#استیکر
#میلاد_حضرت_زینب سلام الله علیها
#حضرت_زینب سلام الله علیها
#روز_پرستار
👇👇👇
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
📌 روزشمار هفته بسیج
1⃣ دوشنبه ۲۹ آبان «بسیج، جهاد، خدمت، سازندگی»
2⃣ سهشنبه ۳۰ آبان «بسیج، پیشرفت، عزت، افتخار»
3⃣ چهارشنبه ۱ آذر «بسیج، ولایت یاور، انقلابی، تمدنساز»
4⃣ پنجشنبه ۲ آذر «بسیج، مقاومت، ایثار، شهادت»
5⃣ جمعه ۳ آذر «بسیج، ایمان، بصیرت، انتظار»
6⃣ شنبه ۴ آذر «بسیج، جهاد علمی، اعتلای فرهنگ و هنر»
7⃣ یکشنبه ۵ آذر «بسیج، دفاع، امنیت، اقتدار»
#بسیج_امید_ملت_ایران
#بسیج_مردم
═══✼❉❉❉✼═══
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
♦️ جشن میلاد حضرت زینب سلام الله علیه و گرامی داشت روز پرستار
به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش
شهرستان مبارکه در سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب و روز پرستار امام جمعه شهرستان
مبارکه به اتفاق مدیر آموزش و پرورش و معاونان باحضور در مراسم صبحگاه دبیرستان دخترانه فاطمه زهرا این روز رابه دانشآموزان تبریک گفتند.
دراین جشن باشکوه امام جمعه شهرستان و مدیر آموزش و پرورشمطالبی رادرخصوصخصوصیات حضرت زینب و پیروی و الگو قراردادن آن بانوی فداکار اسلام در زندگی خود تاکید نمودند .
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرستاری، سایه سفید محبت است در کالبد دلسوزان پاک دل
⭕️ ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار مبارک باد
🔹 جمعیت هلال احمر شهرستان مبارکه
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
فرماندار مبارکه ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مبارکه؛ علیرضا حسینی فرماندار در پیامی ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرتلاش پرستاری بویژه پرستاران فداکار و زحمتکش شهرستان مبارکه تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
....وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا (سوره المائدة آیه 32)
و هر کس نفسی را زنـده کند گويا همه مردم را زنده كرده است
نامگذاری سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) بعنوان روزپرستار ،ادای احترام به کسانی است که مهربانیشان مرهمی برای بیماران ، و تلاش شان وسیله ای برای بازگشت مجدد نعمت بزرگ سلامتی به آنان است.
پرستاران انسان های شایسته ای هستند که همپای جامعه شریف پزشکی هدفشان خدمت به مردم و گذاشتن مرهمی بر دل های بیماران و امید به زندگی است، بی شک خدمت در چنین حرفه مقدسی، توفیق و سعادت بزرگ الهی است که همواره باید قدردان آن بود و به خود بالید.
اینجانب ضمن تبریک میلاد با سعادت الگوی صبر و عشق و ایثار، حضرت زینب سلام الله علیها به تمامی پرستاران پر تلاش، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات و تلاش های ارزنده این قشر شریف در شهرستان مبارکه ابراز داشته، توفیق و سلامت همه پرستاران زحمتکش را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
#آنچه_شما_فرستاده_اید
#ارسالی_مخاطبین
با سلام
بنده فرزندم را مدرسه غیر انتفاعی ❌❌ در خیابان ❌❌ ثبت نام کردم و شهریه اش نزدیک به ۱۵ میلیون شده ولی با توجه به پولی که هزینه کردیم فضای کلاسها خیلی کوچک و تنگ و نیمکت هایی که مخصوص پیش دبستانی هاست و پیچ و مهره های صندلی هاش باز شده و تکان میخورد و بچه نمی تواند راحت بنشیند ودرس بخواند کلاسها جا لباسی ندارد،سرویس بهداشتی ها همیشه کثیف و دستگاه چاپ مدرسه همیشه خراب هست و هزینه ی چاپ کاربرگ بعهده ی خانواده هاست و پرسنل مدرسه برخورد خوبی با پدر و مادرها ندارند. از ریاست محترم آموزش و پرورش خواهش میکنیم رسیدگی کنند و بازرسی کامل انجام بدهند.
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
♦️ حضور دانش آموزان دبستان امام سجاد علیه السلام شهر طالخونچه در تجمع حمایت از کودکان مظلوم غزه
#طوفان_الاقصی
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob
#آنچه_شما_فرستاده_اید
#ارسالی_مخاطبین
#پیام_تشکر
سلام و عرض ادب
خواستم از زحمات مدیر مدرسه سیدالشهدا و معلمان خوب مدرسه تشکر نمایم..
امروز به مناسبت میلاد حضرت زینب و روز پرستار از اولیاء دانش آموزانی که پرستار بودند در مراسم صبح گاه دعوت کرده بودند و از زینب اسوه صبر و بردباری گفتند و تقدیر نمودند از پرستاران با اهداف گل و لوح توسط فرزندان
حرکتی زیبا و به یاد ماندنی در خاطر کودکانمان
✔️ شبکه خبری شهرستان مبارکه
✔️ https://eitaa.com/khedmat_mob