📚 معرفی کتاب
نام کتاب: جامی از زلال کوثر
نویسنده: آیتالله مصباح یزدی
انتشارات: موسسه امام خمینی (ره)
✅ این کتاب مجموعهای است برگرفته از سخنان استاد درباره شخصیت پرفضیلت یگانه بانوی اسلام، حضرت فاطمه زهرا(علیها السلام)، و سجایا و سیره اخلاقی آن حضرت.
عناوینی که در مباحث این کتاب شریف به چشم می خورند:
🔸 جلوه ای از جمال فاطمه:
بررسی ویژگی ها و صفات شخصیتی و اخلاقی حضرت زهرا(علیها السلام).
🔸 رسالت مجالس ذکر اهل بیت:
این بحث ناظر به حکمت و فواید مجالس ذکر و بزرگ داشت اهل بیت(علیهم السلام) و از جمله حضرت زهرا(علیها السلام) می باشد.
🔸 اسوه پذیری از سیره فاطمی:
این بخش از کتاب به بیان انواع اسوه پذیری های نادرست و روش های اصلاح اسوه پذیری و معرفی حضرت زهرا(علیها السلام) به عنوان الگویی کامل و والا می پردازد وعوامل تأثیرگذار بر شخصیت اسوه ها از قبیل وراثت، محیط، سن، وجدان اخلاقی و در نهایت عامل اراده را مهم ترین عامل می شمارد و همچنین عوامل مؤثر در شکل گیری شخصیت حضرت زهرا(علیها السلام).
🔸 جلوه هایی زیبا از سیره فاطمی:
یادآوری جلوه هایی از عبادت، حجاب، وارستگی، تلاش، جهاد فرهنگی و اخلاق خانوادگی حضرت زهرا(علیها السلام).
🔸 حماسه فاطمی و عبرت های آن:
این بخش شامل ولایت مداری و فداییِ ولایت بودنِ حضرت فاطمه(علیها السلام)وظلم هایی که به ایشان شده وریشه های این ظلم ها (مانند تفرقه، نفاق، سطحی نگری و تأویل هاو...).
🔴👈 ادامهمطلب
🔸 لینک تهیه کتاب:
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/2913
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https:/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نقشه راه
۱۹ شاخصه نماینده در تراز انقلاب اسلامی ایران در بیان رهبر معظم انقلاب
#نقشه_راه
#آیت_الله_خامنه_ای
#نماینده_انقلابی
#انتخابات
روابط عمومی مرکز آموزش مجازی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
@iķvu_ac_ir
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓یک سوال اساسی:
اگر امروز از رهبری بپرسیم در رابطه با حجاب چه #کار_اثرگذاری انجام دهیم، ایشان چه پاسخی میدهند؟!
📝 پاسخ رهبر معظم انقلاب چند روز قبل از شروع فتنه۱۴۰۱:
در این هفته در خیلی از خطبههای نماز جمعه #مسئلهی_حجاب مطرح شد...خب، در این زمینهها خیلی باید متین، منطقی و دور از #احساسات_بیمورد برخورد کرد
شما در این جور موارد، آن #منطق_استعماری_غربی را که آتشبیار معرکه است، افشا کنید؛ آن را با دلایل روشن برای مردم #تبیین کنید.
🗓 ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
و تاکید بر این مطلب بعد از فتنه:
خیلی از کسانی که #کشف_حجاب میکنند [نقشه دشمن] را نمیدانند؛ اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند؛ من میدانم.
🗓 ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
📚 کتاب #ناگفته_های_صورتی ، ماحصل بررسی صدها کتاب و مقاله ترجمه نشده از نویسندگان و اندیشمندان معتبر جهانی میباشد و نشان میدهد که چگونه حقوق و خواستههای زنان در دورانهای متفاوت تاریخی، دستمایه سرمایهداران برای تشویش و #گمراهی_افکار_مردم به ویژه خود زنان بوده است.
همچنین این کتاب، خارج از هیاهوی رسانهای، با نگاهی منطقی به #منطق_استعمار_در_مسئله_زنان میپردازد، در نهایت به بررسی نتایج این همراهی پرداخته و بیان کرده است که چه ثمراتی برای مردم به ویژه زنان بعد چند سال همراهی با #برهنگی_اجباری و پذیرش سبک زندگی غربی به همراه داشته است.
🔆 کتاب #ناگفته_های_صورتی، نگاه شما را با هر تفکری، به #مسأله_زن، و ظلم به او تغییر خواهد داد
_____________
❇️ارتباط با ادمین 👇👇👇
@soada_shop2
🔸سعداءپلاس|معرفی آثار اندیشکده راهبردی سعداء🔸
👇👇👇
🆔 @soada_shop
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانِ شاه، ظاهر و باطن یکی بود!
⁉️ زمان شاه، مردم منافق نبودن؛ اهل #مشروب میرفت کاباره و اهل #نماز میرفت مسجد... اما الان چی؟
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
چرا رهبری #مشکلات_اقتصادی را حل نمیکند؟ و چرا برخی مسئولینی که توسط رهبری گذاشته میشوند بد عمل میکنند؟
#پاسخ_به_شبهات
✅ وظایف #ولی_فقیه، قوای سه گانه، سازمانها و نهادها و ...، همه در قانون اساسی تبیین شده است. آیا انتظار میرود رهبری تمامی ساختار اداره کشور را به هم بزنند، قوانین را ملغی کنند و خودشان از رئیس جمهور، نمایندگان و رئیس مجلس، تا تمامی مسئولان و کارمندان را عزل و نصب نمایند؟! آیا تمامی مشکلات و انحرافات، با عزل و نصبها برطرف میشود؟!
1. کار رهبری در #انتصاب، این است که رئیس یا مسئولی متناسب با مقتضیات و امکانات برای یک مجموعهای انتخاب و منصوب نماید و کار اجرایی با ایشان نیست.
🔸 بدیهی است که اگر قرار باشد برای هر نهاد یا مجموعهای مسئولی بگمارند و سپس خودشان وارد عملیات اجرایی گردند، نه آن انتصاب معنا و مفهومی دارد و نه این کار شدنی است. این توقع، مثل این است که گفته شود: چون رئیس صدا و سیما را ایشان منصوب میکنند، پس تمامی مدیران، کارگردانان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مجریان اخبار و گزارشگران ورزشی و ... را نیز ایشان انتخاب کنند و در مقابل کوچکترین کارهای این مجموعه هم باید رهبری پاسخگو باشد! #قانون فقط عزل و نصب برخی نهادها را بر عهده رهبری گذاشته است.
تنها موردی که علاوه بر عزل و نصب مدیران، فرماندهی آن نیز به عهده رهبری است، امور #نظامی میباشد، زیرا ایشان در قانون اساسی فرمانده کل قواست. لذا میتوان #دستاوردها و نقاط ضعف نیروهای نظامی را با دستاوردهای کلیه امور غیر نظامی مقایسه کرد تا تفاوت مدیریت رهبر انقلاب با سایرین مشخص شود.
2. بازوان اجرایی ولیّ فقیه، چه کسانی هستند؟ آیا به جز #قوای_سهگانه، نهادها و سازمانهای رسمی و مردم که هر کدام وظایف مشخصی دارند؟! آیا میتواند از آسمان نیرو بیاورد، یا باید با همینها کار کند؟ همه نهادهای انتصابی و انتخابی به عنوان بازوهای رهبری به شمار میروند. بنابراین اگر ضعیف عمل کنند، رهبری نمیتواند حکومت دیگر و مستقلی ایجاد نموده و شخصاً وارد امور اجرایی گردد.
🔸 گاهی مدیریتها، از رهبری گرفته تا منصوبین یا منتخبین، همه عالی هستند، اما بدنه ضعیف است، حال یا ضعف ناشی از کمبود #قوانین است، یا ضعف برنامهریزی، یا ضعف نیروی اجرایی، یا ضعف بودجه و به طور کلی ضعف بدنه! حال رهبری چه کند؟!
3. ولی فقیه، در بالاترین افق و قلّۀ «رصد» قرار دارند؛ به لطف الهی به خاطر #ایمان، تقوا، دانش، بینش، شجاعت و سایر کمالات، دوست و دشمن، خیر و شر، راهکارهای کلّی برای عبور از مشکلات، مسیر صحیح رشد و #پیشرفت را میشناسند و میشناسانند. اما توجه، دقت و عمل، کار امّت است، چه نهادها و مسئولان و چه مردم.
🔸 اصلیترین و مهمترین کار در جلوگیری از انحرافات، #تبیین آنها و تذکر به آنها و روشن کردن راهکارها و تلاش برای مساعد نمودن شرایط جهت هدایت در صراط مستقیم و جلوگیری از انحرافات میباشد که در تبیین سیاستهای کلّی نظام محقق میگردد. لذا #رهبری نه وظیفه دارد و نه اصلاً میتواند که در اجرا، از تمامی انحرافات جلوگیری نماید.
4. ولی فقیه، خود بارها به پرسش دربارۀ #وظایف_رهبری پاسخ دادهاند: «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.» (12/4/1395).
رهبر انقلاب، این موضوع را اینگونه تبیین مینمایند:
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. ... دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در #قانون_اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی #نظام_اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. (24/7/1390)
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir