؛ به حق على بن الحسین،
ده مرتبه بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ ؛ به حق محمّد بن على،
ده مرتبه بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ؛ به حق جعفر بن محمّد،
ده مرتبه بِمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ ؛ به حق موسى بن جعفر،
ده مرتبه بِعَلِيِّ بْنِ مُوسَى ؛ به حق على بن موسى،
ده مرتبه بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ ؛ به حق محمد بن على،
ده مرتبه بِعَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ ؛ به حق على بن محمّد،
ده مرتبه بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ ؛ به حق حسین بن على،
ده مرتبه بِالْحُجَّةِ ؛ به حق حجّت.
پس هر حاجتى که دارى از خدا بخواه.
4️⃣ چهارم: حضرت سید الشهّدا علیه السّلام را زیارت کند.
در روایت آمده: هنگامى که شب قدر می شود، مَنادى از آسمان هفتم از پشت عَرْش ندا سر مى دهد که خدا هرکه را به زیارت مزار امام حسین علیه السّلام آمده آمرزید.
5️⃣ پنجم: این شبها را احیا بدارد، روایت شده هرکه شب قدر را احیا بدارد، گناهانش آمرزیده مى شود، هرچند به شماره ستارگان آسمان و سنگینى کوه ها و پیمانه دریاها باشد.
6️⃣ ششم: صد رکعت نماز بجا آورد، که فضلیت بسیار دارد و بهتر آن است که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، ده مرتبه «توحید» بخواند.
7️⃣ هفتم: این دعا را بخواند:
🔅اللَّهُمَّ إِنِّي أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً لا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعاً وَ لا ضَرّاً وَ لا أَصْرِفُ عَنْهَا سُوءاً أَشْهَدُ بِذَلِكَ عَلَى نَفْسِي وَ أَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِي وَ قِلَّةِ حِيلَتِي فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْجِزْ لِي مَا وَعَدْتَنِي وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ وَ أَتْمِمْ عَلَيَّ مَا آتَيْتَنِي فَإِنِّي عَبْدُكَ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ الضَّعِيفُ الْفَقِيرُ الْمَهِينُ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْنِي نَاسِياً لِذِكْرِكَ فِيمَا أَوْلَيْتَنِي وَ لا [غَافِلا] لِإِحْسَانِكَ فِيمَا أَعْطَيْتَنِي وَ لا آيِساً مِنْ إِجَابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّي فِي سَرَّاءَ [كُنْتُ ] أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّةٍ أَوْ رَخَاءٍ أَوْ عَافِيَةٍ أَوْ بَلاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْمَاءَ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ؛
✨ خدایا شام کردم در حالیکه براى تو تنها بنده کوچک و خوارى هستم، که براى خویش سود و زیانى را به دست ندارم، و نمى توانم از خود پیش آمد بدى را بازگردانم، به این امر بر خویش گواهى مى دهم، و در پیشگاهت به ناتوانى و کمى چاره ام اعتراف مى کنم، خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و آنچه را به من و همه مردان و زنان مؤمن، از آمرزش در این شب وعده دادى وفا کن، و آنچه را به من عنایت فرموده اى کامل ساز، که من بنده بیچاره، درمانده، ناتوان، تهیدست خوار توام.
خدایا مرا فراموش کننده ذکرت قرار مده، در آنچه سزاوار آنم فرمودى، و نه فراموش کننده احسانت، در آنچه عطایم نمودى، و نه ناامید از اجابتت، گرچه مدّت زمانى طولانى گردد، چه در خوشى یا ناخوشى، یا سختى، یا آسانى، یا عافیت، یا بلا، یا تنگدستى، یا در نعمت همانا تو شنونده دعایى.
#اعمال_شب_قدر
#گلشن_حدیث
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
May 11
سلام عليكم همراهان گرامي كانال در اين شب عزيز خادم كانال را از دعاي خود بهره مندبفرماييد التماس دعاي خير و عافيت وشهادت و عاقبت بخيري
هدایت شده از رسانه سخنرانی ایران صدا
فیش جامع رمضان.apk
12.35M
اگر شبهای #قدر سخنرانی دارید این☝️ برنامه رو نصب بفرمائید .
❗️فیش منبر ویژه شبهای #قدر
❗️متن شب های قدر سخنرانان مشهور
❗️فیش مرثیه و روضه شبهای قدر
❗️مراسم قرآن بسر
❗️ویژه برنامه عید فطر
❗️و.....
🔖ویژه شبهای قدر (19 و 21 و 23)
شب قدر متفاوت و با گرافیک جذاب☘
🔺🔻دانلود مستقیم برنامه:
yon.ir/bwPc5
🔖منبرهای نوین رمضانی 🔖
http://eitaa.com/joinchat/2398879744Cdd88d0e5af
😳معدن فیش منبر و مرثیه درکشور ☝️