⭕تلاش یک خیریه در پاکستان برای دفاع از حقوق حیوانات
🔹با وجود «قانون پیشگیری از آزار حیوانات» در پاکستان، مواردی مشاهده میشود که حیوانات در بخشهای مختلفی از جمله کشاورزی، سرگرمی و تجارت، مورد آزار و سوءاستفاده قرار میگیرند و این رویه در حال تشدید است.
🔸اخیراً یک خیریه در این کشور از مردم درخواست کمک مالی کرده است تا از دهها میمون غیربومی که بهطور غیرقانونی به کراچی قاچاق شدهاند و در شرایط سختی به سر میبرند، مراقبت کند.
#بین_الملل
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۴ فروردین
⭕ شرکتها با یک دست بهرهکشی میکنند و با دست دیگر «مقدار ناچیزی پول» به نیازمندان میدهند
🔹نیویورکتایمز در یادداشتی نوشته است: درحالیکه شرکتها هر ساله میلیاردها دلار هزینه و خسارت برای جامعه و محیط زیست ایجاد میکنند اما تنها بخش کوچکی از سود خود را به خیریهها اختصاص میدهند. آنها در واقع با یک دست بهرهکشی میکنند و با دست دیگر «مقدار ناچیزی پول» به نیازمندان میدهند.
🔸سال گذشته، محققان، کوکاکولا را بهعنوان بزرگترین آلودهکنندۀ پلاستیکیِ بِرَنددار در جهان شناسایی کردند. این شرکت سالانه حدود ۳۰ میلیارد دلار به محیط زیست آسیب میزند در حالی که تنها ۹۵ میلیون دلار به اهداف خیریه اختصاص داده است.
#بینالملل
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۴ فروردین
۲۵ فروردین
پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران
@kheiriran
⭕ رونق نیکوکاری در دکّان عطار
🔹درویش به دکان عطار نیشابوری آمد و با تکرار عبارت «چیزی برای خدا بدهید» از او طلب کمک کرد، اما عطار اعتنایی نکرد. درویش گفت: «ای خواجه، تو چگونه میخواهی از این دنیا بروی؟» عطار پاسخ داد: «همانگونه که تو میروی.» درویش گفت: «آیا تو میتوانی چون من بمیری؟» و عطار با غرور گفت: «آری.» درویش آنگاه کاسه چوبین خود را زیر سر نهاد و با ذکر نام «الله» جان به جانآفرین تسلیم کرد. این واقعه چنان تأثیر عمیقی بر دل عطار گذاشت که بیدرنگ دکان را ترک گفت و راهی طریقت عرفان شد.
🔸عطار در اشعار عرفانی خود به گشادهدستی و نیکوکاری دعوت کرده است. مثلاً بخشش در زمان حیات را توصیه میکند: «گر ببخشی خود یکی خرمای تَر / بهتر از بَعدِ تو صَد مثقال زَر»، و یا از منت گذاشتن و بزرگنمایی کار خیر پرهیز میدهد: «ای پسر با مال و زر شادی مجوی / آنچه کس را دادهای دیگر مگوی»
این یادداشت را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۵ فروردین
⭕️پیام تسلیت "پزشکیان" در پی درگذشت دو داوطلب جهادگر در استان هرمزگان
🔹رئیسجمهور در پیامی، درگذشت شهادتگونه دو جهادگر فداکار کشور، محمدحسن باباخانی و رشاد طریقت منفرد را که در جریان مأموریت خدمترسانی به مناطق كمبرخوردار استان هرمزگان جان خود را از دست دادند، تسلیت گفت.
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۵ فروردین
⭕️هرزهنگاری فقر به صدقه میانجامد، نه کنشگری
🔹چهرۀ فقر در ذهن ما چگونه تداعی میشود؟ کودکی سیهچرده که تکهنانی خشک به دندان میکشد و مگسها اطراف صورتش پرسه میزنند. خیریهها و نهادهای مردمی عمدتاً وقتی به فکر فقرزدایی میافتند، چنین تصویری را نشان میدهند و از توانمندان میخواهند، با صدقهای کم یا زیاد، به حل مشکل فقرا بشتابند.
🔸اما استمرار چنین روشی به پدیدهای منجر میشود که به آن «هرزهنگاری فقر» میگویند. هرزهنگاری فقر، پیچیدگی مسئلۀ فقر را نادیده میگیرد و انسانها را، بهجای تلاش اجتماعی، به دادن صدقهای ناچیز راضی نگه میدارد.
این یادداشت را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۵ فروردین
⭕همایش «چالشهای مدیریت درمان هموفیلی در ایران» برگزار میشود
🔹همایش ملی چالشهای مدیریت درمان هموفیلی در ایران، ۲۸ و ۲۹ فروردینماه با همت کانون هموفیلی ایران و مرکز تحقیقات خونی دانشگاه علومپزشکی ایران برگزار میشود.
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۶ فروردین
⭕️اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته/ تهرانیها در صدر اهدا
🔹در حالی که در بیش از ۷۰ کشور دنیا، اهدای خون با پرداخت هزینه صورت میگیرد، در کشورمان، ایران، اهدای خون کاملاً داوطلبانه است.
🔸ایرانیها میدانند که اهدای خون به معنای بخشیدن زندگی به هموطن است و به خاطر همین هم در سال گذشته، در سال ۱۴۰۳، اهدای خون در کشور، نسبت به سال قبل، ۱.۵ درصد افزایش داشته است.
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۶ فروردین
⭕️بیش از ۴ هزار فرد دارای معلولیت در ۴۵ دستگاه اجرایی مشغول به کار شدند / نتایج پذیرفتهشدگان شغل معلمی به زودی اعلام میشود
🔹مدیرکل توسعه سرمایه انسانی و تشکیلات سازمان بهزیستی کشور، با بیان اینکه بیش از چهار هزار فرد دارای معلولیت طی ماههای اخیر در در ۴۵ دستگاه اجرایی مشغول به کار شدهاند، گفت: نتایج پذیرفتهشدگان وزارت آموزش و پرورش به زودی اعلام میشود.
این گزارش را اینجا بخوانید
@kheiriran
۲۶ فروردین
۲۷ فروردین
⭕️پنجمین شمارۀ «دوفصلنامۀ مطالعات وقف و امور خیریه» منتشر شد
🔹پنجمین شماره از «دوفصلنامۀ مطالعات وقف و امور خیریه» منتشر شد.
🔸در این شماره همچون شمارههای قبل، مقالات با محوریت موضوعات «پژوهشهای اقتصادی و مدیریتی امر خیر»، «پژوهشهای تاریخی و تمدنی امر خیر»، «پژوهشهای دینی و حقوقی امر خیر» و «پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی امر خیر» پذیرفته شده است.
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۷ فروردین
⭕️نگاهی بر کتاب «رازهای نوعدوستی»؛ نوشتۀ محمود دانایی
🔹کتاب «رازهای نوعدوستی»؛ نوشتۀ «محمود دانایی» در سی فصل کوتاه و هدفمند سامان یافته است؛ هر فصل، یک ایستگاه برای درنگ در معنای نوعدوستی است و فرصتی برای تمرین آن در زندگی روزمره.
🔸نویسنده با بیانی ساده و روان، مفاهیم عمیق اخلاقی را از برج عاج فلسفه به کوچههای زندگی میآورد و خواننده را به اندیشیدن، زیستن و عملکردن فرامیخواند.
این گزارش را اینجا بخوانید.
@kheiriran
۲۷ فروردین